Helppoja tapoja parantaa WordPress-blogia ilmaiseksi

Sisältö on tärkeää (kukaan ei riita sinne kanssasi), mutta myös blogin ulkoasu ja toiminta ovat tärkeitä. Jokainen verkkosivusto tai blogi tarvitsee jonkin aikaa TLC: tä, mutta onnea sinulle sen ei tarvitse olla kovaa. On paljon tapoja parantaa blogin suunnittelua ilmaiseksi (tai lähellä sitä).


Monet bloggaajat ja verkkosivustojen ylläpitäjät saattavat ajatella, että sinun on oltava ammattimainen web-kehittäjä tai suunnittelija päivittääksesi sivustosi ulkoasua. Tämä ei voinut olla kauempana totuudesta! Antaa verkkosivustollesi miniversion voi olla nopeaa, helppoa, hauskaa ja ilmaista – näytämme sinulle kuinka.

1. Siivota valikot ja widgetit

Tarkemmin sanottuna, anna navigointivalikko, sivupalkki ja alatunniste perusteellisesti uudelleen. Linkkien tai widgetien päivittäminen on helppo unohtaa, kun aika kuluu (tarkoitan, että se on jo Pumpkin Spice Latte -kauden ihmisiä!).

Katso pitkään kovasti, mitä esiintyy näillä alueilla. Lisää tärkeitä linkkejä ja poista merkityksettömät linkit valikoista. Siirrä sitten sivupalkki ja alatunniste esille tärkeitä tietoja, kuten viimeaikaisia ​​tai suosittuja viestejä, uutiskirje-widget, ehkä Instagram-syötteesi tai jopa yksinkertainen osa (mikä tahansa, mikä verkkosivustollesi on järkevää).

2. Päivitä vanha sisältö

Luo ja päivitä sisältöä

Älä anna hyödyllisen sisällön takertua. Joskus hyvät viestit tarvitsevat vain muutaman säädön, jotta ne pysyisivät merkityksellisinä. Sisältömarkkinointi-instituutissa on hieno artikkeli aiheesta kuinka elvyttää pitämään hattu sisältöä. Palaa takaisin lisätäksesi toisen näkökulman, sisällyttämällä joitain uusia hyödyllisiä linkkejä tai esittämällä lukijoille kysymyksiä ovat kaikki hienoja tapoja lisätä arvoa vanhoille viesteille. Lisäksi se on hieno SEO: lle – hakukoneet rakastavat nähdä, että päivität sisältöäsi.

Samoin on hyvin mahdollista, että blogisi suunnittelu on muuttunut jossain vaiheessa tai haluat ehkä muuttaa esteettisyyttä nyt. Varmista, että kuvasi ovat järkeviä nykyisessä online-tilassa. Tähän voi kuulua verkkokalvovalmiuden logon lähettäminen, uusien esiteltyjen kuvien lisääminen vanhoihin viesteihin tai uusien henkilökunnan kuvien käyttäminen 5 vuotta sitten otettujen sijasta.

3. Korjaa SEO

SEO määrittää, näkyykö hakukoneiden tuloksissa ja missä. Tämä tarkoittaa, että se on erittäin tärkeä, ja sinun pitäisi todella tarkistaa sitä usein. Tästä tosiasiasta huolimatta olemme henkilökohtaisesti tavanneet yllättävän määrän bloggaajia, jotka laiminlyövät SEO: nsa, mutta eivät anna sinun olla yksi heistä!

Yoast SEO -laajennus

Ensin sinulla on oltava hyvä SEO-laajennus paikallaan, jos et vielä ole. Käytämme ja suosittelemme Yoast SEO: ta. Siinä on kaikki mitä tarvitset sivustosi SEO hallintaan, mukaan lukien sivustokartat, otsikot, leivänmurut ja paljon muuta.

Broken Link Checker

Toinen SEO: n tärkeä näkökohta on rikkoutuneiden linkkien korjaaminen. Hakukoneet eivät pidä siitä, kun yrität linkittää sivuille, joita ei ole olemassa. Helpoin tapa tarkistaa vioittuneiden linkkien löytäminen verkkosivustollasi on työkalu.

Broken Link Checker toimii hyvin pienissä sivustoissa (mutta on tärkeää huomata, että jotkut jaetut isännöintisuunnitelmat kieltävät tämän laajennuksen, koska se käyttää paljon resursseja). Käytämme henkilökohtaisesti ilmaista Eheys Macille Sovellus suorittaa määräajoin virheiden varalta omilla sivustoillamme.

4. Nopeuta asioita

Kukaan vierailijoista ei halua odottaa 60 sekuntia verkkosivustosi lataamista. He eivät halua edes odottaa 10 sekuntia. Elämme “anna se minulle nyt” -maailmassa, joten verkkosivustosi pitäminen on tärkeää.

On olemassa pari helppoa tapaa nopeuttaa verkkosivustosi joutumatta käyttämään ylimääräistä rahaa parempaan isännöintiin tai CDN-palveluun (vaikka sinulla onkin muutama ylimääräinen taalaa kuukaudessa, tämä olisi todella paras vaihtoehto).

Poista tarpeettomat laajennukset

Ennen kuin asennat uusia laajennuksia, lue luettelo jo asennetuista. Etkö käytä kyseistä WooCommerce PDF -laskun luojalaajennusta? Poista se käytöstä ja poista se. Käytätkö uutta SEO-laajennusta, mutta vanha on silti asennettu? Poista se.

Katso samalla tavalla liitännäisiä päällekkäisistä toiminnoista. Tarvitsetko todella kahta liukusäädintä? Et todennäköisesti ole. Valitse suosikki ja päästä eroon toisesta.

Asenna välimuistin laajennus

W3-välimuisti

Jos et vielä käytä välimuistia, sinun pitäisi olla. Jotkut isäntäyritykset sisältävät sisäänrakennetun välimuistion (esimerkiksi WP Engine), joten välimuisti voi olla jo käytössä etkä edes tiedä sitä.

Välimuistin lisääminen verkkosivustollesi on helppoa ilmaisten lisäosien ansiosta, suosikkimme on W3 Total Cache. Voit lukea W3: n koko välimuistin koko asennusoppaamme yksityiskohtaisia ​​ohjeita, mutta käytännössä asennat vain laajennuksen, määrität muutaman asetuksen ja napsautat sitten tallentaa.

Asenna smushing plugin

WP Smush Image Optimization -laajennus

Sen lisäksi, että tarjoat sivuillesi ja viesteihisi välimuistion, voit nopeuttaa verkkosivustoasi myös optimoimalla kuvia. Yksi tapa tehdä tämä on käyttää palvelua, kuten TinyPNG tai sovellus kuten ImageOptim (Mac) varten optimoitujen kuvien luominen ennen niiden lisäämistä viesteihisi tai sivuillesi.

Mutta entä jos haluat palata takaisin ja optimoida mediakirjastossa jo olevia kuvia? Tai optimoi kuvat lennossa lataamalla ne verkkosivustollesi? Yrittää WP Smush kirjoittanut WPMU DEV. Tämä ilmainen laajennus antaa sinulle mahdollisuuden pienentää tiedostokokoa uhramatta kaikkien kuvien laatua.

5. Harkitse teemaasi uudelleen

Meidän on tarkoitus puhua siitä, kuinka parantaa design blogiisi ja kirjaimellisin tapa tehdä se on muuttaa suunnittelua. WordPress-verkkosivustosi suunnittelun määrittelee teemasi, joten ehkä on aika etsiä uusi.

Kokeile uutta ilmaista WordPress-teemaa

Tänään Blog & Magazine ilmainen WordPress-teema

Ilmaiset teemat ovat erinomainen tapa päivittää verkkosivustosi ulkoasu hyvin, ilmaiseksi. WordPress.org on arkistossaan runsaasti ilmaisia ​​teemoja, ja meillä on täällä WPExplorerissa myös paljon ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Mutta riippumatta siitä, mistä hankit uuden teemasi, muista varmuuskopioida WordPress-sivustosi ennen kuin teet muutoksia (joka tapauksessa).

Säädä nykyinen teema

kokonaisheijastuspeilin customizer

Jos nykyisessä WordPress-teemassa on jo muotoiluvaihtoehtoja WordPress Customizer -sovelluksessa, et ehkä tarvitse teemavaihtoa ollenkaan. Esimerkiksi Total WordPress -teemamme sisältää useita vaihtoehtoja otsikkoelementtien, fonttien, arkistosivujen, postitusten, alatunnisteiden ja asettelun sekä muun tyylisuunnitteluun. Käytä pelkästään kenttiä, värivalintaa ja vaihtamista ja napsauta sitten tallenna. Helppoa kuin heinänteko.

SiteOrigin CSS

Mutta jos rakastat teemaasi ja siinä ei ole paljon muotoiluvaihtoehtoja, sinulla on silti mahdollisuus asentaa CSS live editor -laajennus. Nämä liitännäiset toimivat yleensä piste- ja napsautusliittymien kanssa, jolloin voit muuttaa värejä, fontteja, pehmusteita ja muita sivuelementtejä..

SiteOrigin tarjoaa yllättävän mahtavaa ilmaisen vaihtoehdon. Mutta jos et halua kuluttaa muutama dollari, suosikkimme on CSS Hero. Se on helppokäyttöinen, täynnä tehokkaita vaihtoehtoja ja se on hieno katsoa.

6. Lisää ominaisuuksia lukijoillesi

Viimeinen vinkki WordPress-verkkosivustosi parantamiseksi on ryhtyä toimiin lukijasi sitoutumisen parantamiseksi. Koska lukijat ovat ne, joille olet luonut verkkosivustosi loppujen lopuksi.

Paranna kommenttiasi

Jetpack WordPress -laajennus

Yksi helpoimmista tavoista saada lukijat mukaan, parantamalla kommentointijärjestelmääsi. WordPressin oletuskommentit toimivat hienosti, mutta ne jättävät hieman toivomisen varaa. Jos käytät jo JetPackia WordPressille (joka on tavallaan kuin lisäosien tiskiallas), niin sinulla on onni. Jos otat käyttöön JetPack-kommentit Vaihtoehto lukijat voivat jättää kommentteja sosiaalisen median tileillään ja vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia.

Disqus

Toinen hieno vaihtoehto on Disqus. Tällä ilmaisella liitännällä voit lisätä suositun Disqus-kommenttijärjestelmän WordPress-sivustoosi. Tällä tavoin lukijat voivat kommentoida sosiaalista profiiliaan tai Disqus-tiliään sekä suositella ja jakaa viestiäsi muille Disqus-jäsenille.

Lisää uutiskirjeen rekisteröinti

MailChimp WordPress-laajennukselle

Jos sinulla ei vielä ole uutiskirjettä, sinun pitäisi hankkia se. Se on yksi parhaista tavoista pitää yhteyttä säännöllisiin lukijoihisi. Käytämme MailChimp-palvelua, ja se on ilmainen luetteloille, joissa on enintään 2 000 tilaajaa. Lisäksi on paljon helppoja laajennuksia rekisteröitymislomakkeen optimoimiseksi.

Pidämme MailChimp WordPress -laajennukselle jonka avulla on helppo lisätä uutiskirjeoptiini sivupalkkiin sekä tilata vaihtoehto kommenttisi lähetyslomakkeelle. Ne tarjoavat myös MailChimp Top Bar -laajennus laajennus, jolla lisätään hälytys verkkosivustosi yläosaan ja pyydetään lukijoita tilaamaan.

Mene hakemaan mitä olet oppinut

Mene nyt hauskaa! Verkkosivusi suunnittelun parantaminen ja sivustosi optimointi ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista – verkkosivustosi optimoimiseksi on paljon tapoja ilman kustannuksia..

Joten mene kirjautumaan WordPress-sivustoosi (heti!) Ja aloita valikkosi puhdistaminen, vanhan sisällön päivittäminen, hakukoneoptimoinnin korjaaminen, sivujen nopeuttaminen, teeman raikkauttaminen ja lukijasi sitoutumismenetelmien parantaminen. Minä tiedän että pystyt siihen! ��

Onko sinulla muita budjettiystävällisiä vinkkejä WordPress-blogin parantamiseksi? Tai ideoita verkkosivustosi suunnittelun päivittämiseksi ilmaiseksi? Voit vapaasti jakaa kanssamme kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map