Helppoja (ja edullisia) tapoja saada WordPress-sivusto erottumaan

Onko WordPress-sivustosi erottuva? Ei? Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, on melko yleistä antaa teeman tehdä suurimman osan raskaasta nostamisesta, jolloin saadaan sivusto, joka ei näytä huolta, mutta joka sulautuu melko hienosti joukkoon. Mutta kiinnostava, ammattimainen muotoilu on tärkeää. Se voi olla jopa tärkeämpi kuin todellinen sisältö.


Internetmarkkinoinnin maailmassa on jo kauan ollut hyvin hyväksytty ”tosiasia”, että ”sisältö on kuningas”, mutta tosiasiallisesti, jokin tutkimus näyttää ehdottavan toisin. Itse asiassa DESIGN verkkosivustolla voi olla suurin vaikutus ensivaikutelmaan.

Nyt en sano, että sisältösi laatu ei ole tärkeä (se inspiroi toistuvia käyntejä ja tietysti jakamista), mutta jos suunnittelusi on niin vaaleaa, että puolet vierailijoista eivät edes vaivaudu viettämään pitkään tarpeeksi lukeaksesi, menetät paljon potentiaalisia lukijoita / asiakkaita. Siksi tässä viestissä esittelen sinulle muutamia helppoja ja edullisia tapoja tehdä sivustosi erottuvaksi.

Käytä räätälöitäviä teemoja / kehyksiä Get-go-sovelluksesta

WordPress-kehysten

Jos et halua oppia koodaamaan, että sinulla on luovaa hallintaa WordPress-sivustossasi, tai palkata ammattimaista kehittäjää, yksi parhaimmista tehtävistä on valita teema suunnittelumahdollisuuksilla. Mutta kun kyse on teeman vapauden mukauttamisesta teemasi – ilman koodausta – erottuakseen kaikista muista mainitun teeman käyttäjistä, kaikki teemat eivät ole luotu tasavertaisiksi. On paljon teemoja, jotka sallivat lähes 0 räätälöinnin WordPressiin sisäänrakennettujen mukautusvaihtoehtojen ulkopuolella (mikä ei oikeastaan ​​ole kovin paljon).

Jotkut erottuvat vaihtoehdot ovat Total, Headway, Tehdä ja ilmoitustaulu (molemmat ilmaiset) vain mainitakseni muutamia hyvistä vaihtoehdoista. Esimerkiksi Totalilla voit antaa täyden luovan hallinnan sivustosi ulkoasusta ilman, että sinun on kirjoitettava yhtä koodiriviä. Käyttämällä sivunmuodostajaa voit luoda minkä tahansa asettelun ja käyttää sitten jokaisessa moduulissa rakennettuja lisävaihtoehtoja sivuelementtien mukauttamiseen.

Vaikka teemat, kuten Total, ovat tarpeeksi yksinkertaisia ​​käyttää useimpia WordPress-ohjelmaan perehtyneitä ihmisiä, se voi olla hieman hankalaa hallita kokonaisena aloittelijana. Jos olet täysin uusi WordPress-ohjelmassa, kannattaa ehkä harkita perusteellisempaa teemaa, jossa on vähemmän mukautusvaihtoehtoja, kuten ????? Tässä tapauksessa sinulla on silti mahdollisuus muuttaa värejä, fontteja, sivujen kokoa ja yleistä asettelua, mutta valitset enimmäkseen esiasetusvaihtoehtojen sijaan, että kädet likaantuvat ja vedät haluamasi verkkosivuston. Vaikka kyllä, tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on vähemmän yksityiskohtien hallintaa, mutta samalla on helpompaa olla kiinni pienissä yksityiskohdissa ja mukauttaa verkkosivustosi tehokkaasti laajoilla iskuilla..

Nyt kumpikaan teemoista ei ole luonnostaan ​​parempia kuin toiset, kaikki riippuu asiakkaasta. Mutta jos olet aloittelija sekä web-suunnittelun että WordPressin suhteen, voi olla hyvä valita teema, joka antaa sinulle luovan hallinnan suunnittelusta ylenkatsomatta sinua vaihtoehdoista..

Jos olet rakastunut nykyiseen teemaasi, ja se ei periaatteessa tarjoa muokkausvaihtoehtoja, älä huolestu, on vielä olemassa joitain asioita, joita voit tehdä tehdäksesi siitä erottua, joten kaivomme niihin.

Käytä logoa

Yksi tavanomaisimmista tavoista erottaa WordPress-sivusto muista, jotka käyttävät samaa teemaa, oman sivuston luomiseen, on käyttää logoa tavallisen otsikkotekstin + fontin sijasta. Jos budjetti on tiukka tai pidät vain siitä, että voit esimerkiksi luoda oman, vain teksti -logo. Joka saattaa kuulostaa huonoilta, mutta valitsemalla fontit ja värit huolellisesti, voit luoda erittäin ammattimaisen logon itse.

Voit oppia tekemään tämän itse, tarkistamalla se tämä yksityiskohtainen ohje joka näyttää kuinka luoda yksi alusta loppuun. (Blogi on myös esimerkki erittäin suositusta sivustosta, joka käyttää vain teksti -logoa, jos se huolestuttaa sinua.)

On monia paikkoja, joista voit hankkia logon halvalla, suosittu mutta kiistanalainen bootstrap-budjettivaihtoehto on Fiverr. Missä teoriassa voit saada valmis logon 5 taalaa. Fiverrissä on se, että et vain lähetä, sinun on tehtävä omat tutkimuksesi ja löydettävä suunnittelija, jolla on kokemusta logoista, jotka näyttävät täsmälleen sellaiselta kuin haluat. Odotus on myös usein melko pitkä. (Lisäksi se on 5 taalaa, joten älä odota ainutlaatuista muotoilua, odota sopivia leikekuvia ja tyylikästä tekstiä.)

Ehkä suosituin keskitason vaihtoehto on 99 mallia, missä et palkata suunnittelijaa etukäteen ja sitten hän suunnittelee sen, ei. 99designs-tapahtumassa aloitat suunnittelukilpailun ja voit valita useiden mallien joukosta yhden, joka mielestäsi resonoi eniten sinun ja brändisi kanssa. Se on kuin se, että sinulla on suunnittelijan taidot itse, sillä kaikkien valintojen kautta sinulla on paljon luovaa hallintaa.

Luo mukautettu kotisivu Käytä Asennusohjelman Plugin -sovellusta

visuaalinen säveltäjä

Sivunrakentajaa käyttämällä voit muuttaa kokonaan ensimmäisen kuvan, jonka vierailija saa käydessään sivustollasi. Voit valita valitsemasi sivunmuodostajan laajennukset, jotka olemme jo tarkistaneet, tai hankkia haluamasi. Jos olet valinnut jonkin aiemmin suosittelemasi teeman kanssa, teemallasi saattaa olla sivunmuodostaja, jo sisäänrakennettu.

Sivun valmistajat tekevät räätälöityjen verkkosivustojen luomisprosessista hallittavissa WordPress-käyttäjille, jotka eivät ole kehittäjiä. Visual Composer on ylivoimaisesti yksi suosituimmista saatavissa olevista WordPress-laajennusten lisäosista, ja hyvästä syystä. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat rakentaa sivuja käyttöliittymään, joten näet sivusi aktiivisella sivustollasi rakentaessasi sitä (tämä sisältää todellisen värivalintojen, sarakkeiden, otteiden, liukusäätimien ja muiden näkemisen kaikessa, kuten säädät niitä).

Käytä widgettejä / sivupalkkia

Toinen helppo tapa muuttaa verkkosivustosi ulkoasua ja tunnetta on asettaa tärkeimmät visuaaliset elementit sivupalkkiin. Ne voivat olla itse suunniteltuja mini-bannereita tai yksinkertaisesti hyvännäköisiä ja hyödyllisiä widget-laajennuksia, jotka sopivat hyvin muun sivustosi suunnitteluun. Esimerkiksi widget-laajennus, joka esittelee suosittuja viestejä ja näyttää heidän esitellyt kuvat. Checkout WordPress.Org -laajennusvarasto – heillä on paljon upeaa ilmaiset widget-laajennukset jonka avulla voit muuttaa verkkosivustosi ulkoasua.

Poista sivupalkki / Siirrä koko leveys

Täysleveät-sivusto

Nykyään monet teemat tarjoavat näitä vaihtoehtoja. Ainoa mitä sinun on tehtävä on tehdä meistä niistä. Usein se on yhtä helppoa kuin ruudun valinta tai painikkeen napsauttaminen. Se riippuu teemasta, josta saatat löytää asetteluvaihtoehtoja. Mutta Koko teema -teemaksi koko leveysasettelun valitseminen voidaan asettaa globaalisti Teeman mukauttajasta tai sivua kohden käyttämällä yksittäisiä sivuasetuksia..

Jos teema tukee sitä…

Tässä vaiheessa olemme siirtymässä alueelle, jota monet teemat eivät tue, ja ettei oikeastaan ​​ole mitään laajennuksia, jotka käsittelevät niin hyvin, että se kannattaa käsitellä. Jos teema ei tue tätä.

Vaihda fontteja

Nyt tämä vaatii muutaman koodirivin, ellet ole valinnut teemaa, jolla on kyky tehdä niin. Mutta jos teemasi sallii sen, ja sinulla on jo valittavissa erilaisia ​​fontteja, suosittelen, että luet tämä artikkeli fonttiparien muodostamisesta ensimmäinen. Tämä auttaa sinua valitsemaan fontteja, jotka toimivat yhdessä ammatillisen tunnelman luomiseksi sen sijaan, että sivustosi vaikuttaisi siltä, ​​että se kärsii monista persoonallisuushäiriöistä.

Ja jos teemasi ei sisällä sisäänrakennettuja fonttivaihtoehtoja, voit aina käyttää laajennusta. WP Google Fonts ilmainen WordPress-laajennus on nopea ja helppo tapa lisätä tukea yli 670+ mukautetulle Google-fonttille teemaasi.

Muuta värimaailmaa ylöspäin

värinvalitsija

Vaikka tämä voi olla loistava, mahdollisesti paras tapa tehdä sivustosi erottuvaksi, se on myös vaarallinen polku valmistautumatta alas. Lue tämä artikkeli joistakin turvallisuusohjeista varmistaaksesi, että et mene liian pitkälle värimaailmasi kanssa. Ja jos teemasi käyttää tasaista muotoilua, voit “varastaa” joitain inspiraatio täällä oleville väripaleteille.

Kun olet valmis säätämään verkkosivustosi värejä, vaikka useimmat teemat tekevät siitä helpon. Monissa teemoissa (ilmainen ja premium) on sisäänrakennetut värinahat, mukautetut värivaihtoehdot Theme Customizer -sovelluksessa tai värivaihtoehdot, jotka on rakennettu sivunmuodostajaan. Tai, aivan kuten fontit, voit myös asentaa ilmaisen laajennuksen säädä teemavärejäsi.

Muuta mittoja / muita asioita

Voit esimerkiksi pienentää sivustosi otsikon korkeutta saadaksesi enemmän todellista sisältöäsi pakattuksi vierailijan ensivaikutelmaan. Tai voit lisätä / vähentää sivupalkin leveyttä. Tämä tapahtuu yleensä suoraan eteenpäin, ja joskus vain testaamalla ja tosiasiallisesti tarkastelemalla tuloksia voit selvittää, onko parannuksia tehtävä..

Sivunrakentajia käyttävät teemat antavat sinun liikuttaa elementtejä vapaasti, joten voit lisätä välilyöntejä tarvittaessa tai järjestää sivuelementin helposti. Lisäksi muut teemat, kuten Total, lisäävät sisäänrakennettuja vaihtoehtoja melkein jokaiselle teemaelementille (otsikkotyyny, sivupalkin leveys, kuvan koot, reagoivuusasetukset ja paljon muuta) kaikkien vedä ja pudota -sovelluksen lisäämien ominaisuuksien lisäksi..

Mitä tahansa teetkin, pidä se puhtaana

Yksi asioista, joita monet ihmiset tekevät väärin yrittäessään räätälöidä verkkosivustoaan, on se, että ne lisäävät paljon tarpeettomia elementtejä sen sijaan, että muuttavat muutamia mallin jo olemassa olevista keskeisistä elementeistä vastaamaan paremmin omaa tuotemerkkiä ja visioita.

Sivustosi ei tarvitse olla monimutkainen näyttää hyvältä. Itse asiassa useimmissa tapauksissa se on täysin päinvastainen. Sotkuisia ja liian monimutkaisia ​​verkkosivustoja pidetään rumammina kuin yksinkertaisina, helppoja seurata sivustoja. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinulla on mahdollisuus mennä 4 sivupalkkia tai kiinnittää logosi 8 paikkaa, ehkä vain kiinnitä yhteen.

Jos sinulla on suunnitelmia, joiden kanssa kamppailet, menestystarinoita esittelyyn tai kysymyksiä, ota kertoa. Tai jos sinulla on vinkkejä tai laajennuksia, jotka ovat auttaneet sinua verkkosivustosi mukauttamisessa, haluaisimme tietää, millaiset ne olivat. Jätä meille kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map