Helppo WordPress-kaupallistamisstrategia

Helppo WordPress-kaupallistamisstrategia

Olemme menossa uuteen vuoteen, mikä tarkoittaa, että on aika tehdä päätöslauselmasi hyväksi itsellesi ja yrityksellesi. Jos olet rakentanut sivustosi alusta alkaen, liikennevirta on hyvä ja etsit nyt WordPressin kaupallistamisstrategioita, olet oikeassa paikassa.


Siellä on lisää; kun tutkimme erilaisia ​​WordPress-kaupallistamisstrategioita, paljastamme aarreaitta vinkkejä, joita voit käyttää sivustosi sitoutumisen lisäämiseen. Sinänsä voit ajatella tätä viestiä kaksisuuntaisena lähestymistapana WordPressin kaupallistamiseen.

Ensimmäinen vinkki on, että on tärkeää käyttää menetelmiä, jotka ovat yhdenmukaisia ​​kohdeyleisösi kanssa. Kuinka muuten saat kaiken hyödyn irti WordPress-kaupallistamisstrategioistasi?

Toinen nopea huomautus: keskitymme itse isännöity WordPress blogeja (WordPress.org) eikä ilmaisia ​​WordPress.com-blogeja, koska jälkimmäinen toimittaa tietyin rajoituksin ansaitsemisen kannalta.

Jos olet hieman utelias, villisti onnistuneita blogeja niihin kuuluvat muun muassa HuffPost (arviolta 14 000 000 dollaria / kk), Moz (arviolta 4 250 000 dollaria / kuukausi) ja TechCrunch (arviolta 2 500 000 dollaria / kuukausi). Ja kyllä, se on Yhdysvaltain dollareissa.

Kun alustavat esitykset ovat poissa käytöstä, nähdään kuinka ansaita rahaa WordPressillä 48 tunnissa. Voit ansaita rahaa WordPress-sivustoltasi, tässä on pari strategiaa osoittaaksesi oikeaan suuntaan.

Voit ansaita rahaa WordPress-sivustoltasi, tässä on pari strategiaa osoittaaksesi oikeaan suuntaan.

1. Mainonta

coca-cola-ilmoitus 1890-luvulta

Coca-Cola Advert vuodelta 1890

Vuodesta lähtien mainossektori on aina ollut suuri ansaitaja. Raportin mukaan emarketer.com, mainostajat ympäri maailmaa käyttävät yli 220 miljardia dollaria vuodessa digitaalisiin mainoksiin.

Se on valtava muutospala, etkö ole samaa mieltä? Jos liikenne on hyvä, voit kerätä dollareita nopeasti. Mutta miten aloitat?

Itsehallittu vs. mainosverkostot

Ensinnäkin sinulle on tarjolla kaksi mainontavaihtoehtoa. Voit valita mainosverkostot kuten Google AdSense WordPressille. Tämä on vain yksi monista – Bingillä on oma mainosverkosto, samoin kuin Facebook, Yahoo ja Amazon. Jos haluat laajan luettelon, etsi vain Google-mainosverkostoista mitä tarjolla on.

Vaihtoehtoisesti voit isännöi omaasi mainoksia. Voit valita muun muassa mainokset, maksut, kuinka ja missä kukin mainos näytetään. Itsehallittujen mainosten myymiseksi on tyypillisesti helpointa käyttää hyvämaineisia mainoshallintalaajennuksia, jotka ovat saatavilla WordPressille, tai käydä läpi kolmannen osapuolen palvelun, kuten BuySellAds hallita käytettävissä olevia mainospaikkoja.

Mainittujen mainosverkostojen ja itsehallittujen mainosten välinen tärkein ero on kuitenkin korkeampi hallintataso, jota nautit jälkimmäisellä. Toisin sanoen, mainosverkot näyttävät lukijasi yleensä mainokset, jotka liittyvät parhaiten heidän viimeaikaiseen selaushistoriaansa. Jos käyttäjä katsoi koruja ennen sivustollesi tulemista, hän todennäköisesti näkee koruihin liittyvän mainoksen, vaikka sivustosi olisi kyse autoista. Sinulla ei ole mitään hallintaa mainosten suhteen, joita mainosverkosto näyttää sivustossasi.

Itse hallitsevien mainosten kanssa asiat ovat hiukan erilaisia, myyt ilmoituksia, jotka ovat sopusoinnussa kohdeyleisösi kanssa. Joten korujen mainosten näyttämisen sijasta näytät ajoneuvojen varaosien, moottoriöljyn ja niin edelleen mainoksia.

Jokaisella mainosvaihtoehdolla on erilaiset hinnoittelumallit. Suurin osa mainosverkostoista tarjoaa yleensä CPC-mallin (napsautuskohtainen hinta), mikä tarkoittaa, että sinulle maksetaan kaikista luomista napsautuksista. Voit tehdä välillä 0,02–15 dollaria taaksepäin napsautuksesta riippuen kapeasta.

Suurella liikennemäärällä voit tehdä melkoisen tappavan mainosverkostojen kanssa, pitäen mielessä, että ne tarjoavat muita mainosmalleja. Itse hallitsevat mainokset houkuttelevat yleensä korkeamman mainosprosentin, koska myyt olennaisesti mainostilaa kiinnostuneille yrityksille kiinteällä kuukausimaksulla.

Mainontaaihe on laaja lukema, mutta koska se on yksi tuottoisimmista WordPress-kaupallistamisstrategioista, se kannattaa viettää aikaa.

2. Affiliate-markkinointi

tytäryhtiöiden huippukokous lännessä 2017

Affiliate Summit West 2017

Affiliate-markkinointi on paljon kuin mainonta; ansaitset lähettämällä kauppiaalle kiinnostuneen mahdollisuuden. Sen sijaan, että maksat napsautuksista ja näyttökerroista, saat palkkion kaikesta kovasta työstäsi.

Tytäryhtiömarkkinointi kuulostaa mumbo-hyppääjältä täydelliselle aloittelijalle, mutta se on helppo ymmärtää. Mukaan Neil Patel, tytäryhtiömarkkinointi on ”… ansaitsee palkkiota mainostamalla muiden ihmisten (tai yritysten) tuotteita. Löydät haluamasi tuotteen, mainostat sitä muille ja ansaitset osan voitosta jokaisesta tekemästäsi myynnistä. ”

Kuulostaa melko yksinkertaiselta, tämä tytäryhtiömarkkinointiyritys, etkö usko? Lisäksi voit suositella mitä tahansa tuotetta auringon alla. Pohjimmiltaan olet vain mainostaja, mikä tarkoittaa, että voit harjoittaa mitä tahansa mieleen tulevaa mainostrategiaa – pidä se vain laillisena.

Toisin sanoen tytäryhtiömarkkinointi on monipuolinen eläin maksumallien ja osallistumisasteen kannalta. Mitä tuo edes tarkoittaa?

Affiliate Marketing -maksumallit

Meillä on etuoikeus kolmeen päämaksumalliin, mutta voit vapaasti sirotella, jos tiedät muita malleja.

 • PPC (Pay Per Click) -kumppanimarkkinointi – Yritys maksaa sinulle palkkiot kaikista luomistasi napsautuksista riippumatta siitä, tekevätkö asiakkaat oston vai vain selaavat ja lähtevät.
 • PPL (Pay Per Lead) -kumppanimarkkinointi – Tässä skenaariossa ansaitset palkkion aina, kun mainitsemasi potentiaali suorittaa haluamasi toimenpiteet, esimerkiksi tilaa, tilaa ilmainen kokeilu, luo tili ja niin edelleen. Esimerkkejä verkkosivustoista, jotka tarjoavat tällaista tytäryhtiömarkkinointia, ovat ShareASale ja Cj Affiliate muiden joukossa.
 • PPS (Pay Per Sale) -kumppanimarkkinointi – Tytäryhtiömarkkinoinnin perinteisessä muodossa ansaitset palkkion vain, jos mainitsemasi mahdollisuus ostaa. Tämä on suosituin tytäryhtiömarkkinoinnin malli ja johtaa yleensä parempiin tuottoihin kuin PPC: n ja PPL: n tytäryhtiömarkkinointi – pitämällä muita tekijöitä vakiona. Esimerkkejä ovat Amazon Associates, Envato Marketplace ja itsenäisimmät online-teema- / laajennuskaupat.

Affiliate-markkinointiin osallistumisen tasot

Nyt kun tiedät, että voit ansaita rahaa napsautuksilla, viittauksilla ja myynnillä, tarkastellaan kolmea muuta sisaryhtiömarkkinointia, mukaan lukien osallistuminen.

Kuten Pat Flynn selittää, että tytäryhtiömarkkinoinnissa meillä on kolme tasoa, nimittäin:

 • irrallinen – Tämän tyyppisessä tytäryhtiömarkkinoinnissa sinulla ei missään nimessä ole läsnäoloa tai auktoriteettia. Voit vain luoda kumppanilinkkejä tuotteisiin sosiaalisen median tai muun alustan kautta. Mutta koska ansaitsemme WordPress-sivustosi, voit käyttää tämäntyyppistä tytäryhtiömarkkinointia tulojen täydentämiseen.
 • liittyvä – Täällä sinulla on jonkin verran läsnäoloa verkossa ja mainostat omaan markkinarakoihisi liittyviä tuotteita, mutta kumppanilinkit ovat tuotteille, joita et todellakaan käytä. Jos sinulla on esimerkiksi blogi, joka kattaa WordPressin, voit mainostaa teemoja, isännöintiä ja laajennuksia kokeilematta jokaista tuotetta ensin.
 • mukana – Mainostat vain tuotteita, joihin käytät ja joihin uskot. Vedot tuotteiden kanssa ja suosittelet niitä osana unelmaasi tai prosessisi, jonka ajattelet blogissasi..

Käytettävissäsi olevissa tytäryhtiöiden WordPress-kaupallistamisstrategioissa voit käyttää mm. Kuponkeja, tarjouksia, tuotearvioita, tekstilinkkejä, bannerilinkkejä, tuotteiden yhdistämistä, sähköpostiuutiskirjeitä ja offline-menetelmiä.

3. Ansaitse WordPress ansaitsemalla jäsenyydet

WordPressin kaupallistamisstrategiat - luo jäsensivusto

Oletetaan, että olet rakentanut kiinnostuneen yleisön ilmaisen ilmaisen sisällön ansiosta. Voit lisätä maksettuja jäsenyyksiä sivustosi osaan, jossa tarjoat kursseja ja mitä tahansa muuta premium-sisältöä.

Monet verkkosivustojen omistajat hyötyvät maksetusta jäsenyydestä luodakseen toistuvan passiivisen tulon lähteen. Ja sinun tarvitsee vain luoda korkealaatuista sisältöä ja piilottaa se palkkatason taakse. Käytössäsi olevan valtavan WordPress-jäsenlisäosien kokoelman avulla voit aloittaa juuri tällä hetkellä.

Jos sinulla on tuotetta, voit vapauttaa sen jäsenohjelman kautta siinä mielessä, että käyttäjä tarvitsee aktiivisen (ja mieluiten toistuvan) jäsenyyden tuotteen käyttämiseksi. Tuotteen myynnin sijasta voit myydä sen sijaan jäsenyyksiä.

Olemme nähneet, että WordPress-yrittäjät muuntavat jo olemassa olevat lukijansa maksaville jäsenille pienellä vaivalla. Hyviä esimerkkejä verkkosivustoista, jotka tekevät tappamisen jäsenyydellä, ovat tyylikkäät teemat, Moz ja enemmän (vaikka on tärkeää huomata, että nämä sivustot käyttävät usein useita WordPress-kaupallistamisstrategioita).

4. Myy tuotteita tai palveluita

verkkokauppojen ostoprosessi

Yksi suosituimmista WordPress-kaupallistamisstrategioista on tavaroiden myynti verkossa. Itse asiassa, jos kukaan ei myy mitään, meillä ei olisi mainostajia, jäsensivustoja ja tytäryhtiöohjelmia rahaksi.

Jos mainosten näyttäminen, jonkun toisen tuotteiden mainostaminen tai jäsensivuston ylläpitäminen ei ole teekuppi, voit yrittää rakentaa WordPressin kanssa verkkokaupan mainostaaksesi palvelua tai tuotetta yleisöllesi..

Myytävistä tuotteista ei ole pulaa. Lisäksi voit aina myydä erikoistuneita taitojasi vuokraussivun kautta. Voit esimerkiksi tarjota suunnittelupalveluitasi tai blogipalveluita, kuten sinun oikeasti. Voit neuvotella ja myydä mitä tahansa lukijasi tarvitsemaa palvelua. Jos sinulla ei ole valmista tuotetta, harkitse tuotteen tai palvelun jälleenmyymistä WordPress-sivustosi kautta.

Jos haluat käydä täyden verkkokaupan, voit perustaa verkkokaupan helposti käyttämällä plug-inia, kuten WooCommerce. Verkkokaupan avulla voit myydä sekä digitaalisia että fyysisiä tavaroita, mikä tarkoittaa, että voit käyttää verkkokauppaa parantaaksesi kivi- ja laastin myymälääsi. Vielä parasta, voit käyttää tytäryhtiömarkkinointia lisätäksesi myyntiäsi.

Jos päätät rakentaa verkkokauppasivuston, tee siitä ainutlaatuinen ja kohdista oma markkinarako. Lähes kaikilla markkinoilla vallitsee tiukka kilpailu, joten keskity siihen, mikä olet parhaiten tai josta olet kiinnostunut.

5. Sponsoroidut viestit / arvostelut

sponsoroitujen viestien käyttö WordPress-sivuston ansaitsemiseen

Ajattele kilpa-autoa sponsoroimana viestinä, älä vain liioittele sitä

Bloggaajana voit tehdä nopean vastineen sponsoroiduista viesteistä tai arvosteluista. Jos olet ansainnut auktoriteetin ja olet suosittu kapealla, yritykset alkavat lähestyä sinua kirjoittamaan suotuisia arvosteluja tuotteistaan.

Aloittelijana on hedelmällistä lähestyä yrityksiä hyvien ehdotusten kanssa. Varmista vain, että tarkistat kohderyhmäsi kannalta merkitykselliset tuotteet ja palvelut. Tuotteiden tarkistaminen vain rahalla tuhoaa viranomaisen, jonka ansaitsit niin kovasti.

Älä myöskään tee sivustosi kokonaan sponsoroimista viesteistä, kun yritykset alkavat soittaa. Julkaise jatkuvasti liikennettä ja auktoriteettia ansainnut sisältö. Satunnainen sponsoroitu viesti toimii hyvin, mutta sen liioittelu ei ole pitkäaikainen strategia.

BobWP: n mukaan “… toiset voivat haluta sponsoroida viestiä, joka vain mainitsee tuotteensa alan teollisuuden uutisien yhteydessä – tai maksaa vain bannerimainoksesta tai maininnasta viestin lopussa.”

Sellaisenaan on monia mahdollisuuksia tutkia sponsoroitujen viestien kanssa, varsinkin jos voit varmistaa kuukausittaiset / vuosittaiset järjestelyt yritysten kanssa. Älä vain ole puolueellinen arvosteluihisi, koska se vahingoittaa koskemattomuuttasi.

6. Lisää WordPress-kaupallistamisstrategioita

On olemassa monia muita tapoja ansaita rahaa WordPress-sivustollesi, mutta koska kaikkien peittäminen tarvitsisi e-kirjan (ehkä voisit luoda sellaisen ja myydä sen?), Tässä on muutama kunniamaininta:

 • Lahjoitukset – Voit ansaita rahaa WordPress-sivustosi kautta pyytämällä lukijoita lahjoittamaan. Tämä strategia toimii kuin taikuutta, minkä vuoksi suurin osa voittoa tavoittelemattomia ja kansalaisjärjestöjä menestyy lahjoituksista. Kysy vain lukijoiltasi.
 • dropship – Aloittaessasi omaa verkkokauppaa et tarvitse välttämättä omia tavaroitasi mainostamiseen. Pikatoimitus WordPressille antaa sinun ansaita rahaa tuotteista, joita et omista tai joita ei ole varastossa. Laitat tuotteen sivustollesi ja perität maksun ostajalta. Sitten ostat halvemmalla hintaan toimittajalta, joka toimittaa tuotteen suoraan ostajalle.
 • Luo työtaulu – Jos tarjoat sisällöntuottajaa bloggaajille, voit luoda työtaulun. Tarvitsetko WordPress-suunnittelijoita ja -kehittäjiä? Voit luoda heille työryhmän. Työskenteletkö voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, jotka on liitettävä yrityksiin lahjoituksia varten? Voit suunnitella sen myös taululle. Tässä on muutama suosittu WordPressiin liittyvä työtaulu, josta saat inspiraatiota ideoidesi virran saamiseksi.

Viimeiset huomautukset

Nämä WordPress-kaupallistamisstrategiat auttavat sinua ansaitsemaan rahaa WordPress-sivustossasi nopeasti. Muista kuitenkin, että kaikki elämän arvoinen arvo vaatii kovaa työtä. Kuten kaikki tiedämme, menestys on 99% hikoilua ja 1% inspiraatiota. Joten jatka verkkosivustosi ja brändisi rakentamista luomalla laadukasta sisältöä, keskittymällä hakukoneoptimointiin ja jatkamalla sivustosi optimointia lukijoillesi.

Tarjoimme tänään vain tarvitsemasi 1%: n inspiraation. Oletko haasteesi mukana? Luuletko, että sinulla on mitä tarvitaan, jotta 99% hikoilusta?

Tiesitkö muita WordPress-kaupallistamisstrategioita, joita emme maininneet? Jos niin, kerro meille alla olevasta kommenttiosasta, jotta voimme lisätä sen tähän viestiin ja hyvittää sinut mainitsemalla nimesi. Kippis ja onnea tekemällä moolah tänä vuonna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector