Google+ WordPressille – vinkkejä ja laajennuksia blogiisi

Vaikka kaikki ovat kuulleet Google Plus -palvelusta, se on usein viimeinen sosiaalisen median kanava, jonka ihmiset ottavat huomioon mainostaessaan yritystään. Toimimalla samalla tavalla kuin Facebook ja Twitter, Google Plus tarjoaa kaiken, mitä voit odottaa sosiaalisen median kanavalta. Google Plus näyttää syötteen viimeaikaisista tapahtumista ja viesteistä, antaa sinun seurata muita ja rakentaa oman seurannan, jakaa omaa sisältöäsi, kuten ja kommentoida muiden tarjouksia ja paljon muuta. Koska Googe Plus on kuitenkin epäilemättä vähemmän suosittu kuin jotkut muut sosiaaliset alustat, miksi sinun pitäisi käyttää sitä?


Tässä artikkelissa tarkastellaan Google Plus -käytön etuja ja miten pääset alkuun. Tutkimme sitten perusteellisemmin, kuinka voit käyttää tätä sosiaalisen median alustaa mainostaaksesi yritystäsi ja miten integroida se WordPress-verkkosivustoosi.

Miksi käyttää Google Plus -palvelua??

Google plus

Google plus on ihanteellinen foorumi mainostaa yritystäsi, olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin ja olla vuorovaikutuksessa nykyisen faneesi kanssa. Google Plus käyttää ja integroituu helposti useisiin Google-työkaluihin, kuten Google Photos, Hangouts, Maps, Calendar, YouTube ja monet muut. Tämä tekee lähettämisestä Googleen heti nopeamman ja helpomman prosessin kuin monet muut sosiaaliset kanavat.

Eikä tämä ole kaikki, säännöllinen sitoutuminen Google Plus -palveluun auttaa parantamaan verkkosivustosi sivujen ja viestien sijoitusta Googlen hakukoneessa. Ne, jotka seuraavat sinua tällä kanavalla, myös todennäköisemmin näytetään Google Plus -sisältösi, jos he tekevät hakuja Googlessa samankaltaisten avainsanojen avulla. Viimeiseksi, Google Plus ei veloita yrityksesi viestien mainostamista, ja piireiden ominaisuuden vuoksi voit kohdistaa sisältösi tiettyihin ihmisryhmiin..

Joten nyt tiedämme vähän Google Plus -sovelluksesta ja sen käytön eduista, tarkastellaanpa miten sen käyttöönotto ja käyttö …

Google Plus -sovelluksen aloittaminen

Google Plus -palveluun on erittäin nopea ja helppo kirjautua. Tarvitset kuitenkin Google-tilin tehdäksesi niin. Valitse Google Plus -sivun yläreunassa Kirjaudu sisään -painike ja luo joko Google-tili noudattamalla ohjeita tai valitse Google-tili, jolla haluat kirjautua sisään.

Näytä uutissyötteesi

Kotisivu

Kun kirjaudut sisään Googleen, löydät uutissyötteesi alun perin näytetyltä Kotisivulta. Uutissyötteesi sisältää valikoiman seuraajien julkaisemia, jakamasia ja pitämiä viestejä, suositeltuja viestejä, tutkittavia aiheita, Google Plus -sivustossa olevia artikkeleita ja paljon muuta. Katso uutissyötteesi saadaksesi selville, mitä Google Plus -palvelussa on tapahtunut ja mitä muut julkaisevat.

Jokaisen näytetyn viestin alla näet 1 + -painikkeen. Tämä vastaa Facebookin Tykkää-kuvausta. Viestin vastaanottaman + 1: n lukumäärä näytetään 1 + -kuvakkeen vieressä. Näet myös kommenttiruudun ja jakamiskuvakkeen, joka näkyy viestien alla. On tärkeää olla tekemisissä muiden kanssa omassa kapeallasi, jotta voit kasvattaa seuraavaa. Viestien pitäminen, kommentointi ja jakaminen on tehokas tapa tehdä niin.

Muokkaa profiiliasi

Profiilisivu

Profiilisi on sivu, jonka seuraajat näkevät tarkistaessasi sinua Google Plus -sivustolla. Siksi on tärkeää, että täytät kaikki tarvittavat tiedot profiilisivullasi ja tee siitä mahdollisimman kutsuva ja yksityiskohtainen.

Profiilisivusi voidaan mukauttaa monilla tavoilla. Valitse niin Google Plus -hallintapaneelin vasemmassa reunassa olevasta valikosta Profiili> Muokkaa profiilia. Täällä voit kirjoittaa oman otsikkolinjan ja ladata profiilikuvan ja taustakuvan sivullesi.

Voit myös lisätä tietoja itsestäsi. Napsauta profiilisivullasi Tietoja lisätäksesi syntymä- ja ammattipäiväsi sekä lataaksesi albumeita. Muista kuitenkin, että jos lisäät tämän tiedon, se näkyy myös muissa Google-palveluissa, kuten Google Drive ja Photos. Valitse + -kuvake lisätäksesi muita tietoja, kuten työ- ja koulutustietoja, missä asut, sekä linkkejä muihin sosiaalisen median profiileihisi ja verkkosivustoihisi.

Profiilisivusi näyttää myös kaikki julkaistut tai jaetut viestit, samoin kuin yhteisöt, joihin olet liittynyt, ja luomasi kokoelmat. Aiomme seurata yhteisöjä ja kokoelmia tarkemmin artikkelissa.

Lisää seuraajia

Ihmiset

Vasemman kojelaudan valikon Ihmiset-osiossa voit löytää seurattavia ihmisiä, nähdä kuka seuraa sinua ja hallita seuraamiasi henkilöitä. Google Plus -välilehden Etsi ihmiset -sivulla Google Plus ehdottaa ihmisille, joita sinun tulee seurata, ja voit myös hakea tiettyjä henkilöitä sivun yläosassa olevan hakutoiminnon avulla..

Seuraava-välilehti antaa sinun nähdä, ketä seuraat. Yksi ominaisuuksista, joka erottaa Google Plus: n muista sosiaalisen median kanavista, on heidän käsite piireistä. Piireillä voit luoda erilaisia ​​ryhmiä, ja voit sijoittaa seuraajat näihin ryhmiin. Tämä voi sitten olla erityisen hyödyllinen luotaessa erityisiä kohderyhmiä mainostamaan erityyppistä sisältöä.

Aloita lähettäminen

Lisää viesti

Postittaaksesi Google Plus -sovelluksessa, valitse valikkoriviltä Koti tai Profiili ja napsauta sitten vain näytön oikeassa alakulmassa olevaa kynäkuvaketta. Kirjoita ponnahdusikkunaan viesti, lisää interaktiivisia linkkejä, kuvia, jaa sijaintisi ja paljon muuta. Kun se on julkaistu, voit silti muokata viestiä, siirtää sen kokoelmaan, kiinnittää sen profiilin yläosaan ja poistaa kommentit tai jakamisen käytöstä nimetäksesi muutamia vaihtoehtoja.

Kuinka käyttää Google Plusa WordPress-verkkosivustosi mainostamiseen

Joten nyt tiedät vähän Google Plus -aloitteen käytöstä. Ota aikaa tutustumalla tähän sosiaalisen median alustaan. Kun olet varma Google Plus -sovelluksen käytöstä, seuraava askel on miettiä, miten sitä voidaan käyttää WordPress-verkkosivustosi mainostamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota Google Plus käyttöön tuotemerkillesi

Luo tuotemerkki

Jos haluat mainostaa WordPress-verkkosivustoasi Google Plus -sivulla, sinun on luotava Google Plus -bränditili. Asettamalla brändisi oman sivun, fanit voivat helposti etsiä, löytää ja seurata sinua Google Plus -palvelussa. Brändisi voi myös lähettää, kommentoida ja jakaa sekä luoda omia kokoelmia ja yhteisöjä.

Luo Google Plus -bränditili avaamalla Google Plus -merkki sivu. Anna brändisivulle nimi ja valitse ‘Ota käyttöön’. Google Plus avautuu sitten uudessa tuotemerkki-tilissäsi. Voit luoda niin monta bränditiliä kuin haluat ja vaihtaa niiden ja henkilökohtaisen tilisi välillä napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa tili-kuvaketta..

Bränditili on täysin tyhjä, kun määrität sen. Joten sinun on vietettävä aikaa tuotemerkkisi profiilisivun muokkaamiseen, seurattavien ihmisten löytämiseen, kokoelmien luomiseen ja brändisi kokoonpanoon..

Optimoi Google Plus -sivusi

Optimoi tuotemerkki

Kokeile linkittää Google Plus -sivusi brändäys mahdollisimman lähelle verkkosivustosi tuotemerkkiä. Sen lisäksi, että näytät saman nimen, käytä samaa logoa ja kuvia, joten sivu on heti tunnistettavissa faneillesi, jotka yrittävät ottaa sinuun yhteyttä Google Plus -palvelussa..

Valitse Profiili-kohdasta Muokkaa profiilia> Hallitse sivua. Täällä voit lisätä yhteystietoja, linkkejä verkkosivustollesi ja muihin sosiaalisen median alustoihin. Napsauta myös Tarina kirjoittaaksesi kuvaus yrityksestäsi ja varmista, että sisällytät avainsanoja ja muita linkkejä verkkosivustosi sisältöön.

Luodessasi viestejä, käytä avainsanoja, joiden etsit sijoittua tekstissä. Lisää toimintakehotuksia, linkkejä sivustoosi ja kysy kysymyksiä seuraajien kiinnostamiseksi ja keskustelujen aloittamiseksi. Hashtageja käytetään myös Google Plus -palvelussa, jotta lukijat löytävät nopeasti seuraavan sisällön. Joten lisää aina osuvia hashtageja viestin loppuun lisätäksesi sisältösi liikennevirtoja.

Liity yhteisöihin

Uusi yhteisö

Yhteisöt ovat tehokas tapa muodostaa yhteys muihin kapealla alueellasi. Valikkopalkin Löytö-osiossa voit tarkastella lukuisia yhteisöluokkia tai etsiä tiettyä yhteisöä hakupalkista. Voit myös luoda omia yhteisöjä kohdassa Yhteisöt> Luo yhteisö..

Yhteisöihin liittyminen antaa sinulle pääsyn kohderyhmään, jakaa viestejä, keskustella merkityksellisistä aiheista ja nähdä, mistä aiheista keskustellaan laajasti teollisuudessasi. Yhteisöt ovat myös loistava paikka saada sinut tunnetuksi alansa asiantuntijana ja auttaa lisäämään seuraajiasi.

Luo kokoelmia

Luo kokoelma

Luomalla monenlaisia ​​kokoelmia voit ryhmitellä sisältöäsi ja jakaa sen tietyille kohderyhmille. Luo kokoelma napsauttamalla kynäkuvaketta Profiili- tai Kotisivusi alareunassa. Napsauta sitten nimesi vieressä olevaa linkkiä ja valitse Luo kokoelma. Täällä voit myös valita, mitä kokoelmaa lähettää myös uutta sisältöä.

Kokoelmat ja niiden sisältö voidaan jakaa piireihisi, ja seuraajat voivat halutessaan seurata yksittäisiä kokoelmia. Tämä on loistava tapa lähettää oikea sisältö oikeille ihmisille, äläkä ylikuormita seuraajiasi merkityksettömällä tiedolla.

Kuinka integroida WordPress-verkkosivusto ja Google Plus -kanava

On tärkeää varmistaa, että mainostat Google Plus -sivua WordPress-verkkosivustollasi, jotta sivustosi kävijät voivat seurata sinua. Sosiaalisen median seurantapainikkeiden ja sosiaalisen syötteen näyttäminen auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Näytä sosiaalisen median seurantapainikkeet

Hallitsija

Monarch from Elegant Themes on tehokas sosiaalisen median laajennus, joka tarjoaa tyylikkäät seurantapainikkeet, joita voidaan näyttää verkkosivustosi eri paikoissa. Kun vierailijasi ovat liittyneet Google Plus -sivullesi, voit pitää yhteyttä näihin potentiaalisiin asiakkaisiin ja lisätä heidän mahdollisuuksiaan käydä tulevaisuudessa verkkosivustollasi tulevaisuudessa.

Upota Google Plus -sivusto

Flow-Flow G + sosiaalinen virta

Sosiaalisen syötteen upottaminen WordPress-verkkosivustosi sivuille tai widgetteihin on toinen tapa houkutella sivustosi kävijöitä. Flow-Flow WordPress -sosiaalivirran avulla voit näyttää sisältöä ja keskusteluja Google Plus -profiilisivulta (plus 15 muuta sosiaalista verkostoa ja syötettä) verkkosivustollasi. Tämän avulla vierailijat saavat lyhyen yleiskuvan siitä, mitä he puuttuvat, jos he eivät seuraa sinua Google Plus -palvelussa. Viime kädessä sosiaalisen syötteen käytön pitäisi johtaa Google Plus -seurannan lisääntymiseen ja antaa sinun pitää yhteyttä yleisöihisi kauan sen jälkeen, kun he ovat poistuneet verkkosivustoltasi..

Viimeiset ajatukset Google Plus -sovelluksen käytöstä

Kuten näette, Google Plus voi olla todellinen ase haarniskaasi, auttaa antamaan sinulle suuren edun kilpailuun verrattuna. Tämä sosiaalisen median kanava auttaa sinua mainostamaan verkkosivustosi, tavoittamaan uusia potentiaalisia asiakkaita ja pitämään yhteyttä nykyisiin seuraajiin. Tämän lisäksi se auttaa myös parantamaan sijoitusta Googlessa. Joten mitä odotat … on aika kirjautua Google Plus -palveluun!

Mikä on kokemuksesi Google Plus -sovelluksen käytöstä? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi tästä sosiaalisen median kanavasta alla olevissa kommenteissa…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map