GoDaddy: Vielä vihollinen WordPressiä tai isännöintipalvelu uudelleen?

Kivultaan hitaat latausajat, huono asiakaspalvelu, raivokkaat myyntimäärät ja plugin-yhteensopimattomuudet kerran vaikeuttaneet GoDaddyn mainetta WordPress-isäntänä. Pitkälle ensisijaisesti negatiiviseen käyttäjän suhtautumiseen liittyvä vuorovesi kääntyy hitaasti isännöintipalvelun uudelleen syntymiseen.


GoDaddy on kovasti tahallinen parantamaan tuotteiden suorituskykyä, käytettävyyttä sekä asiakas- ja tuotetukea.

Tarkemmin sanottuna, he ovat tehneet merkittävän sysäyksen integroida WordPress täysimääräisesti aloittelijoille ja ammattilaisille suunnattuihin tuotevalikoimiinsa, erityisesti pakettiin, joka on tarkoitettu erityisesti alustalle.

Joten heidän ponnisteluillaan on ollut merkittäviä vaikutuksia, vai onko GoDaddy edelleen WordPressin vihollinen? Tässä artikkelissa kerrotaan usein monimutkaisesta historiasta GoDaddyn suhteista WordPressiin, heidän uuteen suuntaansa ja nyt tarjolla oleviin tuotteisiin ja palveluihin.

GoDaddy ja WordPress: Sitten ja nyt

Bob Parsons ja hänen tiiminsä perustettiin vuonna 1997 nimellä Jomax Technologies. Hän nimitti tämän ohjelmistoyrityksen GoDaddyksi vuonna 1999. Sen koominen, mutta mieleenpainuva toiminimi heijasti yrityksen mielivaltaista lähestymistapaa mainontaan..

Se ei ole kuitenkaan kaikki ollut purjehtinut WordPressin suhteen. Kehittäjät valittivat usein hitaasta latausajasta vuosien varrella, ja epäjohdonmukaisia ​​vastauksia ja teknisen tuen väärinkäyttämistä syytettiin myös usein.

Yksi bloggaaja muutettiin ilmaista itseään voimakkaasti vasta vuonna 2013:

Sanominen heidän olevan WordPress-ystävällinen on kuin sanoisit, että pitbullisi on ystävällinen, kun käytät jokaista voimaa unssia, jonka olet yrittänyt estää sitä hyökkäämästä minuun!!

Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana uusi toimitusjohtaja Blake Irving on kuitenkin yrittänyt muuttaa yritystä dramaattisesti.

Hänen johdollaan GoDaddy on uudistanut tuotetarjontaa, laajentanut asiakastukipuhelinkeskustaan, parantanut teknisen tuen koulutusta ja puuttui yrityksen edustamiseen naisista. He ovat jopa alkaneet sponsoroida useita WordCamp-tapahtumia kansainvälisesti.

Saumaton WordPress-tilin asetus

Hallinnoi WordPress-isännöintiä GoDaddyltä.

Hallinnoi WordPress-isännöintiä GoDaddyltä.

GoDaddy’s Managed Hosting -sovelluksessa vanha varoitus “saat mitä maksat” ei enää ole voimassa. Vaikka hinnoittelu on edelleen alan alhaisimpia (heillä on tällä hetkellä tarjous WordPress-perustason isännöinnillä alkaen 1 dollaria kuukaudessa), tarjouksen arvo on noussut nopeasti..

WordPress ei ole enää vain yksi monista GoDaddyn vaihtoehdoista. Sen sijaan he ovat tehneet WordPressistä ensimmäisen luokan kansalaisen tuotevalikoimassaan joukon ratkaisuja, joita henkilökunta kuvaa “tiukasti hallittuina” tuotetarjouksina. Näet eron heti, kun aktivoit tilisi.

GoDaddy WordPress -hotellin tärkeimmät kohteet

Uudistettu WordPress-tarjous sisältää useita liukas uusia ominaisuuksia. Olemme valinneet jäljempänä joitain merkittävimmistä.

Sidekick-oppaat

Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, sinulla on pääsy satoihin SIDEKICK-opetusohjelmiin, jotka esittelevät verkkosivustosi rakentamista. Heidän videoitaan päivitetään jatkuvasti ja ne kattavat aiheita, kuten valokuvien muokkaaminen, sivujen ja viestien luominen, teeman valinta ja paljon muuta.

WordPress 101

WP101-videot toimitetaan vakiona.

WP101-videot toimitetaan vakiona.

Päivitetään myös jokaisella uudella versiolla, WordPress 101 tarjoaa video-oppaita, jotka on muotoiltu kaikille laitteillesi. Ne kattavat kaiken perusohjeista edistyneempiin konsepteihin, kuten SEO-optimointi.

Koulutettu tukihenkilöstö

Noin toukokuun 2014 aikana GoDaddy lakkautti sähköpostin ja ongelmalippujen tuen. Se ei yksinkertaisesti toiminut. Muiden ongelmien joukossa asiakaspyyntöjen käsittelyssä oli ollut liian paljon viiveitä, eikä heillä ollut työkaluja tarkistaa asiakastietoja, jos pyynnöt lähetettiin muista kuin tilisi sähköposteista.

Nyt tekninen tukihenkilöstö on kuitenkin koulutettu vianmääritykseen yksinomaan WordPress-käyttäjille puhelimitse ja live-keskustelun kautta 24 tuntia vuorokaudessa – tämä on huomattava parannus palvelutasossa.

Parannettu verkkosivustojen turvallisuus

GoDaddyn isännöinti- ja tietoturvajohtaja Jeff Kingin mukaan yritys on ottanut entistä ennakoivamman asenteen myöhään ilmeneviin turvallisuusuhkiin. Roskapostin estäjät, automaattiset päivitykset ja öiset sivuston varmuuskopiot yhden napsautuksen uudelleenasennuksella ovat vain muutama GoDaddyn uusista suojausominaisuuksista.

Plugin -yhteensopivuus

Kuten aiemmin mainittiin, plugin-yhteensopivuus oli tärkeä kysymys vanhojen GoDaddy-isännöintien yhteydessä. He ovat ottaneet WordPress-tuotekehityssitoumuksensa askeleen pidemmälle Hot 100 -luettelollaan eniten käytettyjä teemoja ja laajennuksia (ja kyllä, lyöt vetoa, että Total on siellä).

Viikoittain toimitettava luettelo luokittelee suositut WordPress-teemat ja -laajennukset, joita GoDaddy WordPress -mahdollisuusasiakkaat käyttävät. Mielenkiintoista on, että aktiivisten asennusten kokonaismäärän sijainnin sijaan GoDaddy arvioi teemojen ja laajennusten nettomuutoksen, joka on aktiivinen heidän viikoittaisen analyysinsa aikana.

GoDaddy on myös laatinut luettelon laajennuksista, joiden tiedetään häiritsevän heidän hallittujen WordPress-hosting-tilien toimintoja. Jos aktivoitu, GoDaddy poistaa nämä mustalle listalle lisäosat hallitusta tililtäsi havaitsemisen yhteydessä.

Sivustojen siirto

Myös muuttovaihtoehdot näyttävät parantuneen huomattavasti. Yksi bloggaaja ilmoitti siirtävän useita verkkosivustoja ilman kiinnitystä. Siirtymisprosessin aikana voit esikatsella verkkosivustojasi erillisessä aliverkkotunnuksessa. Lisäksi voit odottaa saavasi kokea verkkosivustosi sivunopeuden valmistumisen jälkeen.

Mene Pro nykyisten asiakkaidesi kanssa

GoDaddy Pro on siunaus kehittäjille.

GoDaddy Pro on siunaus kehittäjille.

GoDaddy Pro luotiin kehittäjien, suunnittelijoiden ja luovien toimistojen mielessä. Se yhdistää GoDaddy: n hallitsemien WordPress-isännöintien ydinkomponentit (samoin kuin vaihtoehdot jaettuihin, pilvipalveluihin, VPS: ään ja omistettuihin palvelimiin) fiksuilla asiakashallintatyökaluilla.

Voit käyttää verkkosivustojen siirtotyökalua siirtääksesi nykyiset asiakkaat uuteen järjestelmään tai luoda kokonaan uuden tilin uusille asiakkaille. Tässä on vain joitain tämän uuden tuotteen erottuvista ominaisuuksista.

Tilin hallinta

Asiakkaasi määrittävät pääsytasosi, mutta voit suorittaa testauksen kulissien takana, tarkistaa sivuston suorituskyvyn, plugin-toiminnallisuuden, koodikatselun – koko vahapallo. Voit jopa aloittaa asiakkaasi sivuston rakentamisen väliaikaisella verkkotunnuksella heille, kunnes he asettuvat lopulliseen.

Virtaviivaistettu hankinta

Oletko koskaan tehnyt ostoksia asiakkaillesi vain päästäksesi sekavaan verkkoon selvittääksesi kuinka siirtää heidän tuotteidensa omistajuus takaisin heille? GoDaddy Pro hoitaa tämän ongelman asiakkaiden ostoskärryillä. On kaksi vaihtoehtoa:

  1. Täytä ostoskori ja lähetä se sitten asiakkaallesi ostaaksesi.
  2. Tee ostoksesi asiakkaasi puolesta luottokortilla, joka heillä on tiedostossa.

Asiakkaat säilyttävät omistajuutensa, kun työskentelet heidän tilinsä kanssa vähemmän hikkaa. Se on loistava vaihtoehto hankkia ja säästää erittäin paljon vaivaa rivillä.

Omistettu asiakastuki

Kun jongleerat useita asiakkaita, on helppo pudottaa pallo ajoittain. GoDaddy auttaa estämään tämän tapahtumisen omistamalla asiakastuen linjan Pro-asiakkailleen. Odotajat ovat lyhyempiä, ja sinulla on silti mahdollisuus käyttää livekeskustelua.

Lisäominaisuus, jota monet freelancerit pitävät parempana, on mahdollisuus lähettää tukilippu. Kun ongelma on ratkaistu, saat päivityksen. Tämä vapauttaa sinut jatkamaan työskentelyäsi asiakkaidesi tilillä sen sijaan, että tuhlaat aikaa kulissien takana olevien teknisten piilojen vianetsintään.

Pääsy WordPress Evangelistiin

GoDaddy pitää heidän korvansa maassa laajemman yhteisön kanssa WordPress-evankelista, Mendel Kurland, kautta. Mendel matkustaa laajasti kehittäjien, suunnittelijoiden ja sivuston omistajien hankkimiin käsityksiin ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että Kurland välittää suhteita WordPress-yhteisöön, se välittää palautetta suoraan GoDaddy-kehitystiimille parantaakseen GoDaddy Pron suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Onko GoDaddy hyvä mennä?

Aikaisemmin WordPress-käyttäjien mahdollisesti tuskallinen vaihtoehto harkita isäntäkumppanina, GoDaddy on nyt vakava haastaja johdetun WordPress-isännöinnin käyttöönottoon. Ja nyt voit kokeilla sitä vain 1 dollarilla kuukaudessa (napsauta painiketta saadaksesi promo), joten mitä sinun on todella menetettävä?

GoDaddy: n hallinnoima web-hosting

He ovat menneet pitkälle muuttaakseen asiakkaiden käsitystä ja todistaakseen luotettavuutensa isäntäyrityksenä lisätenkseen uusia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten GoDaddy Pro kehittäjille.

Meillä on utelias kuulla ajatuksesi. Ovatko nämä WordPress-erityiset muutokset riittävät, jotta voit harkita seuraavan verkkosivustosi isännöimistä GoDaddyn kautta? Vai oletko vielä aidalla? Ota yhteyttä kommenttien kautta ja kerro meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map