Facebook-vinkkejä ja-temppuja toimimaan taikuutena WordPress-sivustossasi

Yli 1,7 miljardia aktiivista käyttäjää, Facebook voi olla tehokas alusta uusien asiakkaiden tavoittamiseen ja kohdistetun liikenteen ohjaamiseen sivustoosi. Se ei ole kuitenkaan niin yksinkertaista kuin vain sisällön lähettäminen Facebookiin ja toivoen parasta.


Facebook on jatkuvasti muuttuva, ja yritysomistajien on oltava ajan tasalla voidakseen hyödyntää sen tehokkuutta. Onneksi voit käyttää useita todistettuja ja tehokkaita strategioita varmistaaksesi, että nautit mahdollisimman laajasta ulottuvuudesta.

Tässä artikkelissa tarkastellaan seitsemää strategiaa, joita voit käyttää maksimoimaanksesi ponnistelujesi vaikutuksen Facebookissa.

Vinkki # 1: Luo Facebook-profiili ja yrityssivu

Hyvä on, joten tämä on ilmeinen askel monille teistä. Totuus on kuitenkin, että monien ihmisten ei ole vielä uskaltu Facebookin maailmaan. Vain huhtikuusta 2015 alkaen 41% Yhdysvaltain pienyrityksistä käytti Facebookia markkinointiin. Lisäksi monet pienyritysten omistajat käyttävät henkilökohtaista profiiliaan erillisen yrityssivun sijasta mainostaakseen Facebookissa huolimatta yrityssivun käytön monista eduista.

Facebook-yrityssivumme (napsauta nähdäksesi ja pidät!)

Facebook-yrityssivumme (napsauta nähdäksesi ja pidät!)

Jos sinulla ei vielä ole yrityssivua, joka on nyt määritetty (sinun on myös luotava tili, jos sinulla ei vielä ole sitä).

Vinkki # 2: Lisää sosiaalinen jakaminen ja seuraa -painikkeita sivustoosi

Reach on termi, joka viittaa Facebook-uutissyötteiden määrään, missä sisältösi näkyy sen julkaisemisen jälkeen. Vaikka monimutkaiset Facebook-algoritmit päättävät viestien ulottuvuudesta, voit tehdä paljon asioita, jotka auttavat parantamaan tavoitettavuutta.

Yksi ilmeinen tapa parantaa ulottuvuutta on saada enemmän ihmisiä kuin sivusi. Lisää lukijoillesi Facebook-sivusi (ja muiden sosiaalisen median tilien) pitäminen helposti lisäämällä verkkosivustollesi sosiaalisen seurannan painikkeet. Teemme tämän näyttämällä omistetun Facebook-widgetin sivupalkissa (katso vain tämän viestin oikealla puolella).

Jos et halua käyttää suurta widgettiä, voit lisätä sen sijaan Facebook-seurantapainikkeen ja kaikenlaisia ​​muita sosiaalisen median painikkeita. On paljon vaihtoehtoja saatavana suoraan Facebook, tai voit käyttää laajennusta (katso ehdotuksia alla).

Uusien seuraajien lisäämisen lisäksi toinen tapa lisätä tavoitettavuutta on rohkaista kävijöitä jakamaan sinulle profiilisi sisältöä sosiaalisen jakamisen painikkeilla. Voit sisällyttää mukautettuja painikkeita viestien, sivujen ja kuvasivujen eri paikkoihin.

WPExplorer-blogin lopussa näkyvät vierityspainikkeet viestin sivussa ja staattiset painikkeet viestin alaosassa

Meillä on vierityspainikkeet viestien sivussa ja staattiset painikkeet viestien alaosassa

Saatavana on paljon laajennuksia, joiden avulla voit lisätä sosiaalisen median jakamis- ja seurantapainikkeita. Kaksi suosittua vaihtoehtoa ovat Jetpack-jakaminen (mukana Jetpack-laajennuksessa) ja SumoMe Jaa -sovellus (sisältyy SumoMe-laajennukseen). On myös paljon premium-vaihtoehtoja, kuten Monarch ja Easy WordPress Social Sidebar.

Vinkki # 3: Asenna sivustosi lähettämään viesti Facebookissa automaattisesti

Sivustosi asettaminen lähettämään automaattisesti Facebookiin säästää aikaa ja vaivaa kirjautumiseen Facebookiin ja viestien luomiseen manuaalisesti. Tämä voidaan tehdä monella eri tavalla, mukaan lukien läpi Jetpackin Publicise-moduuli tai laajennusten kautta, kuten Facebook Auto Publish.

Jos Jetpack on jo asennettu, mene hallintapaneeliin jetpack > asetukset > Sitoumus > mainostaa > Määritä julkistamisasetukset. Täällä voit muodostaa yhteyden Facebookiin ja muihin sosiaalisen median tileihin, jotta joka kerta kun julkaiset uutta sisältöä, se jaetaan automaattisesti Facebookissa ja sen ulkopuolella.

Jetpack Julkaise asetusnäyttö WordPressissä

Jetpack Julkaise asetusnäyttö WordPressissä

Vinkki # 4: Lisää avoimet graafiset metatunnisteet sivustoosi

Jos haluat, että sisältösi näyttää hyvältä, kun sitä jaetaan Facebookissa, sinun on lisättävä Avaa kaavio (OG) -tunnisteet verkkosivustosi merkintöihin. OG-tunnisteiden lisääminen antaa sinun hallita sisällön ulkoasua tunnistamalla sisällön eri osat, kuten otsikon, kuvauksen ja kuvan:

WPExplorer-blogin postilinkki on valmis lähetettäväksi Facebookiin kuvan, otsikon ja kuvauksen kanssa

Kuinka Facebook käyttää Open Graph -tageja saadaksesi viestit näyttämään hyvältä

Voit lisätä OG-tunnisteita manuaalisesti tai käydä läpi helposti, esimerkiksi laajennuksen avulla Hiiva SEO.

Vinkki # 5: Liity ja luo ryhmiä Facebookissa

Facebook-läsnäoloasi ei tarvitse rajoittaa henkilökohtaiseen profiiliisi ja yrityssivullesi. Liittyminen ja osallistuminen yritykseesi liittyviin Facebook-ryhmiin on yksi tapa luoda uusia yhteyksiä ja luoda liidejä. Facebook-ryhmien käytössä on monia strategioita, joita voit käyttää; lue vain ryhmäsäännöt ja noudata yleistä Facebook-etikettiä.

Voit myös harkita oman ryhmäsi luomista. Näin toimimalla voit vahvistaa itsesi viranomaishahmoksi liiketoiminta-alueellasi ja antaa sinulle mahdollisuuden hallita tarkalleen mitä ryhmässä tapahtuu. Yksi merkittävä haittapuoli Facebook-ryhmän hallinnoinnissa on, että siitä voi tulla aikaa vievää, joten on tärkeää arvioida jatkuvasti, mitä saat vastineeksi ajastasi.

Vihje 6: Käytä Facebook-mainoksia

Saatat ajatella, että mainostaminen niin suurilla alustoilla kuin Facebook, olisi erittäin kallista. Voit kuitenkin aloittaa Facebook-mainokset erittäin vaatimaton hinta ja ota käyttöön erittäin kohdistettuja kampanjoita, jotka perustuvat ikään, sijaintiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Facebook-mainosten kohdistusvaihtoehtojen näyttö

Facebook-mainosten kohdistusvaihtoehdot

Tietenkin on edelleen sinun vastuulla varmistaa, että mainoksesi ovat tehokkaita ja että kohdistat ne asianmukaisesti. Facebook-mainoksista on tullut tehokas ja suosittu markkinointityökalu. Tämän seurauksena on olemassa paljon upeita resursseja, joiden avulla voit luoda ja tarkentaa mainoskampanjoita.

Vinkki # 7: Pysy nopeudella Facebookin päivityksillä

Facebook-maisema muuttuu jatkuvasti, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla tapahtumista. Facebookin kehittyessä jotkut strategiat saattavat olla vähemmän tehokkaita tai jopa vanhentuneita, kun taas uusia mahdollisuuksia syntyy.

Tilata Facebook-uutiset ja muut sosiaalisen median uutissivustot, kuten Social Media Examiner ja Social Media Today. Tällä tavoin et koskaan unohda tilaisuutta laajentaa Facebook-tavoitettasi.


Facebook tarjoaa valtavan määrän potentiaalisia asiakkaita yrityksellesi. Koska niin monet yritykset kilpailevat Facebook-käyttäjien huomion avulla, on helppo eksyä profiilien, sivujen ja viestien merelle. Voit saada Facebook toimimaan taikuutena sivustoltasi, voit käyttää näitä todistettuja strategioita!

Mitkä strategiat olet todennut olevan tehokkaimpia liikenteen ohjaamisessa Facebookista verkkosivustoosi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector