Eri tapoja integroida sosiaalinen media WordPressiin

Liian riippuvaiseksi liikenteen hakukoneista ei ole koskaan hyvä idea – yksi algoritmien päivitys voisi mahdollisesti vähentää liikenteen tulvia kurjuuteen. Tätä silmällä pitäen muiden liikenteen lähteiden, etenkin sosiaalisen median, hyödyntäminen on tärkeä osa verkkosivustosi pitkäaikaisen menestyksen turvaamista: vahvan sosiaalisen seurannan ja hyvin jaettavan sisällön avulla voit ohjata omaa liikennettä sivustoosi. Toisin sanoen, jos verkkosivustosi tekee kun SERP-pisteiden lasku tapahtuu, vaikutukset eivät ole katastrofaalisia.


Nyt olen valmis vetoa, että suurin osa teistä on jo asentanut sosiaalisen jakamisen painikkeet verkkosivustollesi, eikö niin? Se ei kuitenkaan ole ainoa tapa tehdä verkkosivustostasi sosiaalisempaa. Tänään haluan esitellä sinulle seitsemän WordPress-sosiaalisen median laajennusta. Jokainen laajennus lisää hieman erilaisen toiminnon verkkosivustoosi, auttaen sinua saamaan kaiken irti sosiaalisesta mediasta.

Sosiaalisen median sulka ilmainen WordPress-laajennus

Social_Media_Feather

Sosiaalisen median sulka on ilmainen sosiaalisen jakamisen painikkeiden laajennus. Laajennuksen avulla voit lisätä tyylikkään sarjan sosiaalisen jakamisen painikkeita verkkosivustoosi – voit myös lisätä sosiaalista mediaa seurata painikkeet – joiden avulla kävijät voivat jakaa sisältöäsi ystävien kanssa valitsemallasi sosiaalisella kanavalla.

Laajennus tukee kaikkia tärkeimpiä sosiaalisia verkostoja: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest ja tumblr. Saat puhtaan, modernin painikesarjan, joka voidaan asettaa ennen jokaista viestiä tai sen jälkeen. Voit myös sijoittaa seuraavat painikkeet mihin tahansa sivustoosi käyttämällä erillistä widgettiä.

Huolimatta voimakkaasta tyylin korostamisesta, laajennus on uskomattoman kevyt. Social Media Feather ei käytä Javascriptiä ollenkaan, mikä tarkoittaa sen nopeaa lataamista! Saatavana on useita premium-laajennuksia, mukaan lukien ylimääräiset kuvakesarjat, ja tyylikkään näköinen harmaasävyt vaikutus.

Sosiaalinen jakaminen & Locker Pro Premium WordPress -laajennus

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro on loistava kaksi-yhdessä-premium-laajennus, joka on saatavana 14 dollarilla CodeCanyonilta. Rahastasi saat molemmat näyttäviä sosiaalisen jakamisen painikkeita sekä sosiaalisen kaapin toiminnallisuuden.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

Laajennus tukee 20 tärkeintä sosiaalisen median kanavaa, ja jakopainikkeet voidaan sijoittaa mihin tahansa sivusi sivuun – ylä-, ala-, vasemmalle tai oikealle. Ne voidaan kiinnittää absoluuttinen sijoitettu tai kelluva siten, että ne näkyvät näytöllä jatkuvasti. Voit myös sijoittaa jakopainikkeet suoraan sisältöösi yksinkertaisella lyhytkoodilla.

Painikkeet latautuvat nopeasti, ja niitä on kymmenen erilaista nahkaa. Jokainen iho näyttää puhdasta ja tyylikästä, ja siinä on valinta sosiaalisen logon ja koko nimen välillä – voit tarkastella monia nahkoja tässä. Voit myös näyttää laskurit painikkeidesi vieressä.

Parasta tässä laajennuksessa on ylimääräinen sosiaalinen kaappitoiminto. Tämän avulla voit lukita premium-sisällön, jota kävijä voi nähdä vasta jakamisen jälkeen sisältöä Twitterissä tai Facebookissa.

NextScripts: Sosiaalisen verkoston automaattinen juliste ilmainen WordPress-laajennus

NextScripts

Toinen vaikuttava ilmainen laajennus, Sosiaalisen verkoston automaattinen juliste tekee tarkalleen sen, mitä sanotaan tinalla: se lähettää sisältösi jokaiselle määritettyyn sosiaaliseen verkostoon heti, kun painat ”julkaista”.

Me kaikki tiedämme, että artikkeleidesi säännöllinen julkaiseminen sosiaaliseen mediaan on hieno tapa houkutella liikennettä verkkosivustollesi, ja tämä laajennus säästää huomattavasti aikaa: sinun ei enää tarvitse lisätä jokaista viestiä manuaalisesti jokaiseen käyttämääsi sosiaaliseen kanavaan. . Voit myös lisätä useamman kuin yhden tilin jokaiselle sosiaaliselle verkostolle, jolloin henkilökohtaisen ja yritystilin integrointi samanaikaisesti on helppoa.

Laajennus tukee tällä hetkellä 27 erilaista sosiaalista verkostoa – tietysti kaikki tärkeimmät sisältyvät luetteloon. Voit myös määrittää laajennuksen lisäämään artikkelin tunnisteet / luokat sosiaalisiin viesteihin hashtageina, jolloin sisältösi on helpompi löytää.

Pinterest Automaattinen Pin Premium WordPress -laajennus

Pinterest_Automatic_Pin

Jos kuvat ovat tärkeä ominaisuus verkkosivustollasi, epäilemättä olet jo aktiivinen Pinterestissä. Saatavana hintaan 15 dollaria, Pinterest Automatic Pin WordPress -laajennus voi parantaa huomattavasti kuinka nopeasti ja tehokkaasti voit ladata kuviasi. Laajennus synkronoituu saumattomasti Pinterest-tilisi kanssa, jonka avulla voit nopeasti kiinnittää rajoittamattoman määrän kuvia. Se hakee myös seuraamasi taulut, joiden avulla voit valita mihin haluat kuvasi lähettävän.

Kun tuot viestin, Automaattinen pin tunnistaa automaattisesti kaikki kuvat, jotka postitetaan sitten suoraan Pinterestiin, kun viesti julkaistaan. Jos ajoitat viestisi julkaisemiseen myöhemmin, kuvat kiinnitetään vasta, kun viesti julkaistaan. Sinulla on myös mahdollisuus poistaa valinnat kuvista, joita et halua lähettää. Huomaat uuden tekstilaatikon tekstieditorin oikealla puolella, jonka avulla voit valita taulun kiinnittääksesi kuvat avattavasta luettelosta..

Tämän lisäksi voit palata takaisin ja kiinnittää kuvia jo julkaistuista viesteistä. Tarkastele vain nykyisiä viestejäsi napsauttamalla Kaikki viestit valitse WordPress-hallintapaneelistasi käytettävissä oleva uusi joukkotoimintovaihtoehto: Kiinnitä ne. Massalataukseen liittyvien ongelmien välttämiseksi laajennus voi porrastaa nastat, eli vain yksi kuva kiinnitetään minuutissa.

SocialFansin reagoiva sosiaalinen laskuri Premium WordPress -laajennus

SocialFans

SocialFans on fantastinen premium-laajennus, jonka avulla voit lisätä visuaalisesti upeita sosiaalisia seurantapainikkeita verkkosivustoosi, jolloin voit rakentaa faneja, seuraajia ja tilaajia. Se tukee vaikuttavia yli 30 sosiaalisen median verkkoja, ja sen voi ladata CodeCanyonista 16 dollarilla. Painikkeillesi on valittavissa useita erilaisia ​​nahoja, mukaan lukien värilliset, vaaleat, tummat ja läpinäkyvät. Jokaiselle iholle on saatavana myös useita siirtymäanimaatioita ja napsautusanimaatioita.

SocialFans-näyttökuva

Painikkeet ovat herkkiä ja sopivat mihin tahansa widget-alueisiin. Voit valita painikkeiden näyttämisen luettelomuodossa tai tyylikkään, lukittuneena, palapelin asettelun välillä. Molemmat näyttävät hyvältä. Laajennus tarjoaa myös mahdollisuuden näyttää laskurisi sosiaalisille seuraamuksillesi, näyttäen joko kaikkien aikojen luvut tai seuraajien lukumäärän määrätyssä ajanjaksossa, mielestäsi riippuen.

Twitter-widgetit ilmainen WordPress-laajennus

TwitterWidget

Twitter-widgetin integroiminen on hieno tapa lisätä erilainen sosiaalinen elementti verkkosivustollesi, vaikka se ei ole teknisesti laajennus. Twitter-widget antaa sinun lisätä live-Twitter-syötteen verkkosivustosi sivupalkkiin. Voit näyttää omat viestit ja keskustelut tai näyttää viestit, joissa on määritetty hashtag (mieluiten oma omistettu hashtag). Tämä on hieno tapa näyttää kävijöille, kuinka olet vuorovaikutuksessa faneidesi kanssa, tai välittää mitä sosiaalisen median maailma ajattelee verkkosivustoltasi – jos palaute on positiivista, se on todella hieno sosiaalinen todiste! Vierailijat voivat olla vuorovaikutuksessa kanssasi helpommin napsauttamalla widgetissä olevaa linkkiä.

Widgetin lisääminen on nopeaa: siirry vain Twitter-tilisi asetuksiin ja valitse widget. Sieltä voit pelata asetuksilla ja monilla mukautusvaihtoehdoilla ennen koodin luomista liitettäväksi HTML-widgetiin WordPress-sivustolla.

CoSchedule Free WordPress -laajennus

CoSchedule

CoSchedule on ensisijaisesti kaikki yhdessä -toimituskalenteri, mutta mukana tulee myös vaikuttavia sosiaalisen median toimintoja. Palvelun hinta on 10 dollaria kuukaudessa, mutta voit saada 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

CoSchedule antaa sinun synkronoida minkä tahansa määrän sosiaalisen median tilejä kaikissa tärkeimmissä verkoissa. Sen avulla voit luoda ja ajoittaa viestejä suoraan WordPress-tekstieditorin alle sijoitetusta metalaatikosta – tämä tarkoittaa, että voit kirjoittaa sosiaalisen median viestit kun bloggaat. Voit ajoittaa viestisi suhteessa siihen, milloin viestisi julkaistaan, esimerkiksi kaksi, neljä ja kuusi tuntia viestin julkaisemisesta. Jos muutat julkaisupäivääsi, niihin liittyvät sosiaaliset viestit siirtyvät automaattisesti sen kanssa.

Laajennus luo myös vaikuttavan vedä ja pudota -kalenterin, joka sisältää kaiken ajoitetun sisällön ja ajoitetut sosiaaliset viestit. Tämän avulla voit visualisoida kaikki blogin aikataulun näkökohdat ja nähdä, mitkä päivät ovat sisällön kannalta vaativia, ja tämä voi auttaa sinua luomaan johdonmukaisemman julkaisu- ja sosiaalisen aikataulun..

Lopulliset ajatukset

Sosiaalisen median merkityksen kasvaessa myös sosiaalisten WordPress-laajennusten määrä kasvaa. Tämä voi tehdä uskomattoman vaikeaksi sopivan laajennuksen löytämisen verkkosivustollesi kaikista erilaisista plugineista, joista valita.

Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä sinulle useita erilaisia ​​sosiaalisen median liitännäisiä – jokaisella on erilainen toiminto – auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn sosiaalisen median kanavista. Voit myös kassalla postituksen 20 parhaasta WordPressin sosiaalisen median laajennuksesta, jotta näet enemmän ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja sosiaalisten linkkien lisäämiseksi sivustoosi..  Jos tiedät mahtavaa sosiaalisen median laajennusta, jota ei sisälly tähän luetteloon, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map