CDN: n käytön edut WordPress-sivustossasi

CDN-palvelun toimiminen WordPress-käyttöisen verkkosivustosi kanssa on erittäin hyvä asia, jos sivustosi vierailla ympäri maailmaa. Varsinkin jos sivustosi vaatii paljon omaisuutta ja kun tarkoitan omaisuutta, tarkoitan kaikkia niitä ärsyttäviä javascript-, CSS- ja kuvatiedostoja.


Nämä sivustosi resurssit ovat ensimmäisiä CDN-tunnusta tarvitsevia aiheita. Jos sivustosi on pieni blogi, sillä ei todennäköisesti ole väliä, koska latausaika on lyhennetty, mutta entä suuret?

Asennan tätä kokeilua varten CDN77.com tili Tekniikka- / videopelisivustolleni se on erittäin kallis sivusto, joka on ”hyödyllistä”, jonka koko on vähintään 2,4 Mt ja yli 95 pyyntöä. Maallikkojen kannalta selaimen ja palvelimen kuormitus on raskas. Koska lehdenä on paljon uutisia, sitä ei voida parantaa. Palvelin on jo huippuluokan palvelin, ja sisällön leikkaaminen on ehdottomasti no-go.

Internetissä on tonnia tällaisia ​​sivustoja. Kuulen jatkuvasti ääniä siitä, kuinka CDN on hyödytöntä kaikenlaisille (isoille tai pienille) sivustoille, enkä voi vain ihmetellä sellaisia ​​kommentteja.

Tässä artikkelissa aion tutkia miksi CDN: t ovat tärkeitä ja asioita (erittäin paljon). Näet numeroiden ja todisteiden kanssa, miksi CDN-hakemisto on sinulla on paljon merkitystä, varsinkin jos sinulla on asiakkaita kaukana palvelimesi sijainnista. Yksi asia on se, että joudut lataamaan sivusto, jolla on vähän omaisuutta, mutta keskisuurista tai suuriin sivustoihin on paljon hyötyä, ja näytän sinulle miksi …

Vertailuarvo CDN: llä ja ilman

Aion käyttää tätä kokeilua Pingdom-työkalut. Kaikista ilmaisista työkaluista, joilla voit testata sivuston todellisen nopeuden ja latausajan, Pingdom Tools on yksi parhaimmista (ja myös tarkimmista). Pingdomimittauksiin sisältyy odotusaikoja omaisuudelle, joka voi olla ulkoinen ja mikä tärkeintä asynkroninen. Latausaika loppukäyttäjälle on siten hieman lyhyempi. Ensinnäkin, ladataan verkkosivusto suoraan palvelimelta ilman CDN: tä. Ota huomioon, että palvelin on jo tarpeeksi nopea, Xeon, joka toimii nopeudella 3.3GHz Nginxillä FastCGI-välimuistilla, ei ole pieni ominaisuus ja sen pitäisi ladata melko nopeasti omillaan.

Ilman CDN77: tä San Jose, Kalifornia

Kuvassa voit nähdä, että kokonaislatausaika on noin 2,64 sekuntia, Olen käyttänyt tähän kokeiluun San Jose -palvelinta Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, koska palvelin sijaitsee Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa, latausajan tulisi olla riittävän pieni. Oikealla näytöllä näet kaikki ladattavat resurssit (varat) niiden todellisen ajankohdan kanssa.

Ilman CDN77: tä Tukholmasta, Ruotsi

Kuten näette, heti kun pyyntö tulee kaukaisesta paikasta, asiat alkavat mennä alas. Verkkosivusto laski sen pistemääräksi 86 ja nyt latausaika on noin 5,20 s, niin tapahtuu, kun yli 95 pyyntöä on matkustaa ympäri maailmaa. Ota huomioon valon nopeus, ja kaikki nämä ärsyttävät tiedostot vain lisäävät kokonaislatausaikaa, sitä ei vain ole olemassa.

CDN77: n kanssa San Jose, Kalifornia

Aktivoidaan nyt CDN77, jotta se alkaa hakea kaikki varat automaattisesti ja nähdä mitä tapahtuu …

Nyt tämä on CDN: n käytön ensimmäinen haitta. Jos tulkitaan väärin, se voi johtaa väärään mielipiteeseen, että CDN ei toimi. Kun verkkosivusto ladataan ensimmäistä kertaa, CDN-palvelun on haettava varat alkuperäispalvelimelta ja ladattava ne lähimmästä kohdasta, jossa sitä pyydettiin. Voit selvästi nähdä, että latausaika on tosiasiallisesti noussut 6,36 sekuntiin. Oikealla olevasta kuvasta näet miksi. Päällä X-välimuistin vastausotsikko on vastaus.  CDN-palvelu vastasi a ”Piti” mikä osoittaa selvästi, että sisältöä ei ollut aiemmin välimuistissa ja että se oli ladattava “lennossa”, CDN-ratkaisu hidastaa tätä, mutta vain ensimmäisellä latauksella. Koska omaisuuden täytyy tehdä edestakainen matka CDN-palvelusta takaisin alkuperäispalvelimelle ja sitten takaisin sisäiseen verkkoon ja pois lähimmälle palvelimelle pyydetyssä paikassa. Kiertomatka ei ole loppujen lopuksi yhtä hidasta, mutta X-välimuistiparametri auttaa selvästi tunnistamaan, milloin se on välimuistissa. Onko Pingdom Tools nyt viileä vai ei?

CDN77: llä, toinen ajo

Katsotaanpa mitä tapahtuu toisella juoksulla …

Se on elossa! Nyt puhumme. Voit nähdä, että latausaika laski 2,48 sekuntiin, mikä on nyt nopeampaa kuin alkuperäinen vertailuarvo ilman CDN: tä. Lisäksi oikealla olevassa kuvassa voit nyt nähdä “OSUMA” näkyy vastausotsikossa ja ilmoittaa selaimelle, että pyyntö on välimuistissa ja että se on toimitettu lähimmästä palvelimesta kyseiseen sijaintiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä enää edestakaisia ​​matkoja.

Entä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Edellisessä esimerkissä näimme, että käyttäessäsi sivustoa Yhdysvaltojen ulkopuolella ja verkkosivun sijaintimaan ulkopuolella asiat alkavat käydä rumaksi, katsotaanpa mitä tapahtuu CDN: n ollessa käytössä.

Ensimmäinen kuorma vasemmalla, antoi meille aika enemmän tai vähemmän samanlainen kuin alkuperäinen vertailuarvo, jos ei parempi. Tämä on ilman, että todellista pyyntöä on tallennettu välimuistiin, nyt oikeanpuoleisessa kuvassa voit nähdä selvästi parannuksen, eikä se ole pieni. Olemme nyt poistuneet 5.20s ilman CDN: tä mahtavaan 2.34s ladata koko sivuston, tämä on parannus yli 2X koska nyt vain perustiedot PHP-tiedostot ladataan alkuperäispalvelimelta, kun taas kaikki loput varat ladataan paikallisesti Tukholman palvelimelta CDN77: llä !

Haluatko todisteita? Toki asia. Tässä se on:

cdn77-tietokeskuksiin

Mennään nyt äärimmäisyyteen …

Ilman CDN77: tä Melbournesta, Australia

test03-01

Sivuston lataaminen Australiasta on aivan niin tuskallista ilman CDN: tä ja verkkosivustoni on nyt muuttunut hitaimmaksi ryhmäksi, jolloin pisteet ovat 77 ja C, oh well..

CDN77: n kanssa Melbournesta, Australia

test03-02

Kun CDN77 on käytössä, nopeuden kasvu on vaikuttavaa ja melkein kaksinkertainen ero. Pisteet palautetaan tietenkin A: lle, todistaen jälleen kerran, että CDN todella toimii, kuten sen pitäisi olla.

Katsotaanpa nyt kaikki tämä näkökulmaan?benchmark-vertailu

Tämä kaavio puhuu melkein itsestään siitä, kuinka CDN todella parantaa suorituskykyä sivuston sijaintipaikan suhteen. Jos lukijasi / asiakkaasi käyttävät sivustoa samassa maassa / paikassa, jossa palvelimesi sijaitsee, miksi kysy CDN: tä? Se ei tee asioista parempia. Parhaassa tapauksessa se auttaa palvelinta vain resursseilla ja vähentää CPU-aikaa, mutta se ei paranna latausaikaa.  Mutta heti kun yksi lukijastasi yrittää päästä verkkosivustolle palvelinmaasi ulkopuolelta, suorituskyvyn parannus menee 2X-pisteeseen, erittäin helposti. Ei kiistä, voit mennä eteenpäin ja tehdä kaikki nämä testit itse. CDN: llä on paljon merkitystä, jos sivustosi luetaan ympäri maailmaa, ja se myös helpottaa palvelimen kaistanleveysvaatimuksia.

johtopäätös

CDN: n omistus kansainvälisellä sivustollasi on pakollinen. Olipa se tech-blogi, digitaalinen aikakauslehti tai tuotesivusto. Jos välit suorituskyvystä ja asiakkaasi / lukijasi sijaitsevat ympäri maailmaa, CDN todellakin nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi paljon. Myös, mitä enemmän omaisuutta sivustosi lataa eri paikoista, sitä suurempi parannus on. CDN: n saaminen ei kuitenkaan ole ruusujen sänky. Palvelun asianmukainen hallinta on ensiarvoisen tärkeää sen suorittamiselle. Muista, että ensimmäinen pyyntö on aina hitaampaa, CDN-välimuistin pitäminen sivustolla oikein on erittäin tärkeää.

Seuraavassa artikkelissa tarkastelemme miten CDN77 WordPress-palvelun avulla, kuinka määrittää sen sijainnit ja ottaa ne irti, jotta voit kokea samat edut kuin tässä artikkelissa. Pysy kanavalla!

Ilmaiset CDN-palvelut

Älä unohda tarkistaa viestiämme parhaista ilmaisista CDN-palveluista. Jotkut näistä ovat 100% vapaita tiettyyn pisteeseen saakka, kun taas toiset ovat ilmaisia ​​kokeilujakson aikana. Vaikka CDN77 on hyvä vaihtoehto, haluamme, että tarkistat nämä muut hienot palvelut, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan palvelun..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map