Aloittelijan opas kiertämiseen WordPressin avulla (koodia ei tarvita)

Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, kokonaan tai suhteellisen, voi tuntua hiukan ylivoimaiselta tehdä mitä tahansa muuta kirjoittaa ja lähettää, luokitella ja ehkä asentaa sosiaalisen jakamisen laajennus tai kolme. Mutta pienellä opastuksella pystyt helposti hallitsemaan tämän massiivisen ohjelmiston osia, joiden avulla voit nyt yrittää olla huolta niin paljon.


Ongelma, joka liittyy usein siihen, että olette jotain uutta, on pelko epäonnistua tai sotkea jotain. Mutta paradoksaalisesti, että monissa asioissa, WordPress mukaan lukien, kun aloitat, on paras mahdollinen aika sotkea jotain. Seuraukset siitä, että jotain menee pieleen verkkosivustossasi, ennen kuin sinulla on muita vieraita kuin läheisiä ystäviä ja perheenjäseniä, ja kun sillä on suuri rooli laskujen maksamisessa joka kuukausi, ovat vertaansa vailla.

Jos haluat välttää huolestumisen, omaksuta asenne hämmentyä. Kun et yritä kiireellisesti korjata tietoturva-aukkoja tai palauttaa työmaata, ei todellakaan ole mitään pelättävää, etenkin alussa. Aloita osista, jotka vaikuttavat luonnostaan ​​mielenkiintoisilta, vaikka ne kaikki liittyvät muotoiluun ja et tiedä suunnittelusta mitään. Sen sijaan, että joudut pakottamaan itsesi ohjeiden läpi, saatat huomata, että opit luonnollisesti lisää WordPressistä ja tutkit erilaisia ​​näkökohtia ilman kyllästymistä..

Yksi hienoista asioista, jotka liittyvät “sekoittamisen” mentaliteettiin, kun kyse on WordPressistä, on se, että ei ole painetta käydä läpi oppimiskäyrä niin nopeasti kuin mahdollista. Voit antaa itsellesi tarvittavan ajan asioiden selvittämiseen itsellesi, ja tämä tekee kaiken paljon helpommaksi ja hauskemmaksi.

Jäljempänä olen luetellut alueet, joilla saatat saada hyvää vastinetta sekaannuksesta ja tutustumisesta.

WordPress-postitusaikataulu

WordPress-postitusaikataulu

Tämä on yksi isoista syistä, miksi CMS: n käyttö on niin pirun hyödyllistä. Jos lopetat viestin varhaisessa vaiheessa tai joudut lähtemään lomalle tai otat Internet-puheluun (jota me todennäköisesti kaikki tarvitsemme), voit kirjoittaa viestejä / artikkeleita etukäteen ja ajoittaa niiden alkamaan, kun viestisi / artikkelit yleensä.

Tai voit sekoittaa postitusajat ja yrittää löytää, mikä näyttää parhaiten tavoittavan yleisösi. Tutustu WordPress-postitusaikatauluoppaamme saadaksesi lisää vinkkejä verkkosivustosi pitämiseen.

Parempi WordPress-tietoturva

WordPress-tietoturva

Vaikka on helppo ajatella, että WordPress on riittävän turvallinen, tämä on toiveajattelua. Itse asiassa juuri viime kuussa blogini hakkeroitiin, koska olin ollut laiska toteuttamaan joitain parhaita tietoturvakäytäntöjä. Onneksi pystyin palauttamaan verkkosivustoni tarpeeksi helposti ja parantamaan siten turvallisuutta huomattavasti tekemällä muutamia avaintoimenpiteitä.

Tärkeä muistiinpano: Varmuuskopioi sivustosi ennen kuin yrität mitään, ja ole varovainen sallittujen luetteloiden lisäämisessä ja muissa IP-liittymiin liittyviä rajoituksia varten, saatat joutua lukitsemaan itsesi omalta järjestelmänvalvojan alueelta..

Alueet, joita on tarkasteltava:

 • Sisäänkirjausosoitteen muuttaminen
 • Lisätään joitain palomuurin rajoituksia
 • Tietokannan etuliitteen muuttaminen (muista varmuuskopioida ensin tietokanta)

WordPress-laajennukset parempaan tietoturvaan ja ylläpitoon:

Oppaat, joissa on enemmän tietoturvatietoja:

 • WordPress-tietoturva: Onko WordPress-sivustosi todella turvallinen?
 • Kuinka suojata WordPress-blogi, hyödyllisiä vinkkejä jokaiselle käyttäjälle
 • Codex: WordPressin kovettaminen

WordPress SEO: n parantaminen

WordPress SEO

SEO voi auttaa sinua saamaan johdonmukaisia ​​kävijöitä pitkään ja ohjaamaan lisää liikennettä WordPress-sivustoosi. SEO on kivuton tapa houkutella kävijöitä joutumatta kirjoittamaan tai mainostamaan jotain nimenomaan heille tulemista varten.

Avainsanatutkimus

Kuten mainitsin WordPress SEO -sarjan aloittelijaoppaassani, jos et aloita avainsanatutkimuksella, kaikki ponnistelut ovat turhia. Joten seuraavan kerran, kun kirjoitat postituksen tai artikkelin, viettää jonkin aikaa varmistaaksesi, että käytät samaa kieltä kuin ihmiset, jotka haluavat oppia mainitun artikkelin tai viestin aiheesta.

slugs

Monet ihmiset sanovat, että sinun on vain vaihdettava pysyvät linkit, jotta he näyttäisivät viestin nimet, ja ne optimoidaan. Mutta Google ilmeisesti suosii sitä, jos pidät etääsi lyhyinä ja suloisina, mieluiten 3 sanaa ilman täyteaineita (kuten tai siihen tai siihen).

Koska olisi erittäin työlästä käydä läpi koko materiaalisiirtosi, ja todennäköisemmin kuin ei; ei niin tuottava, sinun tulisi keskittyä kaikkein laajimpiin / tärkeimpiin viesteihisi. Viestit, jotka todella tuovat esiin lisäarvoa tiettyyn aiheeseen.

muotoileminen

Otsikoiden oikea käyttö sisällössäsi varmistamalla, että jokaisella sivulla on vain yksi h1 ja muut tekijät. Käytä otsikoita loogisesti ja aina järjestyksessä (esim. Viestisi otsikossa käyttämäsi H1-koodin tulisi seurata sisällön otsikoiden H2-otsikoita, jota seuraa H3-otsikot ja niin edelleen). Otsikkohierarkian seuraaminen on paljon parempi hakukoneiden indeksoinnissa.

Puhdas koodi

Nyt, ellet ole kehittäjä, koodisi puhtaus riippuu nyt siitä, kuka on luonut käyttämäsi WordPress-teeman. Täällä WPExplorerissa rakennamme kaikki teemamme (mukaan lukien Total) semanttisesti kelvollisella HTML-koodilla, joka auttaa parantamaan SEO.

Ohjeet WordPress SEO: n edelleen parantamiseksi:

Lisäosat WordPress SEO: n parantamiseksi:

Lisää WordPress-sivuston nopeutta

WordPress-sivuston nopeus

Sivuston nopeus on yhä tärkeämpi. Mitä enemmän “pilaantunut” keskimääräinen käyttäjä saa, sitä nopeampia latausaikoja käyttäjän odottaa odottavan mistä tahansa verkkosivustosta ja sitä nopeammin käyttäjä “pomppii” hitaasta lataamisesta. Sivustosi nopeuden parantaminen on yksi niistä asioista, jotka vaikuttavat paljon monimutkaisemmilta ja vaikeimmilta kuin ovat, koska ‘ammattilaiset’ käyttävät paljon hämmentävää lingoa.

Jos pidät vain joitain perusohjeita, testaa, mikä sopii sinulle, ja pidä hauskaa sen kanssa (ehkä tee siitä peli, jossa joka kerta tapahtuu parannusta yli 0,3 sekunnin ajan, napata juoman tai uhrataan kumimainen karhu kunniaksi WordPress) voit ajaa sekuntia latausajasta ilman stressiä.

Joitakin alueita, joita kannattaa tarkastella:

 • CDN
 • välimuistia
 • Kuvan optimointi
 • Kotisivun optimointi
 • Laiska lastaus

Ohjeet WordPressin nopeuttamiseksi edelleen:

 • 10 ilmaista CDN-palvelua WordPressin nopeuttamiseksi
 • Kuinka nopeuttaa WordPress-sivustoasi (nopeasti ja helposti)

Laajennukset, jotka nopeuttavat WordPress-asennusta:

WordPress-verkkosivuston ja teeman suunnittelu

WordPress-sivustosuunnittelu

Perusmielisen, puhtaan suunnittelun ansiosta PALJON WordPress-teemoja menee hyvin nykyään. Siellä on ongelma, miten saada verkkosivustosi hiukan erottumaan, kiinnittämään kävijöiden huomion. Onneksi sinulle, monissa teemoissa, kuten oma Total, tulee sisäänrakennetut sivujen rakentajat, live-räätälöijät ja paljon muuta.

Joitakin alueita, joita kannattaa tarkastella:

 • Sivun rakentajat
 • Muokattavat teemat
 • Otsikko logo
 • Widget-alue
 • Muokattu kotisivu

Ohjeet WordPress-suunnitteluun:

 • Helppoja (ja edullisia) tapoja saada WordPress-sivusto erottumaan
 • 12 luovaa tapaa, jolla voit parantaa blogin suunnittelua
 • Kuinka luoda kuvia WordPress-blogiisi ilman graafisen suunnittelun taitoja

Laajennukset WordPress-sivustosi uudelleensuunnitteluun:

 • Parhaat WordPress-sivunrakentajat

Aloita luettelon laatiminen

WordPress-uutiskirjeen luettelot

Jos postituslista tai sähköpostimarkkinointi on jotain, joka pelottaa sinua, rentoudu. Se ei ole enää lähellä yhtä monimutkaista ja käyttäjäystävällistä kuin se oli ennen 8 vuotta tai enemmän. Lisäksi suurin osa suurista palveluntarjoajista antaa sinulle ilmaisen maun (Aweberin 1 kuukauden ilmainen kokeiluversio, MailChimp ilmaiseksi jopa 2000 tilaajalle).

Vaikka kopion kirjoittaminen sähköposteille on jotain, joka voi antaa huonon maun myyntityöhön joutuneiden, kuten minä, suulle, kannattaa kanavoida vain sama blogin ääni, jonka he ovat tilanneet..

Oppaat edelleen “sotkua”:

 • Kuinka luoda sähköpostiluettelo WordPressiin
 • WordPress-verkkosivustosi markkinointi: Ultimate Guide

Laajennukset “sekoittamista” varten:

Luo edistyneitä sivuja helposti sivunmuodostajien avulla

WordPress-sivunmuodostajat

Jos olet huolissasi käsitellä verkkosivustosi todellista visuaalisuutta, älä huolestu. Sen sijaan, että yrittäisit keksiä uutta hyvän suunnittelun pyörää, anna itsesi vain inspiroida hyvin suunnitellun verkkosivuston näkemää välilyönnin muotoa ja käyttöä (tekstiä / kuvia / muita esineitä oleva tila) ja jäljitellä sitä, mitä arvostat eniten.

Sivun valmistajien avulla voit hallita sivun asettelua luovasti ilman, että sinun tarvitsee tietää yhtä koodiriviä. Tämä on erittäin matala paine, sillä ainoa asia, joka voi mennä pieleen, on se, että julkaiset sivun, joka ei näytä hyvältä. Ja tämä voidaan välttää yksinkertaisesti lyömällä julkaisua, kunnes olet tyytyväinen siihen.

Laajennukset “sekoittamista” varten:

 • WP Bakery Visual Builder Vedä ja pudota -sivun rakennus
 • Beaver Builder WordPressille
 • Kapellimestari WordPress Layout Builder
 • Qards tarkista WordPress-sivunrakentaja
 • Parhaat WordPress-sivunrakentajat

johtopäätös

Vaikka WordPressillä voi tehdä paljon asioita tietämättä (tai koskaan opiskelematta) yhtä koodiriviä, olet kiinnostunut, paljon enemmän sekaannusta on mahdollista, jos olet valmis kääntämään hihat ja saamaan kädet likaiset.

Ensimmäisenä askeleena tulisi olla WordPressin paikallisen kopion asentaminen (tai vain sivustosi vaiheittaminen, jos olet WPEngine-ohjelmassa). Käytä sitten isoveli Googlea ja koodita tietyt sivustot, kuten StackExchange, selvittääksesi kuinka tehdä mitä haluat.

Koodisi ei ehkä ole hieno, ja saatat päätyä käyttämään monia “epäelegatiivisia ratkaisuja”, mutta opit, ja sen tulokset saattavat inspiroida sinua syvemmälle ja oppimaan koodaamaan todellista.

Onko WordPressissä joitain asioita, joihin olet huolissasi puuttua? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map