Aikaa säästävät työkalut ja temput kiireiselle WordPress-käyttäjälle

WordPressin käyttäminen HTML-sivujen luomisen tai päivittämisen sijasta ja sitten HTML-sivujen manuaalinen lähettäminen aina, kun haluat muuttaa tai lisätä uusia sivuja, on jo valtava ajan säästö. Mutta sinun ei tarvitse pysähtyä siihen. On monia temppuja ja laajennuksia, joiden avulla voit tehdä sisällön hallinnasta / luomisesta entistä nopeamman ja tasaisemman kokemuksen. Tässä viestissä tutkimme joitain helposti saatavilla olevia työkaluja auttaaksemme sinua saavuttamaan juuri tämän.


Opi joitain helppoja, mutta uskomattoman hyödyllisiä pikanäppäimiä

Vaikka linkin tekeminen voi tuntua nopeaa ja helppoa valitsemalla teksti ja napsauttamalla sitten painiketta, pienet asiat todella lisäävät kirjoitusta vuosien varrella. Jos kestää muutaman minuutin oppiaksesi joitakin WordPressin pikanäppäimiä, käytät vähemmän muotoiluaikaa ja kirjoittamiseen enemmän aikaa.

 • Ctrl + b = lihavoitu
 • Ctrl + i = kursivoitu
 • Ctrl + 1-6 = Otsikko 1-6
 • Alt + Shift + u = järjestämätön luettelo
 • Alt + Shift + o = tilattu luettelo
 • Alt + Vaihto + a = lisää linkki
 • Alt + Shift + t = lisää lisää tunnistetta
 • Alt + Shift + x = lisää / poista kooditunniste
 • Alt + Shift + q = lainaus
 • Alt + Vaihto + m = lisää kuva
 • Alt + Shift + w = ​​häiriöiden vapaa kirjoitustila

Käytä Markdownin vaivatonta muotoilua kirjoittamisen aikana

hinnanalennus

Markdown on hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit tehdä kaiken muotoilun nopeasti ja kivuttomasti kirjoittaessasi blogikirjoituksesi, opetusohjelmasi tai artikkelisi. Jotakin otsikkoluokasta 2 tekeminen on yhtä helppoa kuin 2 #: n lisääminen ennen otsikon kirjoittamista, kuten yllä on kuvattu.

Yksi keskeinen asia merkinnässä on, että on olemassa useita standardeja, jotka käyttävät erilaisia ​​lyhytkoodeja, joten varmista, että opit ja viet oikean. Jos mietit, mitä “vienti” tarkoittaa, käytetään pohjimmiltaan komentosarjaa / ohjelmaa kääntämään merkinnän teksti HTML-muotoon.

Henkilökohtaisesti käytän WriteMonkey-ohjelmaa (yksinkertaistettu, koko näytön kokoinen tekstieditori) suurimpaan osaani kirjoituksesta, mukaan lukien kaikki WordPress-materiaalit. Käytetty WriteMonkeyn versio tarjoaa viennin Mardown extra-, Textile- ja Wikicreole-tuotteille. Jos sinulla on WordPress.com-sivusto, voit aktivoida Markdownin kojelaudassa, mutta meille WordPress.org-käyttäjille meidän on asennettava laajennus, esimerkiksi JP Markdown -laajennus..

Kirjoita häiriövapaassa tilassa tai käytä yksinkertaista tekstieditoria

Mitä vähemmän etuyhteydettömiä juttuja voit nähdä ruudulla oman tekstin ulkopuolella kirjoittaessasi, sitä parempi. WordPressin ihmiset ovat tietoisia tästä, ja siksi on olemassa sisäänrakennettu häiriötekijätila, jossa kaikki painikkeet ja vastaavat poistetaan puhtaan kirjoituskokemuksen vuoksi.

Häiriöiden vapaa tila WordPressin sisällä on itsessään loistava, häiriötekijä (ei yllättäen) tekstieditori. Ainoa syy, miksi en käytä sitä pääasiallisena, on se, että se sijaitsee selainikkunassa, joten etäisyys minun ja Internetin välillä on muutamalla napsautuksella lyhyempi kuin jos käytät ulkopuolista. Tämä on hienoa, kun tarkastat tosiasioita, mutta ei niin hienoa, kun yrität välttää luolaamista ja katsella suosikkiesitystä Netflixissä tai tarkistaa Facebookia.

Jos rakastat häiriötekijöiden vapaata tilaa, mutta tahdonvoimasi Internetin kiusauksia vastaan ​​puuttuu, kannattaa ehkä harkita toisen yksinkertaistetun tekstieditorin käyttöä. Henkilökohtaisesti käytän ja rakastan WriteMonkey. (Se on ilmainen.)

Laajenna kuvat automaattisesti haluttuun kokoon laajennusten avulla

10-wordpress-laajennuksia-for-kuva-optimointi-ewww-kuva-optimoija-wpexplorer

Ajatus täällä on melko yksinkertainen. Jos lataat vain haluamasi kokoa suurempia kuvia, voit asettaa kuvan optimointilaajennuksen rajaamaan kaikki kuvat haluamaasi kokoon lähetettäessä ja voila, sinun ei tarvitse vaivautua koon muuttamiseen Photoshopissa tai Gimpissä ennen lähettämistä.

Voit käyttää Imsanity  jotta vältetään koskaan koon muuttaminen uudelleen (ja / tai vältetään helposti, että ulkopuoliset avustajat lähettävät yli kokoisia kuvia verkkosivustollesi). On myös laajennuksia, jotka optimoivat tiedostot myös ladattavan koon mukaan, jolloin ne poistuvat tieltä samaan aikaan. Esimerkiksi EWWW-kuvan optimoija. Ja kyllä, he tekevät molemmat työtä jos käytössä samanaikaisesti.

Varmuuskopio / klooni verkkosivustosi

Tässä pisteessä on suurin teoreettinen aikaa säästävä voima. Jos pahin tulee pahimmaksi, kun päivität WordPress-versiota tai kun olet vaihtamassa uutta teemaa, varmuuskopion saaminen voi säästää useita tunteja ja paljon energiaa. (Kloonaus on ennaltaehkäisevää toimenpidettä, kun käytät sitä testataksesi, hajoaako jokin sivustosi ennen kuin otat sen käyttöön todellisella verkkosivustolla.)

Se voi myös säästää huomattavia summia rahaa täydellisen onnettomuuden sattuessa, kun verkkoasi voi vaatia maksua pääsystä varmuuskopioihin tai jos osa tuloista riippuu siitä, että WordPress-sivustosi on täysin toimiva.

Pohjimmiltaan kyse on varotoimenpiteistä, jotka tekevät pahimmista tapauksista paljon vähemmän aikaa vieviä kuin se olisi voinut olla. Täällä WPExplorer suosittelee Backup Buddy -laajennusta tai VaultPress (jota käytämme tällä hetkellä), mutta mikä tahansa luotettava laajennus tai ulkopuolinen ratkaisu on äärettömästi parempi kuin ilman mitään.

Jos et vielä ole, käytä Akismetin tai muita roskapostin torjuntaa

Akismet

Aikasi on aivan liian arvokas viettämään manuaalisesti spambot-kommentteja todellisista. Anna mukavan botin kumota sen sijaan pahojen spambotien työ. Voit yksinkertaisesti aktivoida Akismet tai kokeile muita roskapostin torjuntaa tekeviä laajennuksia.

Löydä rikkinäiset linkit heti hajotettujen linkkien tarkistimella

Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa, rikkoutuneet linkit näkyvät ajoittain. Kanssa Broken Link Checker voit välttää joutua etsimään ja päivittämään kunkin viestin manuaalisesti. Sen sijaan asennat ja aktivoit vain laajennuksen, ja se löytää automaattisesti rikkoutuneet linkit.

Aikatauluta viestit ennen aikaa

post-aikataulutus

Hyödynnä WordPressin synnynnäistä ajoitusvoimaa (varmista, että olet asentanut WordPress-sivustosi oikeaan aikavyöhykkeeseen kohdassa WordPress-hallintapaneelin Asetukset> Yleiset). Tämä tarkoittaa paitsi sitä, että voit asettaa kaiken etukäteen, kun et ole varma, että sinulla on aikaa tai luotettava Internet-yhteys.

Esimerkiksi, jos haluat viestisi siirtyvän reaaliaikaiseksi päivänä, jolloin olet poissa kaupungista tai tapaamisessa. Se tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse tehdä paluumatkaa julkaistaksesi osumia. (Muokkaa vain Julkaise heti -vaihtoehtoa, joka sijaitsee aivan julkaisupainikkeen yläpuolella postieditorin sisällä. Jos haluat lisätietoja, tutustu TomP: n kirjoittamaan WordPress-postitusaikatauluoppaaseemme, jonka Tom kirjoitti jonkin aikaa sitten.

Lopeta kävijätilastojen tarkistaminen pakkomielle (ellei se ole sinun tehtäväsi)

Jos olet jotain kuin minä, saatat viettää hiukan liian paljon aikaa pakkomiellesi tilastoillesi. Muistan, kun loin ensimmäisen blogin. Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana tai vietin todennäköisesti enemmän aikaa blogin kävijätilastojen tarkistamiseen ja päivittämiseen kuin todellisen uuden sisällön kirjoittamiseen. Vaikka tämä on pieni liioittelu, jos et ole kohta, jossa vierailija- ja asiakasmääräysten noudattaminen on avainta toimeentulosi kannalta, kannattaa ehkä pitää se pienellä kurkistuksella kerran tai kahdesti viikossa. Jos jotain, tilastot voivat alussa olla usein enemmän motivoivia kuin kohottavia.

Käärimistä

Meillä kaikilla on niin paljon asioita, että meidän piti tehdä nykyään. Laitamme yhä enemmän asioita tehtäväluetteloihimme (etenkin vuoden ympäri), mutta tietenkin meillä on edelleen vain sama vanha kaksikymmentäneljä tuntia päivässä. Jotkut meistä ovat tyytyväisiä luokittelemaan itsemme kiireisiksi, kun taas toiset haluavat lisätä tehokkuutta missä tahansa. Jotkut meistä saavat vielä enemmän työtä, toiset saavat lisää aikaa rentoutua. Minulle se on vähän molemmat.

Toivottavasti näiden työkalujen ja temppujen avulla pääset myös jonkin verran ylijäämäaikaa. Jos sinulla on lisää vinkkejä, työkaluja tai temppuja lisätäksesi, jaa se alla oleviin kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map