AI ja WordPress: Kuinka tekoäly voi auttaa verkkosivustosi

AI ja WordPress: Kuinka tekoäly voi auttaa verkkosivustosi

Näet siitä puhutun päivittäisissä uutisissa ja vielä enemmän tech-lehdissä ja blogeissa. Keinotekoisen älykkyyden noustessa ihmiset ajattelevat robotteja, jotka valloittavat maailman, kuten tieteiskirjallisuus, elokuvat ja TV-ohjelmat ovat tulleet näyttämään meille. Keinotekoinen äly eli AI on kuitenkin paljon enemmän. Kyllä, olemme alkaneet nähdä itsenäisiä autoja ja itsepalvelukioskeja vähittäiskaupoissa, mutta varmasti olet nähnyt tekoälyn levinneen useille aloille, kuten lääketiede, koulutus, tutkimus tai jopa AI ja WordPress.


Ensimmäinen ajatuksesi saattaa olla: “Mitkä WordPress-elementit voitaisiin korvata tekoälyllä?”

Suurimman osan laadusta sisällöstä ovat kirjoittajat ja tutkijat. Web-suunnittelijat ottavat asiakkailta yksityiskohtaiset ohjeet manipuloidaksesi koodia ja säätämällä kohteita, kuten typografiaa, värejä ja kuvia. Voiko tietokone saada niin pitkälle, että nämä työt vanhentuvat? No, ehkä tulevaisuudessa, mutta jo nyt, nämä ovat melko vaikeita tehtäviä päällekkäisyyksiä AI: n kanssa.

AI on kuitenkin teknisesti ollut olemassa jo jonkin aikaa WordPressin ja yleensä web-suunnittelun maailmassa. Jotkut oikeinkirjoituksen työkalut oppivat taipumuksesi kirjoittaessasi ja antavat suosituksia kirjoittamisen parantamiseksi. Sisällönkuraustyökaluja on myös paljon aiemmin luotujen artikkeleiden kokoamiseen blogiin tai uutiskirjeeseen. Sama voidaan sanoa monista analytiikkatyökaluista, jotka tutkivat syvällisemmin, mistä asiakkaasi ovat lähtöisin ja miten voit saada heidät takaisin verkkosivustoosi..

Lyhyesti sanottuna, AI on jo olemassa jossain määrin. AI on selvästi edistyneempiä muotoja, kuten esimerkiksi yrityksissä, jotka valmistavat robotteja, jotka voivat kävellä ja oppia avaamaan ovia. Mutta olemme varmasti nähneet lisää edistyksiä AI-kentässä, koska se liittyy WordPressiin.

Mikä tarkalleen on tekoäly (ja miten se liittyy WordPressin Web-suunnitteluun?)

Toistaiseksi keinotekoinen äly kiertää jotain, jota kutsutaan koneoppimiseksi. Tämä tarkoittaa, että kone suorittaa yleensä ihmisten tyypillisesti tehtävät ja lopulta oppii suorittamaan nämä tehtävät paremmin, kuin ihminen haluaisi. AI: lla on etuja ja haittoja. Optimistit näkevät tekoälyn keinona korvata ne työt, joita ihmisten ei katsota olevan toivottavia tai kohtuullisia. Monien mielestä AI: tä voidaan käyttää täydentävänä tekniikkana, joten se ei välttämättä korvaa leikkaussalissa olevaa lääkäriä, vaan auttaisi häntä suorittamaan leikkaus turvallisemmalla ja nopeammalla tavalla..

Toisaalta epäilijöiden mielestä tekoäly korvaa kaikki työpaikat, joten meidän on selvitettävä, kuka hyötyy näistä koneista taloudellisesti ja mitä kaikki tekevät elämäänsä. Sitten tietenkin on tieteellinen fiktioidea koneiden tuntemisesta ja maailman valloittamisesta tai ihmiskunnan orjuuttamisesta.

Riippumatta siitä, kuinka maltilliset tai äärimmäiset mielipiteesi ovat AI: stä, yksi asia on varma: AI on täällä jäädäkseen. Ei vain se, mutta näemme jo monia tehdasälyä hyödyntäviä laajennuksia ja teemoja.

Jotkut AI: hen luottavat liitännäiset ovat varsin hyödyllisiä sisällön luomisessa ja Web-suunnitteluprosessin nopeuttamisessa. AI-pohjaiset laajennukset ja integraatiot ovat melko uusia teollisuudelle, joten ei ole huono idea testata niitä ja nähdä, miten ne toimivat organisaatiossasi, mutta takeita ei ole. Esimerkiksi jotkut näistä laajennuskehittäjistä voivat lopettaa päivitysten julkaisun milloin tahansa. Jotkut niistä eivät välttämättä toimi täsmälleen kuten odotit.

AI on kuitenkin jännittävä, joten haluamme hahmotella joitain tapoja, joilla se voi auttaa sinua ja WordPress-verkkosivustoasi.

Päästä eroon niistä roskapostikommenteista

Yksi WordPressin suosituimmista laajennuksista on Akismet, tekemällä siitä sopivan johdannon kuinka AI voi auttaa WordPress-sivustoasi. Jos et tunne Akismettia, se on itse asiassa yksi laajennuksista, jotka toimitetaan esiasennettuna jokaiseen WordPress-asennukseen.

Siksi saatat jopa saada sen tietämättä sitä. Akismet on ehdoton pelastaja bloggaajille ja kaikille WordPress-käyttäjille. Miksi? Koska jos koskaan suoritit WordPressiä ilman Akismettia, tiedät kuinka hullu roskapostikommentit saavat.

Nämä kommentit hidastavat sivustoasi ja antavat sinun seuloa sotku manuaalisesti. Siksi Akismet käyttää koneoppimista ja AI: ta sellaisten roskapostikommenttien poistamiseen, joiden ei pitäisi näkyä sivustossasi. Akismet oppii, mitkä robotit todennäköisimmin lyövät sivustoosi, ja se toimii taustalla ilman, että huomaat.

Paranna hakukoneoptimointia

Jos käytät laajennusta, kuten Yoast SEO, tiedät, että se ehdottaa myös sisältösi parannuksia kirjoitetun perusteella. Siinä on joitain koneoppimisen elementtejä, mutta plugin kuten Wordlift todella analysoi sisältösi AI: n avulla.

AI ja WordPress

Suurin ero Wordliftin ja Yoast SEO: n kaltaisten koneoppotyökalujen välillä on, että Wordlift luo tietotaulukon sivustoosi. Siksi SEO-suositukset on räätälöity sisältöön. Upeaa on se, että saat useita faktoja ja lukuja auttaaksesi hakukoneoptimoijaasi ja kehittääksesi parempia blogin kirjoituksia.

Käännä automaattisesti käyttäjän perusteella

Monilla verkkosivustoilla on monikieliset ominaisuudet. Kuitenkin helpompi tapa kääntää WordPress on hyödyntämällä AI-pohjaista Google Language Translator. Asennat laajennuksen sivupalkkiin tai lyhytkoodilla, sitten se menee töihin, oppimalla vierailijoista ja verkkosivustosi sisällöstä – toimittaen siten laadukkaampia käännöksiä.

Jaa liittyvä sisältö

Useimmat bloggaajat tietävät, kuinka tärkeät ”aiheeseen liittyvät viestit” ovat käyttäjien saamiseksi lukemaan lisää artikkeleita. Käytettävissä on paljon liittyviä postlaajennuksia, joista osa käyttää koneoppimista nähdäksesi, mitkä muut viestisi liittyvät luettaviin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut WordPressiin on vakaa valinta, koska AI-algoritmit paljastavat asiaankuuluvia artikkeleita. Recomendo plugin on jälleen yksi asiaan liittyvä sisältölaajennus AI: n kanssa. Suurin ero on, että voit jakaa kaikenlaista liittyvää sisältöä, ei vain blogiviestejä.

Anna AI-virta live-keskusteluihisi

Vaikka en olisikaan innoissani siitä, että annan AI: n ja WordPressin ajaa koko asiakastukikeskusteluani, tämä on järkevää niille yksinkertaisemmille kysymyksille, joihin tekoäly voi vastata, vapauttaen ihmisille aikaa puhua muiden asiakkaiden kanssa..

Ilmainen live chat + 24/7 automaattinen botti tekee juuri sen, suorittamalla yksinkertaiset tehtävät ja lähettämällä asiakkaita oikeaan suuntaan. Esimerkiksi, he saattavat etsiä tiettyä tuotetta tai ehkä he tarvitsevat kuponkin, joka on tällä hetkellä aktiivinen. Aktivoinnin jälkeen suoritettavan oppimisen lisäksi plugin antaa sinun luoda omia vastauksia, kun tietty kysymys tulee esiin.

Ymmärrä, mitkä tunteet lukijoillesi tuntuvat

Watsonfinds on WordPress-laajennus, joka käyttää IBM Watson AI: tä. Olet ehkä nähnyt Watson-mainokset, mutta et tiedä mitä se tekee. WordPressin suhteen Watsonfinds arvioi, kuinka lukijasi tuntevat sinua katsellessasi sisältöäsi. Se tuottaa tunnepisteen, joka perustuu tiettyihin sisällössä käytettyihin sanoihin ja lauseisiin.

Kuinka AI ja WordPress voivat auttaa sivustoasi??

Kuten huomaat, WordPressissä on paljon käyttökohteita AI: lle. Jotkut ovat edelleen töissä, mutta suosittelemme, että kokeilet näitä, jotta näet miten ne reagoivat.

Jos sinulla on kysyttävää AI: stä ja WordPressistä tai muita ehdotuksia, jotka sinun mielestäsi olisi pitänyt sisällyttää luetteloomme, ilmoita meille alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map