Affiliate-sivuston luominen WordPressin avulla

Haluatko ansaita rahaa? Tietysti teet. Kuka ei? Ja tiedätkö mikä on paras osa? Voit tappaa WordPressin avulla, kuten olemme jo nähneet viime aikoina. Tänään me rakennamme sinulle tytäryhtiön sivuston, joten voit mennä eteenpäin tekemällä moolahia ja ostamaan rantataloja, Ferrarisia ja töitä. Kaikki tämä sinulle, vain jotta voit oppia jotain uutta ja elää suurena, koska ansaitset sen.


Maailma on sinun. – Arpi

Tarkemmin sanottuna rakennamme tuotearviointisivuston käyttämällä alustaa, jota rakastamme ja vaalimme. Tämä johtuu siitä, että tytäryhtiöiden sivustoja on erityyppisiä, kuten näemme hetkessä. Aseistamme sinut; antaa sinulle kaikki työkalut ja resurssit, jotka tarvitset unelmiesi muuttamiseksi todellisuudeksi.

Ansaitset rahaa tytäryhtiösi sivustolla, jos olet valmis tekemään tarvittavat ponnistelut. Tietysti et voi saada jotain turhaan. Joten wow meitä kommentti osiossa lopussa. Ota pois tieltä, turvavyösi on poljettu metalliin asti.

Affiliate-verkkosivustojen tyyppi

Voit seurata useita polkuja WordPress-pohjaisella tytäryhtiöyritykselläsi. Vaikka yritän pitää tämän viestin yleisenä, tämän osion tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan sinulle paras tytäryhtiösivusto. Nyt sitä mennään.

päivittäiset tarjoukset

Jos voit tehdä sopimuksia paikallisten yritysten kanssa ja saada käyttäjillesi suuria alennuksia, voit tehdä suuria onnea palkkioihin. Internet on yleinen päivittäisillä verkkosivustoilla, koska niitä on helppo perustaa ja liiketoimintamalli on melko suoraviivainen. Mitä enemmän tarjouksia annat, sitä suurempi tytäryrityspalkkio on. Voit tarjota ilmoituksia puolella lisätäksesi tulojasi.

Suuri osa työstä liittyy kauppojen keräämiseen yrityksiltä ja valmistajilta, jotka voivat tarjota suuria alennuksia, jotka kannustavat käyttäjiä ostamaan tavaroita, joita he eivät edes tarvitse. Voit saavuttaa 30–50% jokaisesta myynnistäsi. Hyvä esimerkki on Groupon,vaikka niitä on tonnia enemmän.

kupon-tarjoukset-WordPress-teema

Helppo tapa saada kuponkisivustosi käyttöön ja ajaa nopeasti on esimuotoiltu kuponkiteema, kuten Kupon WordPress -teema. Tässä teemassa on kaikki mitä tarvitset päivittäisessä tarjoussivustossasi, kuten etusivutarjousten lähettäminen, helppo teemavaihtoehdot, kuponkien laskeminen, sosiaalinen integraatio ja paljon muuta.

woocommerce-kuponki-lähtölaskenta-plugin

Jos sinulla on jo teema, jota rakastat, plugin voi olla paras veto. Lisää kuponkeja WooCommerce-kauppaan WooCommerce Coupons Countdown WordPress -laajennuksella. Se on nopea ja helppo tapa lisätä mukautettuja kuponkeja mihin tahansa WooCommerce-verkkokauppasivustoon.

magic-wp-kuponkeja

Haluatko aloittaa ilmaisella vaihtoehdolla? Magic WP Kupongit Lite on ilmainen WordPress-laajennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä peruskuponkeja napsautuslaskurijärjestelmällä, tykkäykset ja inhoamiset ja mahdollisuuden ladata uusia kuponkimalleja.

Hintavertailusivustot

Hintavertailusivustot näyttävät yleensä tuotteen ja sen hinnan eri kaupoissa. Niissä on yleensä käyttäjien lähettämiä tuotearvioita, jotka muodostavat suurimman osan sisällöstä. Kuinka hintavertailusivusto ansaitsee rahaa? Ansaitset palkkion, kun käyttäjä napsauttaa linkkiä ja käy jälleenmyyjän sivustolla. Voit myydä myös mainostilaa.

wp-vertaa-hinta-vertailu-WordPress-teema

Lisää arvostelut (ja tytäryhtiölinkit) Hintavertailu WordPress-teeman avulla. Se on loistava vaihtoehto jakaa suosikkituotteitasi ja -palveluitasi lukijoiden kanssa helposti luettavien vertailutaulukoiden kanssa, joissa on logot, päivämäärät, hinnat ja paljon muuta.

go-hinnoittelu-vertailu-taulukko-plugin

Go Responsive Hinnoittelu ja vertaa WordPress -laajennus on täydellinen vertailutaulukoiden luomiseen melkein mitä tahansa. Lisää kuvia, videoita, ominaisuusluetteloita, kuvakkeita ja paljon muuta auttaaksesi lukijoita päättämään, mikä vaihtoehto on heille paras. Hinnastotaulukot-alue on loistava tapa verrata ja verrata ja vertailla samanlaisia ​​tarjouksia (kuten isäntä- tai teemapaketteja).

woocommerce-vertaa-tuotteet

Jos kahta premium-vaihtoehtoa ei ole budjetissasi, WooCommerce Vertaa tuotteita ilmainen WordPress-laajennus on helppo tapa lisätä tuotevertailuja WooCommerce-kauppaan.

Tuotteen arvostelusivustot

Me valaistamme tätä aluetta tänään. Tuotearvostelut-sivustot tarjoavat asiantuntija-arvosteluja käyttämistäsi tai testaamista tuotteista. Voit myös toivottaa tervetulleiksi arvosteluita käyttäjiltä, ​​jotka ovat aiemmin käyttäneet mainittua tuotetta sisällön rikastamiseen. Ansaitset sisaryrityspalkkion, kun jälleenmyyjälle viittama käyttäjä tekee ostoksen tai suorittaa muut haluamasi toimenpiteet.

thereview-luokitukset-arvostelut-WordPress-teema

Review WordPress -teema on tyylikäs arvostelulehti-teema, jolla lukijoille on helppo arvosteluvaihtoehto jättää arvosanansa omien lisäksi. Tällä tavoin sivustosi kävijät voivat luottaa arvosteluihin ja toivottavasti napsauttaa näitä kumppanilinkkejä.

taqyeem-luokitukset-arvostelut-plugin

Jos haluat lisätä arvosteluja nykyiseen sivustoosi, tarkista sitten Taqyeem Ratings & Reviews WordPress -laajennus. Tätä luokittelulaajennusta ei näytä olevan tekemättä rajoittamattomilla väreillä, rajattomilla arvostelukriteereillä, mukautetuilla kirjasimilla ja useilla tarkistustyyleillä.

wp-tuote-katsaus

Mahtava ilmainen vaihtoehto on WP-tuotekatsaus ilmainen WordPress-laajennus joka sisältää vanhoja vaihtoehtoja ilmaiseksi laajennukseksi. Voit lisätä mukautettuja tarkistuskuvakkeita, muokattavia värejä, ammattilaisten ominaisuuksia ja jopa esiasennustoimintoja.

* * *

Päivän lopussa tytäryhtiömarkkinoinnissa tarkoitetaan jonkun toisen tuotteiden mainostamista ja palkkion ansaitsemista tekemällä näin. Kaiken kaikkiaan se eliminoi työläs tuotekehitysprosessi, mikä tarkoittaa, että voit helposti asettaa sivustosi ja alkaa ansaita parissa kuukaudessa. Se tarkoittaa myös, että sinulla on enemmän aikaa keskittyä sisällön kehittämiseen ja markkinointiin.

Jos haluat luoda sen sijaan tytäryritysohjelman, tiedäthän, mainostaaksesi tuotteitasi, tutustu oppaaseen parhaimmista tytäryritysohjelmien laajennuksista.

Miksi käyttää WordPressiä?

On selvää, että WordPress on kaunis, mutta on monia muita syitä, miksi jopa suuret tuotemerkit käyttävät ja rakastavat WordPressiä. Kosketamme vain joitain syitä, miksi sinun pitäisi käyttää WordPressiä tytäryhtiö-verkkosivustosi vallan lisäämiseen.

Helppo ja monipuolinen

Ensinnäkin WordPress on helppo asentaa, oppia ja käyttää. Vaikka koodaustaidot voivat olla hyödyllisiä joskus, sinun ei tarvitse mitään koodaustietoja luodaksesi tytäryhtiö-verkkosivusto WordPressin kanssa. Tarvitset vain oikean WordPress-teeman ja lisäosat ja olet asetettu. Lisäksi helposti saatavilla olevat WordPress-teemat, laajennukset, lisäosat, skriptit ja laajennukset tekevät WordPressistä varsin monipuolisen alustan..

Hakukoneystävällinen

WordPress on hakukoneystävällinen, rakennettu puhtaalle koodille ja parhaita verkkostandardeja noudattaen – kaikkien tarkoitus houkutella hakukoneita. Tarkoitan, että Google ja muut tykkäät rakastavat WordPress-blogeja, ja jos voit integroida blogiosion tarkistussivustoosi, voit helposti pisteet paremman sijoituksen ja lisätä tuloksia.

Arvokas blogi lisää myös käyttäjien luottamusta, tarkalleen sitä laatua, jota tarvitset ylläpitääksesi palkkioita jatkuvasti. Voit vahvistaa hakukoneoptimointia edelleen lähettämällä sivustosi Googlelle ja käyttämällä sellaisia ​​plugineja Hiiva SEO.

Integroi mainokset helposti

Widgetien avulla voit integroida mainokset helposti WordPress-pohjaiseen tytäryhtiösivustoosi maksimoimalla ansaintamahdollisuutesi. Liitä vain mainosten HTML-koodi Teksti widget ja sijoita se missä tahansa teemasi mukaan. Joidenkin teemojen otsikossa on erikoistuneita mainosalueita muun muassa.

suuri tuki

Harva (jos sellainen on) sisällönhallintajärjestelmiä voi verrata WordPressiin yhteisön kannalta. WordPressillä on suuri yhteisö sen ympärillä. Tämä yhteisö on loistava ilmaisen ja käytännöllisen tuen lähde, jota tarvitset rakentaessasi tytäryhtiöliiketoimintaa.

Bloggaajilta, konsultteilta, muilta avustajilta, kehittäjiltä ja asiantuntijoilta, muun muassa, saat parhaan tuen, josta voit koskaan haaveilla..

Tehdään näin, rakennetaan sinulle tytäryhtiö-verkkosivusto WordPressin avulla. Ensin ensin mitä tarvitset?

Mitä tarvitset

siirtyvät-to-a-new-WordPress-isäntä

 • Paras WordPress-hosting – Tytäryhtiösi sivustosi on oltava erittäin nopea hyvän käyttökokemuksen saamiseksi. Et tarvitse seisokkeja toistamiseen, etkä todellakaan halua menettää sivustoasi hakkereille. Lisäksi tarvitset tarpeeksi palvelinresursseja sivustosi kasvaessa. Kuinka valita paras WordPress-isännöinti, selkäsi on peitetty. Jos tarvitset pikakorjauksen, suosittelemme WPEngineä näistä muista parhaista WordPress-isäntäryhmistä.
 • Verkkotunnus – Tee siitä lyhyt (enintään 3 sanaa) ja ikimuistoinen. Ajattele suurta ja syvää tulevaisuutta. Tee siitä snappy, jos pystyt, älä vain mene yli laidan. Ole luova ja kun olet valmis, ostan kaikki verkkotunnukseni Namecheapilta.
 • Upea WordPress-teema – Mukana monipuolinen, mieluiten monikäyttöinen teema, joka tekee arvosteluistasi erottuvan. Jos ajattelet Total WordPress -teemaa, olet oikealla tiellä.
 • Niche – Valitse mukava, josta olet intohimoinen tai jonka tiedät. Vietät paljon aikaa työskentelemällä tällä niche-alueella, jotta se olisi paremmin miellyttävää. Mainostat tuotteita tällä markkinaraolla, ja myymäsi kaverit arvostavat intohimoa.
 • Tarpeeksi hienoa sisältöä – mikä todella riittää sisältöön? Julkaise arvosteluja ja blogin sisältöä johdonmukaisesti ilman epäonnistumisia. [Helpommin sanottu kuin tehty]
 • Kärsivällisyys – Se on hyve

Kumppanisivuston luominen WordPressin avulla

Nyt kun meillä on tarvikkeet katettu, katsotaanpa itse asiassa rakentaa se tytäryhtiö-sivusto, josta olemme räpylöineet ensimmäisen kappaleen jälkeen. Aloitetaan selvemmällä kohdalla.

1. WordPress-kumppanisivuston määrittäminen

Tytäryhtiö-sivuston perustaminen on aivan kuten tyypillisen WordPress-sivuston perustaminen. Koska tarvitset käyttäjiä luottamaan arvosteluihisi, jotta voit ansaita heille edelleen palkkioita, sinun on tehtävä vähän ajattelua ja aikaa tuotearviointisivustollesi. Et voi yksinkertaisesti pilata sivustoa sattumanvaraisesti ja odottaa voittavan.

Sillä ei ole merkitystä tuotteille, joita tarkistat ja mainostat. WordPress sisältää laajan valikoiman teemoja ja laajennuksia, jotka auttavat sinua rakentamaan ammattimaisen arvosteluisivun nopeasti. Ja koska WordPress-teemoja on helppo muokata, sinun ei tarvitse edes mennä erikoistuneen arvostelu-tyylisen teeman kanssa, vaikka se olisi iso harppaus oikeaan suuntaan.

Sitä paitsi, tarkistussivusi perustamiseen sisältyy oikean WordPress-isäntän valitseminen, WordPressin, teemojen ja laajennusten asentaminen sekä määrittäminen. Niin yksinkertaista kuin A, B, C.

WordPressin asentaminen on helppoa helppoa työtä; monet verkkoisäntäkoneet tarjoavat yhden napsautuksen asennusohjelmia, jotka tekevät työstäsi autuuden. Jatka ostamista ja osta bonafide-isännöinti hyvin kuratoidulta verkkosivustolistamme ja asenna WordPress verkkotunnuksellesi. Lisää teema (kuten Total tai ilmainen) ja määritä plugins (lisää tästä hetkessä).

Siellä on myös pari erinomaista WordPress-arvosteluaihetta, joten älä pidä pidättäytymistä; voit vapaasti mennä sinulle sopivan ratkaisun avulla. Olemme jakaneet yllä hienoja esimerkkejä, mutta verkossa on todella paljon muita. Kun olet asentanut WordPress-sivustosi, on aika alkaa luoda mahtavaa sisältöä. Mutta ensin muutama osoitin.

2. Valitse tuotteesi ja kumppanisi kumppanit viisaasti

Jos sydämesi on siinä, lika-halpojen tuotteiden mainostamisessa ei ole mitään vikaa. Ainoa haittapuoli on, että joudut muuttamaan paljon enemmän ihmisiä ansaitsemaan huomattavia tuloja tytäryhtiöyritykseltään.

Ajattele sitä, jos saat 10% jokaisesta tekemästäsi 10 dollarin myynnistä, sinun on muutettava 1000 ihmistä tekemään 1 000 dollaria kuukaudessa. Jos toisaalta saat 10% jokaisesta 1000 dollarin myynnistä, tarvitset vain 10 tulosta, jotta voit tehdä 1 000 dollaria kuukaudessa. Katso minne menen tämän kanssa?

Sama tapaus liittyy tytäryhtiökumppaneihin eli ohjelmiin, joita etsit. Aion välttää kumppaniohjelmaa, joka tarjoaa esimerkiksi 10% jokaisesta myynnistä niiden kaverien hyväksi, jotka tarjoavat 50% pitäen kaikki muut tekijät, hinta mukaan lukien, vakiona.

Haluatko mainostaa kameroita valokuvausblogisi / arvostelusivustosi kautta? Tarkista ensin pari kamerakauppaa ja valitse vain parhaat kumppaniohjelmat. Ovatko heidän ehdot suotuisat? Onko voitto riittävän suuri tytäryhtiöliikeesi ylläpitämiseen? Tarjoavatko he laajan valikoiman tuotteita? Onko heillä hyvä maine markkinoilla? Onko heidän kumppaniohjelmansa onnistunut? Kuinka he kohtelevat nykyisiä tytäryhtiöitään? Nämä ovat vain joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa tuotteita ja kumppaneita, joita mainostaa.

Muista, jos mainostat huonoja tuotteita vain maidon maksamiseksi käyttäjiltä, ​​brändikuvasi kärsii loukkaamattomuudestasi. Tulet poistumaan yrityksestä nopeammin kuin pystyt rakentamaan.

On selvää, ja olemme jo maininneet tämän, sinun on noudatettava intohimoasi varsinkin jos kirjoitat sisällön itse. Jos tarvitset muistutusta, kirjoitat ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita mainostamasi tuotteet – muut niche-harrastajat, kuten Shaun Quarton sanoo. Jos et ole intohimoisesti mainostamasi tuotteet, mutta olet ammattilainen, koska kapealla tuottoisa, nämä harrastajat ”…näkee suoraan eloton, inspiroimaton sisältö.”

Silti tässä intohimo- ja sisältöliiketoiminnassa viime kädessä mainostamasi tuotteiden on oltava sidoksissa sisältöösi. Et voi vain puhua televisioista ja kääntyä ympäri ja mainostaa lannoitetta. Se on kauhistuttavaa sisältömarkkinoinnin maailmassa.

Älä jatka jatkossakin tilauksia, jotka maksavat palkkiot aina, kun tilaaja osuu uusintapainikkeeseen. Ne voivat olla suuri toistuvien passiivisten tulojen lähde, jonka perustaminen vaatii vähän vaivaa.

3. Lisää runsaasti korkealaatuista sisältöä

laptop-bloggaaja tyypitettävä

Sisältö on, ja olet todennäköisesti kuullut tämän miljoona kertaa aiemmin, kuningas. Voit markkinoida helvetti arviointisivustoltasi kuten Hullut miehet, mutta jos sinulla ei ole sellaista sisältöä, joka saa käyttäjät napsauttamaan linkkejä, ja itse asiassa ostaessasi, et ole menossa minnekään.

Keskustelemme siitä, miksi korkea laatu on ratkaisevan tärkeää, kun haluat ohjata lisää liikennettä WordPress-sivustoosi. Kirjoitatko arvosteluita tai blogin kirjoituksia, sisältösi on oltava korkeatasoista – tai ainakin parempaa kuin kilpailijasi. Sinun tulisi etsiä lisäarvoa käyttäjän päätöksentekoon.

Sisällön tulisi tarjota kaikki vastaukset, joita lukija tarvitsee ostaakseen. Katso mitä kilpailusi tekee, ja siirry maili pidemmälle. Tytäryhtiösi sivustosi tulisi olla viimeinen resurssi, johon ostaja käy, ennen kuin viettää vihreän.

Suorita avainsanatutkimuksesi määrittääksesi, mitä käyttäjät etsivät. Käytä sisältöäsi käsittelemään käyttäjän kipupisteitä, ja sinulla on itsellesi perusta kestävälle liiketoiminnalle. Ansaitset loppujen lopuksi vain ratkaistaksesi ongelman käyttäjillesi. Ja tytäryhtiösivustolla osoitat heille vain, miksi suosittelemasi tuote on heidän tarvitsemansa ratkaisu. Ei voi saada siitä helpompaa.

Pro-vinkki: Laadukas (arvokas, osuva, tuore) sisältö herättää luottamuksen lukijoihisi.

Pidä sisältösi tuoreena, koska vanhentunut on vain huonoa. Pidä seuraamista nichesi kehityksestä ja ajat aina aaltoasi sen sijaan, että seuraisit sitä. Onko lomamatkoja tarjolla? Hienoja kapealla keskittyviä uutisia, jotka voivat tehdä mahtavasta blogiteksistä? Nauti siitä ja pysy kilpailun edessä. Työkalut kuten Google-ilmoitukset ja Google-trendit muun muassa voi olla hyödyllistä tässä pyrkimyksessä.

Lisää paljon sisältöä – kymmenen blogin viestiä ja viisi arvostelua eivät osta sinulle matkaa Disneylandiin. Tarvitset paljon liikennettä ja parempia SEO-sijoituksia, ja ainoa tapa saada molemmat on julkaista korkealaatuista sisältöä johdonmukaisesti. Huomaa: Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän mahdollisuuksia sinun on sijoittaa tytäryhtiölinkkeihisi. Se on totta, voit sijoittaa linkkisi muun muassa blogiin, sivuihin, arvosteluihin, tapaustutkimuksiin, haastatteluihin, podcasteihin ja videoihin.

Kaiken kaikkiaan sinun tulisi yrittää julkaista ammattimaisesti esiteltyjä arvosteluja. Työnnä laatutasoa johdonmukaisesti. Ai muuten, älä unohda laittaa kaikkia näitä yksityiskohtia liiketoimintasuunnitelmaan. Valitettavasti en maininnut tätä aikaisemmin. Tarvitset liiketoimintasuunnitelman; jokainen yritys tarvitsee strategian.

4. Mainosta WordPress-kumppanisivustoa

Korkealaatuisen sisällön julkaisemisen lisäksi sinun on yritettävä tietoisesti mainostaa sivustoasi. Tee kaikki voitavasi houkutella kävijöitä. Varmista vain, että taktit ovat lailliset, tai vihastut Googlen tyytyväisyyttä ja ansaitset huonon edustajan. Mainosta sivustoasi sekä verkossa että offline-tilassa – markkinoi helvettiä siitä. Näin saat lisää liikennettä WordPress-sivustoosi aloittamiseksi.

5. Seuraa suorituskykyäsi

Parhaimman suunnitelman kanssakin, sinun on pysyttävä joustavana ja mukautettava vastaavasti, kun rakennat WordPress-tytäryhtiöliiketoimintaa. Kehität jatkuvasti ennen kuin ostat kultaa. Ennen kuin löydät täydellisen kaavan, sinun on muutettava taktiikoita ja strategioita pari kertaa. Se on väistämätöntä.

Sinun on seurattava ja hallittava sivustosi suorituskykyä. Sinun on kokeiltava erityyppistä sisältöä ja poistettava huonosti toimivat tuotteet. Työkalut kuten ahrefs ja Google Analytics muun muassa tarjoavat sinulle paljon tietoa yrityksestäsi.

Työkalut ja resurssit WordPress-arvostelut-sivustolle

Työkalut, joita käytät WordPress-tytäryhtiösivustosi rakentamiseen, ovat täysin riippuvaisia ​​yrityksesi tarpeista. Tässä on kuitenkin luettelo tarvittavista yleistyökaluista, kun rakennat seuraavaa suurta kumppanisivustoa:

 • iThemes-suojaus – Vahvista turvallisuutta kymmenkertaisesti. Harkitse myös HTTPS: n käyttöä. Lue toinen WordPress-tietoturvatoimenpide
 • WordPress-varmuuskopiointiratkaisut – antaa sinulle mielenrauhan tietäen, että voit palauttaa sivustosi helposti, jos jokin menee pieleen
 • Hiiva SEO – Mielestäni paras WordPress SEO -laajennus
 • Google Analytics WordPressille – Sinun on seurattava tilastotietoja, jotta voit tehdä parannuksia
 • Hyvästi Captcha – Pysäytä roskapostit automaattisesti ennen kuin ne alkaa arvioidasi. Ei ärsyttävää captchaa!
 • Akismet – Tämä on suosittu ja tehokas roskapostin torjuntaa tukeva laajennus
 • Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille
 • Kaunis linkki koska sinun on lyhennettävä ja peitettävä lähtevät tytäryhtiölinkit
 • WP-arvostelu – Luo uskomattomia arvosteluviestejä ja yhteenvetoja
 • AzonPress – Hei Amazon-tytäryhtiöt
 • W3-välimuisti – Sivuston nopeus on nykyään Googlen sijoituskerroin. WordPress-kumppanisi pitäisi latautua erittäin nopeasti, joten sano kyllä ​​jo välimuistilaajennukselle

Suositut kumppaniohjelmat

Lopulliset ajatukset

Kannattavan WordPress-tytäryhtiö-sivuston rakentaminen vie aikaa ja vaivaa, joten älä odota tekevän tappaa yön yli. Tämä ei ole rikastu nopeasti -ohjelma, se on hanke, josta hyötyy kaikki omistamasi liiketoimintaosaaminen.

Kaiken kaikkiaan WordPress-tytäryhtiö-sivuston rakentaminen ja terveen voiton tuottaminen on mahdollista. Monet Internet-sivustot ovat riippuvaisia ​​ja kukoistavat toimeksiannoista, joten joo, se on toimiva liiketoimintamalli. Pelaa vain korttejasi oikein ja käytä kärsivällisyyttä. Tule haiksi ja sijoita resursseja viisaasti. Seuraavaan kertaan asti muista, että sparraus on harjoittelua. Tässä menestykseesi: Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map