Äärimmäinen WordPress-skeeman merkintäopas

Äärimmäinen WordPress-skeeman merkintäopas

Internetissä on melko kirjaimellisesti miljardeja verkkosivustoja, mikä tarkoittaa, että sinun on työskenneltävä kovasti, jos haluat sinun erottuvan joukosta. Viime vuosina hakukoneoptimointiin (SEO) on kiinnitetty paljon huomiota verkkosivustosi näkyvyyteen saattamiseksi, ja ihmiset etsivät aina uusia tapoja, joilla he voivat sijoittua hyvin hakukoneisiin ja ohjata enemmän korkealaatuista liikennettä sivustoilleen..


Tämä johtuu siitä, olipa kyse sitten yrityksen verkkosivustosta tai henkilökohtaisesta verkkosivustosta, viimeisenä asiana haluat, että sivustosi päätyy paljon merkityksettömiä hakukoneiden tulossivuja (SERP) tai että se on vaikea löytää ja tuskin näkyvissä. Sieltä tulee Schema-merkintä.

Jos et ole ennen kuullut Schema-merkinnöistä, älä huolestu, et ole yksin. Tämä on suhteellisen uusi konsepti, ja se on suunniteltu antamaan enemmän sisältöä sisältöllesi ja auttamaan sinua sijoittamaan paremmin hakukoneisiin. Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka Schema-merkinnät voivat auttaa tekemään WordPress-verkkosivustosi näkyvämmäksi? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä kattavassa oppaassa aiomme kysyä (ja vastata) seuraaviin viiteen kysymykseen auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin, mitä Schema-merkinnät ovat ja kuinka voit käyttää tätä parantamaan WordPress-verkkosivustoasi. Nämä kysymykset sisältävät:

 • Mikä on Schema markup?
 • Mikä ero on Scheman ja SEO: n välillä??
 • Mitkä ovat erityyppiset Schema-merkinnät??
 • Kuinka voit lisätä Schema-merkinnät WordPressiin?
 • Miksi sinun pitäisi lisätä Schema-merkintöjä WordPressiin?

Oletko valmis oppimaan lisää siitä? Aloitamme tässä ensimmäisessä osiossa katsomalla, mikä Schema-merkintä todella on.

Mikä on Schema Markup?

Google-jäsennelty datatesti

Päätesi saaminen Schema-merkinnän ympärille voi olla hankalaa varhaisessa vaiheessa, mutta sinun on tehtävä niin, jos haluat käyttää tätä työkaluna WordPress-sivustosi näkyvyyden lisäämiseksi. WP-moottori yksinkertaistaa käsitettä kuvaamalla kaavaa seuraavasti:

”Ajattele Schema-merkintää hakukoneiden käyntikorttina. Se tarjoaa sisältölle kontekstin, jonka avulla indeksoijat voivat määrittää, mistä se on kyse. Samalla tavalla käyntikortti kertoo potentiaalisille asiakkaille tehtäväsi, Schema-merkintä kertoo hakukoneille, mitä asiat ovat, jotta ne voidaan indeksoida oikein. “

Joten, pähkinänkuoressa, Schema on eräänlainen mikrotieto, joka lisätään verkkosivuillesi tarjoamaan kontekstia hakukoneille ja auttamaan niitä sijoittamaan sivusi vastaavasti. Pohjimmiltaan Schema-merkinnöillä on neljä päätarkoitusta – nämä ovat:

 1. Auttaa hakukoneita indeksoimaan sivustosi oikein
 2. Jotta sivustosi erottuu visuaalisesti muista sivuista, jotka sijoittuvat tietyille hakutermeille
 3. Auttaa lukijoita löytämään etsimänsä sisällön
 4. Kontekstin lisääminen linkkeihisi ja sisältöön

Yksi Schema-merkinnän tärkeimmistä tuloksista on, että sivusi näkyvät oletusarvoisesti hakukoneissa ja lisäävät napsautussivuja sivuillesi. Lisäksi jotkut metatiedot näkyvät todella SERP-otsikoiden alla, antaen yleisölle paremman kuvan siitä, mitä verkkosivulla on kyse.

On myös syytä huomata, että vaikka Schema-tiedot ovat vielä alkuvaiheessa liikkuessa, Google-kaltaiset hakukoneet ovat jo alkaneet näyttää rikas tuloksia mobiilihakusanoille. Tämä tarkoittaa, että Schema-merkinnät voivat myös parantaa verkkosivujasi tablet-laitteissa ja älypuhelimissa, ja tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon yli 50% maailmanlaajuisista hauista suoritetaan nyt mobiililaitteilla.

Mitä eroa on skeemalla ja hakukoneoptimoinnilla?

Ennen kuin jatkamme, on tärkeää selvittää ero hakukoneoptimoinnin (tai tarkemmin sanoen WordPress SEO) ja Schema-merkintöjen välillä. SEO: lla on kysymys sijoituksista ja näkyvyydestä, mutta tällä hetkellä ei ole todisteita siitä, että mikrotietojen lisäämisellä skeeman kautta voisi olla suora vaikutus sivustosi orgaaniseen hakutulosluetteloon. Joten oleellisesti sanomme, että Schemaa ymmärretään usein tapana parantaa sijoitusta, eikä se ole niin, että.

Vaikka Schema optimoi sivusi ja viestit ja auttaa sisältöäsi näkymään osuvammissa SERP: issä, se ei luonnostaan ​​lisää luonnollista sijoitusta, kuten SEO. Toisin sanoen, mitä enemmän kontekstia annat WordPress-sivustollesi ja sillä jaetulle sisällölle (arvostelujen, pikkukuvien, arvioiden, tuotteiden jne. Kautta), sitä todennäköisemmin ohjaat napsautuksia ja liikennettä sivustoosi. Tämä puolestaan ​​voi parantaa sivujesi näkyvyyttä ja parantaa verkkosivustosi yleistä suorituskykyä.

Mitkä ovat Schema Markup -tyypit?

Tarkastellaan nyt erityyppisiä järjestelmiä rakentaaksemme ymmärrystämme järjestelmän merkinnöistä. Sitä on erimuotoisia ja -kokoisia, ja se riippuu jakamasi sisällöstä ja osista, joihin haluat yleisön keskittyvän eniten.

Voit valita Kaavan esiasetukset WordPressissä joko laajennusten kautta tai lisäämällä koodin manuaalisesti. Kaavatyyppejä on monia (joita voit Näytä täällä), mutta suositut laajennukset WordPress-laajennukset lisäävät vain avaintyyppejä, joita heidän mielestään tarvitaan suurimpaan osaan käyttäjiä. Esimerkiksi WP: n ja AMP: n kaavio ja jäsennelty tieto ilmoittavat, että sillä on tällä hetkellä peräti 35 erilaista tyyppiä saatavana palveluidensa kautta. Katsotaanpa alla joitain yleisimmin käytettyjä, alla:

 • Tuote: Voit lisätä joitain tuotteesi avaintietoja näkyäksesi hakutuloksissa, kuten hinta, arvostelut ja saatavuus
 • Video: Jos lisäät videoita sivuillesi sekä kuvauksen, voit lisätä siihen myös pikkukuvan, joka houkuttelee lisää katsojia
 • Tapahtumat: Isännöitkö / mainostatko tapahtumaa? Käytä kaavaa varmistaaksesi, että tiedot päivämääristä, myynnistä ja sijainneista ovat näkyviä tulossivulta
 • reseptit: Käyttämällä rikkaita katkelmia voit jakaa tietoa resepistä. Mistä se tuli, ennen kuin lukija edes avasi linkin, se voi myös antaa tähtiä tähdellä
 • Blogiviestit / artikkelit: Schema voi auttaa sinua parantamaan blogiesi ja artikkeleidesi ulkonäköä ja jakamaan tekijää ja sen sisältöä koskevia tietoja
 • Paikallinen yritys: Jos olet paikallinen yritys, voit tehdä sijaintisi, arvostelut ja jopa aukioloajat näkyviin hakutulossivulta

Kuinka lisätä Schema Markup WordPressiin?

Nyt ymmärrät täysin, mikä Schema on ja kuinka suosittuja tapoja yrityksillä, verkkokauppasivustoilla, bloggaajilla ja monilla muilla on käyttää, on aika tarkastella, kuinka voit lisätä tämän WordPress-verkkosivustoosi. Olisiko se WordPress ilman laajennusta? Ei tietenkään! Joten ensimmäinen ja ehkä yksinkertaisin vaihtoehto lisätä Schema-merkinnät sivustoosi on laajennuksen avulla, nämä auttavat sinua luomaan rikkaita ja osuvia metakuvauksia. Saatavana on useita laajennuksia, mukaan lukien:

Hiiva SEO

Yoast SEO -laajennus

Lisää automaattisesti Schema.org-tiedot Yoastilla. Laajennus lisää sivustosi tiedot JSON-LD: llä, kuten sivustosi nimi, logo, artikkelit, sosiaaliset tiedot, haku jne.

Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets

Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets

Tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit työskennellä jokaisella sivulla ja lähettää lisätietoja sisällöstä.

Schema App -rakenteellinen tieto

Schema App -rakenteellinen tieto

Tämä laajennus tekee kovaa työtä puolestasi määrittämällä automaattisesti Schema-asetukset ja tiedot viesteihisi ja sivuillesi.

Kaavio ja jäsennelty data WP: lle ja AMP: lle

Kaavio ja jäsennelty data WP: lle ja AMP: lle

Tästä laajennuksesta on maksettu versio, joka antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja Google-rikaspätkien luomiseen.

Schema Pro

Schema Pro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä sama plugin on luonut samat ihmiset, jotka ovat luoneet All In One Schema Rich -pätkät, ja tämä plugin on hiukan kalliimpi, mutta mukana tulee 13 erilaista skeemityyppiä ja yhden napsautuksen mukauttaminen.

Kaavan sanasto

Joten kuten voit nähdä, Schema: n lisäämiseen WordPressiin on saatavana useita laajennuksia, jotka valitset riippuu sivustosi sisällön määrästä ja siitä, onko sinulla budjetti investoidaksesi maksettuun laajennukseen. Toinen tapa lisätä Schema-merkintöjä verkkosivustollesi on manuaalisesti lisäämällä koodi itse. Tämän avulla voit tehdä paljon enemmän – jos tunnet tarpeeksi varma tekemällä tämän koodauksen itse, se on.

On olemassa kolme erilaista Schema-sanastoa, joiden avulla voit koodata tietoja sivustollesi. Näitä ovat JSON-LD, RFDa ja Microdata. JSON-LD, joka tarkoittaa JavaScript Object Notation for Linked Data, on suosituin ja laajasti suositeltu sanasto ja mahdollisesti paras skeeman lisäämiseen WordPressiin.

Varmistaaksesi, että kaikki Schema-sanastot asetettiin standardiksi kaikille hakukoneille (Google, Bing, Yahoo jne.), Ryhmät työskentelivät yhdessä luodakseen yhdenmukaisen rakenteen ja terminologian. He julkaisivat myös Schema.orgin, ja tämä voi olla tärkeä työkalu näiden sanastojen ymmärtämiseen ja auttaa sinua luomaan merkinnät WordPress-sivustosi koodaamiseen..

Joten jos olet koodaamisen uusi tai et ole vielä epävarma skeeman lisäämisestä manuaalisesti, voit käydä täällä  Schema.org opastusta varten.

Miksi lisätä Schema Markup WordPress -sivustoosi?

Tässä viimeisessä osassa kerrotaan, miksi sinun pitäisi lisätä Schema-merkinnät WordPress-viesteihisi ja sivuillesi ja tarkastellaan yleisesti kuinka Schema voi parantaa näkyvyyttäsi. Tätä varten olemme laatineet luettelon neljästä syystä, miksi sinun tulisi harkita skeeman lisäämistä sivustoosi joko laajennuksen kautta tai lisäämällä koodi manuaalisesti. Tärkeimmät syyt Schema-merkinnän lisäämiseen ovat:

 1. Tietojen jäsentäminen auttaa WordPress-sivustoasi kommunikoimaan paremmin hakukoneiden kanssa ja siten tulemaan näkyvämmäksi asianmukaisissa SERP: issä
 2. Kun ymmärrät paremmin sisältöäsi, Googlen kaltaiset hakukoneet voivat tarjota parempia tuloksia käyttäjille
 3. Mikrotietojen, kuten rikkaiden katkelmien, pikkukuvien ja arvioiden, on osoitettu lisäävän verkkosivustosi napsautussuhdetta, mikä voi lisätä laadukasta liikennettä
 4. Lopuksi lisäämällä jäsenneltyä tietoa, voit varmistaa tulevaisuutesi sisällöstä, kun luodaan yhä enemmän hakuun liittyvää tekniikkaa

Jos haluat lisätietoja tai pääset alkuun, siirry kohtaan Schema.org Lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map