Äärimmäinen WordPress-matkatyökalupaketti blogin pitämiseen poissa ollessasi

Äärimmäinen WordPress-matkatyökalupakki

Kesä saattaa olla virallisesti ohi, mutta se ei tarkoita, ettet silti voi ottaa lomaa. me kaikki tarvitsemme tauon joka kerta. Mutta ennen kuin aloitat viikonloppuseikkailulla (risteily, maantieretki tai ehkä jopa WordCamp?), Sinun pitäisi hankkia verkkosivustosi asennuksen pitämään huolta itsestään..


Voit suorittaa WordPress-verkkosivustosi valmiina pitämään huolta itsestään muutamalla vaiheella. Onneksi sinulle, että he ovat kaikki erittäin yksinkertaisia ​​ja voivat olla valmiita menemään aikaa, joka vie sinun odottamaan sinua Uberia. Tässä ovat kirjaimelliset AABCs ennen kuin lähdet.

A on automaattinen jakaminen

Kun olet poissa toimistosta, sinun pitäisi kiireisesti nauttia itsestäsi seurustelua, nähtävyyksiä, urheilutapahtumia, luontoa, cocktailituntia ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei todennäköisesti ole aikaa hypätä puhelimeesi tai kannettavaan tietokoneeseen päivittääksesi Twitter- tai Facebook-sivusi. Älä unohda jakaa sosiaalisessa mediassa asentamalla automaattisen julisteen.

Puskurin ajoitettu sosiaalinen jakaminen

Yksi palvelu, jota todella pidämme, on puskuri. Puskuriautomaattinen sosiaalisen jakamisen ansiosta on erittäin helppo kirjoittaa ja ajoittaa kaikki sosiaalisen median viestit Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin ja Instagramiin etukäteen. Voit jopa käyttää ilmaiseksi WordPress puskuriin laajennus integroida puskuri WordPress-sivustoosi. Tämän liitännäisen avulla voit ottaa käyttöön vaihtoehdon jakaa uudet viestit automaattisesti julkaistuina, joten sinun tarvitsee vain ajoittaa muutama uusi artikkeli ennen lähtöä matkallesi.

Herätä vanha viesti WordPress -laajennus

Toinen hieno vaihtoehto on Revive Old Post Pro. Tämä freemium-laajennus kierrättää vanhan sisällön ja jakaa sen uudelleen sinulle. Asenna vain laajennus, kerro kuinka usein haluat sen postittavan ja anna sen tehdä asiat. Voit nähdä täydellisen oppaan kaikkien Revive Old Post -laajennusominaisuuksien käytöstä blogissamme. Ja jos haluat lisää, ThemeIsle tarjoaa premium-version laajennuksesta, joka lisää asetuksia tweetidesi ja jaettujen mukauttamiseen, mahdollisuuden seurata ja katsella napsautuksia Google Analytics -integraation avulla, vaihtoehtoja jakaa viestejäsi useita kertoja, melkein jokaisesta sosiaalisesta alustasta osaa ajatella ja enemmän.

A on myös hälytyksille

Koska olet seikkailussa, et todennäköisesti ole verkkosivustollasi koko päivän kuin normaalisti (ainakin toivomme, että et työskentele ja tutkia samanaikaisesti). Tee itsellesi palvelus ja aseta muutama hälytys verkkosivustollesi ilmoittamaan sinulle kaikista tärkeistä tapahtumista. Anna, jos aiot olla poissa

JetPack WordPressille

Jos käytät jo suosittua (ja ilmaista) Jetpack WordPress -laajennus on hyödyllisiä ilmoituksia, jotka on rakennettu suoraan sisään, sinun on vain otettava ne käyttöön ja määritettävä. Ensimmäinen on JetPack-näyttö moduuli, joka tarkistaa verkkosivustosi viiden minuutin välein varmistaakseen, että se on toiminnassa. Jos käyttöaikatilasi muuttuu, saat “huonoja uutisia” (tai “hyviä uutisia”, kun sivustosi on varmuuskopioitu). Toinen moduuli, jota sinun tulisi harkita, on JetPack-ilmoitukset. Tämä moduuli lähettää sinulle push-ilmoituksen, kun saat uuden kommentin tai vastaavan. Aktivoi vain moduuli ja asenna ilmainen WordPress-sovellus iOS: lle tai Androidille puhelimeesi, jotta ilmoitukset ovat sormenpäässäsi.

iThemes-suojauslaajennus

Hieman parempaan tietoturvaan voit kokeilla myös osuvasti nimettyä iThemes Security -laajennusta. ilmainen iThemes Security -laajennus sisältää paljon hyödyllisiä ilmoitusasetuksia, joiden avulla voit pysyä WordPress-verkkosivustosi päällä. Ensinnäkin voit ottaa paikallisen käyttöön raa’an voiman suojaus sekä asettaa ilmoituksen, kun käyttäjät lukitaan liian monien epäonnistuneiden kirjautumisyritysten vuoksi. Toinen mahtava ominaisuus on tiedostonmuutoksen havaitseminen. Voit asettaa sen ilmoittamaan, kun ehdottomasti jotain muuttuu tai vain kun tiettyjä kansioita kosketetaan. Se on sinusta kiinni. Mutta ehkä yksi iThemes Securityn hienoimmista ominaisuuksista on Pois tilassa mahdollisuus poistaa järjestelmänvalvojan hallintapaneeli kokonaan käytöstä poissa ollessasi. Ota vain käyttöön vaihtoehto, valitse kertaluonteinen rajoitus ja valitse sitten matkasi alkamis- ja lopetuspäivämäärä muiden käyttäjien ja hyökkääjien lukitsemiseksi..

Jos päivität Pro: ksi, sinulla on myös vaihtoehtoja käyttäjätoimintojen kirjaamiseen nähdäksesi, mitä joukkueesi aikoo, kun olet poissa, ajoita haittaohjelmatarkistukset, ota käyttöön kaksifaktorinen todennus tai jopa nimetä väliaikainen järjestelmänvalvoja ottamaan paikkaasi rajoitettu aika.

B on varmuuskopioita varten

Varmista, että sinulla on hyvä varmuuskopiolaajennus asennettuna, joka tapauksessa. Tällä tavalla, jos jokin menee pieleen, kun olet poissa, on paljon helpompaa koota kaikki takaisin, kun palaat takaisin.

VaultPress WordPressille

Käytämme VaultPress itsemme ja se on epäilemättä yksi parhaista WordPress-varmuuskopiolaajennuksista. Automattic-tiimin luoma, se vie WordPress-sivustosi täydet varmuuskopiot päivittäin ja tallentaa sinulle viimeisen 30 päivän arvoinen. Sivustosi palauttaminen jollain varmuuskopioistasi on yhtä helppoa ja helppoa kuin muutaman painikkeen napsauttaminen. Vain 5 dollarilla kuukaudessa, sinulla ei ole varaa olla hankkimatta VaultPressiä.

C on sisältö

Aivan kuten tarvitset muutama välipala pitääksesi sinut tiematkalla tai pitkällä lennolla, lukijasi tarvitsevat jotain niiden suojelemiseksi, kun olet poissa. Helpoin ratkaisu on ajoittaa muutama viesti julkaistavaksi, kun olet poissa.

WordPress-postitusaikataulu

Viestien ajoitusominaisuudet on rakennettu suoraan WordPressiin. Joten sen sijaan, että julkaistaan ​​viesti, kun se on valmis menemään, napsauta muokkauspainiketta valitaksesi päivä ja aika, jonka haluat sen nousevan. Napsauta sitten ajoittaaksesi.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on jo joukko postitusluonnoksia valmiina, voit käyttää laajennusta, kuten Automaattinen postitusaikataulu ajoittaaksesi viestisi joukkoon sinulle. Sillä on vaihtoehtoja julkaisemiseen odottavien ja / tai luonnosviestien (tai jopa kierrättää vanhoja viestejä), julkaista ajankohtaisesti tai satunnaisesti, ja kyky mukauttaa julkaistujen viestien välinen aikaero. Mutta todella, jos olet menossa vain muutama päivä, sisäänrakennettu WordPress-aikataulu toimii todennäköisesti hienosti.

Ja S on Swagille

Käytä swagiasi

Viimeinen juttu on tuoda oma vanki! Et koskaan tiedä ketä tapaat tapaamasi ollessasi ulkona ja noin. On aina hyvä idea edustaa blogiasi tai yritystäsi, olipa kyse logolla muokatusta paidasta tai hatusta, mukautetuista tarroista jaettavaksi, ilmaisista kynistä, joissa on nimesi, tai joihinkin vanhanaikaisiin käyntikortteihin (VistaPrint ja Zazzle tarjoavat alennuksia käytännössä joka kuukausi tekemällä niistä melkein ilmaisia). Pikku itsensä mainostaminen ei voi mennä pieleen.

Nyt mennä hauskaa

Se, että WordPressin kanssa työskenteleminen ei ole hauskaa, ansaitset vain ansaitsemasi vapaa-ajan. Näiden työkalujen avulla voit levätä ja rentoutua tietäen, että WordPress-verkkosivustosi pystyy käsittelemään itseään muutaman päivän. Muista vain – utomaattinen jakaminen, lerts, Backups, Cjatkuva ja Sheiluttaa. Onko sinulla muita vinkkejä tai suosituksia WordPressin pitämiseksi käynnissä, kun et ole siellä? Jaa vinkkisi alla oleviin kommentteihin – haluaisimme tietää, mikä sopii sinulle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map