Äärimmäinen opas WordPress-monisivustolle

WordPress on kuin kynosure-paradigma erilaisissa sisällönhallintajärjestelmissä (CMS). Tämän nimenomaisen tyylin käyttö ja etu ovat aina olleet kysyttyjä. Siitä huolimatta, olipa kyseessä pienimuotoinen yritys, keskisuuri yritys tai henkilökohtainen käsittely; kaikki ovat tämän tyyppisiä ainoita yrittäjiä. Merkittävää on, että WordPress-järjestelmässä on rohkaistu ominaisuutta, joka motivoi käyttäjää suorittamaan Multisite-allokointi samalla käyttäjänimellä tai verkkotunnuksella. Tämä erityinen väite on johtanut verkkosivustojen kehittämisen uuteen aikakauteen, jossa jokainen tekniikan pakkomielle ja maallikkoinen käyttäjä nauttii toteutettavuudesta.


Määritetty ominaisuus tunnetaan nimellä WordPress-monisivusto. Tässä artikkelissa aloitamme yleiskatsauksen WordPress Multisite -sovelluksesta, miksi sitä tarvitset, kuinka useiden sivustojen tuki otetaan käyttöön WordPressissä ja monisivuston käytön eri hyödyt WordPress-asennuksessa. Aloitetaanpa!

WordPress-sivuston yleiskatsaus

Multisite on WordPress-alustan edistyksellinen algoritmi, joka esiteltiin vuonna 2010 ja jonka avulla käyttäjä voi luoda useita tilejä bloggaamiseen tai siihen liittyviin sivustoihin. Tämän monipuolisen ominaisuuden ansiosta voit luoda helposti yli 1000 blogia yhdessä WordPress-asennuksessa. Lisäksi suurten yritysten erilaisten verkkosivustojen yhdistämistä voidaan oikeudellisesti hallita hyödyntämällä tätä erottuvaa järjestelmää. Erilaisia ​​sisällön lisävarusteita, joita tässä mahdollisesti hallitaan, ovat sosiaaliset verkostot, blogisisältö, useita aliverkkotunnusten kirjoituksia ja niin edelleen.

Yhdellä palvelimella kaikki on valtuutettu; myöhemmin vuodesta 2010 lähtien on tapahtunut tiettyjä terminologisia muutoksia, jotka on korostettu alla käyttäjän tietämyksen kannalta:

 • WordPress MU, jota aiemmin tunnettiin nimellä Multisite tai MS, kutsutaan nyt WordPressiksi, kun Multisite on käytössä
 • blogi tunnetaan nimellä Sivusto (eli blogi, jota käyttäjä voi käyttää kirjautumiseen)
 • paikka kutsutaan verkostoksi (ts. isäblogin tukemiin blogeihin, joissa rekisteröinnit tehdään). Multisite-asennuksessa on vain yksi verkko, paitsi jos käyttäjä käyttää erityistä laajennusta, joka mahdollistaa useamman kuin yhden verkon
 • Sivuston järjestelmänvalvoja kutsutaan Super Adminiksi, joka kattaa pääsyn kaikkeen täydellisen verkon kautta
 • Verkon järjestelmänvalvojan kojetaulu tunnetaan avainmuutoksena WordPress 3.1: n julkaisun yhteydessä, Super Admin -kenttä siirretään itsenäiseen hallintapaneeliin. Tähän alueeseen pääsee napsauttamalla WordPress-hallintapalkin Verkkotunnus-välilehteä
 • Sivuston järjestelmänvalvojan hallintapaneeli on WordPress-hallinta-alue, jonka säännölliset vierailijat ja käyttäjät näkevät ja johon kaikki WordPress-vakiotoiminnot ovat helposti käytettävissä

Tämän sisällön seuraava osa korostaa WordPress-monisivuston perusedellytyksiä. Yleensä on olemassa kahdenlaisia ​​tilanteita, joissa käyttäjä vaatii verkkotunnukselleen useita verkkosivustoja, kuten:

 1. Kutsu yleisö isäntäsivustoille: Yksilö voi varmasti luoda monisivusto-tilin ilman mitään kamppailua järjestelmänvalvojan avulla. Ja “blogeja” tai alisivustoja ylläpidetään joko site.com/new-site tai new-site.site.com (alihakemistot tai aliverkkotunnukset) asetuksista / asetuksista riippuen.
 2. Sisäisen verkkoketjun ylläpitäminen: Tässä kategoriassa pieni tai suuri yritys luo Multisite-kirjautumisen WordPress-alustalle täydentääkseen samaa sisällönhallinnan tehtävää. Lukuisat verkkosivustot käynnistetään yhdellä WordPress-asennuksella, joka tekee koko prosessista käyttäjäystävällisen ja riskittömän. Esimerkiksi koulu, jolla on erilaisia ​​sivukonttoreita, voi vaatia Multisite-alustaa tarjoamaan palvelusisältönsä ja pitämään sen ajan tasalla.

Kuinka ottaa WordPress-monisivusto käyttöön

Tärkeää on, että artikkelin kolmas näkökohta korostaa tärkeän seikan: miten WordPress Multisite otetaan käyttöön? Lyhyt konnotaatio monisivun allokoinnista perkoloidaan, mitä kuvataan seuraavissa kuudessa vaiheessa.

Vaihe 1: Luo uusi itse ylläpidetty WordPress-asennus

Tämä on ensimmäinen askel kohti verkkosivun sallimista verkossa (jos sinulla ei vielä ole WordPress-ohjelmaa). Seurauksena on, että jos sinulla on jo WordPress-asennus, voit silti muuntaa sen monisivustoksi, varmista, että poistat käytöstä kaikki aktiiviset laajennukset (jos vain väliaikaisesti) mahdollisten ristiriitojen estämiseksi (voit aina reagoida niihin, kun monisivustoverkon asetukset on tehty)..

Vaihe 2: Ota monisivusto käyttöön

Jotta verkkoasetukset-valikkotoiminto voidaan valtuuttaa, sinun on ensin otettava Multisite käyttöön wp-config.php-tiedostossa. Voit tehdä tämän avaamalla wp-config.php-tiedostosi ja lisäämällä seuraava koodi yllä olevaan kohtaan, jossa se näyttää / sanoo: “Se on kaikki, lopeta muokkaaminen! Hyvää bloggaamista ”:

/ * Monisivusto * /
define ('WP_ALLOW_MULTISITE', tosi);

Kun tämä on tehty, kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin tai jos olet jo kirjautunut sisään, päivitä sivu jatkaaksesi seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3: Verkon asentaminen

Yllä oleva vaihe valtuuttaa verkon asennuskohdan Työkalut-valikkoon, joten voit selata WordPress-hallintapaneelin Järjestelmänvalvoja / Työkalut / Verkon asetukset -kohdasta, josta löydät uuden ”Luo ​​WordPress-sivustojen verkko” -sivun, jotta voit määrittää asiat.

Wordpress-monisivuston asennus

Yllä oleva kuva on tarkoitettu paikalliselle isäntäasennukselle. Näet, että sinulla on mahdollisuus valita aliverkkotunnukset ja alihakemistot (usein valintaa ei tarjota, kun nykyiset palvelinasetukset kieltävät valintasi – yllä näkyvä paikallinen asennus käyttää hakemistoa). aliverkkotunnus on verkkotunnuspohjainen verkkoalusta, jossa käytetään tilaussivustoja. alihakemiston on polku, joka perustuu on-demand-sivustoihin. Valitse haluamasi vaihtoehto, voit myös määrittää verkkotilisi uudelleen käyttämään jompaa kumpaa vaihtoehtoa asennuksen jälkeen. (Uudelleenkonfigurointi voi olla vähän vaivaa)

Verkon yksityiskohdat on oletuksena täytetty, mutta muutoksiin voidaan varmasti tehdä:

 • Palvelimen osoite: Verkkotunnuksen URL-osoite, jota yksilö käyttää WordPress-asennukseen
 • Verkon otsikko: Verkon otsikko, jota kokonaisuudessaan käytetään
 • Järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite: Käyttäjien sähköpostiosoitteet verkon päähallinnon ylläpitäjinä

Tarkista lopuksi kohteet uudelleen ja napsauta asennusta!!

Merkintä: Asennusjärjestelmä voi tarkistaa jokerimerkkien aliverkkotunnuksen, kun et ole määrittänyt niitä. Huomaa tämäntyyppiset varoitukset, jos ne eivät liity verkkoihisi. Lisäksi aloittelijoille on aina suositeltavaa käydä läpi palvelinvaatimus ja ennen kuin luot verkkosivun, joka sisältää tietoja jokerimerkkien aliverkkotunnuksen ominaisuudesta.

Vaihe 4: Verkon käyttöönotto

Ota verkko käyttöön vain noudattamalla WordPressin antamia ohjeita alla näkyvällä näytöllä näkyvällä tavalla.

Wordpress Multisite

Varmuuskopioi nyt käytettävät wp-config.php- ja .htaccess-tiedostot ennen seuraavien muokkauksien tekemistä vain, jos jotain menee pieleen.

1. Lisää alla mainitut rivit wp-config.php-tiedostoosi:

define ('MULTISITE', tosi);
define ('SUBDOMAIN_INSTALL', epätosi);
define ('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'wordpressintegration.com');
define ('PATH_CURRENT_SITE', '/');
määritä ('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
define ('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);

2. Lisää alla mainitut rivit .htaccess-tiedostoihisi:

RewriteEngine päällä
RewriteBase /
RewriteRule ^ hakemisto \ .php $ - [L]

# Lisää loppuviiva / wp-adminiin
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? Wp-admin $ 1wp-admin / [R = 301, L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? (Wp- (sisältö | admin | sisältää). *) 2 dollaria [L]
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? (. * \. Php) 2 dollaria [L]
RewriteRule. index.php [L]
Merkintä: Jos sinulla ei ole .htaccess-tiedostoa, sinun on luotava se samaan hakemistoon kuin heidän wp-config.php-tiedosto. Ja jos on .htaccess-tiedosto, korvaa kaikki olemassa olevat WordPress-rivit näillä uusilla. Kopioi koodi tarkalleen sellaisena kuin se on järjestelmänvalvojan paneelinäytössä. Yllä oleva koodi on esimerkki, mutta se ei välttämättä ole 100% sama kuin mitä tarvitset.

Kun olet alustanut ja suorittanut nämä vaiheet, kirjaudu sisään uudelleen käyttämällä annettua linkkiä. Selaimen välimuisti ja evästeet voidaan tyhjentää kirjautumiseen.

Vaihe 5: Verkon järjestelmänvalvojan asetukset

Nyt etsit Verkkovalvoja-linkkiä avattavasta Oma sivusto -valikosta tai WordPress-hallintapalkista.

WordPress-hallintapaneeli

Tämän avulla voidaan mukavasti ja nopeasti muuttaa verkon järjestelmänvalvoja sivuston järjestelmänvalvojan kojelautaan. Tämä tapahtuu napsauttamalla haluamasi sivuston Omat sivustot -kohdassa olevaa kojetaululinkin linkkiä.

example4

Vaihe 6: Hallinto

Olet luonut monisivustoverkon! Siellä on vähän lisätietoja, jotka sinun on tarkistettava. Ole hyvä ja katso Monisivustoverkon hallinto WordPressin luoma opas auttaa sinua ymmärtämään, kuinka uusi monisivustoasennus toimii.

johtopäätös

WordPress-monisivusto on hieno työkalu, jolla on monia etuja. Vain muutama WordPress Multisite -sovelluksen monista eduista sisältää:

 • Automaattinen blogin tai sivuston luominen minkä tahansa tyyppiselle käyttäjälle (olipa kyse yksittäisestä, pienestä tai suuresta yrityksestä)
 • Rajoittamaton sivuston kehitys yhdelle käyttäjälle
 • Eri teemoja sivustosi eri osissa
 • Käyttäjät voivat sijoittaa widgetit, otsikot, taustat ja valikot omalle sivustolleen aiheesta riippumatta
 • Sivustot voidaan integroida toisiinsa tai erottaa toisistaan
 • Tämä täydellinen järjestelmä ja menettely ovat riskitöntä ja käyttäjän määrittelemiä, mikä pitää maallikon ehdottomasti helposti

Joten lopussa voidaan varmasti sanoa, että WordPress Multisite on merkittävä alusta, jonka avulla monet käyttäjät voivat luoda monimutkaisia ​​sivustoja monista syistä. Kerro meille, kuinka monisivustoprosessi menee sinulle alla olevissa kommenteissa. Tai jaa, kuinka olet käyttänyt useita sivuja WordPress-asennuksessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map