Äärimmäinen opas ilmaisiin WordPress-teemoihin

Äärimmäinen opas ilmaisiin WordPress-teemoihin

Jos olet valmistautumassa vain ottamaan ensimmäiset askeleet verkkokehitysvuorelle, tämä lopullinen opas voi olla sinulle lähderesurssi.


Nykyään vaikuttaa siltä, ​​ettei verkkosivujen rakentaminen ole ketterää. Se on itsestään selvää. Olitpa pieni leipomotoimituspalvelu tai patentoit ja kehittelet loistavaa keksintöä, on mahdotonta liioitella läsnäolo verkossa kaikille yrityksille nykypäivän liitetyssä maailmassa. Ja siellä verkkosivusto tulee sisään. Verkkosivusto on oma online-identiteettisi. Hyvä uutinen on se, että WordPress CMS-alusta kuka tahansa voi rakentaa oman verkkosivustonsa viettämättä kättä ja jalkaa siihen. Eureka!

Se, että WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin alusta, jossa on rajaton valtameri ilmaisista ja premium-teemoista, tekee siitä mahtavaa. Ihmiset kutsuvat tosiasian, että voit tehdä paljon ilmaiseksi. Sanotaan esimerkiksi, että WordPressin avulla ihmiset voivat testata ideoitaan unelmiensa, harrastuksensa ja toiveidensa toteuttamiseksi. Suurin este on usein oikean WordPress-teeman valitseminen. Niin monella valinnalla se voi saada hämmentävää.

Hyvä uutinen on, että verkossa on tarjolla ylivoimainen määrä ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Huono uutinen on, että tarjolla on ylivoimainen määrä ilmaisia ​​WordPress-teemoja, joita voit kokeilla.

Itse asiassa ilmaisen käytöllä ei ole mitään vikaa WordPress-teema – Pidä vain mielessä mitä olet ja jota et saa.

Mikä on ilmainen WordPress-teema?

Aluksi ilmainen WordPress-teema on yksi helpoimmista ja halvimmista tavoista rakentaa verkkosivusto ilmaiseksi, Peten tähden! Ilmainen WordPress-teema on vain asia auttaa ihmisiä, joilla ei ole paljon rahaa, mutta joilla on halu ja unelma. Lisäksi he ovat valmiita työskentelemään unelman puolesta yksin. Ilmaiset teemat ovat hienoja budjetin käyttäjille, eikä heillä ole rahaa säästää. Parasta ilmaisten teemojen suhteen on, että kun etsit sitä, voit aina päivittää sen premium-ratkaisuksi myöhemmin tai vaihtaa toiseen ilmaiseen teemaan.

Teemakauppoja on paljon, mukaan lukien TemplateMonster, WPExplorer, ThemeIsle ja tarjota upeita ilmaisia ​​WordPress-teemoja, jotka houkuttelevat käyttäjiä huomioimaan digitaalisiin tuotteisiinsa. Ja tietysti WordPress.org Teemavarastossa on suurin kokoelma ilmaisia ​​WordPress-teemoja, jotka ovat saatavilla verkossa, joten se on loistava paikka testata vesialueita ja aloittaa WordPress-teemojen käyttäminen.

GPL-lisenssi

Myönnä, et ole koskaan lukenut yhtäkään ohjelmistolisenssiä elämässäsi. Useimmat ihmiset eivät ole koskaan kiinnittäneet huomiota heihin. Kun puhumme vapaa WordPress-teemat, GPL-lisenssi on väistämätön osa sitä. Miksi se on tärkeää? Katsotaanpa valaista sitä.

GPL varmistaa yksinkertaisesti, että sinulla on vapaus ajaa, tutkia ja muuttaa ohjelmaa / koodia sekä levittää ja muokata sen kopioita muille. Siten GPL tarkoittaa sinulle vapautta, ei hintaa. Toisin sanoen, kun olet tehnyt muutoksia koodiin, sinun on vapautettava se samalla lisenssillä. Seurauksena on, että mitä enemmän ihmiset säätävät sitä, sitä paremmiksi ja vahvemmiksi tämä ohjelmisto tulee. Ja se johtuu siitä tosiasiasta, että GPL-lisenssi keskittyy ilmaisiin asioihin eikä minkään hinnan hintaan.

99% ilmaisista WordPress-teemoista sisältää GPL-lisenssin. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti ladata ja käyttää niitä haluamallasi tavalla!

Creative Commons

Mennään eteenpäin. Creative Commons -lisenssi (tai CC) on toinen julkinen tekijänoikeuslisenssi, jonka avulla ihmiset voivat jakaa, käyttää ja rakentaa luomiaan johdannaisteoksia. Itse asiassa se tarjoaa joustavuutta kirjailijalle ja suojaa käyttäjiä, jotka jakavat kirjoittajan teoksen uudelleen.

CC-lisenssejä on useita. Voit löytää joitain CCP-lisenssillä lisensoituja WordPress-teemoja. Kuten huomaat, ne eivät yleensä ole osa Teemavarastoa.

Ilmaiset teemat ovat tasa-arvoisia, mutta jotkut ilmaiset teemat ovat tasa-arvoisempia kuin toiset

Kun valitset ilmaisen WordPress-teeman, on tärkeää tarkistaa, minkä tyyppinen lisenssi heillä on. Miksi? Vastaus on, se riippuu. Tämä koskee kaikkia oikeuksia, jotka sinulla on oikeus käyttää sitä.

Ilmaisten WordPress-teemojen edut

Se, että ilmaiset WordPress-teemat ovat ilmaisia, itsessään näyttää hienolta. Mutta ihmisen luonne on olla tyytymätön vähemmän. Haluamme aina enemmän. Etsi ilmainen haluamasi WordPress-teema ja etsi vain sitä. Joten, mitä etuja sinulle on?

 • Kustannusten leikkauskerroin
  Kun olet löytänyt haluamasi ilmaisen teeman, jatka ja käytä sitä verkkosivustollasi. Käytä mielikuvitustasi lompakon sijaan. Jos jostain syystä haluat siirtyä premium-teemaan, mikään ei estä sinua. Sitä vastoin premium-teemoilla voi olla vaikeaa saada rahaa takaisin.
 • Uskomaton plugin-tuki
  Huolimatta siitä, että ilmaisilla WordPress-teemoilla ei tueta tukea, löydät kuitenkin monia käytettävissä olevia resursseja, joiden avulla pääset eroon kaikista huolenaiheista. Lisäksi voit lähettää päivämäärän, muokata ja tehdä muutoksia aina kun tarvitset ilmaisia ​​laajennuksia.
 • Lajikkeiden valinta
  Mikään ei ole vakio, mutta muutos. Haluat tehdä muutoksia. Lisäksi voit vapaasti tehdä muutoksia. Kun päätät tutkia sitä, kokeile. Kokeile niin monta ilmaista WordPress-teemaa kuin haluat, löytää ratkaisu, joka sopii herkälle maullesi parhaiten.

Heikkojen kohtien ilmaiset WordPress-teemat

No, pidä siitä tai ei, mutta Chardonnayssasi on aina musta kärpäs. Ja ilmaiset WordPress-teemat eivät ole poikkeus.

 • Ei ainutlaatuinen
  Vaikka ilmaisia ​​WordPress-teemoja on monia kauniita, monet ihmiset käyttävät niitä, koska ne ovat ilmaisia. Se tarkoittaa, että sivustosi ei välttämättä näytä ainutlaatuiselta.
 • Huonosti koodattu (ehkä)
  Valitettavasti siellä on paljon huonosti koodattuja, pirteitä ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Mutta on yhtä monta hienoa vaihtoehtoa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulisi tutkia ja testata aina teemaasi ennen kuin lataat sen WordPress-verkkosivustollesi.
 • Rajoitetut ominaisuudet
  Sinulla on rajallinen editointivaihtoehtojen ja -asetusten mukauttaminen sivustosi yleisen ilmeen muuttamiseksi.
 • Rajoitettu tuki
  Suurin osa ilmaisista WordPress-teemoista ei sisällä ilmaista tukea, mutta kehittäjät suhtautuvat myönteisesti virheraportteihin, jos olet löytänyt ongelman. Jotkut kehittäjät tarjoavat myös premium-tukivaihtoehtoja, joten joudut ehkä hankkimaan vähän rahaa, jos tarvitset apua.
 • Rajoitetut päivitykset
  Koska ilmaiset teemat ovat vapaa päivittäjien toimittaminen voi viedä kauemmin, tai he voivat lopulta hylätä teeman yhdessä.

Pitäisikö sinun valita ilmainen tai premium-WordPress-teema?

Joten mikä vaihtoehto valita? Vastaus on, se riippuu. On paljon asioita, jotka on harkittava ennen valinnan tekemistä. Ajattele hyötyä, jonka voit saada. Vaikka odotukset voivat olla vaikea hallita. Yleensä et tiedä, ellet omista omista aikaa ja vaivaa yrittämiseen. No, tiivistäen, pelkää, ettei aloita pieninä ja rakentu.

Ensiluokkainen WordPress-teema on vain asia niille, jotka haluavat koota ainutlaatuisen ja nykyaikaisen verkkosivunsa, joka kannattaa sekä aikaa että rahaa. Premium-teema ei aina tarkoita parempi vaihtoehto, sillä voi kuitenkin olla suuri ero. Muista, että sinulla on aina mahdollisuus maksaa liian paljon ominaisuuksista, joita et tarvitse.

Yleisesti ottaen premium-teema on loistava tapa saada asiat hoidettuksi mahdollisimman vähän vaivalla. Lisäksi niissä on edistyneemmät ominaisuudet, ainutlaatuiset mallit, usein päivitykset, ylimääräinen kehittäjätuki ja loistavat mukautusvaihtoehdot. Myönnä se, kaikki nämä edut, miksi ei?

Vinkkejä ihanteellisen ilmaisen WordPress-teeman valitsemiseen

Saatat olla utelias löytää luotettavia ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Se on loppujen lopuksi tärkeää. Voit tuhlata arvokasta aikaa ja rahaa lennä yöllä tarjoajat ja lopulta saavat heikkolaatuisen tuotteen, joka maksaa sinulle käsivarsi ja jalka. Se ei ole vaihtoehto.

Tässä on pää sinulle – jos sinulla ei ole aavistustakaan aloittamiseen, katsotaanpa joitain hienoja ilmaisia ​​WordPress-teemoja johtavilta Web-kehitysyrityksiltä, ​​kuten TemplateMonster ja WPExplorer. Miksi ei? Se on hyvä idea. Lisäksi mielikuvitustasi rajoittaa niiden tarjoamia ilmaisia ​​ja premium-WordPress-teemoja. Riippumatta siitä, missä nichessä olet, kuka tahansa voi löytää parhaan mahdollisen WordPress-liiketoiminnan teemoja, elektroniset mallit, muoti- ja kauneusblogissivut, suunnittelu- ja valokuvausportaalit ja paljon muuta.

Oletetaan, että selatessasi ilmaisia ​​WordPress-teemoja, sinun tulisi valita se, joka voi helposti olla räätälöity valitsemasi käyttötarkoituksen mukaan. Sinulla on tehtäväsi tai päämäärä, jota kohti työskentelet, eikö? Jos esimerkiksi haluat kytkeä yrityksen verkkosivun, Monstroid2 Lite on vain asia sinulle.

Monstroid 2 Lite ilmainen WordPress-teema

Monstroid 2 Lite ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ensinnäkin WordPress-teeman visuaalisen ilmeen tulisi olla ihanteellisella tarkoituksella. Ja Monstroid2 Lite on saanut sinut peittämään. Tämä ehdottoman puhdas GPLv.3 -lisensoitu ilmainen WordPress voi auttaa sinua käynnistämään yrityksesi sivuston ilman koodauksen päänsärkyä. Monstroid2 Lite sisältää keskittyen pääasiassa sisältöön ja sisältää joukon Google-fontteja korostamaan kiinnostavan sisällön kiinnostavimpia osia. Sen mukana tulee paljon puhdasta valkoista tilaa, jonka avulla voit hajottaa sisältösi helposti luettaviin osiin. WP Live Customizer -sovelluksella voit tehdä kaikki muutokset ja nähdä kokeilun tulokset heti. Lisäksi puhdas, reagoiva ja silmiinpistävä muotoilu antaa sinulle vapaan tahdon perustaa liiketoiminnan, verkkokaupan tai online-julkaisusivustot lennossa. Älä kolhi sitä, ennen kuin yrität.

Voit tietysti valita WordPress-teema, joka on hyvin koodattu ja rakennettu nykyaikaisten web-standardien ympärille. Varmista, että Corporate Free Business WordPress -teemalla on puhdas, oikein merkitty koodi, joka helpottaa elämääsi alusta alkaen.

Yritysten ilmainen liiketoiminta WordPress-teema

Yritysten ilmainen liiketoiminta WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä ilmainen GPLv.3 WordPress -teema on suunniteltu yritys- ja yrityssivustoille ja sen avulla voit edustaa ainutlaatuista tuotemerkkiäsi tai yritystäsi kärsiville sivustojen vierailijoille. Portfolion avulla voit esitellä poikkeuksellisia töitäsi ja projektejasi vetääksesi asiakkaitasi ja kertoa tarinan tehtävästäsi. Lisäksi se tukee kuvia, gallerioita ja videoita rohkaistakseen potentiaalisia asiakkaitasi liittymään tuotemerkkiisi. Älä aliarvioi blogisivun tärkeyttä yrityksesi mainostamisessa. Tee muutokset, kokeile, luo syy, mutta huomaa. Voit vapaasti pelata live-esittelyn ympärillä nähdäksesi, sopiiko se herkälle maullesi.

Ajatella mobiili-first paitsi jos sinulla on erittäin hyvä syy olla tekemättä. Jos haluat olla varma, että saat mahdollisimman paljon liikennettä – varmista, että ilmainen WordPress-teemasi reagoi. Täysin reagoiva asettelu, joka mukautuu sujuvasti erilaisiin digitaalisiin laitteisiin, eliminoi sivuston hylkäämismahdollisuudet. Kustrix Lite sopii parhaiten tähän tarkoitukseen.

Kustrix Lite ilmainen muotiblogi WordPress-teema

Kustrix Lite ilmainen muotiblogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Verkkomaailman muuttuessa yhä visuaalisemmaksi; kauniin verkkosivustosi on oltava näkyvissä kaikissa viimeisen sukupolven laitteissa. Ihmiset selaavat ja tekevät ostoksia koko päivän. Siksi reagoivan ja silmiä tartuttavan verkkosivustosi pitäisi ilmestyä nälkäisiin hakukoneiden tuloksiin. Katso tämä ilmainen 100% GPLv.3 -lisensoitu WordPress-teema, joka on räätälöity muodin ja kauneuden henkilökohtaisille blogeille ja valokuvausprojekteille. Teema on helppo mukauttaa ja selata kahden sarakkeen sijoituksen ansiosta. Sosiaalisten vaihtoehtojen avulla saat sanan uudesta vauvasi.

Powered ilmainen Blogging WordPress teema

Powered ilmainen Blogging WordPress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Nauti tästä täysin ilmaisesta GPLv.3-lisensoidusta WordPress-teemasta, joka on tarkoitettu blogien luomiseen liike-, teknologia-, elämäntyyli- ja matkailua varten. Sen mukana tulee puhdas, reagoiva ja minimalistinen muotoilu, joka auttaa sinua sitoutumaan ja vaikuttamaan kävijöihisi heti alusta alkaen. Tee kaikki voitavasi luodaksesi blogin, joka kannattaa pysyä ympärilläsi. Sen mukana tulee WPML, Polylang, ad RTL -tuki, sosiaalinen media, typografia-asetukset, puhdas ja kelvollinen koodi ja paljon muuta. Hanki se ja käytä sitä täysin hyödyksi.

Älä hylkää puhdas ja minimaalinen ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Teemaa valittaessa muista, että erinomainen muotoilu ei koskaan pääse tyylistä. Sivustosi puhdas etäisyys vaikuttaa sivustosi yleiseen ilmeeseen. Muista, että puhtaat ja yksinkertaiset mallit ovat usein paras tapa esitellä sisältöäsi ja saada huomioitu. Tutustu Melissa Photography WordPress -teemaan.

Melissa ilmainen valokuvaus, portfolio ja Photo Studio WordPress -teema

Melissa ilmainen valokuvaus, portfolio ja Photo Studio WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kauniilla minimalistisella verkkosivustolla voi olla ero, joka kiertää vierailijoiden päätöksiä eduksesi. Melissan avulla voit luoda vaikuttavan valokuvaajasalkun ja houkuttaa vierailijaa kauneuden ja loiston tunteessa. TM-gallerian mukana tulee luomaan ja edustamaan ainutlaatuisia teoksiasi ja projektejasi houkuttelevimmalla tavalla. WP Live Customizer -sovelluksen avulla voit mukauttaa mallia hämmästyttävässä määrin ilman minkään koodauksen päänsärkyä. Saa kävijöistä tuntemaan olonsa erityiseksi, kun he laskeutuvat valokuvaussivullesi vahingossa.

Ananas ilmainen valokuvausblogi WordPress-teema

Ananas ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä minimalistinen GPLv.3 -lisensoitu ilmainen WordPress-teema voi auttaa sinua voittamaan taistelun huomiosta. Sen mukana tulee kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka saatat joutua aloittamaan onnistuneen blogin silmänräpäyksellä. Tämä hyvin koodattu, reagoiva, Yoast SEO -yhteensopiva malli voi käynnistää verkkoprojektin ja säästää sekä aikaa että vaivaa. Ananas tarjoaa liikkumavaraa houkuttelevan tarinan luomiseen, jota ei voida lakata. Lisäksi se tukee useita mediatyyppejä, on yhteensopiva suosittujen ilmaisten laajennusten, Yhteyslomake 7: n ja muun kanssa. Nyt puhutaan tarpeeksi. Sukella sisään nähdäksesi mistä on kyse.

Ottaen huomioon, että Google sijoittaa mobiiliystävälliset verkkosivustot korkeammalle, SEO-standardi varmistaa, että sivustosi on merkitty oikein korkealle sijoitukselle hakukoneiden tuloksissa. Näin voit saada suurimman hyödyn avainsanoista ja lisätä ihmisten mahdollisuuksia laskeutua verkkosivustollesi. Monet ilmaisista WordPress-teemoista on optimoitu alkaessa, mutta kuten aina, vain osa heistä on siinä parempi kuin toiset.

Ilmainen puutarhanhoito WordPress-teema

Ilmainen puutarhanhoito WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

SEO-ystävällinen ilmainen GPLv.3 WordPress -teema, joka on suunniteltu selkeällä etuna, voi varmistaa, että verkkosivustosi tekee juuri sen, mitä tarvitset. Energico on loistava valinta puutarha- ja maisemointiyrityksiin. Sen mukana tulee joukko Cherry-laajennuksia, jotka edustavat ainutlaatuista yritystäsi kiinnostavimmalla tavalla. Valitse useista blogin asetteluista, otsikko- ja alatunnistetyyleistä ja erilaisista käyttöliittymäelementeistä vastaamaan yrityksesi vaatimuksia parhaiten. Kokeile nyt houkutella luonnollista liikennettä hakukoneista.

Pytheas ilmainen yritysyritys WordPress-teema

Pytheas ilmainen yritysyritys WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pytheas on puhdas, minimalistinen ja reagoiva ilmainen GPLv.3 WordPress -teema, joka on räätälöity yritys-, yritys- ja portfolio-verkkoprojekteihin. Siihen sisältyy sisäänrakennettu tuki Yoast SEO -leipäleiville, WP Live Customizer -sovellukselle, sosiaaliselle medialle, yhteyslomakkeelle 7 ja muille. Käytä tätä SEO-ystävällistä mallia etuna ja kiinnitä kävijöitä entistä paremmin verkossa. Mene eteenpäin ja aloita tänään.

Catwalk Free Fashion Modeling Agency -vastaava WordPress-teema

Catwalk Free Fashion Modeling Agency -vastaava WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Catwalk on toinen SEO-ystävällinen ilmainen WordPress-teema, joka on täydellinen seuraavaan verkkoprojektiisi. Huolellisesti ja tyylikkäästi muotoiltu se voi auttaa sinua luomaan uuden digitaalisen etuoven muotimallitoimistollesi. Huomioi, yleisösi ansaitsee parasta. Catwalkin avulla voit mainostaa tuotemerkkiäsi 24/7, 365 päivää vuodessa. Saat eniten liikennettä avainsanoistasi, jotka tiedät aiheuttavan tuloksia. Mikä on sinun valintasi?

Onnittelut! Olet ilmainen teemaasiantuntija!

No, tiivistäen, WordPress on loistava vaihtoehto, joka voi kasvaa kanssasi ja yrityksessäsi. Ja kun olet valinnut oikean WordPress-teeman, se voi vaikuttaa valtavasti onnistumiseesi. Kuten huomaat, siellä on paljon kauniita ilmaisia ​​WordPress-teemoja, mutta vain osa niistä voi tehdä verkkosivustostasi miljoonan taalan. Oikean ilmaisen WordPress-teeman valinta on aina vaikein asia. Kaikki mitä tarvitset on kokemus, jonka voit saada vain saamalla vähän harjoituksia vyön alla.

Mitkä ovat mielestäsi ilmaisen WordPress-teeman tärkeimmät näkökohdat? Ja onko sinulla suosikki teemoja, jotka unohdimme? Kerro meille kommenttiosassa – tarkistamme ne mielellämme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map