8 vinkkiä pitkän muotoisen sisällön luomiseen WordPressillä

Vinkkejä pitkän muotoisen sisällön luomiseen WordPressillä

Pitkämuotoiset WordPress-artikkelit ovat loistava tapa antaa lukijoillesi syvällisiä tietoja tietystä aiheesta. Yleensä sinulla on vain sekunti kiinnittääksesi lukijasi huomion. Muuten he siirtyvät jonkun luo, joka voi antaa heille mitä he haluavat. Jos he ovat kiinnostuneita tietystä aiheesta, mitä he haluavat, on arvokasta, ymmärrettävää ja helppoa selata tietoa.


Selitetty pitkän muotoisen sisällön merkitys

Mitä WordPressiin tulee, pitkämuotoisissa artikkeleissa tarkoitetaan tyypillisesti yli 1000 sanan pituisia sanoja. Miksi sinun pitäisi ottaa aikaa sisällön luomiseen niin kauan? No, on olemassa muutamia syitä.

Ensinnäkin, se lisää aikaa paikan päällä. Mitä pidempi kopio, sitä kauemmin käyttäjä viettää aktiivisesti verkkosivusi (tai useamman sivun) lukemista.

Hakukoneet suosivat myös pitkämuotoista sisältöä. Mukaan Backlinko, Google-hakutulosten ensimmäisellä sivulla olevissa viesteissä on mahtava 1890 sanaa. Joten jos haluat sijoittua korkeammalle, keskittyminen pidempään sisältöön on vakaa strategia.

Lisäksi pitkämuotoinen sisältö on enemmän jaettavissa. Parantamalla artikkeleidesi pituutta voit myös lisätä sosiaalisen median tilejäsi (ja liikennettä).

Vaikka ensimmäiset syyt ovat enemmän SEO-pohjaisia, on myös syitä luoda pidempää sisältöä yleisöllesi. Esimerkiksi sivustosi yleinen käyttökokemus. Helppo navigoida pitkämuotoisessa sisällössä tekee käyttäjien helpoksi etsiä etsimäänsä tietoa. Tämä luo positiivisen kokemuksen, joka usein laukaisee heidän palaamaan suoraan sivustoosi seuraavan kerran, kun he etsivät vastausta.

Joten miten voit luoda pitkän muotoisen sisällön WordPressillä? Alla tarjoamme 8 vinkkiä, joiden avulla voit hyödyntää ja luoda WordPress-sivustollesi suurimman vaikutuksen pitemmillä artikkeleilla.

1. Valitse oikea aihe

Kirjoitat lukijoillesi, joten varmista, että annat heille aiheita, joista he ovat tosiasiallisesti kiinnostuneita. Katso, minkä tyyppisiä asioita he etsivät, tai katsele yleisimpiä kysymyksiä, joita sinulta kysytään. Tämän arvokkaan tiedon tarjoaminen antaa lukijoille syyn luottaa sinuun ja nähdä sinut aiheen viranomaisena.

Yksi tapa tehdä tämä on mennä Quoraan ja nähdä, mitkä kysymykset esitetään omalla markkina-alueellasi. Tämä voi kertoa sinulle, mitä yleisösi kiinnostaa. Sitten voit käyttää sosiaalisen median analysointitoimia tehdäksesi saman ja tarkistaaksesi, mitkä aiheet ovat trendissä. Foorumit ja vastaavat online-tilat tekevät usein tempun, jos tutkimusbudjetti on pieni.

Moz Pro SEO -työkalu

Voit myös käyttää Google Trends- ja Google News -sovelluksia nähdäksesi, mitä ihmiset etsivät ja lukevat eniten. Jos sinulla on kuitenkin enemmän rahaa säästääksesi, käytä joitain parhaista aihe- ja trendi-tutkimusvälineistä. Moz on loistava vaihtoehto, jonka avulla voit viedä sisältömarkkinointisi ja SEO seuraavalle tasolle.

2. Tavoitteena on ikivihreä sisältö

Tietenkin on joitain aiheita, joilla on luonnollisesti viimeinen voimassaolopäivä tai joiden kysyntä on erittäin lyhytaikaista. Tämän tyyppinen sisältö on yleensä lehdistötiedotteita, tapahtumien yleisiä päivityksiä tai jotain muuta brändillä tapahtuvaa, ilmoituksia ja niin edelleen. On myös kommentteja ajankohtaisista tapahtumista tai blogin kirjoituksista, jotka liittyvät menneisiin suuntauksiin – muista vain keskustelu “Laurel vs Yanny” tai “White and Gold vs Black and Blue Dress”. Monet tuotemerkit hyppäsivät trendiä kohti ja julkaisivat siitä, mutta nämä eivät olleet pitkät blogi-viestit, koska ne eivät ole ikivihreitä. Voit halutessasi kirjoittaa näistä asioista, mutta parasta on pyrkiä aiheisiin, jotka kestävät ajan kokeen. Tarvitset paljon aikaa ja vaivaa tämän sisällön luomiseen, joten haluat saada niin paljon aikaa ja hyötyä siitä kuin mahdollista.

CoSchedule Free WordPress -laajennus

Voit käyttää paljon työkaluja ja yksi parhaimmista esimerkeistä on CoSchedule-laajennus, jonka avulla voit suunnitella sisältöäsi ja erilaisia ​​päivityksiä, jotta sisältösi pysyy aina tuoreena ja mielenkiintoisena lukijoillesi. Tämän kätevän työkalun avulla voit tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa ja määrittää tehtäviä, saada yleiskuvan koko markkinointistrategiastasi, tietää, mitkä ovat parhaat lähetysajat ja niin edelleen.

3. Käytä työkaluja muokataksesi ja oikolukua

Kirjoittaminen ei ole aina helppoa, varsinkin kun kyse on sisällön muokkaamisesta ja oikolukuista, kun olet valmis. Kielioppi- tai kirjoitusvirheitä voi olla monia, ja ne eivät koskaan ole hyväksi maineellesi. Mutta onneksi on olemassa työkaluja, jotka voivat auttaa sinua parantumaan tällä alueella.

Kieliopillinen kirjoitusapulainen

Kielioppi on työkalu, joka olet todennäköisesti tuttu, kun miljardeja ihmisiä käyttää sitä, ja se on yksi keskeisistä työkaluista jokaiselle kirjoittajalle. Voit luottaa kielioppiin tarkistaaksesi intuitiivisesti kaikki kieliopin ja kirjoitusvirheet, välimerkit ja tyylivirheet. Sen käyttö ylittää kaikki oletuskorjauslukijat, kuten Wordistä tai Google Docsista. Se on ilmainen, mutta jos saat maksetun version, voit helposti tarkistaa plagioinnin ja saada vielä paremman sisältöanalyysin.

Oikolukuinen ilmainen WordPress-laajennus

Toisaalta Scribitin ilmainen oikoluku-laajennus on laajennus, jota voit käyttää suoraan WordPressissä. Voit määrittää sen niin, että se korostaa kaikkia virheitä kirjoittamisen aikana. Muuten virheet voivat näkyä erillisessä ikkunassa. Voit lisätä erityistä terminologiaa, jotta se on räätälöity ja valmis käytettäväksi.

Style Guide Checker - ilmainen WordPress-laajennus

Lopuksi, Style Guide Checker on laajennus, joka auttaa sinua luomaan sääntöjä sisällöntuottajille, joita sinun on noudatettava, jolloin sisällön laatu on yhdenmukainen koko sisällön markkinointistrategian aikana. Se voi kattaa kaiken välimerkistä muotoiluun.

4. Tee sisällöstä jaettava

Ihmiset rakastavat jakamaan sisältöä, joka on mielenkiintoista ja jonka mielestä muut ovat yhtä kiinnostuneita. Tee sisällöstäsi helppoa jakaa, jotta voit laajentaa tavoitettasi ja pitkämuotoisten artikkeleidesi vaikutusta. Ja kuten kaikissa WordPress-asioissa, sinulla on paljon sosiaalisen jakamisen laajennuksia, joista valita.

Integroi sosiaalinen media AddThis: n kanssa

AddThis tarjoaa muutamia laajennuksia, joiden avulla voit tehdä sisällöstäsi enemmän jaettavissa olevaa. Se on loistava alusta, jonka avulla voit nopeasti ja helposti lisätä kelluvia jakopainikkeita, sosiaalisen profiilin seurantapainikkeita ja jopa niihin liittyviä viestejä. Sinun on kirjauduttava ilmaiseksi AddThis-tiliin, jotta voit käyttää laajennuksia ja tarkastella suosituimman jaetun sisällön, viittausverkkojen, sivun katselujen ja muun analyysitietoja..

Karkkien sosiaalinen widget

Tai jos etsit yksinkertaisempaa vaihtoehtoa, harkitse Social Candy Widget -laajennusta. Se lisää intuitiivisen sosiaalisen widget-rakennuksen, jonka avulla voit lisätä haluamasi sosiaalisen profiilin linkit mihin tahansa widget-valmiusalueeseen. Valitse 25 sosiaalisesta verkostosta, 3 nappityylistä ja muokattavista mitoista.

5. Alusta sisältö

Lukijat haluavat sisältöä, joka on helppo sulauttaa, josta he löytävät nopeasti tarkan tiedon, jota he etsivät. Upea tapa auttaa heitä tässä on muotoilla sisältösi selkeiksi otsikoiksi, tekstityksiksi ja luetteloiksi, jotta he voivat käydä läpi pitkän muotoisen artikkelin ja löytää nopeasti tarkan aiheen, jota he etsivät.

Lataa helppo sisällysluettelo

Voit myös harkita sisällysluettelon lisäämistä. Pitkämuotoisesta sisällöstä tämä on usein erittäin hyödyllistä lukijoille. Jos WordPress-teemassasi ei ole tätä ominaisuutta, Easy Contents -taulun kaltainen laajennus tekee tempun. Tämä laajennus on täsmälleen sama kuin mainostettu – helppo tapa lisätä sisällysluettelo viesteihisi tai sivuillesi. Laajennus toimii automaattisesti tarttumalla otsikoihin. Valitse mukana toimitetuilla vaihtoehdoilla sisällysluettelotyyli, luettelomuodot, hierarkkinen tuki, sujuva vieritys ja muut.

6. Visuaalien lisääminen on pakollista

Upea tapa saada tietoa lukijoille on visuaalisten kuvien, kuten infografioiden, kaavioiden tai muiden kuvien, kautta. Ne ovat täydellisiä tiedon tiivistämiseksi yksinkertaiseen muotoon. Ja jopa silloin, kun kuvia ei tarvita, on hyvä idea lisätä ne joka tapauksessa, hajottaaksesi pitkä teksti.

Infographic Maker - iList

iList Infographic Maker on WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda tietojen visualisoinnin, joka näyttää hyvältä ja kiinnittää heti lukijan huomion. Voit luoda kauniita luetteloita, infografioita, kaavioita ja kaavioita, ja se voi vaikuttaa kaikki sisältömarkkinointistrategiaasi.

Vision Interactive - Image Map Builder WordPressille

Vision Interactive Image Builder -sovelluksen avulla voit tehdä enemmän kuvillasi – lisätä tekstiä, muistiinpanoja, linkkejä, muotoja, viivoja ja muita asioita, jotka voivat auttaa sinua selventämään asiaasi ja innostaa ihmisiä. Voit luoda vuorovaikutteisia kuvia, esitteitä ja kertoa tarinan sekunneissa.

Visualizer: Taulukoiden ja kaavioiden hallinta WordPressille

Luo lopuksi Visualizer-taulukoita ja kaavioita vuorovaikutteisten kaavioiden, kaavioiden ja muiden visualisointityökalujen avulla, jotka voivat auttaa yleisöä ymmärtämään esittämiäsi tietoja. Se on todella helppokäyttöinen ja voit käyttää yli 9 kaavityyppiä. Kaikki kaaviot ovat vuorovaikutteisia ja reagoivia, mikä on entistä parempi kävijöillesi.

7. Hanki mainostaminen

Jos olet kiinnittänyt lukijan huomion ja hän pitää sinua asiantuntevana ja luotettavana tietolähteenä, voit alkaa mainostaa tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Kun olet antanut heille arvokasta tietoa aiheesta, saatat haluta tarjota palveluitasi, jotta voit luoda ratkaisun kysymykseen, jonka kanssa he alun perin vastasivat sinua..

Yksi vaihtoehto on lisätä toimintakehotus (tai CTA). WordPress-toimintakehotuslaajennuksia on paljon, joista valita. Niiden avulla voit ohjata lukijoita uutiskirjeen rekisteröintilomakkeelle, hinnasivulle, yhteydenottolomakkeelle saadaksesi yhteyden jne.

Vaihtoehtoisesti, jos verkkosivustosi sisältää myös verkkokaupan, saatat pystyä käyttämään lyhytkoodia liittyvien tuotteiden lisäämiseen tekstiin. Esimerkiksi, jos käytät WooCommercea, voit käyttää ja mukauttaa [tuotteet] -koodia näyttääksesi asiaankuuluvat tuotteet luokan, SKU: n, suosion jne. Mukaan (katso täydellinen luettelo WooCommerce-lyhytkoodimuuttujat oppia lisää).

8. Luo SEO: ta ajatellen

Tietenkin, jotta tavoitat eniten lukijoita, sinulla on oltava korkea hakukoneiden sijoitus. Ja tämän saavuttamiseksi sinulla on oltava SEO-optimoitu sisältö.

Ensin haluat aloittaa avainsanatutkimuksella. Googlen avainsanojen suunnittelija on loistava työkalu avainsanojen löytämiseen ja tutkimiseen sekä kilpailun arviointiin.

Yoast SEO -laajennus

Mutta kun olet selvittänyt kohdeavainsanasi, et halua täyttää tekstiäsi. Tämä on usein hankalaa ja luonnotonta (lukijoille ja hakukoneille). Yoast on loistava laajennus, jonka avulla voit lisätä kyseisiin avainsanoihin ja tarkistaa sitten luettavuuden. Tällä varmistetaan, että mikään ei kuulosta epäluonnolliselta, ja auttaa optimoimaan sisältöä lukijoillesi (ja hakukoneiden robotille). Lisäksi liitännäinen on kätevä lisäämään tärkeitä SEO-ominaisuuksia sivustoosi, mukaan lukien sivukartta ja leivänrumpu. Tekemällä siitä kaiken hyödyn WordPress SEO -pyrkimyksissäsi saadaksesi pitkän lomakkeen artikkeleita paremmuusjärjestykseen.


Kun haluat luoda pitkämuotoisia WordPress-artikkeleita, joilla on suuri vaikutus, muista pitää nämä vinkit mielessä koko luomisprosessin ajan. Pitkämuotoisilla artikkeleilla on varmasti paikkansa ja ne täyttävät tarkoituksensa; Ja kun ne on tehty oikein, näet mahtavia tuloksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map