8 tarkistusta, jotka suoritetaan, kun WordPress-verkkosivustosi on alhaalla

8 tarkistusta, jotka suoritetaan, kun WordPress-verkkosivustosi on alhaalla

Ehkä et pääse WordPress-sivustosi kojelautaan tai kirjautumissivulle. Tai verkkosivustosi ei yksinkertaisesti toimi normaalisti. Jos näin tapahtuu, WordPress-verkkosivustosi on mahdollinen.


Mutta älä huolestu – voi olla yksinkertainen vastaus siihen, miksi sivustosi ei ole kunnossa. Tämä lyhyt alustavien tarkistusten luettelo voi auttaa pitämään viileän päätä, kun WordPress-verkkosivustosi on alhaalla. Mikä parasta, voit suorittaa nämä tarkastukset itse ennen kuin pyydät apua.

1. Sulje pois väärät yhteydet

Varmista ensin, että kaikki yhteydet ovat oikein ja että ne on kytketty oikeisiin pistorasioihin / portteihin. Varmista, että Internet-yhteys on muodostettu oikein. Et halua murtaa päätäsi kahden päivän ajan ja huomaa sitten, että johdot ovat ristissä.

2. Onko se vain sinä?

Usein sattuu niin, että ongelma voi olla yleinen ongelma, joka vaikuttaa moniin muihin käyttäjiin. Jotkut ihmiset yrittävät selvittää, onko heidän WordPress-verkkosivustonsa alhaalla

Kokeile muutama verkkopalvelu, kuten selville, jos näin on Kaikille tai vain minulle. Tämä työkalu tarkistaa verkkosivustosi useista sijainneista, joten jos ongelma on tietokoneessasi, tiedät siitä. Syötä vain minkä tahansa sivuston URL-osoite ja tiedät, onko kyseinen verkkosivusto myös alhaalla. Toinen työkalu, joka tekee melkein saman asian Onko tämä sivusto alhaalla.

Verkkosivusto on alhaalla - Onko se alhaalla

Jos huomaat, että vain sinä et pääse verkkosivustoosi, seuraavan pysähdyksen pitäisi olla Whatsmydns. A “Sivustoa ei löytynyt”Tai vastaava virhe tarkoittaa yleensä, että DNS: si ei ole päivitetty. Tämä työkalu auttaa sinua selvittämään, ja sinun ei pitäisi ohittaa tätä tarkistusta, jos olet äskettäin vaihtanut DNS-sivustosi. Muista kuitenkin, että DNS-muutosten päivitys voi yleensä kestää 6–72 tuntia.

Jos DNS on ajan tasalla, seuraava asia, sinun pitäisi yrittää pakottaa sivu uudestaan. Voit tehdä tämän napsauttamalla Ctrl + F5 Windowsissa (ja Cmd + R Macissa). Tämän avulla pääset verkkosivullesi suoraan palvelimelta ohittamalla välimuistillasi olevat sivut.

Seuraavaksi katsele sivustoasi eri paikoista välityspalvelusivustojen avulla. Jos pystyt tarkastelemaan sivustoasi tällä tavalla, on erittäin todennäköistä, että sinulla on verkkoon liittyviä ongelmia.

Viimeisenä voit myös pitää välilehtiä jatkuvasti verkkosivustosi käytettävyydessä. On monia työkaluja, kuten Pingdom käytettävissä tätä tarkoitusta varten. Nämä työkalut tarkistavat verkkosivustosi tilan pinguttamalla useista sijainneista säännöllisin väliajoin ja ilmoittavat sinulle, jos verkkosivustossasi on seisokkeja.

3. Tarkista verkkotunnuksen voimassaolo

Verkkosivun aloittamisen yhteydessä ostamasi verkkotunnuksen voimassaoloaika päättyy. Oletko unohtanut tilauksen uusimisilmoituksen? Vaikka monet rekisterinpitäjät jatkavat voimassaoloaikaa noin 30 päivää vanhenemispäivän jälkeen, työnnät sitä, jos toiveesi ovat korkeammat.

Monet verkkoisäntäkoneet yhdistävät verkkotunnuksen rekisteröintipalvelut isännöinnin kanssa. Mutta jos näin ei ole sinulle, sinun on tarkistettava, onko tilauksesi ajan tasalla.

Kuka on

Suunnata Kuka on ja syötä verkkosivustosi URL-osoitteeseen. Saat nopeasti tietää, onko verkkotunnuksesi rekisteröinti edelleen elossa, samoin kuin paljon muita tietoja verkkosivustosi verkkotunnuksesta.

4. Pääsy ulkopuolelle

Joskus voi käydä niin, että verkkosivustosi ei ole oikein alhaalla, vain et pääse siihen. Tämä voi johtua automaattisista päivityksistä, joiden vuoksi WordPress ei toimi oikein.

Tällaisissa tapauksissa voit yrittää päästä verkkosivustoosi seuraavilla pikakorjauksilla:

 • WordPress ei päivity kokonaan: Joskus heti WordPress-päivitysyrityksen jälkeen saatat saada ajoitetun huoltovirheen yrittäessäsi ladata mitä tahansa sivua. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että oli aikakatkaisua, ennen kuin WordPress saattoi poistua ylläpitotilasta. WordPress luo .ylläpito tiedosto päivitysprosessin aikana osoittaaksesi, että sivustosi on kunnossa. Sinun on poistettava tämä tiedosto sivustoltasi voidaksesi käyttää sitä uudelleen. Siihen saakka, saat todennäköisesti vain viestejä kuten “Asennus epäonnistuiTaiLyhytaikaisesti ei ole käytettävissä WordPressin ajoitettuun ylläpitovirheeseen”. Vaikka on aina hyvä idea lukea lisää siitä, kuinka WordPress päivitetään turvallisesti.
 • Virheelliset tiedostooikeudet: Oikeat tiedostooikeudet ovat tärkeitä automaattisen päivityksen toimimiseksi. WordPress käyttää htdocs / omaSivusto / wp-content / päivitys hakemisto väliaikaista tiedostoa varten, jonka se luo asennuksen aikana, ja sen on oltava kirjoitettavissa. Kun olet tehnyt tämän, kokeile automaattista päivitystä uudelleen.
 • Poista vikasietotila käytöstä: Kokeile kytkeä vikasietotila pois päältä httpd.config käynnistä sitten Apache.
 • Valitse Manuaalinen päivitys: Jos tapahtuu, että saat “Kohtalokas virhe“Valitse manuaalinen päivitys.

Muita syitä voi olla PHP-muistin loppuminen tai palvelimen aikakatkaisu. Sinun on tehtävä täällä vähän WordPress-vianetsintää täällä.

5. Jäädytetty tili

Useimmat isännöintipalvelut jäädyttävät tilisi, jos siitä ei ole maksettu jonkin aikaa. Yleensä saat isäntältä sähköpostiviestin, joka ilmoittaa sinulle, kun maksua ei ole vielä suoritettu, joten on mahdollista, että se lippui. Varmista, että laskutustietosi ovat ajan tasalla välttääksesi isännöintipalvelujen keskeyttämistä.

6. Palvelimesi ei ole käytössä

Jos palvelimellasi on seisokkeja, et pääse verkkosivustollesi ollenkaan. Vaikka saatat saada viestin palvelimesi seisokkeista, olet joskus pimeässä – se on helppo unohtaa. Kaikenlainen resurssiintensiivinen palvelinresurssien käyttö, joka ylittää kaistanleveysrajoituksen, voi myös aiheuttaa verkkosivustosi laskun.

Aloita tarkistaminen päivittämällä sivu vain, ja jos se on väliaikainen ongelma, se todennäköisesti ratkaisee itsensä.

Seuraavaksi pohdi, onko valitsemasi hosting-palvelu / paketti oikea verkkosivustollesi. Jos olet valinnut halvan web-isännöinnin, on mahdollista, että isäntäpalvelimet eivät tarjoa riittävää tukea 100%: n käyttöaikaan. Seisokkeja voi tapahtua useammin halvemmalla isännöinnillä, jota ei tueta asianmukaisella infrastruktuurilla, ja ainoa ratkaisu on odottaa sitä tai saada puhelimeesi palveluntarjoajan kanssa. Tai voit vaihtaa laadukkaisiin isännöintipalveluihin, kuten Bluehost (jossa WPExplorer-lukijat voivat käyttää 63% alennusta), tai WordPressin hallitsemiin isännöintiratkaisuihin, kuten WP Engine.

Bluehost-palvelimen tila

Palvelut, kuten Bluehost, pitävät sinut ajan tasalla palvelimen katkoksista, mutta voit myös käydä cPanelissa tarkistaaksesi tilisi tilan. Jälleen on hyvä idea perustaa automaattinen käyttöaikavalvontatyökalu ja ottaa heti kun sinulle ilmoitetaan seisokkeista, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

7. Teeman tai laajennuksen ristiriita

Kaksinkertaiset teemat ja laajennukset, jotka eivät pelaa hyvin toistensa tai WordPress-ytimen kanssa, voivat myös katkaista sinut WordPressistä. Yksi tapa estää tämä on ostaa laadukkaita teemoja ja laajennuksia mainetuilta markkinapaikoilta.

Laadukkaita laajennuksia

Hyvä paikka etsiä WordPress-laajennuksia on oma luettelo parhaista WordPress-laajennuksista.

Monien kirjoittajien on vaikeuksia tuoda esiin tuotteensa tunnetut ristiriidat muiden teemojen tai laajennusten kanssa, ja sinun kannattaa ottaa se läpi niiden läpi ennen niiden asentamista. Ja jos olet epävarma yhteensopivuudesta, kysy kehittäjältä.

8. Olet ollut hakkeroitu

Jos olet käyttänyt verkkosivustoa jonkin aikaa, varmasti tiedät, että verkkosivuston suojaus on jatkuva harjoitus. Koko asia on pysyä muutaman askeleen edellä pahoja kavereita. Usein haitalliset robotit yrittävät toistuvasti päästä sisään pääsyllä useilla korkeataajuusyrityksillä, ja joskus onnistuvat (siis tarve vahvoille salasanoille ja järjestelmänvalvojan suojaamiselle). Tällaisissa tapauksissa ja DoS-hyökkäyksissä isäntäpalveluntarjoajasi tulisi toimia tehokkaammin auttaaksesi sinua pysymään suojassa. Sinun on tehtävä tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan ja annettava heille kaikki käytettävissänne olevat tiedot.

Voi myös tapahtua, että robotit tai hakkerit onnistuvat ja ottavat sivustosi haltuun. Voit tarkistaa, onko verkkosivustollesi hakkeroitu, suorittamalla Sucuri-sivustotarkistus ja tarkastelemalla saatuja tuloksia.

Sucuri SiteCheck

Jos verkkosivustollasi ei ole haittaohjelmia, jotka vaikuttavat siihen, käy vain läpi nämä FAQ WordPress Codexista ja yritä kerätä lisätietoja siitä, mikä aiheuttaa sen siirtymisen offline-tilaan tai oudon käytön.

Käärimistä

Sivustolta lukitseminen voi olla haastava kokemus. Mutta on olemassa useita tapoja selvittää syy, miksi WordPress-verkkosivustosi on alhaalla. Tämän tiedon avulla voit yrittää asettaa asiat oikein itse. Lisäksi on olemassa useita laadukkaita viestejä, jotka auttavat sinua WordPressin vianmäärityksessä, mukaan lukien WordPress-koodeksi. Ja jos et pysty käsittelemään sitä yksin, voit aina kysyä ulkopuolista apua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map