8 tapaa osallistua WordPress-yhteisöön

verkostoituminen

On olemassa monia tapoja osallistua ja antaa takaisin WordPress-yhteisölle.


WordPress on avoimen lähdekoodin projekti, joka tarkoittaa, että ydinohjelmisto ja suuri joukko työkaluja sen laajentamiseksi ovat täysin vapaita käyttää ja muokata. Tämä etiikka ulottuu kaikkiin ohjelmiston ja sitä tukevien tietojen näkökohtiin.

Yhteisön bändit muodostavat lisäyksiä WordPressiin, kääntävät sen eri kielille ja auttavat etenemään ydinohjelmiston kaikkia näkökohtia.

Yhteisöpanos ei kuitenkaan rajoitu vain siellä toimiviin kehittäjiin. Jokainen, joka haluaa osallistua, voi löytää tavan auttaa. Tarvitset vain WordPress.org-tilin ja halua juuttua.

Osallistumiseen on monia tapoja, ja käsittelemme muutama niistä täällä.

1. Kehitä ilmainen laajennus tai teema

Tämä on yleisin tapa antaa takaisin WordPress-yhteisölle. WordPress-arkistossa on tuhansia ilmaisia ​​teemoja ja laajennuksia, joita yhteisö voi käyttää. Esittääkseni luomasi valtavan monimuotoisuuden käyn läpi ne kaikki ja korostan suosikkilaajennukseni ja teemasi joka kuukausi.

Tämä ei ole vaihtoehto niille, jotka eivät halua pysyä sitoutuneina pitkällä aikavälillä. Jokainen luotu teema tai laajennus tarvitsee jatkuvia päivityksiä varmistaakseen, että ne eivät ole virheetöntä ja yhteensopivia ydinohjelmiston jokaisen uuden version kanssa..

Muuten, sinun ei tarvitse olla kehittäjä kehittääksesi laajennuksia ja teemoja. Olen työskennellyt yhdessä kehittäjän kanssa kahden laajennuksen luomiseksi (toisen kanssa vielä matkalla).

Toki – se maksaa minulle vähän rahaa, mutta olen luonut laajennuksia, joille minulla oli henkilökohtainen tarve ja he auttavat muita ihmisiä ulos. Se ei myöskään vahingoita mainetta WordPress-yhteisössä.

Laajennusten ja teemojen kehittäminen on yleinen alkuvaihe monille avustajille luomalla oma yritys, joka myy premium-tuotteita WordPressille. Se on haastavin taso, mutta lopulta ilman, että ihmiset luopuvat teemojen ja laajennusten luomisesta, WordPress ei olisi niin monipuolinen kuin nykyään..

2. Vastaa foorumeiden tukikysymyksiin

Tukifoorumit ovat erinomainen tapa osallistua yhteisöön. Aina on uusia WordPress-käyttäjiä, jotka etsivät apua ja opastusta, ja koska siellä on pulaa moderaattoreista, se voi olla yksi parhaista paikoista aloittaa takaisin antaminen. Et saa ajatella olet WordPress-asiantuntija, mutta jos sinulla on minkäänlaista kokemusta, on kysymyksiä, joihin pystyt vastaamaan (ottaen huomioon, että valtaosan kysymyksistä kysyvät absoluuttiset aloittelijat).

Tällä hetkellä on valtava määrä avoimia ketjuja, jotka voivat tehdä päätöksen siitä, mistä aloittaa, vähän pelottava. Hyvä tapa lähestyä tätä on ajatella ongelmaa, joka sinulla oli äskettäin WordPressin kanssa ja jonka pystyit ratkaisemaan. Käytä foorumeiden hakuominaisuutta löytääksesi ihmisiä, jotka kysyvät samasta ongelmasta, ja kirjoita ne tapaan, jolla olet korjannut sen.

Lisätietoja tukifoorumeihin osallistumisesta, tämä sivu selittää kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

3. Pidä dokumentaatio yllä

Tiedostot

Codex sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä WordPressistä. Sitä päivitetään jatkuvasti ja se vaatii vapaaehtoisia korjaamaan virheet, tarkistamaan sivut ja lisäämään myös uusia artikkeleita WordPress-dokumentaation laajentamiseksi, etenkin kun uusia versioita julkaistaan.

Codexin pitäminen ajan tasalla on aina vaatimus. Jos luulet tämän voivan jotain, joka vetoaa sinuun, katso tätä Codex-avustajien ohjeet ja osallistua.

4. WordPress-käännöstyö

WordPress-käyttöliittymä toimii oletuksena Yhdysvaltain englanniksi, mutta sillä on kyky käyttää muita kieliä.

Jos puhut useita kieliä, ihanteellinen tapa antaa takaisin WordPressille voi auttaa kääntämään ydinohjelmisto kielellesi. Tämä on erityisen tärkeää, jos WordPress ei ole vielä saatavana kielelläsi. Ohjelmistojen lisäksi voit myös auttaa kääntämällä lukuisat Codex-sivut toiselle kielelle.

Jos haluat auttaa WordPress-kääntämisessä, löydät siitä lisätietoja Polyglots-tiimin sivu.

5. Kehitä WordPress-käyttöliittymää

Jos taidot ovat enemmän suunnittelualalla, niin Käyttöliittymätiimi voi olla ihanteellinen paikka lahjoillesi. Tämä tiimi keskittyy WordPress-käyttöliittymän käyttöliittymän kehittämiseen ja suunnitteluun.

Suunnittelusta ja käyttäjien testaamisesta keskustellaan jatkuvasti ihmisten kanssa, jotka toimittavat ideoiden malleja UI-ryhmässä. Jos nykyisessä käyttöliittymässä on jotain mitä et hyväksy ja haluaisit muuttaa, tämä ryhmä on paikka esittää tämä argumentti.

6. Paranna WordPress-saavutettavuutta

Jos sinä tai jokin tuntemasi henkilö käyttää aputekniikkaa, saavutettavuusryhmän auttaminen voi olla täydellinen paikka osallistua.

Tämä tiimi työskentelee WordPress-ytimen apuvälineiden kanssa ja etsii aina palautetta. Kerro heille kaikista mahdollisista ongelmista ja mahdollisista ideoista, joiden avulla voit parantaa ohjelmistoa.

Jos tämä vetoaa sinuun, seuraa Tee WordPressistä saatavissa oleva blogi ja jättää kommentteja keskusteluihinsa siellä.

7. Auta kasvattamaan yhteisöä

WordCamp

On useita WordCamps ja satoja WordPress-tapaamisia, joita tapahtuu ympäri maailmaa vuosittain. Nämä tapahtumat ovat ihanteellisia paikkoja yhteisön jäsenille, jotka voivat tavata yhdessä paikassa jakaa tietoja kehityksestä, suunnittelusta ja WordPressin kaikista näkökohdista (tarkista Carrien kertomus kokemuksestaan ​​WordCamp San Francisco 2013 -tapahtumassa tai katso, miksi ystävä Pippin käy WordCampsissa) ).

Jos alueellasi tapahtuu parhaillaan kokous tai WordCamp, voit ottaa yhteyttä järjestäjiin ja tarjota apua.

Jos alueellasi ei ole nykyistä kokousta tai WordCamp-palvelua, miksi et yritä aloittaa tapaaminen?

Tapaamisen tai WordCampin järjestäminen ei ole helppoa ja vaatii paljon työtä sekä ennen tapahtumaa että sen aikana. Jos tämä on jotain mitä ajattelet tekemässä, olisi erittäin hyvä idea ottaa yhteyttä muihin Make WordPress -yhteisösivuston jäseniin kysyä neuvoja ja tukea.

Yhteisötapahtumat eivät rajoitu fyysisiin paikkoihin. On olemassa lukuisia foorumeita, IRC-keskusteluja ja online-työpajoja, jotka on suunnattu yhteisön vapaaehtoistyöntekijöiden mielessä.

8. Lahjoita WordPress-säätiölle

Jos olet huolissasi siitä, että mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei ole sinulle – riippumatta siitä, sinulla ei ole aikaa tai taitoja auttaa millään näistä tavoista – sinulla on toinen vaihtoehto. WordPress-säätiö on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tehtävänä on viedä WordPressiä avoimen lähdekoodin projektiksi.

Se on voittoa tavoittelematon, joka omistaa WordPress-tavaramerkin, rahoittaa erilaisia ​​avoimen lähdekoodin projekteja ja on koulutusorganisaatio WordPressille ja avoimen lähdekoodin kehittämiselle.


Olemme puhuneet useista vaihtoehdoista, joihin voit liittyä WordPress-yhteisössä, mutta osallistumiseen on monia muita tapoja. Jotta pääset mukaan yhteisöön kaikki sinä Todella Tarve on halu antaa takaisin. Sitten sinun täytyy vain selvittää, kuinka voit tehdä sen tavalla, joka parhaiten sopii kykyihisi.

Sinun panoksesi yhteisöön voi olla teemien ja laajennusten arvostelujen muodossa tai se voi olla yhteistyössä suunnittelu- ja käyttöliittymätiimien kanssa WordPressin ulkoasun ja tunteen parantamiseksi. Panoksesi voisi jopa perustua haluasi voittaa WordPress uusia käyttäjiä varten ja auttaa heitä aloittamaan. Käytettävissäsi oleville vaihtoehdoille ei todellakaan ole mitään rajoituksia.

Oletko antanut jollain tavalla takaisin WordPress-yhteisölle? Haluaisimme kuulla siitä kommentista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map