8 syytä välttää halpoja Web-palvelimia WordPress-blogiisi

Olemme kaikki olleet siellä valittaessa verkkoisäntää. Olemme kaikki esittäneet itsellemme saman kysymyksen – voinko työskennellä tämän isännän kanssa? Yhdessä WordPress-elämämme vaiheessa – erityisesti kun valitsimme verkkoisäntää, olemme kaikki esittäneet itsellemme juuri saman kysymyksen – voinko tehdä tämän palvelimen kanssa?


Verkko isäntä, on aivan kirjaimellisesti WordPress-sivustosi koti. Ja sivustosi liikenteen kasvaessa meidän on päivitettävä isännät. Mutta se ei ole pelkästään liikenteen huomioon ottamista, vaan valintaamme ohjaavat monet tekijät. – isäntän keskimääräinen käyttöaika, palvelun laatu mukaan lukien suorituskyky, nopeus ja tuetut ohjelmistot, tuen tekniset taidot ja – suurin osa Tärkeintä on kustannukset.

Kustannuskerroin

WordPress-hosting: Kustannustekijä

Lähes kaikki aloittelijat esittävät saman kysymyksen valittaessa verkkoisäntää:

Kuinka paljon asia maksaa?

Olen tehnyt sen ja olen melko varma, että olet myös tehnyt sen! Kun sukellat WordPressin upeaan maailmaan, huomaat vähitellen, että web-isännän kustannukset, vaikka ne ovatkin ihmisen logiikan johtavia tekijöitä, eivät ole tärkeimpiä..

Miksi? Syy on yksinkertainen – kun opit lisää WordPressistä, huomaat, että on olemassa monia tekijöitä, kuten automaattiset ydinpäivitykset, DDoS-suojaus, hallittu isäntä, integroitu CDN, ja joukko muita, jotka tulevat peliin heti, kun olet tullut isoon liigaan.

Annan valita halvimman ja aloitan.

Tämä täällä on yksi niistä vääriä (mutta välttämättömiä) käännöksiä elämässä, jota useimmat meistä pohtivat myöhemmin. Mutta hei – opimme virheistämme, eikö niin? Jos olet laskeutunut jollain tavalla ihmeellisesti tähän artikkeliin tutkiessasi uutta verkkoisäntäasi – sinulla on onnea! Yksinkertaisesti sanottuna välttäkää halpoja verkkoisäntäkoneita (näette miksi pian).

Ongelmia halpojen Web-isäntien kanssa

Suurin osa seuraavissa kappaleissa käsitellyistä tekijöistä liittyy toisiinsa. Se on enemmän ketjureaktio – yksi alijäämä johtaa toiseen ongelmaan. Jos ajattelet sitä liiketoiminnan näkökulmasta – voitto- ja tappioyhtälöt -, huomaat, että syyt ovat varsin ilmeiset. Aloitetaan.

1. Vakavat resurssirajoitukset

WordPress-hosting: Halvat isäntäresurssien rajoitukset

Halvat verkkoisäntäkoneet käyttävät yleensä huonoja tai käytettyjä palvelimia ja / tai hyppäävät mahdollisimman monta käyttäjää näihin palvelimiin. Seurauksena on, että jokaisen käyttäjän kesken jaettavien resurssien määrä vähenee huomattavasti.

Harkitse esimerkiksi palvelinta, jossa on 8 Gt RAM-muistia. Jos meillä on 100 henkilöä palvelimella, jokainen henkilö saa noin 80 Mt RAM-muistia. (8 x 1000/100). Se on aika kunnollista. Lisää tätä lukua ja sinulla on ongelmia.

Mikä on ongelma?

 • Alhainen PHP-muistin raja: Ensinnäkin PHP-muistin raja on tuskin matala. Olemme todenneet sen WordPress toimii PHP: llä, oikea? Koska PHP-muistin raja on pieni, WordPressin kädet ovat sidottuna. Kun asennat uuden teeman tai suoritat resurssintensiivistä laajennusta (esimerkiksi a ajoitettu pilvien varmuuskopiointi), WordPress epäonnistuu ja kohtaat valkoinen näyttö kuolemasta.
 • Ylikuormitettu tietokanta: Todennäköisesti olet rajoitettu yhteen tietokanta-esiintymään (se tarkoittaa vain yhtä WordPress-asennusta), ja tietokantapalvelin tulee olemaan voimakkaasti ylikuormitettu. Seurauksena kyselytulosten (ts. Latenssin) luominen vie jonkin aikaa, mikä lopulta heikentää sivuston suorituskykyä.

2. Kiintolevyn kiinnitys

WordPress-hosting: Halvan hosting-kiintolevyn harhautus

Palvelimen kiintolevyt ovat yleensä kalliimpia kuin työpöydän vastaavat. Tämä johtuu niiden parantuneesta luotettavuudesta, nopeammasta suorituksesta ja suuremmasta keskimääräisestä käyttöikästä. Mikä tahansa kiintolevy on hajoava luonnonvara ja siten sillä on tarkoita elämää. Tämä tarkoittaa, että määritetyn käyttöiän jälkeen kiintolevyn vioittumisen todennäköisyys kasvaa merkittävästi, kun suorituskyky heikkenee alle hyväksyttävän tason.. Lyhyesti sanottuna, kun kiintolevyn määritetty käyttöikä on ohi – se pitäisi hylätä.

Mutta niin ei pidä paikkaansa halpoissa verkkohameissa. He jatkavat niiden alasvetoisten kiintolevyjen (tai jopa työpöytälaatuisten kiintolevyjen) käyttöä, jotka lopulta epäonnistuvat … ja samoin kaikki tietosi!

3. Pieni tai ei lainkaan varmuuskopioita

WordPress-varmuuskopiot

Suurin osa uusista käyttäjistä ei tiedä varmuuskopioiden merkitystä, mikä tekee siitä a vastuu hyvästä hosting-yrityksestä säännölliset varmuuskopiot. Jokainen hyvä isäntä, kuten BlueHost tai WPEngine, tekee säännölliset varmuuskopiot verkkosivustoltasi ja säilyttää ne jopa 30 päivää!

Halvan verkkoisäntäpalvelimen mahdollisuudet ottaa säännöllisiä varmuuskopioita ovat melko vähäiset. Vaikka he tekisivätkin, kokorajoituksia ja varmuuskopiointiaikoja pidetään lyhyinä. Bonuksena he saattavat jopa veloittaa sinulta varmuuskopion palauttamisen!

4. Kokematon tuki

WordPress-hosting: Halpa isännöinti kokematon tuki

Ensinnäkin lippuun vastaaminen tulee olemaan hidasta. Ei ehkä edes ole asianmukaista tukiohjelmistoa. Jos onnistut ylittämään nämä kaksi estettä, tässä on seuraava – tuki ei ehkä pysty auttamaan sinua melko yksinkertaisissa isäntäkysymyksissä. En usko, että monimutkaiset asiat edes kyseenalaistavat – olet kaikki yksin.

5. Ammattitaitoiset teknikot = Pidemmät seisokit

WordPress-hosting: Halpa isännöinti pidemmät seisokit

Taustateknikot ovat ihmisiä, jotka ylläpitävät palvelimia – johtojen kytkemisestä käyttöjärjestelmän päivitysten asentamiseen ja tietoturvaan asti. Ammattitaitoiset palvelimen ylläpitäjät ovat erittäin kalliita – käsite halvat isännät välttää kuten rutto.

Seisokit ovat kuitenkin välttämätön osa jaettua hosting-yritystä. Erän parhaimmilla on edistyksellisiä ohjelmistoja kiertääkseen sen vaikutuksen. Mutta halvoissa verkkohameissa kohtaat riittämättömät ja sub-par-palvelinresurssit – kuten kiintolevyongelmasta, josta aiemmin keskustelimme. Yhdistä tämä kokemattomien teknikkojen kanssa, ja sinä olet tekemisissä usein ja pitkittyneet seisokit.

6. Usein tapahtuvia liikakäyttöilmoituksia

WordPress-hosting: Halvat hosting-ilmoitukset liiallisesta käytöstä

Joskus verkkosivustollasi tulee olemaan liikennepiikkejä. Esimerkiksi, jos linkkisi uudelleentwiittaa joku kuuluisa, tai se suosioituu Redditissä. Minkä tahansa normaali jaettu isäntä kirjaa sen resurssien liikakäyttöön.

Mutta älkäämme ajatelko sitä. Halvat webhostit rajoittavat resurssejasi siten, että jopa vähäinen lisääntynyt liikenne hakee sinulle ylikäyttöilmoituksen. Toista tämä pari kertaa, ja ne saattavat jopa estää tilisi ja pidättää teidän tietoja, kunnes maksat suuren sakon!

7. Huono turvallisuus

WordPress-hosting: Halpa isännöinti huono tietoturva

Turvallisuus on yksi näkökohta, jonka aloittelijat ovat valitettavasti heikentäneet. Mutta sen ei pitäisi antaa tekosyytä hosting-yritykselle. Heidän pitäisi olla kokeneita, eikö niin? Halvoilla verkkoisäntäkoneilla on todella huonot turvatoimenpiteet. Peruspalomuurit, haittaohjelmien suojauksen puute ja melkein nolla suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaan ​​tekevät sivustostasi haavoittuvan joukolle hyökkäyksiä.

Sivustostasi tulee leikkipaikka vauvan hakkereille.

Onneksi käytät WordPressiä, jossa on paljon sisäänrakennettuja suojausmekanismeja. Jos sinulla on paljon ratsastusta verkkosivustollasi, esimerkiksi verkkokaupassa, harkitse päivittämistä premium-tietoturvalaajennukseksi, kuten iThemes Security Pro ja VaultPress lisätty kerros turvallisuutta.

Haittaohjelma-aihe

Erinomainen esimerkki olisi haittakoodin injektio. Hakkerit voivat nopeasti löytää tietoturvapuutteita tietokannasta ja siirtää hiljaa haitallisen koodin – tämä on MySQL-injektio. Seurauksena on, että tietämättäsi sitä, sivustostasi tulee haittaohjelmien tartuttama verkkotunnus. Google ilmoittaa verkkotunnuksesi a haittaohjelmien jakelupiste, ja hakukoneoptimointisi luokitukset menevät viemäriin.

Yksi virhepiste

Jos palvelin käyttää yhtä tietokantapalvelinta ilman varmuuskopioita, yksi haittaohjelmahyökkäys voi johtaa kaikkien palvelimen tietokanta-esiintymien tartuttamiseen. Tämä tarkoittaa, että tämä vaikuttaa kaikkiin tietokantapalvelimen isännöimiin sivustoihin (kaikki yksittäiset)! Seurauksena on, että jos jonkun toisen verkkotunnukseen hyökkäät, kärsivät myös seurauksista.

8. Piilotetut kustannukset

WordPress-hosting: Halvat hosting-piilokustannukset

Kun yritys veloittaa tuotteista tai palveluista, joiden pitäisi olla ilmaisia, luokittelemme ne piilokustannuksiksi. Halvat verkkosivut ovat täynnä tällaisia ​​käänteitä. He saattavat veloittaa sinulta:

 1. Varmuuskopioiden palauttaminen
 2. Verkkotunnuksen siirto (erittäin suuri summa)
 3. Lisääntyneen tukilipun nostaminen
 4. Resurssien liikakäyttötapahtumat

Oli yksi kerta, kun annoin ahneudeni ja ostin halvan yhden dollarin VPS: n. Ajattelin, miksi ei kokeilla sitä? Odotetusti mikään ei toiminut. Päivän lopussa minun piti nostaa tukilippu vain oppiakseni, että he olivat jo laskuttaneet minua 5 dollaria tukilipun avaamisesta, puhumattakaan siitä!

johtopäätös

WordPress-hosting: Paras isännöinti

Halvat verkkosivut eivät kerro mitään muuta kuin katastrofi. Meidän on oltava erityisen varovaisia ​​valittaessa tarpeitamme vastaavaa verkkoisäntää. On parasta valita kokeneet ja maineikkaat verkkohaitat, kuten WPEngine, Media Temple, SiteGround, Cloudways tai BlueHost, jotka pitävät verkkosivustosi turvassa. Voit oppia lisää parhaat verkkoisäntäkoneet VentureHarbourin hosting-oppaassa. Kun olet ylittänyt jaetun isäntän, voit siirtyä tehokkaampiin vaihtoehtoihin, kuten hallittuun WordPress-isännöintiin.

Onko sinulla siis jaettua hosting-tarinaa? Haluaisimme tietää, mikä on kokemuksesi. Jos sinulla on vinkkejä isännille, joita haluat välttää, tai valittavaksi, jaa vaihtoehto muille alla oleville lukijoille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map