7 vinkkiä herättäviä WordPress-viestejä

Yleisön huomion tarttuminen on vaikea kutsu, varsinkin jos blogiisi sisältyy paljon sisältöä. Olipa sinulla mainostettava tuote, opt-in-uutiskirje, johon haluat ihmisten liittyvän, vai haluatko vain kasvattaa fanejasi, saada ja pitää lukijoidesi sitoutuminen ensiarvoisen tärkeänä. Päivän lopussa haluat vain, että ihmiset kuuntelevat mitä sinulla on sanottavaa. Joten mitä teet, kun haluat saada ja ylläpitää kiinnostusta vierailijoilta? Katso joitain näistä vinkistä herättävien, huomion kiinnittävien WordPress-blogiviestien tuottamiseksi.


1. Vältä tekstin paloittelu pitämään lukijasi keskittyneinä

make-money-kirjoitus

Blogi ei ole sama kuin romaani – valitettavasti monilla aloittelijabloggeilla on taipumus unohtaa tämä yksinkertainen mutta tärkeä tosiasia. Kun ihmiset lukevat blogiviestejä, he haluavat pystyvän tuulta sen läpi ilman paljon vaivaa. Internetiä selatessaan useimmat ihmiset ovat kärsimättömiä löytääkseen haluamiaan tietoja, joten sisältösi on esitettävä siten, että lukevat lukijat saavat melko selkeän kuvan siitä, mitä kyse on nopeasti.

Kun aika ja vaivat ovat tekijöitä lukijoille, he eivät aio tuntea tehtäväänsä käydä läpi suuria tekstin paloja. On tärkeää, että kappaleet ovat hyvin erillään toisistaan ​​- (1) korkeintaan 100 sanaa kohtaa kohden ja (2) erottaa jokainen kappale viivanvaihdolla ovat hyviä nyrkkisääntöjä, joita on noudatettava. Tämä helpottaa viestisi lukemista, mikä (toivottavasti!) Pitää vierailijat sivustossasi pidempään.

2. Hyödyntä luettelopisteitä ja alaotsikoita saadaksesi pisteesi nopeasti

Tekstin paloittelun välttäminen on hyvä idea, mutta sinun on myös käytettävä usein luettelopisteitä ja alaotsikoita. Vierailijasi eivät välttämättä halua lukea viestiisi kaikkia sanoja, joten he etsivät alaotsikoita ja luettelopisteitä saadakseen yleiskuvan viestistä.

Mitä lyhyemmät viestisi ovat, sitä paremmat mahdollisuudet saat lukijat vastaamaan toimintakehotukseen. Luettelomerkit voivat olla tässä hyödyllisiä; Voit korvata tehokkaasti paljon sisältöä niiden käytöllä. Alaotsikot eivät saisi olla niin pitkiä, että ne takaavat tavoitteen, eivätkä ne saa olla liian lyhyitä, että lukijoillasi ei ole vieläkään aavistustakaan siitä, mitä seuraavissa kappaleissa on kyse. Niiden tulisi olla vain riittävän pitkiä ja kuvaavia antamaan lyhyt katsaus seuraavan tekstin sisältöön.

3. Käytä WordPress-laajennusta auttaaksesi lisäämään viestisi mielenkiintoisempaan

Lisää kiinnostusta WordPress-ilmoituksilla

Voit käyttää paljon WordPress-laajennuksia – joko ilmaisia ​​tai maksettuja -, jotka voivat auttaa sinua kiinnittämään lukijasi huomion. Tässä on pari, jota kannattaa harkita:

 • OptinMonster: Emme voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita tästä mahtavasta laajennuksesta. Lisää ponnahdusikkuna tai tarrailmoitusruutu, jotta lukijat tilaavat postitusluettelosi.
 • FooBar: Yksi suosituimmista vaihtoehdoista, Foobar on mahtava toimintakehotus ja ilmoituspalkki palkkio WordPress-laajennus lisätäksesi sivustoosi. Valitse mukautetut värit, lisää palkkeja sivua / viestiä kohden ja käytä yli 30 vaihtoehtoa suunnitellaksesi täydellinen ilmoitus.
 • NotiBar: Tämä ilmainen laajennus on vain asia, joka sinun on lähetettävä tärkeä ilmoitus viestin yläosaan. Liitä vain tietty koodi laajennuksen käyttöliittymään, niin huomiota kiinnittävä huomautus näkyy yläreunassa. Hienoa tässä on, että lukijasi voivat piilottaa palkin, jos he löytävät sen liian häiritseväksi lukemisensa jälkeen.
 • Ilmoituspalkki: Toinen ilmainen vaihtoehto, ilmoituspalkki on hyvin samanlainen kuin yllä oleva NotiBar, mutta mahdollistaa hieman enemmän joustavuutta. Voit valita viidestä eri värivaihtoehdosta vastaamaan paremmin sivustoasi. Ja palkki piiloutuu automaattisesti seitsemän sekunnin kuluttua, joten se on silmiinpistävä, mutta ei tunkeileva.

4. Otsikko on lippu

Ennen kaikkea muuta verkkosivulla lukijat huomaavat todennäköisesti viestisi otsikon ensin. Hyödyntäkää tämä tosiasia varmistamalla, että otsikko on mielenkiintoinen. Haluat sen piikittävän lukijan mielenkiintoa, jotta hän houkuttelee pitäytymään katsomaan mitä viestissäsi on kyse. Anna riittävästi tietoa, jotta he haluavat tietää enemmän, mutta älä anna sitä kaikkea.

5. Lisää kuvia jokaiseen viestiin

valokuvauslaitteet

Jokainen viesti on yhtä tärkeä kuin otsikko ja hyvä sisältö, samoin on houkuttelevan kuvan lisääminen. Liian paljon tekstistä voi tulla monotoniseksi jonkin ajan kuluttua – melkein riippumatta siitä, kuinka houkutteleva kirjoittaminen on – joten sinun on lisättävä korkealaatuinen kuva herättää uteliaisuutta ja kertoa lukijoille, mistä viestissäsi on, ilman että heidän tarvitse lukea jokaista sanaa.

Kuvittele vain, että luet verkkosivun, jolla on kuva verrattuna ilman. Todennäköisesti olet taipuvaisempi haluamaan kiiltoa ensimmäisestä yli toisen. Kaikki blogiisi lisätyt kävijät, joita kuva voi tuottaa, ovat erittäin hyödyllisiä muutaman minuutin kuluttua täydellisen kuvan löytämiseksi.

6. Muuta fonttikokoa niin usein

Kuulet todennäköisesti ristiriitaisia ​​neuvoja blogiteksteissä käytettävän fontin koosta, tyypistä ja yhdenmukaisuudesta. Vaikka haluat pelata fonttiisi, huomaat todennäköisesti, että koon ja tyypin muuttaminen voi joskus lisätä visuaalista kiinnostusta.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen tässä. Liian suuri valikoima voi todella tehdä viestistäsi sekava ja hämmentävä, mikä häiritsee lukijoitasi. Aloitaksesi varovaisesti, käytä eri kokoista ja tyyppistä fonttia otsikolle, alaotsikoille, sisällölle ja sivupalkin otsikoille. Voit myös yrittää suurentaa fontin kokoa parantaaksesi näkyvyyttä, mikä johtaa korkeampaan napsautussuhteeseen. Tietysti voit tehdä tämän itse, mutta monet premium-luokan WordPress-teemat, kuten Total, sisältävät laajoja typografiavaihtoehtoja, jotta voit muuttaa fontin, koon, rivivälin ja enemmän vain muutamalla napsautuksella teemavaihtoehtojen paneelin avulla.

7. Käytä ruudukkoja optimaalisille sivuasetteluille

Lopullinen asettelu ruudukko ja galleria

Sivun ulkoasun hallinta ja sisällön näyttäminen visuaalisesti miellyttävällä tavalla voi olla paljon helpompaa ruudukon avulla. Ruudukkoasettelu on helppo tapa auttaa sinua näyttämään viestejä sivustosi kotisivulla sekä asettaa kuvia ja muita mielenkiintoisia kohteita. WordPress-laajennuksen käyttö on helppo tapa lisätä ruudukko sivustoosi hallitaksesi tehokkaasti kunkin blogin ulkoasua. Tässä on muutama plugin tarkistaaksesi:

 • Essential Grid: Tämä on tehokas premium-laajennus, joka tekee ruudukkojen lisäämisen mistä tahansa viestityypistä helppoa. Perustaja ThemePunch (päämiehet mahtavan liukusäätimen vallankumouksen takana)
 • USquare – Universal Responsive Grid: Tämä palkkiolaajennus on erittäin helppo asentaa ja käyttää viestien hallintaan. Voit tehdä joukon ruudukkoja ja lisätä niihin mitä haluat. Kun olet lisännyt tietyn kohteen, voit muokata sitä haluamallasi tavalla, mukaan lukien väri, otsikko, kuvaus ja niin edelleen.
 • Ruudukon ulkoasun sokki: Tämä ilmainen WordPress-ruudukon asettelulaajennus tarjoaa kaikenlaisia ​​mahtavia ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda reagoivan asettelun viesteillesi. Rakennuksen lisävarusteisiin sisältyy fonttikoko ja -tyyppi, näytettävien kohteiden lukumäärä, miten tuotteet lajitellaan, mitkä ominaisuudet näytetään, laatikkokoot ja niin edelleen. Vaikka tästä laajennuksesta on maksettu päivitetty versio, ilmainen versio tarjoaa paljon toimintoja.

Mitä enemmän blogia kirjoitat, sitä enemmän löydät uusia temppuja kaupasta, kun on kyse siitä, että viestisi todella erottuvat; auttaa väistämättä pitämään kävijät sivullasi pidempään. Nämä vinkit ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia, mutta kaipain todennäköisesti joitain. Mitä taktiikat tekevät sinä luodako huomion herättäviä WordPress-viestejä? Haluaisin kuulla ideoitasi, joten julkaise ne alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map