7 tärkeätä vaihetta ennen WordPress-verkkosivuston avaamista

7 tärkeätä vaihetta ennen WordPress-verkkosivuston avaamista

Ensimmäisen WordPress-verkkosivustosi julkaiseminen on jännittävä kokemus. Monille se on uuden seikkailun alku, mutta toisille se voi olla todellinen päänsärky.


Syynä tähän on se, että monet eivät suorita yksinkertaisia, mutta välttämättömiä toimia ennen verkkosivustonsa käynnistämistä, mikä voi johtaa kaikkeen hakkerointihyökkäyksestä tietojen täydelliseen menettämiseen ilman toivoa sen saavan takaisin..

Onneksi voit estää sen oikeilla työkaluilla. Alla on lueteltu seitsemän vaihetta, jotka sinun on suoritettava ennen WordPress-verkkosivuston avaamista.

1. Valitse oikea teema

Valitse oikea WordPress-teema

Verkkosivustollesi sopivan mallin löytäminen on luultavasti tärkein vaihe koko prosessissa. Tämä johtuu siitä, että teema asettaa koko sivustosi sävyn.

Jos esimerkiksi rakennat yrityssivuston, mutta valitset teema, jolla ei ole ammattimaista ilmettä, sinua ei oteta vakavasti.

Suosittelen etsimään malleja niiden palveleman sivustoluokan perusteella ja määrittämään sitten, mikä malli sopii parhaiten sivustoosi.

2. Luo varmuuskopio

Kuinka varmuuskopioida WordPress

Verkkosivun rakentaminen vie paljon aikaa ja vaivaa. Valitettavasti kaikki tuo energia voi mennä hukkaan silmänräpäyksessä. Siksi on erittäin tärkeää varmuuskopioida WordPress kaikki tiedostot, koodi ja sisältö.

mennessä varmuuskopion luominen, voit olla varma, että verkkosivustosi voidaan palauttaa tarvittaessa. Parhaiden varmuuskopiolaajennusten avulla voit luoda ajoitettuja varmuuskopioita varmistamalla, että joka kerta kun lisäät verkkosivustoosi tai muokkaat niitä, uusi kopio tallennetaan.

Tykkään luoda omia varmuuskopioita ja tallentaa ne tietokoneelleni lisätoimenpiteenä.

3. Vahvista järjestelmänvalvojan alue

Kuinka suojata WordPress-järjestelmänvalvojan aluetta

Koska WordPress on niin suosittu verkkosivustojen rakennusalusta, se on alttiimpi hakkerointihyökkäyksille kuin muut. Siksi on tärkeää vahvistaa taustaohjelmaasi kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla.

Ilmeisin tapa aloittaa on vahvan salasanan valitseminen. Sen sijaan, että valitsisit helposti arvatavan sanan, käytä kirjainten, numeroiden, erikoismerkkien ja isojen kirjaimien yhdistelmää.

Asenna seuraavaksi a kaksivaiheinen vahvistus käsitellä asiaa. Salasanan lisäksi tarvitset myös Google Authenticator -koodin verkkosivustollesi pääsyyn. Haluatko pikakorjauksen? Checkout joitain näistä mahtavista 2-tekijä todennus WordPress plugins, jotka voivat auttaa.

Suojaa lopuksi WordPress-järjestelmänvalvoja-alue l: lläjäljitellä sisäänkirjautumisyritysten määrää. Tämä voi auttaa estämään raa’at joukkohyökkäykset – hakkerit käyttävät yleistä tekniikkaa, jossa erilaisia ​​kirjautumiskombinaatioita yritetään toistuvasti. Jotkut hosting-yritykset rakentavat tämän ominaisuuden (kuten WP Engine), joten haluat yön tarkistaa ennen ylimääräisten lisäosien, kuten Rajoita kirjautumisyrityksiä tai Sisäänkirjautumisen lukitus.

Turvaamalla taustan voit vapaasti huolehtia muista asioista.

4. Yhdistä Google-työkaluihin

WordPress-laajennukset Google-palveluiden integroimiseksi

Vaikka verkkosivustosi etenemistä on mahdollista seurata WordPressissä käytettävissä olevien työkalujen avulla, on suositeltavaa yhdistää sivustosi Google Search Console ja Google Analytics.

Sen lisäksi, että Google tarjoaa enemmän tietoja kuin mikään muu verkkosivustojen seurantatyökalu, se voi myös tarjota indeksointiraportteja verkkosivustosi tärkeistä elementeistä, mukaan lukien kuinka nopeasti se latautuu, ladataanko se oikein ja ettei puuttuvia tai rikkinäisiä linkkejä ole.

Voit myös käyttää Google Search Console löytää 404 virhettä, jolloin on helppo seurata ja korjata paikan päällä olevia ongelmia ennen kuin ne alkavat vaikuttaa liikenteeseen.

Google Analytics on välttämätöntä ymmärtääksesi yleisöäsi, heidän tykkäämisiä ja inhoa. Jos et voi nimetä kolmea ominaisuutta käyttäjistäsi, sinulla ei todennäköisesti ole paljon käsitystä siitä, keitä he ovat tai mistä he tulevat.

Koska nämä työkalut ovat niin helppoja asentaa, ei oikeastaan ​​ole mitään tekosyytä, ettei niitä olisi. Jos haluat aloittaa Google Analyticsin kanssa tai integroida Google-palvelut yksinkertaisesti WordPressiin, tarkista blogi.

5. Aseta sähköpostiosoite verkkotunnuksellesi

Kasvata / rakenna sähköpostiluetteloasi WordPress-sivustossasi

Tietäneet verkkovastaavat tietävät, että sivuston verkkotunnukseen liitetty sähköposti on tärkeä tekijä, joka on asetettava ennen sähköpostiluettelon avaamista ja rakentamista..

Tämä johtuu siitä, että toisen verkkotunnuksen (esim. Gmail.com) sähköpostiosoitteen käyttäminen voi aiheuttaa ongelmia tiellä. Ne voivat vaihdella siitä, että sähköposti-ilmoituksia ei toimiteta postipalvelimille, mikä sekoittaa postitustasi väärentäviin sähköposteihin.

Verkkotunnuspohjainen sähköpostiosoite osoittaa myös käyttäjille, että sähköpostisi tulevat suoraan lähteestä sen lisäksi, että etsivät vain ammattimaisempaa.

Jos et ole määrittänyt sähköpostitiliäsi ennen käynnistämistä, on aika tehdä se. Jos sähköpostia ei tueta tai sisällytetä isännöintisuunnitelman kassalle Googlen G Suite. Se on hieno työkalu, jonka avulla on helppo hallita pienyrityksellesi hyödyllisiä työkaluja yhdessä paikassa,

6. Testaa käyttökokemus

Kuinka virtaviivaistaa WordPress-verkkosivustoasi ja parantaa käyttökokemusta

Verkkosivua luotaessa on helppo saada kiinni yksityiskohdista ja unohtaa iso kuva. Tämä voi vaikuttaa moniin verkkosivuston näkökohtiin, mutta on erityisen haitallista verkkosivustosi kokonaiselle käyttäjäkokemukselle.

On erittäin tärkeää testata käyttökokemus ja virtaviivaistaa verkkosivustosi ennen julkaisua. Sen lisäksi, että se antaa sinulle hyvän kuvan sivustosi toiminnasta, se voi myös auttaa löytämään virheitä tai ongelmia, joita et ole aiemmin huomannut..

Älä kuitenkaan usko itse vain tehtävään. On tärkeää saada ulkopuolisen näkökulma sivuston “tuntemiseen”. Usein olemme tyytyväisiä työhön ja kaipaamme ammottavia kysymyksiä.

Varmista vain, että otat kaikki neuvot vaivattomasti ja harkitset monia eri näkökulmia.

7. Suorita suorituskykytestejä

Pingdom-työkalut

Vaikka suorituskyky on teknisesti osa käyttäjäkokemusta, luokka on niin tärkeä, että omistaan ​​sille kokonaisen pisteen. Verkkosivustosi suorituskyky vaikuttaa kaikkeen poistumisprosentista SEO: han. Tämä johtuu siitä, että käyttäjät odottavat nopeita latausaikoja, kuten myös Google.

Jos verkkosivustosi latausnopeus ei ole optimaalinen, ryhdy toimenpiteisiin varmistaaksesi, että se nopeutetaan sitä välimuistityökalulla. Voit tarkistaa, kuinka kukin toimenpide vaikuttaa verkkosivustoosi, esimerkiksi työkaluilla Pingdom.

johtopäätös

Nämä kuusi vaihetta ovat vasta alkua. Menestyneimpiä verkkosivustoja ylläpitävät ihmiset, jotka eivät koskaan lopeta oppimista ja etsivät aina parempia, tehokkaampia ratkaisuja.

Onnea käynnistämisessäsi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map