6 WooCommerce-markkinointitekniikkaa myynnin lisäämiseksi

WooCommerce-markkinointitekniikat myynnin lisäämiseksi

Jännitys verkkokaupan avaamisesta on lyömätön. Kun avaat myymälän metaforiset ovet maailmalle, huomaat itsesi odottavan ensimmäistä myyntiä. Ja kun se tapahtuu, et voi olla muuta kuin kuun yläpuolella. Pian tarpeeksi innostus hiipii sisään. Haluat nähdä lisää kävijöitä. Haluat nähdä enemmän asiakkaita, enemmän myyntiä ja seurata voittoasi nousevan.


Kuka ei?!

Verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa haasteena ei ole työskennellä tekniikan tai ylläpidon kanssa; Suurin haaste on johtaa johtoja ja muuntaa ne myyntiin.

Tuloksen lisääminen on asia, joka voi tehdä tai hajottaa yrityksesi. Mutta se ei ole jotain epätavallista. Vuotta tutkimusta on käytetty ymmärtämiseen ostajapsykologia, tuloksen liipaisimien dekoodaaminen ja myyntisyklin optimointi.

Tämän laajan tutkimuksen perusteella olemme koonneet kuusi WooCommerce-markkinointitekniikkaa ja -taktiikkaa, joita voit käyttää lisäämään myyntiä verkkokaupassa.

1. Tarjoa henkilökohtainen ostoskokemus

WooCommerce-markkinointitekniikat: henkilökohtainen ostokokemus

Kun käytät aikaa WooCommerce-palvelun mukauttamiseen, voit antaa asiakkaillesi helpotuksen. Mistä vapautusta? Vapaus jatkuvasta tiedon ylikuormituksesta. Tuntuu paremmalta, kun kuulet sinulle osoitetun erityisen äänen Internet-melun kaaoksessa. Voit käyttää tätä psykologista liipaisinta saadaksesi vaikuttamaan useampiin ihmisiin ostoksille verkkokaupassasi.

Mukauttaminen voi olla hienovaraista. Esimerkiksi WooCommerce-verkkosivustosi kotisivut voidaan kutoa mielenkiintoiseksi tarinaksi, joka osoitetaan lukijalle. Jos ymmärrät ostajasi persoonallisuuden, tarina voi olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiisi, se voi saada heidät tuntemaan, että puhut yksinomaan heille ja johtaa viime kädessä heitä ostamaan tuotteesi.

Mitä enemmän ymmärrät ostajan psykologian, sitä enemmän tarinasi voi olla yhteydessä yleisöön.

On myös suora tapa tehdä mukauttaminen. Yksinkertaisiin muutoksiin kuuluu asiakkaiden osoittaminen heidän nimiensä perusteella yleisen “Hei, siellä” sijaan. Tai lähettämällä räätälöityjä sähköposteja tietyissä tilanteissa, kuten vuosipäivinä tai syntymäpäivinä. Hyvä temppu on valita tuotteita pois asiakkaan toivelistasta, jotta he kannustaisivat yritystä tekemään loppuun ostos. Nämä erityispiirteet auttavat muodostamaan yhteyden asiakkaisiin heti.

Toinen tehokas tekniikka mukauttamiseen on hinnan mukauttaminen asiakkaalle. Voit asettaa sopivat hinnat sen perusteella, kuinka suhde sinulla on asiakkaan kanssa, jos hän sanoo olevansa pitkäaikainen ostaja tai tukkumyyjä. Hinnan mukauttaminen saa asiakkaat tuntemaan olonsa erityiseksi ja voivat lisätä täydellisen vauhdin myyntistrategiaasi.

2. Lisää kiireelliset liipaisimet

WooCommerce-markkinointitekniikat: Kiireelliset laukaisejat

Neuromarketing sanoo, että tämän pienen muutoksen tekeminen verkkosivustollesi, ts. lähtölaskurin asentaminen, voi johtaa myynnin merkittävään kasvuun. Emme voineet olla samaa mieltä enemmän.

Se perustuu vakuuttava psykologia ja periaate poisjäämisen pelko. Voit ottaa käyttöön erilaisia ​​lähtölaskuria. Kuten aikataulu varastojen saatavuudesta, voit puhua alennusjaksosta (salamannopea!), Joka päättyy pian, tai asettaa ajastimen, jotta asiakkaasi voivat käyttää ilmaista toimitusta..

Taustalla on selkeä asia – kiireelliset tilanteet pakottavat meidät toimimaan nopeasti. Ja niukkuus myös kehottaa meitä ryhtymään toimiin. Se toimii koko ajan. Et esimerkiksi ehkä kiinnitä huomiota matkapuhelimen lanseeraukseen, jos tiedät, että voit ostaa matkapuhelimen milloin tahansa. Mutta jos osake on saatavana rajoitetun ajan tai jos voisit ostaa sen vain tietyinä päivinä – sinut kiinnostuu. Kuten taikuutta, kiinnostamaton ostaja kiinnittää nyt huomiota. Se on mitä haluat myös myymälästäsi, totta?!

ajoituslaajennus WooCommerce-palveluun voi auttaa sinua asettamaan ajastimen tuotteelle tai kategorialle tietylle päivämäärälle ja kellonaikalle, jotta mikä tahansa tuote voidaan ostaa rajoitetun ajan. Kun aika loppuu, tuote on piilotettu. Melko kätevä, eikö ?! Emme vitsaile taikuusosasta! ��

3. Tarjoa tuotepaketteja ja -paketteja

WooCommerce-markkinointitekniikat: Tuotepaketit ja -paketit

Kuluttajapsykologian ymmärtäminen on tärkeäWooCommerce-markkinointitekniikka ja yksi tärkeimmistä näkökohdista liiketoiminnan kasvun saavuttamiseksi yleensä.

Astu asiakkaasi kenkiin ja mieti, miten haluaisit kaiken? Liity yritykseesi liittyviin tärkeisiin foorumeihin ja sosiaalisen median ryhmiin, joissa asiakkaat ilmaisevat itseään. Ota selvää heidän kiinnostuksenkohteistaan, viimeisimmästä sirinä, uusista tarpeista, aittavasta palautteesta ja muusta, mikä auttaa sopeutumaan.

Mukauttajille pitää mielestä saada enemmän arvoa yhdellä ostolla.

Yalen Vineet Kumar ja Carnegie Mellonin Timothy Derdenger tekivät 4-vuoden tutkimuksen, jonka tuloksena,

“Sekoitettu niputtaminen tarjoaa ainutlaatuisen ja aiemmin tutkimatta menetelmän, jolla saadaan enemmän arvoa kuluttajilta tuotteen elinkaaren aikana.”

Aloita analysoimalla mahdollisia tuotepaketteja aiempien ostojen perusteella. Kerää tuotteet, jotka todennäköisemmin myydään yhdessä. Tarjoa alennuksia paketeista.

Nippujen luominen vähentää ostajan tutkimusta ja ponnisteluja. Lopulta autat asiakasta lyhentämään ostomatkaa. Panostit tarpeeksi, jotta asiakkaasi ei tarvitse. Tätä asiakkaat rakastavat.

Niput voisivat olla myös muokattavissa, jotta voit miellyttää kaikkia ostajia eri asiakaskunnissa.

4. Kaappaa mahdolliset liidit

WooCommerce-markkinointitekniikat: Sieppaavat liidit

Jokainen WooCommerce-myymäläsi kävijä on lyijy, jota tulisi kohdella tällä tavalla. Jotkut johdot ovat ilmeisempiä kuin toiset. Esimerkiksi ne, jotka lisäävät tuotteita ostoskoriin ja jättävät sitten vain myymälän tekemättä myyntiä. Mutta on niitä, jotka haluavat ostaa, mutta eivät. Hiljaiset, joista haluat saada käsityksen.

Vaikka hylättyjä ostoslisäosia voidaan käyttää oston yrittämiseen ja sulkemiseen, toivelistien tai kyselyiden liitännäisiä voidaan käyttää kohdistamaan verkkosivustosi selailijoita. Nämä liidit ovat saattaneet päästä huomaamatta, jos et antanut heille mahdollisuutta tallentaa tuote ostettavaksi tai kysyä siitä ennen ostamista päättävää.

Yksi neuvo on, että vankka sähköpostimarkkinointistrategia tulisi liittää lyijykaappauksen lisäosiin. Ajattele luoda räätälöityjä sähköposteja, jotka kohdistuvat asiakkaisiin heidän tilalleen ostomatkalla.

5. Sosiaalisten signaalien käyttö

WooCommerce-markkinointitekniikat: sosiaaliset signaalit

Katsotaanpa joitain asiaankuuluvia tilastoja. 57% kuluttajista kertoo, että sosiaalinen media vaikuttaa heidän ostoksiinsa. Johtajuuttaan johtaa Facebookiin 44%. Tämä tekee sosiaalisesta mediasta yhden tärkeimmistä WooCommerce-markkinointitekniikoista

50 miljoonaa yritystä käyttää Facebookia. On suuri todennäköisyys, että sinulla on myös yrityssivu. Mutta onko se tarpeeksi houkuttelevaa??

Varmista, että sinulla on sallitut suositukset sivullasi, jotta asiakkaasi voivat tarkistaa yrityksesi. Muita välittömiä toimia voi olla vastaaminen nykyisiin postilaatikkoviesteihin Facebook- ja Twitter-sivuilla.

Voit työskennellä lisäämään sosiaalisen median sitoutumista verkkosivustosi kautta. Varmista, että kaikilla tuotesivuilla on sosiaalisen median painikkeita, jotta asiakkaat voivat jakaa haluamansa tuotteet. Varmista myös, että joka kerta kun osto tapahtuu, asiakkaille lähetetään sähköposteja, joissa heitä pyydetään tarkistamaan yritys ja tuote sosiaalisessa mediassa.

Jos tällä hetkellä on kielteisiä arvosteluja, yritä poistaa niitä vasta, kun ne ovat loukkaavia. Vastaa jokaiseen arvosteluun. Tämä lisää uskottavuutta.

Ihmiset käyttävät usein Twitteriä mainitakseen ongelmansa tai kokemuksensa. Pidä Twitter-käsittelysi aktiivisena ja vastaa jokaiselle kyselylle, ehdotukselle tai palautteelle.

Voit siirtyä askeleen eteenpäin nimittämällä sosiaalisen median johtajan huolehtimaan kahvoista. Facebook antaa sinulle käyttämättömän mahdollisuuden luoda ja muuntaa uusia liidejä.

6. Tuotteen Q & A

WooCommerce-markkinointitekniikat: Tuotteen Q & A

Olet huomannut tämän Amazon-tuotesivuilla. Tuotteen rinnalle lähettämät suosituimmat asiakaskysymykset ja asiakkaiden vastaukset. Tämä on mielenkiintoinen tapa rakentaa tuotteen sisältöä ja vastata asiakkaan kysymyksiin ennen ostoa.

Harvemmat asiakkaat kokevat tarpeen käyttää livekeskustelua tai muita tukitoimintoja, kun olet jo lähettänyt vastaukset suosittuihin tuotteisiin liittyviin kyselyihin. Tämä antaa hengitystilaa tukitiimillesi.

On suositeltavaa kehystää oikeat kysymykset. Ei vain jotain teknistä žargonia. Kielen tulisi olla yksinkertainen, ja ratkaisut eivät saa olla hämmentäviä.

Kokeile sisällyttää a Ota yhteys tukeen -painiketta lähellä kysymys- ja vastausjoukkoa, joka tapauksessa asiakkaiden on enemmän kysyä. Jokainen johto on yhtä tärkeä. Varmista, ettet jätä mitään marginaalia sen liukumiseksi.

Ennen kuin lakkaamme WooCommerce-markkinointitekniikoita, tässä on toinen neuvoja

Yllä olevat WooCommerce-markkinointitekniikat antavat sinulle nopeampia tuloksia. Seuraava vaihe on verkkosivustosi analysointi enemmän ja ainutlaatuisten tekniikoiden keksiminen yrityksesi mukaan.

Aluksi voit alkaa kysyä itseltäsi kysymyksiä omasta yleisö. Aloita väestötietojen tarkastelu ja keksiä sopivia markkinointistrategioita. Yksityiskohtainen analyysi auttaa sinua selvittämään asiakkaiden ostokäyttäytymisen WooCommerce-verkkosivustollasi.

Yritä löytää syyt siihen, miksi johtoja ei tule tuloksia. Onko kyse sisällöstä vai puuttuuko tietty toiminto? Aiheuttaako käyttöliittymä asiakkaille vaikeuksia selata verkkosivustoa? Onko teknisiä virheitä, jotka johtivat keskeneräisiin liiketoimiin? Tai onko heikko tukijärjestelmä estänyt kävijöitä pääsemästä päätöksentekovaiheeseen?

Selvitä keskiarvo aika joka muunsi myymälässäsi käytettyjä viittauksia. Kokeile analysoida asiakkaiden verkkosivustojen käyntejä pitämällä tämä keskimääräinen aika vertailuna. Aloita diagnoosien syyt sekä onnistuneiden että epäonnistuneiden konversioiden taustalla löytääksesi asiaankuuluvat mallit.

Käytä asiakkaita ja vieraile erilaisissa kilpailija sivustoja. Vertaa tätä verkkosivustosi ostoskokemukseen. Seuraa tarkkaan eroa ja löydä puuttuva linkki.

Tällaiset arvioinnit olisi suoritettava säännöllisesti ja havainnot on koottava nopeaa käyttöä varten. Kuviot alkavat muodostua, vain jos analysoit tarpeeksi oikealla lähestymistavalla.

Kuten Roy T. Bennett sanoo, “Työnnä rajoja tavallisen ulottumattomissa; olkoon se “ylimääräinen” “ylimääräisessä”.

Jos sinulla on kysyttävää yllä mainituista vinkkejä tai joitain omia lisättäväksi, jätä kommentti alapuolelle. Haluaisimme kuulla ajatuksesi WooCommerce-markkinointitekniikoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map