6 vakuuttavaa syytä WordPress on sivustosi paras alusta

Syy, miksi WordPress on paras alusta verkkosivustollesi

Alustan valitseminen on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä päätöksistä, jotka teet uudelle verkkosivustollesi. Sisällönhallintajärjestelmäsi (CMS) auttaa määrittämään sivustosi sujuvuuden, samoin kuin käytettävissä olevat työkalut ja mukautusvaihtoehdot. Kaikkien mahdollisten valintojen avulla voi kuitenkin olla helppo tuntea uhriksi.


Onneksi on yksi vaihtoehto, joka on turvallinen veto melkein missä tahansa tilanteessa: WordPress. Tämä ilmainen, avoimen lähdekoodin CMS on täydellinen kehys kaiken rakentamiseksi yksinkertaisesta blogista kukoistavaan verkkokauppasivustoon. Se on helppo käyttää, mutta silti tehokas ja joustava vastaamaan yksilöllisiä vaatimuksiasi.

Jos et ole vieläkään vakuuttunut, lue edelleen – annamme sinulle kuusi perusteellista syytä, miksi WordPress on valittu CMS, jotta voit tehdä tietoisemman päätöksen. Katsotaanpa heidät!

1. WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin

WordPress.org-kotisivu.

Jos etsit ilmaista, mutta tehokasta tapaa rakentaa verkkosivustosi, et voi mennä pieleen WordPressin kanssa.

Yksi WordPressin suurimmista myyntikohdista on, että ydinalusta on täysin ilmainen. Tämä tarkoittaa, että voit tarkistaa sen maksamatta etuoikeudesta, ja pidemmällä aikavälillä huolestuttavia kustannuksia on yhtä vähemmän. Jos haluat hyödyntää teemojen, laajennusten ja muiden työkalujen tarjoamia edistyneitä ominaisuuksia, voit valita paljon ilmaisia ​​ja edullisia vaihtoehtoja..

WordPress on ilmainen, koska se on avoimen lähdekoodin projekti. Käyttämällä avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmää, joka on ollut olemassa jo kauan kuin WordPress tarjoaa omat ainutlaatuiset edut. Alusta päivitetään usein, sitä on helppo mukauttaa ja testata laajasti – ja siellä on valtava yhteisö, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan tuen. Toisin sanoen, kun käytät WordPressiä verkkosivustollesi, valitset joustavan ja aikatestatun ratkaisun, joka ei riko budjettiasi.

2. WordPress on aloittelijaystävällinen CMS

WordPress-kojetaulu.

WordPress-kojetaulu on intuitiivinen uusille tulokkaille ja helppo käyttää.

Minkä tahansa tyyppisen uuden ohjelmiston käyttö voi olla pelottavaa, ja jos olet luomassa ensimmäistä verkkosivustoasi, sinulla ei todennäköisesti ole kokemusta sisällönhallintajärjestelmistä. Onneksi WordPressin käytön aloittaminen on helppoa, vaikka oletkin aloittelija; sinun ei tarvitse mitään koodaustietoja luodaksesi täysin toimivan sivuston. Lisäksi järjestelmänvalvojan hallintapaneeli on helppo ymmärtää ja selata, kirjoitatko sisältöä, muokkaatko asetuksia vai asennat teemoja ja laajennuksia.

Kuitenkin, jos olet ei aloittelija, älä anna WordPressin näennäisen yksinkertaisuuden kääntää sinut pois. Se on erittäin tehokas ”konepellin alla” ja antaa sinun mukauttaa sivustosi kaikkia näkökohtia haluamallasi tavalla, jos sinulla on tekniset katkot.

3. WordPress-teemat ja -laajennukset antavat sinulle vertaansa vailla olevan voiman ja joustavuuden

Paras Vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun WordPress-laajennukset

WordPress-ydin tarjoaa useita avaintoimintoja, mutta monet sivustot vaativat lisätoimintoja. Sieltä teemoja ja laajennuksia tulee, koska näiden työkalujen avulla on mahdollista mukauttaa sivustosi suunnittelu ja toiminnot helposti. Siellä on tuhansia vaihtoehtoja, jotka on helppo löytää, ja monet ovat täysin ilmaisia ​​(tai yllättävän edullisia).

Teemat = Helppo suunnittelu

Toisin kuin muut alustat, WordPressillä sivustosi suunnittelu on todella vain mielikuvituksen rajoittamaa. Löydät teemoja tietyntyyppisille verkkosivustoille, jotka on varustettu kaikilla suunnitteluselementeillä, joita olet seurannut. Nämä niche-kohtaiset vaihtoehdot kattavat kaiken, mukaan lukien valokuvausteemoja, verkkokaupan WordPress-teemoja, henkilökohtaisia ​​blogeja ja melkein mitä tahansa muuta.

Etkö ole varma mitä etsit? Ei hätää – tässä monikäyttöiset teemat loistavat! Monikäyttöiset teemat tai teemakehykset tarjoavat paljon ominaisuuksia, sisustuselementtejä ja yleensä näytedemoja, jotka antavat sinulle enemmän inspiraatiota ja vaihtoehtoja sivustosi luomiseen. Usein mainitaan parhaimpana vaihtoehtona yrityssivustoille. Ne ovat todella loistava vaihtoehto kaikenlaisille sivustoille. Muutama suosikki on Total-teema, Divi ja Avada.

Plugins = Tehokkaat ominaisuudet

Sama pätee laajennuksiin – siellä on työkalu melkein kaikille haluamillesi ominaisuuksille. Olipa kyseessä yhteyslomake, ilmainen foorumi tai sosiaalisen median integrointi. Yritä vain olla liian kantautunut.

Vaikka liitännäiset ovat mahtavia, tarvitset todennäköisesti vain muutaman saadaksesi sivustosi haluamaasi paikkaan. Asenna vain tarvitsemasi laajennukset ja tee parhaasi välttääksesi päällekkäiset toiminnot. Asenna esimerkiksi WooCommerce vain, jos aiot lisätä kaupan sivustoosi. Tai jos haluat käyttää WordPress-sivuohjelmaa, valitse yksi ja pidä se kiinni. Päällekkäiset laajennukset (kuten kahden sivunmuodostajan käyttäminen) voivat johtaa konflikteihin, jotka puolestaan ​​rikkovat sivustosi. Kaikki maltillisesti!

4. WordPress-suojausominaisuudet tarjoavat mielenrauhan

Wordfence WordPress -suojauslaajennus

Wordfence Security -tyyppiset laajennukset tarjoavat yksinkertaisen tavan suojata sivustoasi.

Käytätpä sitten henkilökohtaista blogia tai suurta verkkokauppasivustoa, sinun on varmistettava, että sivustosi on suojattu. WordPress-ydin on suunniteltu turvallisuutta ajatellen, joten se auttaa suojaamaan tietojasi ja sisältöäsi suoraan laatikosta. Lisäksi, tietoturvapäivitykset julkaistaan ​​säännöllisesti käsitellä viimeisimpiä kysymyksiä ja huolenaiheita.

Jos tämä ei riitä, voit ladata yhden parhaista tietoturvalaajennuksista tehdäksesi sivustosi entistä turvallisemmaksi. Siellä on paljon erinomaisia ​​ilmaisia ​​vaihtoehtoja, jotka suojaavat sivustosi pienellä vaivalla teiltä, ​​kuten Wordfence-suojaus. Tietysti on aina fiksu olla käytännöllinen suojaamaan työtäsi. Suurin osa tietoturvaloukkauksista johtuu ihmisen virheestä eikä CMS: n virheestä, joten muista tehdä joitain yksinkertaisia ​​varotoimia WordPress-tietoturvan parantamiseksi sivustollasi.

5. WordPress auttaa sinua korkealla sijoituksella hakukoneissa

Yoast SEO -laajennus

Käytä WordPress-laajennusta, kuten Yoast SEO, varmistaaksesi, että hakukoneet löytävät ja ymmärtävät sisältösi.

Jos päätät rakentaa verkkosivuston, haluat todennäköisesti, että mahdollisimman monet ihmiset käyvät siinä. Yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä (sen lisäksi, että luodaan vain mahtavaa sisältöä) on harjoittaa tehokasta hakukoneoptimointia tai SEO: ta. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa sivuston mukauttamista, jotta Googlen kaltaiset hakukoneet voivat helposti löytää ja näyttää sen asianmukaisissa hakutuloksissa.

Kuten tietoturva, myös WordPress-ydin on optimoitu hyvin hakukoneille suoraan laatikosta. Esimerkiksi sekä verkkosivuston nopeus että mobiililaitteiden reagointikyky ovat avaimet oikealle SEO: lle ja WordPressissä on molemmat emäkset peitetty. Vielä enemmän vaihtoehtoja voit tarkistaa SEO-laajennuksen. Suosittelemme Hiiva SEO, perustuu helppokäyttöisyyteen ja ominaisuuksien laajuuteen. Lisätietoja: yksinkertainen Google-haku yhdistää sinulle tonnia oppaita WordPress SEO: n parantamiseksi.

6. WordPress tarjoaa vertaansa vailla olevaa tukea

Viralliset WordPress-tukifoorumit.

Virallisella WordPress-sivustolla sekä yhteisöfoorumeilla ja blogeissa on runsaasti tukea.

Verkkosivuston luominen on edelleen suuri työ jopa sellaisen intuitiivisen CMS: n avulla, kuten WordPress. Tämä on erityisen totta, jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen. Onneksi, kuten aiemmin mainitsimme, WordPressillä on suuri ja kukoistava käyttäjäyhteisö kaikilla taitotasoilla. Apua oppaan, neuvojen tai jopa suoran avun muodossa on harvoin vaikeaa.

Tässä on vain muutama monista tavoista saada tukea WordPress-sivustolle:

 • Virallinen WordPress tietokanta ja tukifoorumeita
 • Online WordPress -oppaat ja -kurssit (sekä ilmaiset että premium)
 • Tukifoorumit yksittäisille teemoille ja laajennuksille (esimerkiksi Yoast SEO on oma foorumi)
 • WordPress-blogeja kuten meidän (täällä on yli 40 blogia, joita rakastamme)!

Riippumatta siitä, mitä kamppailet tai haluat oppia miten tehdä, nopean Google-haun tai foorumin selaamisen pitäisi paljastaa joku juuri etsimälläsi vastauksella.


WordPress on ollut toiminnassa yli kymmenen vuotta, eikä mikään tuosta ajasta ole mennyt hukkaan. Tämä avoimen lähdekoodin CMS on houkutellut menestyvää, intohimoista yhteisöä, joka varmistaa, että se pysyy mahdollisimman turvallisena, joustavana, toiminnallisena ja ajan tasalla. WordPress-ytimen keskeisten ominaisuuksien ja tuhansien teemojen ja laajennusten välillä, jotka ovat käytettävissä alustan laajentamiseksi, ei ole paljon sinua ei voi tehdä sen kanssa.

Onko sinulla kysyttävää WordPressin käytön aloittamisesta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map