5 yleistä WordPress-julkaisun jälkeistä ongelmaa

5 yleistä WordPress-julkaisun jälkeistä ongelmaa

Uuden WordPress-verkkosivuston julkaiseminen on jännittävää ja tyydyttävää, ja jos olemme rehellisiä, enemmän kuin hieman stressaavaa. Jopa helposti seurattavissa verkkosivustojen käynnistystä edeltävä tarkistuslista. Mutta työ ei ole vielä ohi.


Vaikka sinulla on huipputason laadunvalvonta, on joitain ongelmia, joita on vaikea havaita ennen uuden verkkosivuston avaamista. Ohessa on 5 yleisintä WordPress-sivustoissa ilmenevää ongelmaa, kun sivusto on julkaistu, ja vinkkejä niiden korjaamiseen nopeasti.

1. Roskapostin lähetys yhteyslomakkeissa

12 parasta roskapostin torjuntaa WordPress 2019: lle

On vaikea määrittää, mikä suojaustaso roskapostia tarvitaan, ennen kuin verkkosivusto tulee käyttöön. Roskapostia – ei toivottua tai suorastaan ​​haitallista – on nykyään niin laajalti levinnyt verkossa, että sitä voi olla vaikea välttää kokonaan, ja on hyvin yleistä, että verkkosivuston omistaja upotetaan roskapostilomakkeiden lähettämiseen pian julkaisun jälkeen..

On 2 yleistä tapaa torjua spot-robotteja: hunajapotit ja captchas. Honeypots viittaa menetelmään, jolla kenttä lisätään muotoon, joka on piilotettu käyttäjille, mutta että robotit täyttävät. WordPress-sivustoissa on runsaasti suosittuja lomakelisäosia, kuten Gravity Forms ja Contact Form 7, jotka tarjoavat yksinkertaisia ​​vaiheita salliaksesi hunajapotit.

Toinen vaihtoehto on lisätä captcha lomakkeeseen, joka vaatii käyttäjän suorittamaan pieni palapeli todistaakseen, että he eivät ole robotteja. Captcha-vaihtoehdot ovat parantuneet vuosien ja Google recaptcha tarjoaa nyt näkymättömän captcha-asetuksen erilaisilla asetuksilla. Jotkut verkkosivustot saattavat vaatia sekä hunajapotteja että captchaa vähentääksesi lähetysten määrää (onneksi tarjolla on erilaisia ​​roskapostin torjuntaohjelmia).

2. Hidas suorituskyky isäntämääritysten vuoksi

Paras WordPress-hosting verkkosivustollesi

Suorituskyky on ollut kriittinen painopiste jokaisessa WordPress-sivustossa siitä lähtien, kun mobiilisivun nopeudesta tuli Google sijoituskerroin vuonna 2018. Huonoilla sivujen latausaikoilla ja seisokkeilla voi olla kauaskantoisia kielteisiä vaikutuksia uudelle verkkosivustolle, mutta voit suorittaa useita vaiheita mahdollisten haittojen lieventämiseksi..

Aloita suorittamalla alustavat nopeus- ja suorituskykytestit samalla verkkosivuston uudelleensuunnittelu tuotantopalvelimella. Nämä ensimmäiset testit voivat poistaa tulevaisuuden ongelmat, mutta käynnistyksen jälkeiset testit antavat tarkimmat tulokset, etenkin kun kyse on paljon liikennettä käyttävistä verkkosivustoista.

Jos sivun latausajat ovat hitaita, arvioi ensin isäntämääritykset. Onko verkkosivusto jaetussa isännöintipalvelimessa, jolla on rajalliset resurssit? Pystyykö palvelin käsittelemään liikenteen määrää?

Koska suurin osa web-suunnittelijoista ja -kehittäjistä noudattaa parhaita käytäntöjä kuvien optimoinnissa, et yleensä löydä kuvan optimointia uuden sivuston huipputehokkuuden syylliseksi..

Suurin osa suorituskykytesteistä hajottaa palvelimen vasteajan, ja tämä tieto voi auttaa selvittämään, onko sinun vaihdettava isäntäasetuksia tai palveluita. Suorituksen lisäksi voit testata käyttöaikavalvontajärjestelmää ensimmäisten 30 päivän ajan käynnistyksen jälkeen.

3. Virheiden indeksointi Google Search Consolen avulla

Google Search Console -indeksin kattavuusraportti

Indeksointiongelmia esiintyy usein uusien verkkosivustojen yhteydessä, etenkin sivustoissa, joissa URL-rakenteeseen on tehty suuria muutoksia ja lukuisia uudelleenohjauksia. Google Search Console on loistava työkalu indeksointivirheiden löytämiseen.

Tarkista Google Search Consolessa Indeksin kattavuusraportti ja katso mahdolliset virheet vianetsintäosasta. Tässä on joitain yleisimmistä virheilmoituksista, joita voi tapahtua uuden verkkosivuston avaamisen jälkeen:

 • Sivut estetään robots.txt-tiedostolla
 • Sivulla ei ole indeksiä
 • Sivulla on indeksointiongelma
 • Lähetetty URL on pehmeä 404
 • Lähetetty URL on 404

Tarkasta aina, onko robots.txt-tiedostoon liittyviä virheitä tai hakemistoasetuksia ei ole, tarkista aina, että WordPress-sivuston yleinen lukuasetus ”estää hakukoneita indeksoimasta tätä sivustoa” ei ole valittu käynnistyksen jälkeen. Tämä voi olla yksinkertainen mutta merkittävä virhe uudelle verkkosivustolle.

Tiettyjen sivujen URL-osoitteiden kohdalla, jotka on merkitty indekseiksi, sinun on tarkistettava verkkosivuston asetukset ja onko tiettyjen sivujen oltava ilman hakemistoa vai onko niitä muokattava. Indeksin kattavuusraportin indeksointiongelma voi olla vaikeampi ratkaista. URL-tarkistustyökalu Google Search Consolessa on paras tapa kerätä enemmän tietoja siitä, mikä voi aiheuttaa ongelman.

Jos virheitä on havaittu 404, on tärkeää korjata ne mahdollisimman pian. Lukuisien 404 virheiden vaurioittaminen voi vahingoittaa nykyisiä verkkosivustojen sijoituksia. Näiden yleisten virheilmoitusten lisäksi Google Search Console saattaa paljastaa lisätietoja, kuten liikkuvuusvirheitä ja suorituskykyarviointeja, joista voi olla apua myös käynnistyksen jälkeisen arvioinnin yhteydessä.

4. Väärä esitelty kuva sosiaaliseen jakamiseen

Kuinka luoda jaettavissa olevia sisältökuvia sosiaaliseen mediaan

Uuden verkkosivuston julkaiseminen on uskomaton markkinointimahdollisuus, ja tietysti haluat jakaa uuden kauniin sivuston sosiaalisessa mediassa ja eri markkinointikanavilla..

Ennen kuin sinä tai joku osuu jakopainikkeeseen, tarkista kotisivun esitelty kuva. Testaa verkkosivuston URL-osoitteen jakaminen sosiaalisen median alustalla ja katso, mikä esitelty kuva ja teksti näkyvät URL-osoitteessa.

Jos et ole tarkistanut sosiaalisen jakamisen asetuksia, on tavallista, että Facebook-kaltainen foorumi vetää satunnaisen kuvan kotisivulta ja muuttaa mielenkiintoisesta viestistään pettyvän uuden verkkosivuston esikatselun..

Näitä asetuksia voidaan säätää monella tapaa. Facebook ja useat alustat käyttävät avointa kuvaajaprotokollaa. Voit käyttää Facebookin avoimen kuvaajan virheenkorjaus -työkalulla nähdäksesi nykyiset tiedot, joita alusta käyttää, kun etusivun URL-osoite jaetaan. Kun olet säätänyt kotisivusi avointa kuvaajaprotokollaa, voit käyttää virheenkorjaustyökalua Facebookin välimuistin tyhjentämiseen URL-osoitteelle.

Hiiva SEO on toinen hyödyllinen työkalu sosiaalisen jakamisen asetusten tekemiseen. Ilmainen laajennus sisältää sosiaalisen median osan Facebookille ja Twitterille. Koska nämä ovat kaksi tärkeintä sosiaalisen median alustaa, näiden alustojen asetusten korjaaminen varmistaa usein, että verkkosivusto näyttää hyvältä, kun sitä jaetaan muille. Tai voit käyttää näitä vinkkejä jaettavien kuvien luomiseen sosiaaliseen mediaan (manuaalisesti tai laajennuksen avulla).

5. Puuttuvat tai virheelliset seurantakoodit

Kuinka asentaa Google Tag Manager for WordPress

Useimmat analytiikkaympäristöt ja mainoskampanjat luottavat seurantakoodiin tietojen keräämiseen verkkosivustollesi. Suunnitellessasi uudelleen olemassa olevaa verkkosivustoa, et ehkä tajua tai muista, että nämä seurantakoodit on määritetty aiemmin, ja saatat unohtaa siirtää ne uuteen verkkosivustoon.

Saatat käyttää useita markkinointikampanjoita samanaikaisesti uuden sivuston avaamisen kanssa. Väärien seurantakoodien käyttäminen tai niiden lisäämisen unohtaminen voi aiheuttaa useita ongelmia, kuten merkittävän raukeamisen tiedonkeruussa heti, kun sitä tarvitset.

Jos käytät Google Tag Manager -sovellusta kaiken seurannan hoitamiseen, sinulla on usein Google Tag -koodi sivustolla ja kaikki muut seurantakoodit tag managerissa. Jos puuttuu ensisijainen Google Tag Manager -koodi uudelta verkkosivustolta, tämä voi johtaa tietojen menetykseen monissa seurantaympäristöissä.

Käynnistyksen jälkeisenä tarkistusluettelokohteena katso mitä tahansa analytiikkaa tai seurantaohjelmistoa, kuten Google Analytics, heti julkaisun jälkeen ja sitten uudelleen 30 päivää myöhemmin. Etsi epäsäännöllisyyksiä ja pudotuksia tiedoissa. Suurin osa seurantakoodeista lisätään verkkosivuston otsikkoon, joten voit myös tarkistaa olemassa olevien tai puuttuvien koodien otsikkokoodit..

Vältä käynnistyksen jälkeisiä ongelmia

Ja siellä se on: 5 käynnistyksen jälkeistä laadunvalvontatehtävää, jotka auttavat välttämään mahdollisimman paljon vaivaa käynnistyksen jälkeen.

Loppujen lopuksi sivuston käynnistäminen on valtava saavutus, ja epäilemättä mieluummin mieluummin nautit sujuvasta purjehduksesta kuin välkkymisestä vältettävissä olevien ongelmien kanssa.

Oletko törmännyt muihin ongelmiin sivustosi käynnistämisen jälkeen? Vai onko sinulla muita jakeluvinkkejä, jotka haluat jakaa? Kerro meille kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map