5 työkalua WordPress-suorituskyvyn ja sivuston nopeuden testaamiseen

Työkalut WordPress-suorituskyvyn ja sivuston nopeuden testaamiseen

Oletko koskaan istunut ja odottanut hitaasti ladattavaa verkkosivustoa? Mahdollisuudet ovat sen sijaan, että odottaisit arvokkaita sekunteja sivuston lataamiseen, olet valinnut Takaisin painiketta. Toisin sanoen Internet toimii kuumeisessa tahdissa, ja jos sivustosi ei pysty pitämään sinua, riski menettää asiakkaita, kävijöitä ja tilaajia – siksi on tärkeää testata säännöllisesti WordPress-suorituskykyä ja tehdä parannuksia sivustollesi..


Nopeissa sivustoissa on parempi käyttäjien sitoutuminen, tulosprosentit ja ehkä jopa hakukoneiden sijoitukset – sinun on aika päästä mukaan. Tässä viestissä tutustun viiteen työkaluun WordPress-sivustosi suorituskyvyn ja nopeuden testaamiseksi, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset tänään.

Miksi WordPress-sivustosi on hidas?

On useita syitä, joiden vuoksi sivustosi tehokkuus voi olla tavallista huonompi. Kuormausnopeudet vaihtelevat sivustoittain, mutta useimmissa sivustoissa on muutamia tekijöitä.

WordPress-verkkosivustojen yleisimmät syyt sivun lataamisen hidastumisia ovat:

 • paisuneet / huonosti koodatut liitännät
 • huonosti koodatut teemat
 • suuret kuvatiedostot
 • huono isännöinti (ei sovellu verkkosivustollesi)

Alla näytämme, kuinka nämä yleiset ongelmat voidaan korjata. Ennen kuin aloitat verkkosivustosi optimoinnin, sinun on kuitenkin ensin tarkistettava, kuinka nopeasti se toimii.

Parhaat työkalut WordPress-suorituskyvyn testaamiseen

Seuraavat WordPress-suorituskyvyn testausvälineet antavat sinulle täydellisen kuvan verkkosivustosi toimivuudesta. Voit käyttää yhtä työkalua tai käyttää niitä kaikkia ristiviittaamalla verkkosivustojen tietoja.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights on Googlen aivoristi. Tämä muodikas verkkosovellus mittaa ja testaa WordPress-sivustosi suorituskykyä useilla laitteilla, mukaan lukien työpöytä- ja mobiiliselaimet. Tämä on hyödyllistä, jos kävijät käyttävät sivustoasi useilla näytön kokoilla ja laitteilla.

2. Pingdom-työkalut

Pingdom-työkalut

Pingdom on ilmainen työkalu, joka antaa sinulle koko sivuston suorituskykyä koskevat tiedot, mukaan lukien latausajan, sivun koon, sekä yksityiskohtaisen analyysin jokaisesta verkkosivustosi sivusta. Mikä parasta, tämä sovellus tallentaa suoritushistorian, joten voit seurata, jos pyrkimyksesi parantaa latausaikoja toimivat.

3. GTmetrix

GTmetrix-suorituskykytesti

Kertomus siitä GTmetrix tuottaa näyttää sinulle täydellisen historian verkkosivuston latausnopeuksista sekä yksityiskohtaisen raportin, joka ehdottaa tapoja parantaa verkkosivustosi suorituskykyä. Alkuperäisten sivuanalyysityökalujen lisäksi tällä web-työkalulla on myös videotoisto-ominaisuus, jonka avulla voit nähdä missä latausnopeuden pullonkaulat esiintyvät.

4. WebPagetest

WebPagetest

WebPagetest antaa sinulle sivustosi latausnopeuden ja erittely sivustosi suorituskyvystä. Se on ainutlaatuinen sikäli, että sen avulla voit valita maan, josta tarkastella raporttia, jotta näet sivustosi suorituskyvyn kaikkialla maailmassa. Tämä on hyödyllistä, jos sinulla on suuri ulkomainen käyttäjäkunta.

5. YSlow-selainlaajennus

YSlow-selainlaajennus

YSlow on selaimen laajennus, jonka avulla voit seurata minkä tahansa sivustosi suorituskykyä. Se ei anna sinulle todellista latausaikaa, mutta se hajottaa yli 20 erilaista suoritusarvoa. Tämän avulla voit vertailla muita kilpailijoiden sivustoja omassa markkinarakoissasi nähdäksesi, kuinka sivustosi seisoo.

Vaihtoehdot parantaa WordPress-sivustosi suorituskykyä

Kun sinulla on selkeä käsitys sivustosi tehokkuudesta, voit alkaa parantaa sitä. Alta löydät muutamia yleisimmistä hitaasti latautuvien sivujen syyllisistä ja mitä voit tehdä niiden korjaamiseksi.

Erikoistunut hosting

WPEngine

Halvin hosting-ratkaisu ei ole koskaan paras valinta verkkosivustojen korkealle suorituskyvylle. Halvemmalla isännöinnillä ei yleensä ole omistettua kaistanleveyttä kattamaan WordPress-sivustosi kaikkia yksityiskohtia (tämä on yksi tapa, jolla he pitävät kustannuksensa kurissa, tarjotakseen sinulle niin hullua alhaista hintaa).

Jaettu hosting voi silti kattaa kaikki sivustosi tarpeet. sinun on ensin tehtävä tutkimus. Jos etsit erillistä WordPress-isännöintipalvelua, jokin seuraavista on hienoja vaihtoehtoja:

Harkitse tiettyjen laajennusten asennuksen poistamista

Query Monitor Free WordPress -laajennus

Voi olla erittäin houkuttelevaa lisätä vielä yksi ominaisuus verkkosivustollesi laajennuksen avulla; Loppujen lopuksi ohjelmasta on saatavana yli 30 000 laajennusta WordPress-laajennushakemisto yksin.

Jos harkitset laajennuksen asentamista, varmista, että se on korkealaatuista, koska huonosti koodatut laajennukset saattavat hidastaa sivustosi toimintaa. Kun valitset laajennusta, varmista, että sillä on korkea luokitus, suuri määrä latauksia ja että se on päivitetty äskettäin.

Yksi tapa nähdä, mitkä laajennukset vaikuttavat sivustosi suorituskykyyn, on käyttää nimitystyökalua Kyselymonitori. Voit käydä läpi jokaisen sivustosi laajennuksen, poistaa niiden aktivoinnin ja aktivoida ne uudelleen, samalla kun teet sivuston lataustestejä – tai voit käyttää tätä laajennusta. Tämä laajennus luo täydellisen raportin kaikista sivustosi tietokantakyselyistä, jotka voidaan sitten suodattaa komponenttien perusteella nähdäksesi, mitkä lisäosat käyttävät resurssejasi. Laajennus tarjoaa myös tietoja vapautetuista koukkuista, PHP-virheistä, kyselyvarioista, skripteistä ja tyyleistä, HTTP-pyynnöistä, uudelleenohjauksista, Ajax-pyynnöistä ja muusta.

Pudota huonosti koodattu teema

Huomaa, että huonosti koodatut ja heikkolaatuiset teemat voivat vaikuttaa merkittävästi sivustosi suorituskykyyn. Vaikka olet maksanut premium-hinnan teemasta, tämä ei takaa, että sillä on korkealaatuinen koodi.

Hyvä vertailukohta on testata nykyistä tai ostamasi teemaa alkuperäistä WordPress-teemaa vastaan, joka on läsnä uuden asennuksen jälkeen (ja vain niin, että tiedätte, kaikki ilmaiset WordPress-teemat ja premium-teemat, jotka on muotoiltu täällä WPExplorer käyttää puhdasta ja kelvollista koodia sivustosi suorituskyvyn optimointiin, mukaan lukien myydyimmät Total WordPress -kehykset.

Pakkaa ja optimoi kuvia

TinyPNG

Laadukkaat kuvat ovat ratkaisevan tärkeitä sisältösi ja verkkosivustosi erottamisessa, mutta älä anna niiden vaikuttaa sivustosi suorituskykyyn. Voit pakata ja optimoida kuvia menettämättä laatua, mikä pitää sivustosi käynnissä nopeasti. Seuraavat laajennukset pakkaavat kaiken, mitä sivustosi Mediakirjasto-osiossa on.

Jos et halua asentaa laajennusta, toinen vaihtoehto on käyttää online-kuvanpakkaustyökalua, kuten TinyPNG tai Kraken, ennen kuvan lataamista sivustoosi.

Käytä välimuistin laajennusta

W3-välimuisti

Koska WordPress-sivustojen on tehtävä säännöllisiä tietokantapyyntöjä, välimuistilaajennus vähentää näitä pyyntöjä luomalla staattisen HTML-sivun, jota voidaan näyttää sen sijaan. Välimuistin laajennusten avulla sivustosi voi käsitellä suurempaa määrää liikennettä, ja myös pakata ja optimoida sivustosi muita alueita. Kaksi yleisimmin käytettyjä välimuistin laajennuksia ovat WP Super-välimuisti ja W3-välimuisti. On vaikea valita toisiaan, joten katso itse ja valitse kumpi sopii mieluummin.

Jatkuva sivuston ylläpito

Jos haluat sivustosi pysyvän nopeana, sinun on ylläpidettävä sitä säännöllisesti. Jatkuva ylläpito sivustoltasi sisältää kommentti-roskapostin käsittelemisen, vioittuneiden linkkien ja sivujen korjaamisen ja tietokannan optimoinnin laajennuksella, kuten WP-DBManager. Tämä auttaa pitämään sivustosi suorituskyvyn korkealla tasolla, joten et näe laskua äskettäin päivitetyssä sivustossasi, johon olet työskennellyt niin kovasti.

WordPress-suorituskyvyn johtopäätös

Suorituskykyisellä verkkosivustolla, jolla on nopea latausnopeus, tulee entistä tärkeämpää ajan myötä. Onneksi ilmaisten online-työkalujen ja WordPress-laajennusten avulla voit testata sivustosi WordPress-suorituskykyä löytääksesi ongelmapaikat ja korjata ne ilman liikaa työtä.

Kuinka pidät sivustosi nokan ja nopeana? Jokainen plugin mainitsee meillä jäi? Haluaisin kuulla heistä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map