5 tukityyppiä Jokainen verkkosuunnittelija tarvitsee

5 tukityyppiä Jokainen verkkosuunnittelija tarvitsee

Verkkosivun ylläpito ei ole helppoa, vielä vähemmän kun olet oman freelance-suunnitteluliikeesi kärjessä. Luovan työn ohella sinun odotetaan žongloivan omaa sivustoasi ja asiakkaidesi tarpeita.


Olit yksin tai takana on joukkue, siitä voi tulla ylivoimainen. Jatkuvat tekniset häiriöt, vähentyvä kävijäliikenne tai haittaohjelmat, joita et ole pystyneet käsittelemään, saattavat tuntea olosi toivottomaksi ja turhautuneeksi.

Mutta on myös muita paikkoja kääntyä; Jos yrität pysyä kaikkien näiden asioiden päällä, erikoistuneen tukitiimin käyttäminen on hieno tapa palata jalkoihisi – joten voit unohtaa nämä asiat ja palata suunnitteluun!

1. Web-hosting-tuki

Web-hosting-tuki

Verkkosuunnittelija ei ole mitään ilman verkkosivustoja, ja kaikki sivustot tarvitsevat isännöinnin. Jos teknisiä ongelmia ilmenee, isännöi ensin palveluntarjoajaa ensin. Se on yleensä ilmainen, ja suurin osa tarjoaa ympärivuorokautista tukea.

Muista, että kiinteän isännän valitsemisen tulisi olla etusijalla. Jolle on hyödyllistä tukea, ilmaisia ​​varmuuskopioita, perusturvallisuutta ja SEO-ominaisuuksia sekä WordPress-optimointi, on asioita, jotka sinun tulisi pitää silmällä. Sinun ei tarvitse hävittää satoja tarpeettomia ominaisuuksia varten. Korkeintaan sinun on parannettava sitä vain tietoturvaohjelmistojen tai ylimääräisen SEO-optimoinnin avulla.

Lyhyesti: etsi verkkosivustoa, joka tarjoaa suurimman tai osan tarvitsemastasi. Tuki, joka haluaa työskennellä kanssasi, on välttämätöntä, ja myös lisäosat, jotka poistavat kolmansien osapuolien varmuuskopioiden tai suojaussovellusten tarpeen, ovat myös hyviä.

Voit etsiä isompia yrityksiä, kuten Siteground tai Bluehost, mutta joskus on parempi valita pienempi yritys, koska se voi tarjota erikoistukea.

Suosittelemme tyypillisesti hallittua WordPress-isännöintia, koska useimmissa tapauksissa saat mitä maksat. Suosituin valintamme on WP Engine (mikä on WPExplorerin valtuuttama), joka tarjoaa loistavan live-chatin ja tiketit -tuen. Valitsemastasi suunnitelmasta riippuen ne tarjoavat myös puhelintukea kasvu- ja skaala-tasosuunnitelmiin. Muita hienoja vaihtoehtoja ovat Kinsta ja Vauhtipyörä (vaikka voit tarkistaa parhaan WordPress-hosting-luettelomme, jos haluat nähdä lisää).

Pidä silmällä yritystä, jolla on ystävällinen joukkue, joka tarjoaa sähköpostia ja puhelintukea. Tarkista online-arvosteluista hyviä yrityksiä, jotka asettavat etusijalle asiakaspalvelun, etkä mene vikaan.

2. Teeman ja laajennuksen tuki

Teema- ja laajennustuki

Jos käytät kolmansien osapuolien kehittämien teemoja tai laajennuksia, voi jossain vaiheessa esiintyä ongelmia tai ristiriitoja. Leikkaa kuvat, kadonneet blogiviestit ja niin edelleen. Voit ottaa tämän kehittäjän kanssa, ja usein he ovat mielellään katsomassa ja tarjoavat ehdotuksia. Suurin osa premium-teema- tai laajennussivustoista sisältää foorumin tai ainakin kommentteja, joihin voit lähettää ongelmasi. Muista vain olla rehellinen pyydettäessä apua. Jos olet tehnyt muutoksia tai mukautuksia itse, varmista, että kehittäjä on tietoinen, jotta he voivat auttaa sinua paremmin.

Jos ongelma ulottuu syvemmälle kuin ne voivat auttaa, tai jos haluat vain omaa ryhmää, tyypillinen WordPress-tukipalvelu toimii hyvin. Varmista vain, että he tarjoavat teema- ja laajennustukea. Kaksi yritystä, jotka tekevät, ovat WPFixIt, pikakorjauspalvelu kertaluonteisella maksulla ja WPMaintainer, sen hinnallisemmalla mutta erittäin ammattimaisella suunnittelutiimillä.

3. WordPress-päivitykset ja tekninen tuki

WordPress-päivitykset ja yleinen tekninen tuki

Jos käytät WordPressiä, tiedät todennäköisesti jo nyt, että sen hallitseminen ei ole aina helppoa. Joka päivä plugin on päivitettävä, sivustoa on parannettava ja joka ajoittain jotain räjähtää. Tämä koskee sekä omia että asiakkaidesi verkkosivustoja. Olet suunnittelija! Sinun pitäisi työskennellä uuden verkkosivuston tai teeman rakentamisessa, etkä käsittele pieniä teknisiä kysymyksiä.

Onneksi on olemassa runsaasti WordPress-ylläpitopalveluita, jotka tekevät manuaalisista tehtävistä vähemmän raskaita ja antavat sinun palata hauskoihin juttuihin. Esimerkkejä ovat Maintainn, WP Curve, WP Butler ja muut (napsauta linkkiä nähdäksesi lisää). Valitse yksi, joka tarjoaa ensisijaisesti tarvitsemasi palvelut, pysyen kohtuullisen budjetin rajoissa. Kuinka paljon aikaa viettää sinulle?

Lisähuomautus: Vaikka palveluntarjoajasi ei ehkä pysty automatisoimaan plugin-päivityksiäsi puolestasi, hosting-yritys voi auttaa edelleen. Etsi isäntä, joka tukee WordPressiä ja tarjoaa apua kaikissa ongelmissa, joita saatat joutua käyttämään sitä. Kaikki isännät eivät tarjoa WP-tukea, joten tarkista, tunteeko se alustan, ennen kuin hän kääntyy heidän puoleen saadakseen apua.

Yleinen tekninen tuki

Etkö käytä WordPressiä? Tekninen tuki ei välttämättä ole yhtä halpaa. Lähes jokainen web-suunnittelija tuntee hiukan HTML-, CSS- tai Javascriptiä – mutta kun tärkeät ongelmat osuvat, et ehkä tiedä mitä tehdä.

Ennen kuin päätät IT-konsultista, etsi arvosteluita sivuston ulkopuolella ja katso, mitä käyttäjillä on sanottavaa. Se voi tarkoittaa eroa valittavan yrityksen, joka ei ole kovin arvoinen, jopa suoran huijauksen, tai laadun sijoituksen välillä.

4. Sivuston suojaus ja varmuuskopiot

Sivuston suojaus ja varmuuskopiot

Kun sijoitat verkkosivustosi sinne, avaa itsesi mahdollisille hyökkäyksille. Syyttömistä verkkosivustoista voidaan tehdä vektoreita haittaohjelmien levittämiseksi, tai ransomware voi tarttua tärkeisiin tiedostoihin ja vaatia maksua. Vaikka nämä tilanteet ovat harvinaisia, ne muistuttavat verkkoturvallisuuden tärkeydestä.

Onneksi tietoturvaominaisuudet yleensä yhdistetään muihin IT-palveluihin. Jos olet kuitenkin valinnut turvallisuuden ensisijaisen ajattelutavan tai olet päättänyt ohittaa yleisen teknisen tuen, työkalu, joka asettaa sivustosi lukkiutumiseen, saattaa olla tarvitsemasi.

Turvallisuuden vuoksi suosittelemme erittäin voimakkaasti Sucuria – tukisarjaa, joka on poikkeuksellisen edullinen kaikille tarjoamilleen. Voit myös ostaa DDoS-suojauksen mukana toimitetun palomuurin. Vaikka WordPress-tietoturvaasi on runsaasti lisäosia ja tapoja parantaa, ammattimainen palvelu, kuten Sucuri, on paras puolustus (sinulle ja asiakkaillesi).

Tarkista IT-yritysten tavoin arvostelut ennen kuin sijoitat tietoturva- tai varmuuskopiopalveluun.

varmuuskopiot

Verkkosivun varmuuskopiointi, vaikka se usein unohdetaan, on yksi tärkeimmistä asioista, joka jokaisen verkkosivuston omistajan tulisi tehdä. Et tiedä kuinka paljon olet unohtanut näitä kuvia, blogin kirjoituksia tai tietokantatiedostoja, kunnes ne ovat poissa – virus tai luonnonkatastrofi tai jokin muu onnettomuus hävittää ne. Suosittelemme, että opit varmuuskopioimaan WordPressin itse, olipa kyseessä manuaalinen vai muun palvelun kanssa VaultPress.

Useimmissa teknisen palvelun sviiteissä on varmuuskopioita, joten siihen ei välttämättä tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa. Isännät, turvallisuuspalvelut, teknisen tuen paketit – enemmän kuin todennäköistä, yhdellä heistä on tämä tärkeä ominaisuus heitetty sisään. Jos epäonnistut, etsi palvelua kuten WP-sivuston hoito. Päivittäiset varmuuskopiot, useita kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, runsaasti tilaa … Se on kaikki mitä tarvitset.

5. SEO-tuki

SEO-tuki

WordPress SEO: n parantaminen vie paljon työtä; se on parasta tehdä, kun aloitat tyhjästä, ei keskeltä. SEO-optimoinnin tarjoamat palvelut ovat kuitenkin korvaamattomia sivuston kävijöiden lisäämiselle.

Kun etsit SEO-asiantuntijaa, on tärkeää pitää silmällä harhaanjohtavat käytännöt, jotka voivat vahingoittaa hakusi sijoituksia tai saada sinut kokonaan pois moottorista. Tämä opas Google kuvaa vain muutamia varjoisia käytäntöjä, joita voit kohdata.

Mutta älä anna tämän estää sinua. Varmista, että teet aina tutkimustasi yrityksestä etukäteen. Toivomme, että voimme suositella tiettyä yritystä tähän, mutta rehellisesti sanottuna se riippuu yrityksestäsi ja sijainnistasi. Jos olet pizzeria, sinun kannattaa olla paremmin paikallisten SEO-asiantuntijoiden kanssa – luultavasti ihmiset, joilla on toimisto kaupungissa. Heidän pitäisi tuntea alue ja auttaa sinua kohdistamaan avainsanoja, kuten ”paras pizza Toronto” tai ”downtown pizza pizza”, jos se on missä olet. Verkkoyritykset (kuten WPExplorer) voivat todennäköisesti pärjätä vain hyvin etäyrityksen kanssa, mutta mieluiten yrityksen, joka on erikoistunut heidän toimialaansa. WPExplorer-ohjelmaan etsitään joku, joka ymmärtää WordPress-markkinaraon. Saat idean.

Ei enää katastrofeja

Olipa vakiintunut yritys tai yksi henkilö, joka sukeltaa ensimmäisenä freelancereihin, on tärkeää, että sinulla on tukiverkosto, joka tarttuu sinua kriisitilanteessa.

Varmista, että valitsemastasi Web-isäntästä on hyötyä ja omistautuneita asiakkailleen, voidaan tehdä ihmeitä. Mutta jos joudut tarvitsemaan vähän ylimääräistä tukea, siellä on paljon yrityksiä, jotka ovat enemmän kuin valmiita ottamaan työmäärän pois. Kuten aiemmin mainittiin, tarkista arvostelut (tai tavoita jopa yritys suoraan) varmistaaksesi, että valitset sopivan sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map