5 tapaa löytää uusimmat ja parhaat ilmaiset WordPress-laajennukset

En tiedä sinusta, mutta päivän päätteeksi olen plugin-nörtti. Vaikka WordPressin rakastamiseen on monia syitä, et voi voittaa sitä tunnetta, joka syntyy asentamalla uusi laajennus ja muuttamalla heti verkkosivuston toimintatapaa. Olemme jo kaukana päivästä, jolloin olemme luoneet staattisia HTML-verkkosivustoja tyhjästä Muistiossa, se on varma.


Jos minulla on yksi valitus plugineista, se on kuitenkin valinnanvaraa meillä. Mukana on lähes 25 000 laajennusta WordPress.org-arkisto, Kuinka timantteja voi löytää karkeasta? Se ei ole niin helppoa.

Tätä silmällä pitäen tässä viestissä esitän viisi erilaista tapaa, joilla voit pysyä nopeudella käytettävissä olevien uusimpien ja parhaiden WordPress-lisäosien avulla. Nauttia!

1. Vaihtoehtoiset laajennushakemistot

Sanoisin ensimmäisenä, että WordPress.org-laajennusten arkisto ei ole kaukana täydellisestä. Sillä on monia heikkouksia, jotka on vielä korjattava.

Tämän vuoksi joukko vaihtoehtoisia laajennushakemistoja on avannut parin viime vuoden aikana. Yleensä nämä hyödyntävät WordPress.orgin tarjoamia tietoja, mutta käyttävät edistyneitä suodattimia ja muita tapoja esitellä laajennuksia, jotka tekevät käyttäjäkokemuksesta miellyttävämmän.

Kaksi parasta vaihtoehtoa, jotka heti mieleen tulevat, ovat RankWP:

RankWP
Ja WP-laajennukset:

WP-laajennukset
Vaikka kumpikaan näistä hakemistoista ei ole täydellinen, ne tarjoavat jotain hieman erilaista kuin virallinen arkisto ja pyrkivät parantamaan sen heikkouksia.

Esimerkiksi RankWP antaa sinun selata laajennuksia luokittain, jotka sitten lajitellaan mukautetulla algoritmilla. WP-laajennusten avulla voit suodattaa laajennuksia useiden muuttujien perusteella, mukaan lukien vähimmäislataukset ja arvosanat.

Molemmat ovat hienoja vaihtoehtoisia tapoja löytää ilmaisia ​​laajennuksia, jotka ovat saatavana WordPress.org-sivustolta, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden paljastaa timantti karkeammasta.

2. WPDaily Plugin Roundup

WPDaily on nopeasti vakiinnuttanut asemansa Web-sivuston WordPress-uutisten johtavana lähteenä. Useita viestejä julkaistaan ​​joka päivä.

Näiden viestien joukosta löydät Daily Plugin- ja Theme Roundup -sivun, joka on melko paljon mitä odottaisit sen olevan: WordPress.org-sivustossa saatavilla olevien päivitettyjen laajennusten ja teemojen kierros. Jos et ole tietoinen WordPress.org-sivustossa julkaistavien laajennusten ja teemojen määrästä, pidä hengitystäsi – olet shokissa.

Jokainen näistä viesteistä sisältää kätevästi pienen biojulkaisun jokaisesta laajennuksesta, jotta saat kuvan toiminnallisuudesta joutumatta poistumaan sivulta..

WPDaily-laajennukset.

Jos haluat harkita jokaista uutta ja päivitettyä laajennusta sellaisena kuin se lähetetään WordPress.orgiin, tämä on kiistatta paras vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti voit tarttua RSS-syötteeseen suoraan WordPress.orgista ja siirtyä suoraan lähteeseen, mutta tämä ei ole heikkoherkkä!

3. WPMail.me

Kaksi ensimmäistä yllä lueteltua vaihtoehtoa ovat pääosin automatisoituja luetteloita – laajennukset vedetään WordPress.org-arkistosta ja esitellään sinulle. Kaksi seuraavaa vaihtoehtoa ovat kuitenkin enemmän riippuvaisia ​​kuraatiosta kuin yhdistämisestä. Niille teistä, jotka haluavat ihmisen kosketuksen, ne saattavat olla sopivampia.

Aloitan WPMail.me – WordPress-uutiskirjepalvelulla, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Kun olet kirjautunut, saat ilmaisen viikoittaisen sähköpostin, joka sisältää kuratoidun luettelon parhaista WordPress-viesteistä blogosfäärin ympäriltä. Artikkelit on jaoteltu kätevästi eri luokkiin, joista yksi on (arvasit) plugins:

Viimeisin WPMail.me-painos.

Viimeisin WPMail.me-painos.

Voit odottaa löytävänsä uusimmat plugin-uutiset sekä ominaisuuksia ja muita artikkeleita. Jos etsit muutakin kuin vain kehittäjän yhteenvetoa laajennuksen toiminnallisuudesta ja arvokkuudesta, WPMail.me-sivuston huolellisesti kuratoitujen artikkeleiden pitäisi olla oikealla puolellasi..

4. Hallitse kuukauden WWW-laajennuksia

Vaikka voin olla puolueellinen (kirjoitankin kaikki viestit), Kuukauden ManageWP-laajennukset ovat paras tapa pysyä nopeilla uusilla lisäosilla.

Käytän algoritmia, joka suodattaa laajennukset useiden tekijöiden, kuten luomispäivämäärän / viimeisen päivityksen, latausten määrän (vain laajennukset, joissa on alle 100 000 latausta) ja arvioiden perusteella. Tarkastelen sitten kutakin manuaalisesti ja valitsen vain kymmenen parhainta joka kuukausi.

Tuloksena on luettelo loistavista laajennuksista, joista et todennäköisesti ole kuullut. Sarja lanseerattiin vuoden 2012 alussa, ja sitoimme vuoden 100 suosituimpaan lisäosaan, joissa on nousevat tähdet .

Jos haluat pysyä nopeudella vähemmän tunnetuilla laajennuksilla, jotka saattavat myös olla paikanpisteen arvoisia, tarkista kuukausisarjojen ManageWP-laajennukset – jokainen uusi viesti julkaistaan ​​kuukauden puolivälissä..

5. D.I.Y. Lähestyä

Jos mikään yllä olevista lähestymistavoista ei kellu veneessäsi, sille on vain yksi asia – sukeltaa täysin WordPress-laajennusten maailmaan..

Ensinnäkin, luultavasti haluat viitata yllä mainittuihin resursseihin, mutta haluat myös tilata kaikki WordPress-blogeja (siellä on paljon). Kiinnitä erityistä huomiota kehittäjäblogiin, kuten Pippinin plugins ja omamme Rémi Corson varmistaaksesi, että olet plugin-kehityksen kärjessä. Haluat ehkä myös kirjautua RSS-syötteisiin WordPress.orgin uusille ja äskettäin päivitetyille laajennuksille, jotta näet kirjaimellisesti jokaisen uuden ilmaisen laajennuksen siellä, kun se julkaistaan.

Rehellisesti sanottuna, koska joku, joka tekee tämän (ja onneksi hänelle maksetaan niin!), Ei ole aikaa kannattava vaihtoehtoja harkittaessa. Tosiasia, että siellä on suuria resursseja, jotka lahjoittavat sinulle tiedot, jotka muuten vievät ikäsi etsimään. Vaikka hyvä laajennus saattaa joskus livata verkon läpi, törmäät siihen todennäköisesti lopulta.

Olemme onnekkaita yhteisössä, että meillä on joukko ihmisiä, jotka omistautuvat helpottamaan elämäämme kokoamalla ja esittämällä meille parhaat liitännäiset. Miksi etsiä itse laajennuksia, kun joku on jo tehnyt kovan työn puolestasi?

Mikä on suosikkisi tuntematon laajennus?

Haluaisin lopettaa pyytämällä sinua osallistumaan kommentti-osioon. Vaikka olemme kaikki kuulleet Yoastin, W3 Total Cachen ja vastaavien hakukoneoptimoinnista, siellä on lukemattomia mahtavia laajennuksia, joista niin monet ihmiset eivät ole kuulleet. Parempi sisäinen linkkihaku (mainittu edellä) on yksi tällainen esimerkki – mahtava laajennus vain muutamalla tuhannella latauksella.

Tätä silmällä pitäen rakastan sinua jakamaan mitä sinä pitää parhaana “tuntemattomana” WordPress-laajennuksena – ts. käyttämäsi ja rakastamasi plugin, jolla on vain ehkä muutama tuhat latausta. Jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map