5 tapaa kasvattaa liikennettä WordPress-verkkosivustoosi Pinterestin avulla

5 tapaa kasvattaa liikennettä WordPress-verkkosivustoosi Pinterestin avulla

Pinterest on toiseksi suurin sosiaalisen median liikenteen viittaaja Facebookin jälkeen, ja se johtaa paljon enemmän viittauksia kuin Twitter, StumbleUpon ja Reddit yhdessä. Jos et ole vielä investoinut aikaa Pinterest-strategian kehittämiseen, sinulla on mahdollisuus kadottaa valtava liikenteen lähde.


Onneksi Pinterestissä läsnäolon rakentamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Voit asettaa paljon yksinkertaisia ​​taktiikoita, jotka auttavat hyödyntämään alustan voimaa ja kasvattamaan verkkosivustosi liikennettä. Tekemällä sisältösi Pinterest-ystävälliseksi ja viettämällä jonkin aikaa “kiinnitystä”, voit esitellä verkkosivustosi laajalle uudelle yleisölle.

Tämä artikkeli selittää ensinnäkin Pinterestin toiminnan ja miksi sinun tulisi harkita sopivan strategian kehittämistä verkkosivustollesi. Tarjoamme sinulle sitten viisi tapaa saada lisää liikennettä Pinterestistä.

Mennään säröilyyn!

Johdanto Pinterestiin

pinterest on sosiaalisen median sivusto, joka näyttää linkit “nastat” muuraustyylisessä ruudukossa. Pinterest-kotisivullasi näytetään syöte kuvasisältöä (kukin linkitetty verkkosivulle) asetusten ja aiemman toiminnan perusteella. Kun napsautat nappia, se laajenee, jotta näytetään suurempi kuva ja lisätiedot. Kun napsautetaan uudelleen, sinut ohjataan kuvan lähteeseen – olipa kyse sitten blogiviestistä, uutisartikkelista tai muun tyyppisestä verkkosivusta.

Sen lisäksi, että voit tarkastella syötteessä olevia nastaita, voit tallentaa nastat myös omille julkisille tai yksityisille keskustelupalstoillesi tai ryhmätauluille, joissa olet jäsen. Pinterestissä on myös sisäänrakennettu visuaalinen hakukone, joten voit kirjoittaa avainsanoja tai ilmauksia nähdäksesi niihin liittyviä nastaita.

Esimerkki Pinterest-hakutuloksesta

Esimerkki Pinterest-hakutuloksesta.

Vuonna 2015 Pinterest ylitti 100 miljoonan aktiivisen käyttäjämäärän ja kasvaa edelleen. 75 miljardilla nastalla ja 2 miljardia kuukausittaisissa hauissa, tätä alustaa ei tule unohtaa potentiaalisena liikenteen lähteenä. Jos et ole vielä kirjautunut Pinterestiin, kokeile sitä nyt ja hanki kiinnitys!

5 tapaa kasvattaa verkkosivustosi liikennettä Pinterestin avulla

Kuten kaikissa muissa sosiaalisen median markkinoinneissa, on tärkeää toteuttaa hyvin harkittu Pinterest-strategia viittausten maksimoimiseksi. Tarkastellaan viittä taktiikkaa, joita voit käyttää ohjaamaan Pinterest-liikennettä verkkosivustollesi.

1. Lisää Pinterest Share Buttons verkkosivustollesi

Ennen kuin Pinterest voi toimia viittaustyökaluna, sisältösi on todella näytettävä alustalla. Voit kiinnittää oman sisällön, mutta haluat myös varmistaa, että muutkin voivat helposti kiinnittää sen. Tämä voidaan tehdä ottamalla käyttöön sosiaalisen jakamisen painikkeet – erityisesti Pinterest-painikkeet – verkkosivustollasi, jos et vielä ole sitä tehnyt. On paljon tapoja sisällyttää Pinterest-jakamispainikkeet sivustoosi. Tässä on muutama niistä:

 1. Jos sinulla on jetpack, sinä pystyt aktivoi yksinkertaiset sosiaalisen jakamisen painikkeet – mukaan lukien Pinterest-painike.
 2. Voit käyttää myös omaa Pinterest-laajennus lisätäksesi Kiinnittää sen -painike kuviin, sivuihin ja viesteihin.
 3. Jos haluat lisää mukautusvaihtoehtoja, harkitse sosiaalisen median laajennusta, kuten MashShare tai Easy Social Share -painikkeet WordPressille.

2. Käytä verkkosivustoosi Pinterest-erityisiä grafiikoita

Kun jaat sisältösi Pinterestille omistettujen painikkeiden kautta, sivusto noutaa automaattisesti kuvia sivultasi tai muualta sivustoltasi. Se antaa sinulle yleensä useita pin-asetteluvaihtoehtoja, joista valita:

Kolme pin-vaihtoehtoa poistettu blogitekstistä

Pinterest tarjoaa lukuisia pin-asetteluja sisällölle.

Tietyt grafiikatyypit ovat osoittautuneet toimiviksi paremmin Pinterestissä, saaden lisää repins ja napsautuksia. Haluat ehkä harkita omistettu Pinterest-grafiikan lisäämistä viesteihisi tai sivuillesi maksimoidaksesi nastajesi onnistumisen.

Tässä on muutamia vinkkejä näiden kuvien luomiseen:

 1. Käytä sopivia mittoja: Tyypillinen tapin graafinen koko on 736px x 1104px, mutta viime aikoina on ollut suuntaus pidempiin nastoihin, joiden korkeus on jopa 2061px.
 2. Lisää tekstipeittokuvat: Jos kuvassa on otsikko tai kuvaus, se ilmoittaa lukijalle ja rohkaisee heitä napsauttamaan.
 3. Käytä yhdenmukaista asettelua: Harkitse mallin luomista suunnittelutyökalulla kuten Canva. Kaikkien Pinterest-kuvasi johdonmukainen asettelu auttaa luomaan yhtenäisen tuotekuvan. Se minimoi myös suunnittelutyön pitkällä tähtäimellä.
 4. Piilota viestisi kuvat: Niiden koon vuoksi saatat huomata, että Pinterest-kohtaiset grafiikat eivät yksinkertaisesti näytä hyvältä viesteissäsi tai sivuillasi. Jos näin on, voit estää kuvia näkymästä sivustosi etuosassa kääntämällä ne yksinkertaisella koodilla.

Lisäksi Pinterest on julkaissut kätevän oppaan, jos haluat lisätietoja täydellisten pinssien luomisesta.

3. Aktivoi Rich Nastat

Rich Pins -sivun otsikko.

Rikkaat nastat on tarkoitettu erityisesti yrityksille lisäämään lisätietoja ja ominaisuuksia nastaihinsa. Saatavana on kuusi Rich-pin-tyyppiä, ja lisäominaisuudet riippuvat käyttämästäsi tyypistä. Esimerkiksi Sovelluksen pin on Asentaa painiketta ja Aseta nastat sisällytä kartta ja yhteystiedot:

Esimerkki ja lyhyt kuvaus artikkelikipeistä

Rich Pin -sovellusten aktivointi on helppoa, ja täydelliset ohjeet löytyvät Pinterest-verkkosivusto.

4. Käytä SNAP: ää automatisoidaksesi nastat

SNAP WordPress -laajennus

Jos mietit, kuinka usein sinun pitäisi kiinnittää, tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka kiinnittävät 15–30 kertaa päivässä, saavat parhaat tulokset. Olisi kuitenkin melko epäkäytännöllistä, että useimmat ihmiset tekevät sen manuaalisesti, missä SNAP ( Sosiaalisten verkostojen automaattisen julisteen laajennus) Tulee sisään. Tämä työkalu on verkko- ja mobiilisovellus, jonka avulla voit ajoittaa nastat (ja tweetit, osakkeet jne.) Etukäteen. Se ei vain toimi alustana, josta pinota, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden “pyörittää” viestejä, valita kuviasi ja paljon muuta.

5. Liity ryhmätauluihin Pinterestissä

Lopuksi, vaikka suurin osa käyttäjistä luo useita henkilökohtaisia ​​tauluja Pinterestissä, voit myös liittyä ryhmätaulut. Heillä voi olla satoja tuhansia seuraajia, mikä tarkoittaa paljon enemmän ihmisiä näkemään ja kiinnittämään sisältösi uudelleen. Tarjolla on paljon resursseja oppia hienoista ryhmätaulujen niputtamisstrategioista, ja paljon ihmisiä, jotka ovat kehittäneet omat strategiansa hyödyntääkseen niitä.

Voit myös luoda oman ryhmätaulun ja yrittää tulla Pinterestin auktoriteetiksi omalla kentällä. Kutsumalla avustajia ja etsimällä rakentaaksesi seuraavia ihmisiä, jotka tarkastelevat ja jakavat nimesi, voisit räjäyttää sisältösi suhteellisen passiivisesti.


Pinterest tarjoaa sinulle mahdollisuuden ohjata valtavia määriä liikennettä verkkosivustollesi. Vaikka et voi olla varma siitä, kuinka voit käyttää tätä alustaa tehokkaana markkinointitapana, se ei ole niin vaikea.

Tässä artikkelissa hahmoteltujen viiden vinkin avulla voit olla hyvä tapa hyödyntää Pinterestin voimaa ja kasvattaa verkkosivustosi liikennettä.

Mitä Pinterest-keskeisiä strategioita aiot toteuttaa saadaksesi liikennettä verkkosivustollesi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map