5 syytä, miksi WordPress-verkkosivustosi ei ole Google-sijoituksessa

5 syytä WordPress-verkkosivustosi ei ole Google-sijoituksellaan

Olet perustanut WordPress-sivustosi ja lukenut paljon “Kuinka” -artikkeleita hakukoneiden optimoinnista. Tunnet olosi melko hyväksi verkkosivustosi sijainnissa, joten julkaiset sen virallisesti. Nyt sinun tarvitsee vain odottaa Google indeksoivan verkkosivustosi ja nähdä missä verkkosivustosi sijoittuu … mutta miksi huomaat silti, että WordPress-verkkosivustosi ei ole Googlessa?!


Mutta ehkä on kulunut hetki – ehkä muutama kuukausi, ehkä vuosi tai enemmän – etkä silti pääse kolmannen sivun ohi. Mitä teet väärin? Siellä on hyviä ja huonoja uutisia. Hyvä uutinen on, että matala sijoituksesi johtuu todennäköisesti ongelmasta, jota voidaan helposti muuttaa. Ja huonoja uutisia? Sinun on vain annettava sille lisää aikaa nähdä, auttaako korjaus parantamaan sijoitusta.

Tässä on joitain yleisimmistä syistä, miksi WordPress-verkkosivustosi ei ole Google-sijoituksessa.

1 WordPress-sivustossasi on heikko sisältö

1 WordPress-sivustossasi on heikko sisältö

Googlelle sisältö ja linkit ovat sen kaksi tärkeintä sijoitustekijää. Joten jos sinulla ei ole hyvää sisältöä, WordPress-sivustossasi ei ole paljon mahdollisuuksia sijoittua. On olemassa paljon elementtejä, joihin mennään tehdä “hyvää” sisältöä. Voit tehdä sisällöstäsi parhaan mahdollisen, kun käytät seuraavaa tarkistusluettelona:

 • Informatiivinen – Sisältösi pitäisi jättää lukijan mielessä, että hän on oppinut jotain ja että heidän aikansa ei ole hukkaan.
 • Kielellisesti oikein – Noudata oikeaa englantia pitämällä mielessäsi kirjoitusvirheitä, katkelmalauseita, välimerkkejä ja muuta.
 • Pitkähkö – Sisällön tulisi olla vähintään 400 sanaa, mutta tehokkaimmin kirjoitettu sisältö on vähintään 1 000 sanaa.
 • tuoreus – Kuinka vanha sisältösi on? Päivitätkö usein blogiisi uutta sisältöä? Älä koskaan päivitä sivustoasi uudella sisällöllä, on ongelma, joka voi laskea sijoituksesi. Pyrkii päivittämään jotain vähintään kerran kuukaudessa,
  ja mieluiten viikoittain.

Tarjoamalla tuoretta, laadukasta sisältöä viikossa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että et sijoittautu yhdelle Googlen tärkeimmistä tekijöistä.

2. Olet vaihtanut permalinks

2. Olet vaihtanut permalinks

Pysyvä linkki tarkoittaa pysyvää linkkiä verkkosivustosi tai blogin sivulle. Haluat, että nämä ovat kuvaavia ja sisältävät mahdollisimman usein avainsanan, johon sivu tai viesti kohdistaa.

Jos permalinkkisi sisältää ylimääräisiä bittejä, kuten “? P = 3282949”, tai jos ne ovat liian pitkiä tai sisältävät lopetussanat (esim. “Ja”, “kirjoittanut” tai “tee”), ne täytyy muuttaa, jotta ne olisivat inhimillisempiä ja koneellisesti luettava. Jos teet sen väärin, Google menettää seurauksena näistä sivuista ja menetät sijoituksen.

Jos joudut jossain vaiheessa vaihtamaan permalinkit, toimi seuraavasti, kuinka voit muuttaa pysyviä linkkejä uhramatta sijoitustasi..

3. Sivusto ei ole reagoiva mobiililaitteisiin

3. Sivusto ei ole reagoiva mobiililaitteisiin

Hieman yli puolet verkkosivustojen liikenteestä syntyy matkapuhelimien kautta. Verkkosuunnittelijoilla on haaste tehdä yhdestä verkkosivustosta miellyttää useita selaimia eri laitteilla – siksi monet tekevät verkkosivustoista “reagoivia”.

”Reagoiva” verkkosivusto mukautuu muotoon, joka on käyttäjäystävällinen tietylle laitteelle. Google huomaa verkkosivuston, joka ei ole käyttäjäystävällinen, matkapuhelinpohjaisten hakujen yhteydessä. Google pyrkii mainostamaan verkkosivustoja, joilla on hieno käyttökokemus.

Tarkista verkkosivustosi Googlen avulla Mobiiliystävällinen testityökalu. Se kertoo, onko verkkosivustosi mobiiliystävällinen, ja hälyttää sinulle kaikista ongelmista (kuten sivut latautuvat osittain), jotta tiedät mitä korjata. Ja jos huomaat, että nykyinen WordPress-malli ei ole optimaalinen matkaviestinlukijoillesi, harkitse siirtymistä yhteen parhaimmista liiketoiminnan WordPress-teemoista – ne kaikki reagoivat täysin useimmissa laitteissa.

4. Verkkosivustosi ei ole näkyvissä hakukoneille

4. Verkkosivustosi ei ole näkyvissä hakukoneille

Jos WordPress-verkkosivustollasi ei ole sijoitusta Googlessa ja olet vasta aloittamassa WordPressin kanssa, saatat olla tuntematon monista verkkosivustoasetusten mukauttamisvaihtoehdoista. Joten on mahdollista, että muutit jotain ymmärtämättä miten se tapahtuisi vaikuttaa hakukoneesi optimointiin.

Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Asetukset> Lukemisasetukset ja vieritä alas kohtaan Sivuston näkyvyys. Vaihtoehto ”Salli hakukoneiden indeksoida tämä sivusto” olisi valittava.

Varmista, että poistat valintaikkunan hakukoneiden näkyvyydestä

Jos se ei ole valittuna, valitse se ja anna sitten jonkin aikaa Googlen indeksoida sivustosi ja tarkistaa parantaako sivusi sijoitusta.

Jos se On valittuna, saatat joutua odottamaan vähän kauemmin, tai saatat kohdata toisen ongelman.

5. Se ei ole sinä, se on sinun avainsanasi

5. Se ei ole sinä, se on sinun avainsanasi

Avainsanat ovat tärkeitä hakukoneen optimoinnissa ja sivusi sijoituksessa auttamiseksi, mutta väärän käytön vuoksi ne voivat tosiasiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Tässä on kolme parasta käytäntöä, joista on syytä huomata:

 • Älä lataa avainsanoja – Avainsanan täyttö tarkoittaa kappaleiden täyttämistä avainsanoilla, joihin yrität kohdistaa. Avainsanoilla täytetty sisältö on huonosti ja luonnotonta. Haluat käyttää avainsanoja, mutta tavalla, joka on luonnollista lukea ja nostaa ajatuksiasi ja pisteitäsi koko teoksessa.
 • Käytä pitkiä häntä-avainsanojaPitkät häntä-avainsanat ovat kolme tai neljä (ehkä jopa enemmän) sanaa pitkä ja ovat tarkempia sen suhteen, mitä ostaja haluaa. Näiden avainsanojen sijoitus on helpompaa. Lisäksi nämä avainsanat käyttävät asiakkaat ovat todennäköisesti pitempiä ostojaksossa, koska he tietävät tarkalleen mitä he haluavat.
 • Älä yritä luokitella avainsanojen liian kilpailukykyisiksi heikon sivuston kanssa – Jos yrität arvostella vain avainsanoja, joilla on korkea kilpailuaste, menetät todennäköisesti muille verkkosivustoille. Siksi on parasta aloittaa kohdistaminen avainsanoihin, joiden kilpailukyky on heikko tai keskisuuri. Kun alkaa arvostella näitä, voit tutkia avainsanoja, joilla on enemmän kilpailua. Varmista vain, että tee ensin tutkimus!

Ja jos haluat vähän apua avainsanojesi käytössä, harkitse laajennuksen käyttöä. Upea vaihtoehto on Hiiva SEO, joka sisältää ”kohdista avainsana” -vaihtoehdon. Kun olet asettanut avainsanan, johon haluat keskittyä, pystyt analysoimaan avainsanan tiheyden, käytön otsikoissa, jos avainsana on URL-osoitteessasi jne. Plus. Jos päivität Yoast SEO Premium -sovellukseen, voit kohdistaa jopa 5 avainsanat sivulla, mikä tekee optimoinnista vieläkin helpompaa.

Työ kohti korkeampaa sijoitusta

Käytä näitä tietoja suorittaaksesi auditointi verkkosivustollasi ja katso, oletko sabotoinut tietämättomasti verkkosivustosi sijoitusta. Jotkut saattavat olla “helpompia” tai “nopeampia” korjauksia kuin toiset, mutta kaikki auttavat. Muista, että jokaiselle niistä joudut antamaan Googlelle jonkin aikaa (ajattele muutama viikko) säätääksesi sijoitusta.

Onko sinulla vinkkejä lisätä? Tai kysymys yhdestä syystä, jonka käsittelemme, miksi WordPress-verkkosivustosi ei ole sijoittelussa mainitsemassamme Googlessa? Jätä muistiinpano kommenttiosaan ja aloita keskustelu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map