5+ syytä, miksi sinun pitäisi kokeilla Jetpackia (uudestaan)

Jos olet WordPress-käyttäjä, olet todennäköisesti kuullut jetpack – Kun se julkaistiin WordPress.org-käyttäjille hieman yli kaksi vuotta sitten, se sai tervehdyksen sekoituksella iloa ja epäilystä.


Niille teistä, jotka eivät tunnetut Automatticin vauvan, Jetpack sisältää useita erilaisia ​​suosittuja ominaisuuksia (ja joitain ei-niin suosittuja) yhdeksi siististi sidottuun pakettiin. Jotkut ihmiset rakastavat sitä tästä syystä, toiset vihaavat sitä.

Mutta en ole täällä vihaamassa Jetpackia – käytänkin sitä itse. minä ei erittäin kauan väärässä vaikutelmassa, että se ei tarjonnut paljon, mutta poika oli väärässä. Vaikka sillä on puutteita, Jetpackista on paljon rakastettavaa ja siitä purkautuvia toimintoja..

Tässä viestissä aion käsitellä vain kourallinen Jetpackin ominaisuuksia yksityiskohtaisesti, mutta ne ovat suosikkini ja yksin niiden pitäisi vakuuttaa, että se on loistava vaihtoehto WordPress-sivustollesi. Jos tiedät hyvin vähän (tai ei mitään) Jetpackista tai vaikka olet käyttänyt sitä ja ajatella että et pidä siitä, lue eteenpäin. Sillä on paljon tarjottavaa.

Ennen kuin aloitamme …

Olen jo maininnut, että on syitä, miksi ihmiset eivät pidä Jetpackista. Totta puhuen ymmärrän heidän päättelynsä. Se melkein ehdottomasti On on tarkoitettu premium-palvelujen tarjoamiseen käytettäväksi ajoneuvoksi, ja sen toteuttamisessa voi olla hieman ohi, mutta sinulla on aina mahdollisuus sivuuttaa premium-tarjoukset. Mielestäni ylösalaisin (ts. Kaikki ilmaiset ominaisuudet) on sen arvoinen.

siellä On kuitenkin vain yksi asia, josta en pidä siitä, ja se on automaattinen aktivointiominaisuus. Periaatteessa, jos uusi moduuli lisätään Jetpack-laajennukseen, se aktivoidaan oletuksena sivustossasi. Onneksi tähän on helppo korjata: asenna ja aktivoi vain Jetpack-laajennuksen manuaalinen hallinta. Tämä estää uusien ominaisuuksien automaattisen aktivoinnin ja antaa sinulle täyden hallinnan sivustosi toiminnoista.

Poiketen siitä, sukelkaamme hauskoihin juttuihin!

1. Julkaise

Jos olet bloggaaja, sinulla on lähes ehdottomasti sosiaalisen median tilejä ainakin Facebookissa ja Twitterissä (jos et, blogiisi ei ole oikein ;-)). Yksi askareista, jotka ovat aina häirinneet minua, on uusien viestien mainostaminen sosiaalisen median tilien kautta. Onneksi Jetpackin Publicise-moduuli poistaa kaikki vaivat sosiaalisen median post promootiosta.

Yhdistä sosiaalisen median tilisi vain Jetpackiin …

Sosiaalisen median jakamisasetukset

… Ja jokainen uusi viesti julkaistaan ​​tilille:

Lähetä julkaiseminen Meta-laatikko

Kuten huomaat, voit myös luoda mukautettuja viestejä jaettavaksi tietylle yleisöllesi. Se on erittäin liukas, erittäin helppokäyttöinen ja tekee viestien jakamisesta ehdottoman suppea.

2. Kommentit

Olen aiemmin viettänyt paljon aikaa pohtiessaan, mitä kommenttijärjestelmää käytetään. Aloitin oletusasetuksella (kuten kaikki tekevät), kokeilin Livefyreä ja vaihtoin sitten takaisin. Nöyrän mielestäni et voi lyödä sitä.

Oikeastaan ​​käy ilmi, että pystyt (kinda). Jetpack Comments ottaa oletusarvoisen kommenttijärjestelmän ja lataa sen upealla kastikkeella. Vierailijat voivat nyt kirjautua sisään jättääksesi kommentin Facebookin, Twitterin tai WordPress.comin kautta.

Lisäksi muoto näyttää tyylikäs ja seksikäs ja pyrkii integroitumaan täydellisesti teemaasi:

Jetpack-kommentit

Kuten näette, päivitetty kommenttijärjestelmä sisältää myös vierailijoiden tilaamisen kommentteja ja uusia viestejä varten (tätä valinnaista ominaisuutta hallitsee erillinen tilausmoduuli). Periaatteessa kommentointi ja tilaaminen tehdään kiinnostuneille lukijoille erittäin helpoksi, mitä juuri haluat.

3. Jakaminen

Sosiaalinen jakaminen on jotain, josta useimmat bloggaajat (mukaan lukien minä) pakkomielle. Rakastamme näiden sosiaalisten osakkeiden hankkimista. Henkilökohtaisesti olen valtava fani Digg Digg ja jatkaa sen käyttöä. Mutta minä myös käytä Jetpackin jakamismoduulia:

Sosiaalinen jakaminen

Kuten näette, sosiaalisen jakamisen vaihtoehdot näyttävät fantastisilta ja integroituvat kauniisti ilman mitään mukautuksia. Digg Digg -palkin asetukset tarjoavat vain vaihtoehdon jakamiseen Facebookin, Twitterin ja Google+: n kautta, mutta hyödynnän Jetpackin Sharing-moduulin kanssa tilaisuutta tarjotaksesi lukijoille useita vaihtoehtoja.

Lisäksi näiden jakamispainikkeiden sijoittelu toimii mukavana muistutuksena vaihtoehdosta, jos käyttäjä on sokea Digg Diggin kelluvan sivupalkin suhteen..

4. Yhteydenottolomake

Kaikki bloggaajat tarvitsevat yhteyslomakkeen, ja Jetpack toimittaa sen eteen. Aktivoi vain moduuli ja näet uuden painikkeen Viesti- / Sivunäytöissä:

Yhteydenottolomake

Paina tätä painiketta ja saat yksinkertaisen ja intuitiivisen näytön, josta voit rakentaa yhteystietolomakkeen:

Yhteydenottolomake

Kun olet valmis, lisää vain lomake napsauttamalla painiketta, ja se on se! Ihmiset voivat nyt ottaa yhteyttä nopeasti ja helposti. Ei vain sitä, mutta jos sinulla on Akismet asennettuna blogiisi, yhteystietolomake lähetetään sen roskapostin vastaisen järjestelmän kautta niin, että saat vain aitoja viestejä.

5. WordPress.com-tilastot

Tämä on säästänyt minua jonkin aikaa asennuksen jälkeen. Vaikka käytät melkein ehdottomasti Google Analytics tai muu Analytics-paketti, kuten Clicky (Käytän molempia), WordPress.com Stats -moduuli (olennaisesti toinen analytiikkapaketti) on aktivoinnin arvoinen.

Miksi? Koska saat analyysitietoja suoraan WordPress-hallintapaneelista:

WordPress.com-tilastot

WordPress-hallintapaneelilla on niin paljon potentiaalia, että siitä tulee keskitetty sijainti kaikille tiedoille, joita haluat nähdä päivittäin, ja WordPress.com-tilastojen lisääminen sekoitukseen tekee siitä entistä toiminnallisemman..

Koska kirjaudun jo hallintapaneeliin vähintään kerran päivässä tarkistaaksesi kommenttisi ja tietotietoni lataukset (mahtavan Easy Digital Downloads Dashboard -widgetin avulla), ei ole tarvetta sisällyttää siihen analytiikkaa, joten minun ei tarvitse ottaa aika kirjautua sisään erilliseen palveluun. Vielä parempi, WordPress.com Stats ei lisää ylimääräistä kuormaa palvelimellesi.

Ja siellä on niin paljon muuta ….

Raapitsen vain pintaa täällä. Jetpack koostuu tällä hetkellä vähintään 25 erilaisesta moduulista, joista jokaisella on tärkeä rooli, jos haluat sen toimivuuden. Muita kohokohtia ovat:

 • Ilmoitukset sivuston käyttöliittymän työkalurivin kautta
 • Mahdollisuus blogoida sähköpostiasiakkaasi kautta
 • Lisäsivupalkin widgetit
 • Keinotekoiseen älyyn perustuva oikeinkirjoituksen, tyylin ja kieliopin tarkistaja
 • Koko näytön galleriat kommentteja ja metatietoja
 • Itsenäinen CSS-editori
 • Mobiili teema
 • WP.me ​​URL-osoitin

Lisäksi siellä on vielä enemmän. Suurimmalle osalle bloggaajia on useita moduuleja, joista voi olla hyötyä, joten kehotan teitä tutustumaan!

Odota…

Sinulla voi olla joitain kysymyksiä Jetpackista (ja kysy heitä alla olevassa kommenttiosassa), mutta yksi kysymys kiinnittää minua enemmän kuin useimmat: Etkö voi ladata WordPress.orgista yksittäisiä laajennuksia, jotka replikoivat suurimman osan Jetpackin moduulit?

Vastaukseni siihen olisi sekä kyllä ​​että ei. Kyllä – jotkut Jetpackin moduulien toiminnoista ovat päällekkäisiä erillisillä laajennuksilla. Mainitsin jo esimerkiksi Digg Digg -laajennuksen – suosikkini sosiaaliseen jakamiseen. Sitten siellä on Yhteydenottolomake 7; erittäin suosittu yhteyslomakelaajennus. Lista jatkuu.

Jetpack tarjoaa kuitenkin jotain, mitä muut liitännät eivät välttämättä ole: Sinulle on käytännössä taattu kauniisti toimivat ja tiukasti koodatut toiminnot, joita päivitetään jatkuvasti lähitulevaisuudessa. Se on valtava hyötyä eikä ketään jättää huomiotta.

Jokainen käyttämäni Jetpack-moduuli on integroitunut blogeideni teemiin ilman mitään ongelmia. Lisätty toiminto näyttää aina mahtavalta ja toimii täsmälleen odotetusti. Mitä vähemmän voisit odottaa Automatticilta? Että minulle on Jetpackin tärkein myyntikohta – käytännöllinen takuu siitä, että saat laadukasta tuotetta.

Nyt haluaisin saada teidän mielipide Jetpackista, joten käytä tätä tilaisuutta ja kerro mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector