5 parhaasta WooCommerce-vaihtoehdosta

Parhaat WooCommerce-vaihtoehdot

Mitä tulee myymään mitään verkossa, ei ole epäilystäkään siitä, että WooCommerce on karannut suosikki. Lähes 60 miljoonalla latauksella lähes 30% yrityksistä valitsee sen verkkokaupan rakentamiseksi. Ei ole vaikea selvittää miksi – WooCommerce on helppo asentaa, käyttää ja mukauttaa. Lisäksi satojen laajennusten avulla käyttäjät voivat lisätä toimintoja haluamallaan tavalla. WooCommerce ei välttämättä sovi parhaiten kaikille verkkosivustoille. Se saattaa puuttua vain yhdestä ominaisuudesta, joka on erittäin tärkeä verkkosivustollesi. Joten mikä estää sinua tarkistamasta kilpailua ja etsimästä parhaita WooCommerce-vaihtoehtoja?


Toisin kuin WooCommerce, jotkut näistä vaihtoehtoisista ratkaisuista isännöivät verkkokaupan ohjelmistoja, kuten Shopify ja BigCommerce. Mutta on myös muita, jotka ovat itse ylläpitämiä verkkokaupan ratkaisuja, samanlaisia ​​kuin WooCommerce. Näitä ovat muun muassa Magento ja OpenCart.

Isännöity verkkokaupan ohjelmisto on valmis paketti, jossa sinun ei tarvitse huolehtia isännöinnistä tai tietoturvasta. Myös tuen taso on suurempi. Toisaalta itse isännöidyt verkkokaupan ohjelmistot ovat hieman enemmän D-I-Y. He tarvitsevat sinun aloittavan loistavalla WordPress-isännöinnillä, lataamalla ja asentamalla ohjelmistoja, kuten WordPress ja WooCommerce, ja mukauttamalla ne verkkokaupan vaatimuksiin. Suuri etu tässä on se, että sinulla on täysi hallinto räätälöinnistä ja myymäläsi tiedoista.

Aloitetaan tarkastelemalla joitain parhaista WooCommerce-vaihtoehdoista.

1. Helppo digitaalinen lataus

Aloitamme Easy Digital Downloads -laajennuksella, joka on suunniteltu erityisesti myymään digitaalisia tuotteita verkossa. Se muuttaa WordPress-verkkosivustosi melkein heti verkkokauppaan, koska kaikki tähän tarkoitukseen tarvittavat tärkeät ominaisuudet on integroitu laajennukseen. Voit helposti myydä teemoja, e-kirjoja, musiikkialbumeja, laajennuksia tai PDF-tiedostoja ja kerätä niistä maksuja vaivattomasti käyttämällä vain peruslaajennusta..

Parhaat WooCommerce-vaihtoehdot - ylimääräiset digitaaliset lataukset

Lisätoimintoihin on saatavana helposti ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia (mukaan lukien kolmansien osapuolien laajennukset). Niiden avulla voit lisätä maksuyhdyskäytäviä, laskutusta, viestejä, lisätä arvosteluja, ponnahdusikkunoita ja paljon muuta.

Houkuttelevampaa on se, että peruslaajennus on ilmainen, kun taas laajennuksia voi ostaa erikseen (kuten WooCommerce). Voit myös ostaa laajennuksia kimppuissa, joiden hinta on 99 dollaria vuodessa.

Extra Digital Downloads rakentaa digitaalisia tuotesivuja intuitiivisesti. Sen mukana tulee yksinkertainen kassasivu, joka tarjoaa PayPalin ja Amazon Paymentsin heti käytettävissä. 40+ maksulaajennuksella plugin on yhteensopiva useimpien WordPress-teemojen ja -laajennusten kanssa. Se sisältää myös sisäänrakennetun tytäryhtiöjärjestelmän, analytiikan, alennus- ja palautusjärjestelmät ja paljon muuta.

Jos mietit, salliiko WooCommerce digitaalisten tuotteiden myynnin, varmista, että se tapahtuu. Mutta sinun täytyy käydä läpi vähän asetusten tekoa ja valintaa. Extra Digital Downloads -sovelluksella ydinlaajennus huolehtii monista digitaalisten tuotteiden myyntiin liittyvistä toiminnoista. Niihin kuuluvat markkinointi, asiakastilien hallinta, tiedostojen lataukset, alennuskoodit, tytäryhtiöintegraatio ja ostoskori. Monet näistä toiminnoista ovat maksettuja laajennuksia, kun kyse on WooCommerceista. Lisäksi, jos et myy fyysisiä tavaroita, fyysisten tavaroiden myyntiin liittyvät WooCommerce-toiminnot syrjäyttävät tarpeettomasti taustaohjelmasi.

Tarkoittaako tämä, että et voi myydä fyysisiä tavaroita Extra Digital Downloads -sovelluksella? Ei ollenkaan, lisäosat auttavat sinua tässä.

Sanotaan näin – jos myyt pääasiassa fyysisiä tuotteita, WooCommerce on sopivampi. Mutta jos elokuvat, musiikki, ohjelmistot, digitaaliset asiakirjat, valokuvat tai lisenssit ovat online-leipä ja voi, Extra Digital Downloads -sovelluksen tulisi olla paras valinta.

2. Shopify

Shopify on isännöity ratkaisu, joka palvelee yli puoli miljoonaa verkkokaupan omistajaa, sekä suuria että pieniä. Kuka tahansa voi kokeilla tätä skaalautuvaa ohjelmistoa 14 päivän ajan ilmaiseksi lähettämättä luottokorttitietoja. Muutamassa minuutissa pystyt perustamaan verkkokaupan ja olemaan valmis vastaanottamaan tilauksia ja maksuja kaikkialta maailmasta.

Shopify

Koeaikajakson lopussa voit valita suunnitelmista, jotka alkavat 9 dollarista kuukaudessa (Lite) – 299 $ kuukaudessa (Advanced). Ja jos olet yritystason operaattori, Shopifyn tiimi mukauttaa suunnitelmat sinulle. Useimmille aloittelijoille peruspaketin, jonka hinta on 29 dollaria kuukaudessa, pitäisi riittää. Voit helposti lisätä uusia myyntikanavia, hallita tuotteita ja mainosjakaumaa. Lisäksi pystyt myös täyttämään tilaukset yhdessä vaiheessa ja seuraamaan myyntiä ja kasvutrendejä.

Shopifen mukana tulee kojetaulu, joka sisältää täydellisen verkkokaupan rakennusaineen, isännöinti, verkkotunnukset, suunnittelu, teemat ja markkinointi. Shopify Paymentsia käytettäessä ei ole erillisiä transaktiomaksuja.

Jos haluat myymälän, joka kuvastaa tuotemerkkiäsi, voit mennä eteenpäin ja rakentaa kaupan vetämällä ja pudottamalla. Saatavilla on yli 100 liikkuvalmiiksi tarkoitettua teemaa, jotta myymäläsi näyttää hyvältä, kun taas satoja sovelluksia on saatavana myymälätoimintojen parantamiseksi. Jos olet juuttunut jostakin syystä, olet iloinen ennalta hyväksyttyjen asiantuntijoiden tuesta, joka voi auttaa sinua räätälöimään suunnittelua ja toimintoja. Seisausajat ovat minimissä ympäri vuorokauden tapahtuvalla tuella.

Jos olet aloittelija, joka ei halua olla kiinnostunut isännöinnistä tai turvallisuudesta tai maksujen käsittelystä, mutta haluaa silti täysin toimivan hyvän näköisen myymälän, Shopify on turvallinen veto.

WP Shopify WordPress -laajennus

Shopify on myös yhteensopiva WordPressin kanssa. Voit käyttää Shopify Buy -painiketta tai helpottaa elämääsi asentamalla WPShopify. Tämä kätevä laajennus synkronoidaan Shopify-kaupan kanssa, tuo tuotteesi ja sisältää mahdollisuuden lisätä Osta-painike.

3. Gumroad

Gumroad auttaa sinua myymään lähes kaiken mitä haluat verkossa – digitaaliset tai fyysiset tavarat, tilaukset ja jopa ennakkotilatut tuotteet. Se on loistava paikka myydä, jos luova viiva juon sinussa ja haluat käyttää sitä kaupalliseen käyttöön. Joten taiteilijat, valokuvaajat, suunnittelijat ja kirjoittajat – kiinnittävät tarkempaa huomiota tähän verkkokauppapaikkaan. WordPress-käyttäjät voivat auttaa kytkeä upottaa Gumroad heidän verkkosivustoihinsa.

Gumroad

Jos digitaaliset tavarat ovat sinun fortesi, olet iloinen, että voit tarjota tuotteestasi useita versioita, luoda lisenssiavaimia ja tarjota alennuskoodeja. Lisäämällä vain + -merkki tuotteisiin, voit myös pyytää asiakkaita maksamaan mitä he haluavat. Varmista, että tuotteitasi ei jaeta, käyttämällä sisäänrakennettua väärinkäytösten estämistä, PDF-leimaa tai poistat lataukset käytöstä.

Pääsy sisältökirjastoihin ja ohjelmistojen lisenssiavaimiin on helppo myydä kaikenlaisia ​​toistuvia tilauksia ja jäsensuunnitelmia. Myös asiakkaat ovat tyytyväisiä maksuvaihtoehtoihin ja helppoon kassalle. He voivat luoda tilin ja pitää kaiken sisällön yhdessä paikassa tai ohjata sen Dropboxiin tai Kindleen tai muuhun vakiokohteeseen.

Gumroadissa on ominaisuuksia, jotka tarjoavat täyden tuen myös fyysisten tuotteiden myynnille. Gumroad tarjoaa kaiken muun muassa tuotevaihtoehdoista ja maakohtaisesta myynnin rajoituksesta lähetyshintojen, alennusten ja myyntitarjousten määrittämiseen.

Se ei lopu tähän – Gumroad tekee tuotteistasi näkyvän yleisöllesi missä he ovatkin. Mukautetut sosiaalisten kanavien, kuten Facebookin ja Twitterin, esikatselut sekä tuotteesi mukautetut URL-osoitteet brändäyksen edistämiseksi ovat joitain tapoja, joilla he käyttävät sitä. Yhdistettynä tehokkaaseen analytiikkaan saat tietää, mikä toimii sinulle ja mikä ei. Automaattiset työnkulut auttavat sinua pysymään kiinnostuneena asiakkaidesi kanssa kiitosmerkinnöistä, päivityksistä ja muusta.

Gumroad voi aloittaa ilmaiseksi, mutta kuten sinäkin päivittää ammattimaisiin ominaisuuksiin veloitetaan 10 dollaria kuukaudessa. Myyntiä varten, joka tulee heidän Discover-ohjelmansa kautta, veloitetaan 10% lisämaksu.

Gumroad WordPress -laajennus

Gumroad on myös erittäin helppo käyttää WordPressin kanssa. Jos et halua käyttää koodia, asenna vain heidän ilmainen laajennus. Laajennus sisältää helpon lyhytkoodin Gumroad-peittokuvien ja upotettujen widgetien lisäämistä varten tuotteillesi.

4. MemberPress

Jos haluat myydä tilauksia tai jäsenyyksiä, sinun ei todellakaan tarvitse katsoa MemberPressin ulkopuolelle. Lähes kaikki tätä varten tarvittavat ominaisuudet ovat saatavana tällä laajennuksella – digitaaliset lataukset, hinnasivut, tilausten hallinta, tippujen sisältö ja kuponkikoodien luominen. Lisäksi laajennuksen avulla on helppo integroida mukautettu koodisi siihen. Joten voit siirtyä mukauttamaan sitä haluamallasi tavalla.

MemberPress

Jäsenten tilauksista riippuen, MemberPress antaa sinun hallita pääsyä viesteihisi, videoihisi, syötteisiisi ja muun tyyppiseen sisältöön. Se integroituu täysin WordPressiin sisällön, foorumien ja yhteisöjen hallitsemiseksi. Se integroituu myös muihin kolmansien osapuolien maksujen käsittelyyn, tytäryhtiömarkkinointiin ja muihin ratkaisuihin ilman lisäkustannuksia.

Jotta voit myydä jäsenyyksiä tai tilauksia WooCommerce-palvelun avulla, sinun on ostettava useita erillisiä laajennuksia, ja tämä kaikki voi osoittautua kalliimmaksi kuin MemberPress. Ja vaikka MemberPress erottuu erinomaisesta asiakastuesta, WooCommerce tarjoaa enemmän maksuportteja.

Palvelut ovat 3 suunnitelmaa – perussuunnitelma 129 dollaria vuodessa, Plus-suunnitelma 249 dollaria vuodessa ja Pro-suunnitelma 349 dollaria vuodessa. Meillä on myös 14 päivän rahat takaisin -takuu. MemberPress on varma ratkaisu jokaiselle, joka haluaa myydä jäsenyyksiä, tilauksia, kursseja tai digitaalisia tuotteita.

5. Magento

Magento on täydellinen itsenäinen alusta, joka sisältää kaikki toivotut verkkokaupan ominaisuudet ja tarjoaa korkeatasoisen räätälöinnin. On mahdollista, että et koskaan etsi laajennusta Magennon kanssa. Toisin kuin WooCommerce, sen määrittäminen tai mukauttaminen ei ole helppoa, ja monet meistä voivat tarvita tätä varten ammattilaista.

Magento

Magento sopii suurille yrityksille, jotka etsivät nopeaa kasvua. Se pystyy helposti vastaamaan edistyneitä verkkokaupan tarpeita kansainvälisille markkinoille ulottuvilla toiminnoilla. Tärkeintä on, että sen avulla voit omaksua mobiili-ensisijaisen lähestymistavan kasvavien mobiiliostosmarkkinoiden hyödyntämiseksi.

Magento 2 WordPress -integraatio

Ja voit integroida Magento-myymälän WordPressiin helposti pluginin avulla. Magento2WordPress Toinen vaihtoehto on Mag tuotteiden integrointi, joka tarjoaa yksinkertaisen tuoteluettelon.

Valitettavasti Magento ei tule halvalla, eikä hinnoittelu ole heti ilmeistä. Sinun on todennäköisesti käytettävä käyttöönottokumppaneiden palveluita, ja kustannukset vaihtelevat valitsemasi mukaan. On turvallisempaa mennä Magento-sertifioidun kumppanin kanssa, koska alusta on monimutkainen säännöllisten päivitysten ja muutosten kanssa. Siellä on myös ilmainen, avoimen lähdekoodin vaihtoehto, mutta sen ominaisuudet ovat melko rajoitetut.

Mikä on paras WooCommerce-vaihtoehto sinulle?

WooCommerce on upea ratkaisu useimpiin kauppoihin. Mutta kuten aiemmin totesin, on mahdollista, että yksi näistä WooCommerce-vaihtoehdoista saattaa sopia paremmin. Näin on erityisesti silloin, kun ytimen laajennus kohdistuu paremmin myymälän päätuotteisiin. Päätös tulee sitten helpommaksi – digitaalisten tuotteiden helppo digitaalinen lataus, mainosten Gumroad, jäsenyyden myyjä MemberPress, isojen / nopeasti kasvavien yritysten Magento ja Shopify niille, jotka tarvitsevat kaiken huolehditun.

Mitkä ovat ajatuksesi? Suosittelisitko toista verkkokauppaa? Haluamme tietää, mitä ajattelet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map