5 optimointivinkkiä WordPress-sivustosi mobiililaitteiden valmisteluun

Yhä useammat ihmiset käyttävät älypuhelimia ja tabletteja päivittäin ympäri maailmaa. Itse asiassa on arvioitu, että tämän vuoden loppuun mennessä enemmän ihmisiä käyttää mobiililaitteitaan etsiäkseen verkkoa kuin pöytätietokonetta. Vielä enemmän syytä varmistaa, että WordPress-sivustosi on mobiilivalmis, eikö niin? Matkaviestinmarkkinoiden vahvuuden tunnistaminen epäonnistuu ja menetät varmasti suuret ja pienet mahdollisuudet päästä laajemmille markkinoille.


Sinulle onneksi se ei ole niin teknisesti haastavaa kuin saatat ajatella ensin optimoidaksesi sivustosi mobiilikäyttöön. Tutustu seuraaviin vinkkeihin saadaksesi WordPress-verkkosivustosi samanarvoiseksi muun mobiilivalmiuden kanssa.

Miksi WordPress-sivustosi on oltava mobiilivalmis?

Katso ympärillesi. Melkein kaikki kantavat noin jonkin tuotemerkin mobiililaitetta. Jopa lapsilla on niitä nykyään. Koska suurin osa ihmisistä omistaa matkapuhelimen, todennäköisesti he lukevat jonkun blogia tai verkkosivustoa sillä. Miksi ei sinun? Olet todennäköisesti jo tehnyt asianmukaisen huolellisuuden, kun kyse on verkkosivustosi liikenteen ohjaamisesta, kuten esimerkiksi SEO-pyrkimysten rakentaminen. No, etkö tiedä, että mobiililaitteiden optimointi kuuluu tähän luokkaan?

Sinun on käytettävä kaikkia kanavia saadaksesi mahdollisimman paljon liikennettä. Kun otetaan huomioon, että amerikkalaiset käyttävät noin 2,7 tuntia sosiaalisten verkostojen tutkimiseen matkapuhelimissa päivittäin, on todennäköistä, että he tulevat joukkoon erilaisia ​​blogeja ja sivustoja, joita heidän ystävänsä jakavat.

Sinun on aina oltava varvassasi, kun kyse on tekniikan ja markkinoinnin maailmasta. Koska joukko ihmisiä käyttää mobiililaitteita, verkkosivustojen omistajille on tärkeää tunnistaa uusi tapa markkinoida verkkosivustojaan uuden liikenteen tuottamiseksi. Ja paras tapa tehdä se? Mobiilisopimus, tietysti! Tunnetko trendi täällä?

Jos sivustosi ei ole optimoitu katsottamaan mobiililaitteella, katsojien on vaikea lukea sisältöäsi ja katsella kuviasi. Verkkosivusto on optimoitava asianmukaisesti erityisesti käytettäväksi mobiililaitteiden näytön kokoisina. Näytön koon ja resoluution on oltava oikein. Jos ei, kävijät löytävät toisen verkkosivuston, johon mennä. Ajan myötä tämä voi maksaa potentiaalisille asiakkaille.

Haluat, että sivustosi tuottaa liikennettä. Mutta kun he ovat paikalla, haluat heidän kokemuksen olevan positiivinen. Sivusto, joka on valmis mobiililaitteiden käyttöön, parantaa vierailijoiden kokemusta ja lisää mahdollisuuksiasi muuttaa heidät toistuviksi asiakkaiksi.

Vinkki # 1: Käytä mobiiliystävällisiä teemoja

Jotta verkkosivustosi teema olisi yhdenmukainen työpöytä- ja mobiiliversioiden välillä, mobiili teema on täydellinen sinulle. Tällä tavalla sinun ei tarvitse itse kehittää itseäsi tai joutua palkkaamaan joku tekemään se puolestasi. Mobiililaitteiden käytön lisääntymisen myötä saatavana on myös matkaviestinten lukumäärän lisääntymistä. Hauska miten se toimii, huh?

Tässä on muutama tarkistaminen:

Kaksikymmentä-Neljätoista

 • Kaksikymmentätoista. WordPressin oletusteema on todella ihanteellinen monille verkkosivustoille. Se on herkkä, houkutteleva ja tarjoaa lukuisia valikkokokoonpanoja sopimaan mihin tahansa kokoiseen ruutuun.
 • Koko teema. Tämä myydyin teema on hieno tapa näyttää verkkosivustosi useilla mobiililaitteilla. Total reagoi sujuvasti, joten sivuasettelut mukautuvat automaattisesti selainikkunaan. Plus lisätyt mukautetut mobiilivaihtoehdot tekevät siitä optimoinnin helpon.
 • Ananas. Tämä minimalistinen WordPress-teema on hämmästyttävä teema, joka käyttää mobiililaitteisiin reagoivaa suunnittelua.
 • Mayashop. Jos käytät verkkokauppasivustoa, Jigoshop-laajennus on hieno vaihtoehto, joka toimii saumattomasti Mayashop-teeman kanssa. Verkkokauppasivustojen optimointi mobiililaitteille on yleensä hiukan haastavampaa. Tämä teema auttaa sopimaan erityiseen mallisi.

Vihje 2: Käytä laajennuksia

Yksi WordPressin parhaista asioista on niiden laajennusten saatavuus, jotka tekevät verkkosivuston omistajan työstä paljon helpompaa ja virtaviivaisempaa. Laajennukset palvelevat tonnia käyttötarkoituksia, mukaan lukien auttavat tekemään sivustosta mobiiliystävällisen.

Sivuston omistajana haluat mieluummin viettää aikaa ja vaivaa keskittymällä sivustosi todelliseen sisältöön kuin kaikkiin tekniseen mumbo-hyppäämiseen, joka kulkee kohtausten takana saadaksesi sivustosi toimimaan, eikö niin? Yksinkertainen laajennus voi auttaa tekemään sivustosi sisällöstä helppolukuisen tarvitsematta lähentää miljoonaa kertaa tai vierittää vasemmalta oikealle yrittäessäsi lukea kappaleen läpi puhelimessa..

Tässä on muutama laajennus, jotka kannattaa tarkistaa:

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack. Tämä laajennus antaa sinulle täydellisen hallinnan verkkosivustosi mobiiliversiosta. Verkkotunnusten kartoitus helpottaa suosituimpien laitteiden tunnistamista. Yksi teema tarjotaan neljässä eri väripaletissa.

WP-matkaviestin

WP-matkaviestin. Tämä laajennus tarjoaa yksinkertaisen tavan optimoida sivustosi mobiililaitteille nopeasti. WP Mobile Detector toimii tuhansien erilaisten älypuhelimien, tablet-laitteiden, verkkoominaisuuksilla varustettujen puhelimien ja niin edelleen avulla, antaen vierailijalle miellyttävän kokemuksen joutumatta viettämään viikkoja yrittäessään selvittää tämä kaikki itse.

Vinkki # 3: Tee sivustostasi reagoiva

Olet todennäköisesti käynyt aiemmin reagoivassa verkkosivustossa. Tämäntyyppiset sivustot reagoivat asianmukaisesti sen laitteen mukaan, jota se katselee. Kun sivua tarkastellaan työpöydällä, se esitetään yhdellä tavalla. Älypuhelimella katsottaessa se esitetään toisessa. Sama tapahtuu, kun katsot sivustoa tablet-laitteella tai kannettavalla tietokoneella tai millä tahansa muulla mobiililaitteella, johon pääset käsiksi.

Sivustoosi reagoiva muotoilu tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se räätälöidään automaattisesti riippumatta siitä, mistä lähteestä katsojasi käy. Aika siistiä, eikö niin? Responsiivisen verkkosivuston omistaminen on helppoa kuin piirakka, jos käytät WordPressiä sivustosi alustana. Sinun tarvitsee vain löytää reagoiva WordPress-teema verkkosivustosi tyyliin sopivaksi (emme voi lopettaa puhumista täysin reagoivasta Total WordPress -teemasta, jossa on sisäänrakennettu vedä ja pudota -sivunmuodostaja, joten voit luoda minkä tahansa reagoivan asettelun, jonka haluat! ).

Vihje 4: Minimoi kehitetyt grafiikat

Ajattele mobiililaitteen näytön kokoa. Myönnettynä, ne näyttävät kasvavan joka päivä, mutta ne ovat varmasti pienempiä kuin keskimääräinen työpöytä. Unohda verkkosivustosi täyttäminen kuvitteellisella grafiikalla – liian monet niistä vain lisäävät latausaikoja, mikä on kielletty mobiilisurffaajille.

Tämä pätee erityisesti verkkokauppasivustoihin. Ostajat eivät halua, että heidät pommitellaan grafiikoilla, jotta heidän täytyy seuloa läpi. He haluavat pystyvän tekemään oston nopeasti ja tehokkaasti. Joten veto ylimääräinen grafiikka ja pidä se yksinkertaisena.

Vihje 5: Valitse teksti viisaasti

Sen lisäksi, että minimoit verkkosivustosi grafiikat, haluat pienentää myös tekstiä. Vierailijoilla on hyvin rajallinen tila näytöllä tarkistaaksesi, mitä myyt tai kirjoitat. Koska he eivät todennäköisesti zoomata tai loitontaa tai vierittää ylös ja alas, keskitä tekstiviestinsä keskittymään tuotteesi sisältöön.

Unohda kaikki ‘hienoukset’, joita monet myyjät yrittävät käyttää kerätäkseen enemmän huomiota tuotteisiinsa. Anna ostajille vain se, mitä he tarvitsevat tietoisen oston tekemistä varten.


WordPress-sivustosi optimoiminen mobiililaitteille ei tarvitse olla monimutkaista. Mutta se on tehtävä, ei väliä mitä. Taitava verkkoyrittäjänä tiedät jo tämän. Jokainen, jolla on pari silmää, voi nähdä kuinka mobiilimaailma valtaa. Joten toivottavasti nämä vinkit osoittautuvat hyödyllisiksi.

Oletko jo tehnyt verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi? Jos on, mitä toimia olet suorittanut tämän saavuttamiseksi? Haluaisin tietää!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map