5 nopeaa parannusta blogin tulosten lisäämiseksi

5 nopeaa parannusta blogin tulosten lisäämiseksi

Rahan ansaitsemiseen verkossa on monia hienoja asioita, mutta yksi niistä on se, että voit asettaa mitattavissa olevat tavoitteet ja mitata ne suurella tarkkuudella. Jos esimerkiksi haluat vähentää poistumisprosenttiasi 5 prosentilla, toteuta vain toimenpiteet, joiden mielestäsi autat. Käytä Google Analyticsin kaltaista palvelua seurataksesi vaikutusta, huuhtele ja toista sitten.


Kun sinulla on vakiintunut yleisö tai asiakaskunta (jopa suhteellisen pieni), blogisi mukauttamismahdollisuudet tulosten ja tulojen lisäämiseksi ovat lähes rajattomat. Voit usein saavuttaa enemmän samalla määrällä vaivaa säätämällä jo jo tekemäsi vastakohtia etsimään uusia kävijöitä.

Tätä olen alkanut ottaa vakavasti viime kuukausina, kun olen säätänyt omaa blogiani lisätäkseni tuloksia ja viime kädessä lopputulosta. Tässä viestissä haluan kertoa teille joitain erittäin nopeita ja helppoja parannuksia, joita voit tehdä oman blogin menestyksen parantamiseksi..

Seurannan merkitys

Ennen kuin aloitamme, minun on todettava, kuinka tärkeätä on, että sinulla on tarkat keinot seurata kaikkia mittareita, jotka ovat merkityksellisiä tekemäsi hienosäädösten kannalta.

Esimerkiksi, jos aiot ottaa käyttöön nipistyksen, jonka toivot lisäävän uutiskirjeen tilaustasi, haluat tietää määräajoin houkuttamasi uusia tilaajia. Olet kuitenkin myös haluat tietää blogin kävijöiden lukumäärän samalla ajanjaksolla, jotta voit tuottaa muuntoprosentin prosentteina näistä kävijöistä. Sähköpostitilauksien lisääntyminen ei välttämättä tarkoita, että nipistin on toiminut – voi olla, että houkuttelitte lisää kävijöitä.

Auttaakseni sinua pääsemään eteenpäin tekemällä jokaisesta säädöstä suosituksia mittareista, joita sinun tulisi seurata.

Ota se yksi askel kerrallaan

Ja vielä yksi asia ennen kuin pääset hyviin juttuihin – Varmista, että otat käyttöön ja seuraat vain yhtä säätämistä kerrallaan. Jos teet useita hienosäätöjä samanaikaisesti, positiiviset (tai negatiiviset) vaikutukset voivat ”pilata saastumista”, ja et tiedä, mikä nipistää saavutti minkä tuloksen.

Nopeus, jolla voit saada vakuuttavia tuloksia, todella riippuu siitä, kuinka paljon liikennettä saat blogiisi. Voit suorittaa yhden kokeilun viikossa tai ehkä yhden kuukaudessa, jos et saa paljon liikennettä. Pelaa sitä korvalla ja katso kuinka ensimmäinen nipistys menee.

Okei, se riittää alustavista asioista – päästäköön noihin kohteluihin!

1. Lisää etusivullasi olevien blogiviestien määrää

Kuulostaa melko tylsältä, eikö niin? Mitä mahdollista eroa tällä on tuloksiin tai tuloihin? No, kun kyseessä on mukautus tämän nipistymisen suhteen potentiaaliseen hyötyyn, todellisuudessa melko suuri ero.

Ensinnäkin, älä unohda, että kotisivulla olevien blogiviestien lisääminen tai vähentäminen on yksinkertaista, jos blogi on etusivusi. Tämä voidaan tehdä noin 5 sekunnissa siirtymällä kohtaan Asetukset> Yleiset WordPress-hallintapaneelissa:

Lisää etusivullasi olevien blogiviestien määrää

Jos käytät kotisivullesi sivunmuodostajaa, blogin lukumäärän muuttaminen riippuu käyttämästäsi rakennustyökalusta. Jos esimerkiksi käytät Total-teemaa (joka sisältää WPBakery-visuaalisen sivunmuodostajan), haluat muokata viestimäärää ruudukosi Kysely-välilehdessä:

Lisää etusivullasi olevien blogiviestien määrää Builderillasi

Se on luultavasti kaikkien aikojen nopein nipistää. Nyt puhutaan mahdollisista eduista.

Molemmilla tavoilla on väitteitä siitä, kuinka monta blogiviestiä sinun pitäisi olla etusivullasi. Jotkut sanovat, että sinun pitäisi olla suurempi määrä (esimerkiksi 10), koska se antaa lukijoille mahdollisuuden selata enemmän viestejäsi tarvitsematta napsauttaa toiselle sivulle. Toiset väittävät, että vähemmän blogin kirjoituksia tarkoittaa vähemmän latausaikaa (ja me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on nopeuttaa WordPressiä), mikä tarkoittaa onnellisempia kävijöitä. Tämän toisen väitteen varmuuskopiointiin on olemassa valtava määrä pakottavia tietoja.

Kuten useimmissa tämän tyyppisissä kysymyksissä, on tärkeätä tunnistaa argumentin molemmat osapuolet ja sitten testata. Jos sinulla on vain 5 blogiviestiä kotisivullasi, kokeile 10 ja päinvastoin. Kokeile ehkä jopa enemmän tai vähemmän riippuen siitä, kuinka seikkailunhaluinen sinusta tuntuu.

Tiedot (vain etusivulle): poistumisprosentti, sivustossa kulunut aika, sivut käyntiä kohden ja keskimääräinen käyntiaika

2. Käytä manuaalisia otteita

Tämä ehdotus seuraa suoraan edellisestä ja voi ehkä lievittää mammonin lastausaikojen pelkoja. Varsinkin jos aiot lisätä paljon blogiviestejä kotisivullesi.

Viestien näyttämiseksi arkistomuodossa (esim. Kotisivullasi tai luokkasivulla) on yleensä kolme tapaa tehdä se:

 1. Näytä koko viesti
 2. Näytä automaattisesti määritetty ote (esim. 100 merkkiä)
 3. Näytä käsin luotu ote

Olen henkilökohtaisesti vaihtoehdon 3 fani. Tämän avulla kävijä voi lukea nopean yleiskatsauksen jokaisesta kotisivusi viestistä ilman, että tarvitsee tutkia koko sisältöä, elleivät he halua. Mielestäni se on täydellinen kompromissi.

Useimpien hyvien teemojen avulla voit lisätä manuaalisia otteita kahdella tavalla.

WordPress Lue lisää -tagi

Voit ensin lisätä ”Lue lisää” -tunnisteen (Alt + Shift + T) viestisi kohtaan, jonka haluat katkelman päättyvän.

WordPress-otteen metabox

Tai liitä muokattu otteesi Muokkaa viesti -näytön ”Ote” -metakenttään.

Tiedot (vain koti- / arkistosivut): poistumisprosentti, sivustossa kulunut aika, sivut käyntiä kohden ja keskimääräinen käyntiaika

3. Tee ensisijaisesta CTA: stasi näkyvämpi

Jos ihmettelet, CTA tarkoittaa ”Call to Action” – elementti, joka kannustaa kävijöitä suorittamaan haluamasi toiminnon. Tämä voi olla tilaamalla uutiskirjeesi, ostamalla tietotuotteesi tai jotain muuta kokonaan.

Vaikka blogissasi voi olla useita CTA: ita (vaikka toivottavasti niitä ei olisi niin paljon, että ne olisivat ylivoimaisia), sinulla pitäisi olla yksi, joka on tärkeämpi kuin muut. Monille tämä on sähköpostitilauslomake. Tuon ”ensisijaisen” CTA: n tulisi olla mahdollisimman näkyvä. Jos ei ole, säädä se niin, että se on. Ehdotuksia ovat:

 • Tee siitä sivun värikkäin elementti
 • Siirtää sitä taiton yläpuolella (mikä voi johtaa valtavaan napsautussuhde kasvaa)
 • Sijoita se sivupalkin yläosaan
 • Sijoita se pääsisällön yläpuolelle
 • Siirtäminen ponnahdusikkunaan

Joten valitse yksi yllä olevista (muista – enintään yksi!) Ja testaa tulokset. Saatat saada miellyttävän yllätys.

Tiedot (kaikilla sivuilla, joilla CTA näkyy): haluttu CTA-tulos (esim. uusi tilaaja), blogin kävijöiden kokonaismäärä ja ensimmäinen jaettuna toisella (saadaksesi prosenttimääräinen muuntoprosentti)

4. Lisää näkyvä linkki tärkeimmälle “rahasivulle”

Blogissasi on todennäköisesti tietty sivu, joka tuottaa enemmän tuloja (suoraan tai epäsuorasti) kuin mikään muu. Se voi olla “Resurssit” -sivun kaltainen. Tai ehkä tuote. Mikä se sitten on, sinun tulee tehdä siitä helposti vierailijoillesi. Koska päävalikkoon lisääminen ei ehkä ole järkevää, voit lisätä näkyvän linkin sivupalkkiin, alatunnisteeseen tai mahdollisesti otsikkoon (sivustosi ulkoasusta riippuen). Tällä tavalla linkkisi näkyy useimmilla sivuilla.

Tunnetulla tarkoitan todella graafista. Sen ei pitäisi olla vain uusi tekstilinkki – sen pitäisi erottua samalla tavalla kuin CTA: t (koska se on olennaisesti CTA kuten mikä tahansa muu).

Hyvä esimerkki tästä on sivun yläosassa oleva WPExplorer: n käyttämä huomautuspalkki:

WPExplorer Main Callout Bar

Se erottuu selvästi muihin sivun tai valikon linkkeihin verrattuna.

metrics: vierailut rahasivulle, kaikki blogisi kävijät ja ensimmäinen jaettuna toisella (saadaksesi prosenttisen napsautussuhteen)

5. Lisää sosiaalisen jakamisen näkyvyyttä

Toivon, että sinulla on minimissään sosiaalisen jakamisen laajennus blogiisi. Mutta tosiasiassa on paljon enemmän, mitä voit tehdä ajaaksesi sosiaalisia viittauksia blogiisi.

Yksinkertainen tosiasia on, että monet ihmiset eivät ole niin huolestuneita sisällön jakamisesta, ellet tee siitä heille todella yksinkertaista (ja houkuttelevaa). Sinun on tehtävä siitä heidän vaivansa arvoinen.

Voit tehdä tämän eri tavoilla, mutta tässä on kaksi helppoa.

AddThis Social Share -laajennus

Kokeile kelluvia jakopainikkeita. Hyvä laajennus on AddThis: n WordPress-jakamispainikkeet. Se on helppo asentaa ja tukee yli 200 sosiaalisen median kanavaa. Sivustosi vierailijoilla on paljon jakamisvaihtoehtoja AddThis-palvelun kanssa.

Blogiviestien sosiaalinen jakaminen

Tai sisällytä jakamispainikkeet kunkin viestin ylä- ja alaosaan. WordPress-teemasta riippuen tämä vaihtoehto saattaa olla sisäänrakennettu. Esimerkiksi Total WordPress -teeman kanssa, johon navigoit Ulkonäkö> Mukauta> Blogi> Yksittäinen viesti ja ota sosiaalisen jakamisen moduuli käyttöön “Yksittäiset asettelut”. Vedä ja pudota sitten haluamaasi paikkaan. Olipa se ennen esiteltyä kuvaa tai pääsisältösi jälkeen. Vaihtoehtoisesti tämä ominaisuus sisältyy myös JetPack-laajennus – sinun on vain otettava se käyttöön Jetpack> Asetukset> Jakaminen.

Saat lisätietoja näistä taktikoista äskettäisessä viestissä, jonka tein blogin liikenteen lisäämiseksi Twitteristä. Aloita näiden parannusten (ja kaiken muun, mitä mielikuvitus voi loihtia) toteuttaminen ja analysoi tuloksia.

metrics: sosiaalisen median viittausten lukumäärä blogiisi, blogin kävijöiden kokonaismäärä ja ensimmäinen jaettuna toisella (ts. kasvaako blogisi sosiaalisten kävijöiden prosenttiosuus nipistymisen seurauksena?)

Naarmuuntuminen

Tässä viestissä olen esitellyt kourallisen yksinkertaisia ​​parannuksia, joita voit tehdä blogin tulosten lisäämiseksi. Mutta tosiasia on, että siellä on paljon enemmän. En esimerkiksi ole edes mainitsi split-testaustyökalut, mikä on kiistatta tehokkain säätämismuoto, jonka voit tehdä. Blogin optimoinnin tulisi olla jatkuvaa prosessia, ja yllä olevien hienosäädösten tulisi olla vasta alku.

Ottaen huomioon tämän, haluaisin mielelläni tietää, onko sinulla omia ehdotuksiasi sivustoosi tehtävien parantamiseksi, jotka voivat lisätä tuloksia ja tuloja. Jos on, jaa meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector