5 helppoa vaihetta WordPress-teeman valitsemiseen

Olet valinnut verkkotunnuksesi, valinnut suuren Web-isäntä käytettäväksi ja olet oppinut WordPressin asentamisen onnistuneesti. Nyt on aika valita verkkosivustollesi erityinen ulkoasu.


WordPress käyttää joukkoa erilaisia ​​teemoja sivustonomistajien auttamiseksi rakentamaan ja esittämään sisältöään. Vaikka oletusteema voi näyttää tarpeeksi houkuttelevalta (Kaksikymmentäseitsemäntoista-teema on melko mahtava, varsinkin jos lisäät muutaman välttämättömän laajennuksen), on kirjaimellisesti tuhansia muita, joista valita, jotta verkkosivustollesi saadaan ainutlaatuinen spin. Vaikka valittavien teemojen lukumäärä on jännittävä, se voi myös olla hieman ylivoimainen. Verkkosivustosi on pääosin kuin globaali käyntikorttisi, joten tekemäsi valinnat on tehtävä huolellisesti.

Joten mistä aloitat valita täydellisen teeman kaikista siellä olevista vaihtoehdoista? Tässä on viisi helppoa vaihetta valinnan supistamiseksi, kunnes oikeasta teemasta tulee selvä voittaja.

1. Päätä, mennäänkö ilmaisella vai premium-teemalla

Valitse ilmainen tai premium-WordPress-teema

-Palvelussa on paljon ilmaisia ​​teemoja WordPress-hakemisto, joka voi toimia monentyyppisissä verkkosivustoissa. Yleensä suositellaan kuitenkin käytettäväksi premium-teemaa, joka tarjoaa tarvittavan räätälöinnin tason. Premium WordPress -teemoissa on joukko lisäetuja verrattuna ilmaisiin. Niissä on tyypillisesti asiakastuki, ne päivitetään useammin, niissä on yleensä enemmän ominaisuuksia ja niitä voidaan räätälöidä tarpeitasi helpommin kuin ilmaisia ​​teemoja.

Jos päätät ostaa teeman, kiinnitä huomiota siihen, laskutetaanko sinulta kertaluonteinen maksu (Themeforest, Creative Market, Templatic jne.) Vai tilauksen perusteella, joko kuukausittain tai vuodessa (kuten Elegant Themes tai Themify just) muutamia mainitakseni). Jälkimmäinen vaihtoehto antaa sinulle vapauden valita minkä tahansa haluamasi teeman kyseiseltä julkaisijalta. On selvää, että sinun on tarkasteltava budjettiasi auttaaksesi sinua määrittämään, kuinka paljon olet valmis (ja pystyt) käyttämään premium-teemaan.

Yleensä mitä enemmän maksat aiheesta, sitä enemmän ominaisuuksia voit odottaa. Suurin osa premium-teemoista on välillä 29–89 dollaria, joten ne eivät ole liian hirveän kallista. Plus premium -teemat sisältävät usein premium-tukea, joten jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä kehittäjältä ilmaisten WordPress.org-foorumeiden luottamisen sijasta. Koska verkkosivustosi on merkittävä sijoitus, kannattaa ehdottomasti käyttää aikaa harkita vaihtoehtojasi ja selvittää, mikä teema sopii sinulle.

2. Sovittaa WordPress-teema omaan alaan

Sovittaa WordPress-aiheesi alaan

Tämä saattaa kuulostaa ketterältä, mutta se on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä huomioitavista tekijöistä. Sinun tulisi valita teema, joka liittyy alaasi tai yritykseesi. Kukka-aiheisella verkkosivustolla ei olisi paljon hyötyä puusepänteollisuudelle. Sen sijaan jotain, jonka teeman taustalla on puuta, sopisi siihen paljon paremmin. Aivan kuten autovaraosayrityksen verkkosivusto sopisi hyvin autoihin liittyvään teemaan. Jos tarvitset apua teemavalinnassa, tarkista joitain näistä viesteistä WPExplorerilta:

 • Kuinka rakentaa kirkon verkkosivusto WordPressin avulla
 • Parhaat lääkäreiden WordPress-teemat
 • Parhaat kiinteistöjen WordPress-teemat
 • Parhaat WordPress-portfolion teemat
 • Sinulla on oltava Pinterest-kaltaiset WordPress-teemat

Varmista vain, että valitsemasi teema heijastaa tarkasti tuotemerkkisi palveluita ja arvoja. Yksinkertaisesti sanottuna: älä sekoita kävijöitä!

3. Määritä selaimen yhteensopivuus

Määritä WordPress-teeman selaimen yhteensopivuus

On tärkeää varmistaa, että valitsemasi uusi teema on yhteensopiva kaikkien selainten kanssa. Eri sivustosi kävijät käyttävät todennäköisesti erilaisia ​​selaimia, joten on tärkeää olla ottamatta ketään huomioon. Monet tekniset suunnittelijat voivat ehdottaa, että vanhemmat selaimet, kuten Internet Explorer, jätetään huomioimatta yhteensopivuusongelmien vuoksi, koska yhä useammat käyttäjät luopuvat selaimesta uusien versioiden, kuten Google Chromen, hyväksi. Silti siellä on edelleen paljon Internet-surffaajia, jotka luottavat vanhempiin selaimiin, joten muista kiinnittää huomiota teeman selaimen yhteensopivuuteen, jota aiot käyttää verkkosivustollesi..

Ennen kuin sitoudut tiettyyn teemaan, sinun tulisi testata se useilla selaimilla. Jos sinulla on jo verkkosivusto yllä ja käynnissä, helpoin tapa tehdä tämä on tarkistaa Google Analyticsista nähdäksesi, mitä selaimia vierailijat käyttävät päästäksesi sivustoosi. Kertoimet ovat, sinun on tarkistettava kaikki tärkeimmät selaimet, mukaan lukien Firefox, Safari, Google Chrome ja Internet Explorer.

Google Analytics tunnistaa myös ne, joita suurin osa vierailustasi käyttää. Voit käyttää Browsershots.org testata selaimet, kun tiedät, mistä niistä on huolta. Sinun tarvitsee vain valita selain ja versio, jonka haluat testata, ja Browsershots.org luo testin jokaiselle. Sitten tulokset näytetään, jotta voit arvioida niitä.

4. Valitse teema, jota on helppo muokata

Valitse WordPress-teema, jota on helppo muokata

Toivottavasti yrityksesi kasvaa edelleen. Ja kuten se tapahtuu, matkan varrella tehdään useita muutoksia. Voit aloittaa uusien tuotteiden tai palveluiden tarjoamisen myöhemmin linja-alueella tai halutessaan muuttaa jonkin ajankohdan. Verkkosivustosi on pysyttävä kaikissa yrityksessäsi tapahtuvissa muutoksissa, ja sellaisenaan on tärkeää valita teema, jota on helppo muokata.

Yleinen virhe on valita teema, joka edellyttää sukellusta koodiin ja muutosta kaikkea ympärille vain yksinkertaisen muutoksen tekemiseksi. Siellä on paljon teemoja ja vaikka ne saattavat näyttää upeilta, niiden muokkaaminen voi myös olla melko monimutkaista. Näyttää siltä, ​​että ei ole kaikkea. Valitse sen sijaan teema, jonka avulla voit tehdä muutoksia haluamallasi tavalla muutamalla hiiren napsautuksella.

Varmistaaksesi valitun teeman mukauttamisvaihtoehdot, sinun on tarkistettava ominaisuudet, kuten värivaihtoehdot, viestityypit, sen sisältämät blogi- ja sivuasettelut sekä mahdolliset erityiset toiminnot (kuten kalenteri, portfolionäyttö) jne.) tulevat sen mukana.

Tunnista, sisältyykö aiheeseen myös lyhytkoodit vai sivunmuodostaja. Niiden avulla voit lisätä tiettyjä toimintoja tai sivuelementtejä viestiin ja sivuille. Vaikka siellä on saatavana tonnia laajennuksia (voit tarkistaa luettelon parhaista lyhytkoodien ja sivujen rakennuksen lisäosista, jotta näet vain muutaman), joiden avulla voit mukauttaa sivustoasi, se on paljon helpompaa, jos tarvitsemasi ydinominaisuudet on jo mukana – siksi Total WordPress -teemaan on sisällytetty useita tehokkaita mukautusvaihtoehtoja.

5. Katso teknistä tukea ja päivityksiä

WordPress-teeman tuki

Valitsemallesi teemalle olisi tarjottava teknistä tukea, varsinkin jos maksat siitä. Tuella tarkoitamme apua teemavirheiden ja päivitysten kanssa – ei teeman mukauttamiseen. Jos tarvitset mukautuksia, sinun kannattaa harkita WordPress-teemakehittäjän palkkaamista tai palvelun, kuten Elnon, käyttöä, koska tämä on tuen ulkopuolella..

Tietyt WordPress-teemat tulevat sähköpostituella, kun taas toiset tarjoavat vain kyselyfoorumin. Sinun on määritettävä, mikä vaihtoehto sopii sinulle. Oletko kunnossa foorumiasetuksessa annettuihin vastauksiin liittyvällä odotusajalla vai tarvitsetko aikaherkät viestinnät? Sinun tulisi myös selvittää, milloin teema viimeksi päivitettiin, ja kuinka monta päivitystä on tehty teeman alkuperäisen julkaisun jälkeen. Hyviä teemoja päivitetään usein, ja etenkin, kun uusia WordPress-versioita julkaistaan ​​(esimerkiksi WPExplorerin Total WordPress -teema päivitetään jatkuvasti, jotta se olisi yhteensopiva WordPressin viimeisimmän version kanssa ja sisältää uusimmat ominaisuudet, kuten käyttöliittymäsivun rakentaminen). ).

Sinun on parempi mennä nykyisten teemojen kanssa. Et halua riskiä maksaa vain yhdestä siitä, että se rikkoa verkkosivustosi, kun uusi WordPress-versio ilmestyy. Sinun on oltava varma siitä, että valitsemasi teeman takana olevat kehittäjät pysyvät ajan tasalla ja pitävät teemaansa / aiheisiinsa ajan tasalla.

Bonusvinkki: Lue arvosteluita

Kun luulet valinnut aiheesi sinulle, lue muutama minuutti lukeaksesi muiden bloggaajien ja verkkosivustojen omistajien arvosteluja. Suorita Google-haku teeman nimellä ja kehittäjän nimellä. Ota selvää, mitä muilla ihmisillä on sanottavaa siitä. Tämä ylimääräinen viiden minuutin tutkimus voi säästää paljon särkyä!

johtopäätös

WordPress on yksi helpoimmista tavoista kehittää ja vahvistaa online-läsnäoloasi. Jopa ne, jotka eivät ole teknisesti taitavia, voivat pilata verkkosivun muutamassa tunnissa käyttämällä WordPressiä valitsemanaan alustana. Noudata vain näitä nopeita ja yksinkertaisia ​​vaiheita valitaksesi ihanteellinen teema sivustollesi, jotta se erottuu pakkauksesta!

Nyt haluan tietää, miten valitset teema sivustollesi? Ovatko yllä olevat kriteerit sinulle tärkeitä? Vai onko mukana toinen metrinen tieto? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map