4 yksinkertaista vaihetta tehokkaaseen sisällön luomiseen WordPressissä

Kun kaikki on sanottu ja tehty, sisältö on mikä ajaa blogin menestystä. Älä ymmärrä minua väärin – suunnittelu ja myynninedistäminen ovat olennaisia, mutta ilman sisältöä niillä ei ole tarkoitusta. Siksi useimmat WordPress-käyttäjät (kehittäjät ja vastaavat lukuun ottamatta) viettävät enemmän aikaa sisällön luomiseen WordPressissä kuin mikään muu.


Sinänsä kannattaa olla tehokas prosessi sisällön luomiseen WordPressiin. Ihmisenä, joka blogini elantonsa puolesta – kirjoittaen yli 4000 sanaa WordPress-sivustoille päivittäin – olen ajan myötä kehittänyt sen, mitä pidän menetelmällinen ja virtaviivainen työnkulku sisällön luomiseen. Tässä viestissä haluan jakaa sen kanssasi.

Se koostuu neljästä vaiheesta, jotka sinun tulee seurata järjestyksessä. Kun olet lopettanut periaatteet ja asentanut tarvittavat laajennukset, sinun pitäisi huomata, että sisällön luomisprosessi on paljon nopeampi ja tehokkaampi.

Vaihe 1: Siivoa työtila

Älä huoli – en puhu sinun fyysinen työtila. Tätä viestiä varten se voi olla niin sotkuinen (tai siisti!) Kuin se tällä hetkellä on.

Viittaan tosiasiallisesti “virtuaaliseen” työtilasi – ts. WordPressin Lisää uusi viesti -sivulle. Monille meistä se on sotku käyttämättömistä ominaisuuksista ja käyttämättömistä widgetistä. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on puuttua tähän asiaan.

Tiedät todennäköisesti jo “Tiskiallas” -ominaisuudesta TinyMCE-tekstieditorissa:

Keittiön pesuallas

… mutta jos ei, varmista, että otat sen käyttöön nyt. Miksi WordPress-kehitysryhmä haluaisi piilottaa nämä arvokkaat muotoilutoiminnot oletuksena, ei ole minua, mutta sinä menet. Et todennäköisesti käytä tätä tekstieditoria suurimmaksi osaksi (lisää siitä myöhemmin), mutta se ei haittaa, että viime hetken muokkaamiseen käytettävissä olevat vaihtoehdot jne..

Siirrytään nyt käyttämättömiin widgetteihin – mikä arvo ne ovat sinulle? He tekevät vain sotkua sivusi, ja kokemukseni mukaan sotkuinen sivu on este tehokkaalle kirjoittamiselle. Napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ”Näyttöasetukset” -välilehteä pääset eroon sotkuisuudesta ja poista valinta mitä et tarvitse:

Näyttöasetukset

Älä huolestu – voit aina palata takaisin ja aktivoida uudelleen widgetit, jotka päätät itse tehdä tarve. Sinänsä kannattaa olla aggressiivista – saatat yllättyä siitä, mitä voit tehdä ilman.

Minulla on vain seuraavat oletuswidgetit käytössä blogissani:

 • Luokat
 • Tunnisteet
 • Ote

Sitten muutama välttämätön laajennuswidgetti:

Jos olet todella innokas, voit poistaa pysyvästi widgetit (mukaan lukien ne, joita et voi poistaa Näyttöasetukset-välilehden avulla tämä opetusohjelma)

Haluat myös hetken sekoittaa näitä widgettejä ympäri, jotta ne ovat helposti saavutettavissa. Eikö se tunnu paremmalta?

Vaihe 2: Valitse kirjoitustyökalu

Jos taistelet edelleen oletuksena olevasta TinyMCE-tekstieditorista, sinun pitäisi tietää, että niitä on pitkälle parempia vaihtoehtoja. Ensimmäinen (ja erityinen suosikkini) on oletusominaisuus WordPress-ytimessä. Puhun häiriöiden vapaa editorista (DFE):

Häiriöiden vapaa toimittaja

Minimalistinen taivas

En voi aliarvioida kuinka paljon parannusta tämä tapahtuu verrattuna tavalliseen tekstieditoriin. Sinulla on paljon enemmän näytön kiinteistöjä pelata ja hyötyä – kuten nimestä voi päätellä – täysin häiriintymättömästä ympäristöstä. Kokeile sitä; saatat hyvinkin yllättyä siitä, kuinka paljon pidät siitä.

Yksi yleinen valitus DFE: tä kohtaan on, että se puuttuu monista tavallisessa tekstieditorissa käytettävissä olevista muotoiluvaihtoehdoista. Näen kuitenkin, että se on tilaisuus parantaa huomattavasti tehokkuuttasi oppimalla lukuisat pikanäppäimet, joiden avulla voit kirjoita paljon nopeammin WordPressiin.

Nyt haluamalleni menetelmälle. Jos olet erityisen seikkailunhaluinen, suosittelen tarkistamaan Markdown. se on erittäin intuitiivinen merkintäkieli – kuten HTML (mutta paljon yksinkertaisempi). Käyttämällä Markdownia vältät TinyMCE: n ja DFE: n sisällä esiintyvät ärsyttävät virheet ja hallitset täydellisesti sisällön luomista. Se on erittäin helppo oppia – saatat rakastaa sitä.

Suositteluni ovat käyttöjärjestelmästäsi riippuen MarkdownPad (PC) tai Byword (Mac). Käytän tällä hetkellä Bywordia kirjoittaessani tämän viestin:

Salasana Macille

Kun olet kirjoittanut viestin Markdownissa, kopioi vain sisältö (HTML-muodossa) ja liitä se WordPress HTML -editoriin. Se on kaikki mitä se vie!

Vaihe 3: Optimoi viestisi hakukoneille

En aio päästä tässä viestissä hakukoneoptimoinnin (SEO) monimutkaisuuteen – käsittelen tosiasiassa viime aikoina yleisiä SEO virheitä täällä. kuitenkin, kannattaa varmistaa, että sinulla on asianmukaiset varusteet maksimoidaksesi viestisi paikan päällä sijaitsevan SEO: n.

Suosittelen, että asennat seuraavat kaksi laajennusta:

 1. Yoastin WordPress SEO
 2. Viestin otsikkolaskuri

Jos olet lukenut yllä mainitut SEO-viestit, tiedät kaiken ensimmäisestä laajennuksesta – minusta mielestäni Yoastin WordPress SEO on pakollinen minkä tahansa WordPress-käyttäjä. Mitä postituslaskuriin tulee, se on yksinkertainen laajennus, jonka avulla voit nopeasti nähdä, kuinka monta merkkiä viestin otsikko koostuu:

Viestin otsikkolaskuri

Koska Google pyrkii typistämään kaikki yli 65 merkkiä kestävät viestit, se on erittäin hyödyllinen viitetyökaluna.

Vaihe 4: Luo tarkistuslista

Kun olet luonut postitusten luomisen työnkulun alas, suosittelen, että luot tarkistusluettelon, johon työskennellä. Koska usko minua – jos teet kaikki nämä oikea asioita, tarvitset luettelon seurataksesi niitä.

Tässä on kopio tarkistusluettelostani:

 1. Valitse otsikko
 2. Tarkista avainsanakilpailu ja muokkaa otsikkoa tarvittaessa
 3. Tutkimus ja suunnitelmaartikkeli
 4. Lisää luokka ja tunnisteet
 5. Täytä SEO-tiedot (keskity avainsanaan, SEO-otsikkoon, metakuvaukseen)
 6. Kirjoita ensimmäinen luonnos
 7. Muokkaa ja painottaa avainlauseet
 8. Lisää kuva (t) ja määritys (t)
 9. Oikolue
 10. Liitä WordPressiin
 11. Suorita sivuanalyysi (WordPress SEO -laajennuksella) ja muokkaa artikkeli tarvittaessa
 12. Lisää ote
 13. Esikatselu ja viimeinen luku
 14. Julkaista

Se on paljon muistettava, eikö niin? Hyvä asia, että minulla on tarkistuslista, jotta pystyn läpi koko asian tehokkaasti. Toteuta jotain tällaista ja hämmästyt, kuinka paljon helpompaa on julkaista sisältöä WordPressissä.

Nyt kirjoita!

Tiedät nyt kaiken minä tekevätkö WordPressin sisällön luomisesta, niin mitä odotat? On aika toteuttaa toimenpiteeni ja saada halkeilua!

Haluaisin tietää, mitä ajattelet menetelmistäni. Kaikki kommentit, ehdotukset ja rakentava kritiikki ovat tervetulleita!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map