4 korjausta valkoiseen kuvaruutunäyttöön WordPressissä

Oletko koskaan löytänyt itsesi tuijottamaan tyhjää näyttöä avaamalla WordPress-sivustosi? Kaikki toimi hyvin hetki sitten, ja yhtäkkiä sivusto muuttui tyhjä! Voi myös olla, että WordPress-sivusto latautuu hienosti, mutta kojetaulu ei ole. Tämän kaltaiset tilanteet, joita WordPress-yhteisö haluaa kutsua surullisiksi Kuoleman valkoinen näyttö – ja se on yksi kaikkein huolestuttavimpia asioita WordPressistä.


Jos et ole törmännyt tähän termiin vielä – sitten olet yksi onnekkaista. Tänään puhumme Valkoisen kuvaruudun (kutsutaan sitä WSOD) erilaisista oireista ja opitaan kunkin sairauden parannuskeino.

Ensimmäinen asia on ensin. WSOD on poikkeavuus, joka johtuu useista eri syistä. Jos olet onnekas, sinun tapauksesi kuuluu yleiset oireet – joille on saatavana valmiita korjauksia. Jos et kuitenkaan pysty selvittämään ongelman syytä, sinun on parempi olla WordPress-asiantuntijan käsissä.

4 syytä (ja ratkaisut) WordPressin valkoiselle kuvaruudunäytölle

Hyvä uutinen on kuitenkin, että mahdollisuutesi WSOD-tapauksestasi tuntea tuntematon luokka on melko pieni. Useimmiten WSOD: n syy kuuluu kolmeen yleiseen luokkaan. Tässä oppaassa hahmotellaan yksinkertaiset ja helppo seurata vaiheet kaikkien WordPressin valkoisen kuvaruudun syiden korjaamiseksi.

Syy # 1: Plugineihin liittyvät ongelmat

wp-wsod-r2

Asensit uuden laajennuksen, päivitit vanhan tai yritit muokata aktiivista.

Korjata: Poista yksi tai kaikki laajennukset käytöstä

Useimmissa tapauksissa nykyisen aktiivisen teeman ja juuri asentamasi laajennuksen välillä saattaa olla ristiriita. Tällaisessa tapauksessa voit yksinkertaisesti poistaa kyseisen laajennuksen käytöstä ja kaiken pitäisi toimia hyvin. On kuitenkin olemassa ongelma. Kuinka aiot poistaa laajennuksen käytöstä, kun WordPress-hallintapaneeli ei toimi?

Jos olet käyttänyt WordPressiä jo yli puoli vuotta, älä lue seuraavaa riviä. Yritä ajatella ratkaisua. Annan sinulle vinkin – onko sillä jotain tekemistä WordPress-laajennushakemiston käyttämisen kanssa FTP: n kautta? Onko sinulla se? Joo? Maine! Ei? Ei ongelmaa – lue edelleen, mutta lupaan, että slapsat otsaasi kun olet lukenut ratkaisun! Nyt sitä mennään.

Kuinka poistaa WordPress-laajennus käytöstä FTP: n kautta?

WordPress-laajennuksen poistaminen käytöstä FTP: n kautta on todella yksinkertainen tehtävä. Edellytyksenä on oltava FTP-käyttöoikeus, jolla on oikeat oikeudet WordPress-hakemistoon.

MERKINTÄ: Suurin osa palveluntarjoajista antaa sinulle FTP-pääsyn. Jos olet kuitenkin asentanut WordPress VPS: ään tai pilvipalvelimeen, on mahdollista, että et ole asentanut FTP-palvelinta VPS: ään. Tällaisessa tilanteessa joudut asentamaan avoimen lähdekoodin FTP-asiakkaan, kuten Proftpd tai vsftp. Verkossa on useita opetusohjelmia, ja ehdotan, että luet sellaisen, joka käyttää palvelimesi käyttöjärjestelmää. Esimerkiksi, jos meillä on VPS, joka perustuu Ubuntuun, hakutermi olisi “Kuinka asentaa proftpd Ubuntulle”.

Kun tämä vaihe on tyhjennetty, on aika poistaa plugin käytöstä.

 1. Kirjaudu sisään FTP-palvelimellesi oikea tili
 2. Siirry WordPress-asennushakemistoon
 3. Kirjoita wp_content / plugins kansio
 4. Laajennuskansio sisältää useita kansioita, joissa on tuttuja nimiä. Jokainen kansio edustaa laajennusta.
 5. Etsi ja valitse kansio, jolla on oikea laajennuksen nimi
 6. Nimeä se toiseksi, mutta tunnistettavaksi nimeksi. Esimerkiksi, jos laajennuksen (ts. Kansion) nimi on Akismet, sitten sinun pitäisi nimetä se uudeksi _akismet tai akismet_disabled.
 7. Voit vapaasti valita minkä tahansa nimen. Varmista vain, että se ei törmää toisen laajennuksen nimen kanssa ja että se on myöhemmin tunnistettavissa.
 8. Kansion uudelleennimeäminen poistaa laajennuksen pysyvästi.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, käynnistä selain ja tarkista, latautuuko sivusto. Jos ongelma on ratkaistu – kudos!

Kuinka poistaa kaikki WordPress-laajennukset käytöstä kerralla?

Voit seurata yllä olevaa prosessia poistaaksesi niin monta laajennusta kuin haluat. Jos kuitenkin haluat poistaa kaikki laajennukset käytöstä kerralla, tämä vie paljon aikaa. Siellä on paljon helpompi tapa – nimetä plugins-kansio uudelleen (jotain plugins_old) ja luo uusi, tyhjä merkitty kansio liitännäiset. Pohjimmiltaan tämä poistaisi kaikki vanhat laajennukset käytöstä yhdellä kertaa. Voit siirtää laajennuksia yksi kerrallaan plugins_old kansio liitännäiset, ja aktivoi ne erikseen.

Kun olet muokannut tiettyä laajennustiedostoa, joka aiheutti WSOD: n, poista vain plugin käytöstä FTP: n kautta ja sivuston pitäisi toimia uudelleen. On aina hyvä käytäntö testata muokatut laajennukset varmuuskopiosivustolla. (Hyppää ratkaisun ratkaisuun).

Syy # 2: Aiheeseen liittyvät kysymykset

wp-wsod-R1

Samoin kuin plugins, aiheeseen liittyvät WSOD-ongelmat ovat samat.

Korjata: Poista teema käytöstä

Katsotaanpa joitain yksinkertaisimpia syitä:

Uudet teema-asennukset

Uuden teeman asentaminen voi aiheuttaa ristiriidan olemassa olevan pluginin kanssa – klassisen teema-plugin-ristiriidan kanssa. Tällaisessa tapauksessa sinun on vain poistettava äskettäin aktivoitu teema ja WordPress palaa automaattisesti oletusteemaansa. Varmista, että et ole poistanut oletusteemaa ( kaksikymmentä jotakin teema). Lataa teema, jos sinulla on teemat kansio wp_content.

Kuinka poistaa teema käytöstä FTP: n avulla WordPressissä?

Tämä prosessi on melkein samanlainen kuin laajennuksen poisto käytöstä. Ainoa ero on, että sinun on avattava laajennus wp_content / teemat -kansio liitännäiset kansio. Siirry kohtaan teemat -kansio ja nimeä tietyn teeman kansio uudelleen sen poistamiseksi käytöstä.

Huonosti koodatut teemat

Useat suuret WordPress-päivitykset voivat ajaa huonosti koodattuja teemoja jokeen. Huonosti koodattu ja vanhentunut teema ei ehkä toimi WordPressin uusimman päivityksen kanssa. WPExplorer ylpeilee kauniisti muotoilluista laatuteemoista – heillä on erä teemametsästä (katso vain heidän portfolionsa) ja he ovat yksi harvoista ihmisistä, joiden teemoihin luotan.

Jos teema on lakannut toimimasta heti WordPressin päivityksen jälkeen, on suuri mahdollisuus, että teema on syyllinen. Deaktivoi teema ja asioiden pitäisi palata normaaliin tapaan.

Teeman muokkaaminen

WordPress ei pidä viallisesta koodista. Se perustuu hyvin rakennettuun joukkoon esineet koodia, työskenteleen harmoniassa. Jos jokin näistä osista (ei pidä sekoittaa OOP-esineeseen), sano teeman functions.php tiedosto, toimintahäiriöt, WordPress ei toimi. Tämä johtaa WSOD: iin.

Yleensä WordPress-arkiston tai tunnettujen kehittäjien teemoja testataan huolellisesti tällaisia ​​vikoja vastaan. Suoraan laatikossa olevalla teemalla ei olisi toimintahäiriöitä sisältävää function.php-tiedostoa. Jos saat WSOD: n asentaessasi tällaista teemaa, se on todennäköisesti laajennusteeman ristiriita.

Kun muokkaat tai päivität teemaa, se voi johtaa virheelliseen koodiin, joka ajaa meidät ongelman ytimeen, eli WSOD: iin. Korjataksesi tämän, voit korvata muokatun tiedoston vanhalla kopiossa (oletan, että olet ottanut varmuuskopion). Muussa tapauksessa voit lähettää alkuperäiset teetiedostot.

Syy # 3: Muistin rajan ylittäminen

wp-wsod-r3

Tämä tilanne on klassinen osoitus siitä, että olet kasvanut nykyisestä palveluntarjoajastasi. Verkkosivustosi liikennemäärä vaatii enemmän resursseja – mitä nykyinen isäntäsi ei pysty tarjoamaan. On aika päivittää. Se on hyvä uutinen – sivustosi kasvaa

Korjata: Lisää muistin määrää

Voit yrittää nostaa PHP-muistin rajaa muuttamalla wp-config.php tiedosto. Lisää vain seuraava rivi:

define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

64MB: n muistirajan tulisi olla riittävä jaetussa isäntässä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Halvat Web-palvelimet

Tämä ongelma on yleinen myös halvoissa verkkovastaavissa, jotka uhraavat laatua. Voit tuottaa voittoa nämä isännät houkuttelevat mahdollisimman monta asiakasta yhdessä palvelimessa. Seurauksena resurssien (esimerkiksi RAM) määrä asiakkaata kohti vähenee merkittävästi. Tämä johtaa WSOD: iin. Joten jos sinulla on budjetin ylläpitosuunnitelma, joka ei salli sinun nostaa muistisi enempää, sinun on päivitettävä suunnitelmasi.

Syy # 4: Tuntemattomat syyt

wp-wsod-r4-tuntemattomat syyt

Joskus WSOD: n syytä ei voida täysin määrittää, mikä johtaa meidät korjaamaan. Tällaisina aikoina sinun on määritettävä ongelman lähde.

Korjata: Ota WP_DEBUG-tila käyttöön

Lisää vain seuraavat rivit wp-config.php file:

error_reporting (E_ALL);
ini_set ('näyttö_virheet', 1);
define ('WP_DEBUG', tosi);

Tämä käskee WordPress näyttää kaikki virheet, jotka tapahtuvat tulostuksen näytöllä. Voit käyttää näitä tietoja WSOD: n syyn selvittämiseen.

johtopäätös

Kuoleman valkoinen näyttö on yksi niistä väistämättömistä ongelmista, jotka jokaisen WordPress-käyttäjän on kohdattava. Tietysti, jos käytät WordPress.com-sivustoa, niin tällaista ongelmaa ei koskaan tule olemaan, mutta siinä on omat rajoitukset.

onnistunut WordPress-hosting

Jos haluat mukavuuden, ettei sinun tarvitse huolehtia tällaisista hosting-ongelmista, ratkaisu löytyy – Ylläpito WordPress-hosting. Ylläpito WordPress-palveluntarjoajat ovat erikoistuneet WordPressiin ja WordPressiin liittyviin kysymyksiin. Käytämme WPExplorerissa WPEngineä ja olemme siitä erittäin tyytyväisiä – katsokaa vain kuinka nopeasti sivustomme latautuu. ��

Jos budjetti sallii ja haluat olla vapaa kaikista isännöintiin liittyvistä ongelmista, rakastat hallittuja hosting-palveluita WPEngine- tai Media-temppelistä tai yhdeltä tai muulta suositellulta hosting-palveluntarjoajalta.. Kuten aina, haluaisimme kuulla ajatuksesi! Mikä on WSOD-tarinasi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map