30 ajansäästövinkkejä WordPress-virrankäyttäjille

Se on virallista – olemme historian kärsimättömimpiä ihmisiä.


Tilastollisen aivojen mukaan keskimääräinen huomiovälimme on laskenut 12 sekunnista vain kahdeksaan vuodesta 2000. Vielä tässä yhteydessä (ja antaakseen jonkin verran viihdyttävää) kultakalan keskimääräinen huomioväli on mahtava yhdeksän sekuntia. Se on oikein ihmiset – emme voi keskittyä niin kauan kuin kalat.

En aio teeskennellä, että olen jollakin tavalla immuuni kärsimättömyydeltä, jonka Internet-käyttäjien sukupolvi on omaksunut – olen pakkomielle asioiden tekemisestä (ja tekemisestä niiden tekemiseen) nopeasti) seuraavana kaverina. Olen ensin napsautus, ajattele myöhemmin sellainen kaveri.

Tätä silmällä pitäen olen viettänyt pari viime vuotta yrittäessään selvittää tapoja tehdä WordPress-kokemuksestani mahdollisimman virtaviivainen ja tehokas. Luulen, että olen yrittänyt melkein kaikkea (vaikka haluaisinkin, että todistat minut väärin alla olevassa kommenttiosassa) ja haluan nyt esitellä ajansäästövinkkejä sinulle. Nauttia!

30 ajansäästövinkkejä WordPress-virrankäyttäjille

 1. Hidastaa kaikki se kohoaminen hallintapaneelissa? Napsauta sivun yläosassa olevaa ”Näyttöasetukset” -välilehteä ja valitse mitkä metalaatikot haluat nähdä (tai ei).
 2. Sama ongelma Uusi viesti / sivu -näytössä? Ratkaisu on sama.
 3. Jos moderoit edelleen kommentteja manuaalisesti, lopeta se – elämä on liian lyhyt. Asenna ja aktivoi Akismet parhaan mahdollisen roskapostisuojan takia poista valinta kohdasta Asetukset> Keskustelu ruudusta ”Lähetä sähköpostia aina, kun joku kommentoi”, “Järjestelmänvalvojan on aina hyväksyttävä kommentti” ja “Kommentin kirjoittajalla on oltava aiemmin hyväksytty kommentti” -valintaruudut..
 4. Saitko eroon noista ärsyttävistä sähköposteista? Tarkista vain uudet kommentit, kun kirjaudut WordPressiin sivupalkin Kommentit-välilehden kautta. Tai vielä parempaa, tee kommenttien hallintaa itsellesi helpommaksi lisäämällä “Viimeisimmät kommentit” -kenttä hallintapaneeliin. Nyt voit vastata kommentteihin heti kun kirjaudut sisään.
 5. Upotatko suosittua Click to Tweet -sovellusta upottaaksesi esiasuttuja tweettejä viesteihisi ja sivuillesi? Säästä itsellesi koko kuorma aikaa Easy Tweet Embed -laajennuksella:
 6. Sen sijaan, että napsauttaisit tekstieditorin avattavaa valikkoa valitaksesi otsikot joka kerta, käytä seuraavaa yksinkertaista pikanäppäintä: Ctrl + Num (1-6) (PC) tai Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Pikanäppäimistä puhuttaessa linkin luominen on yhtä helppoa kuin Ctrl + Shift + A (PC) tai Opt + Shift + A (Mac)..
 8. Haluatko jatkaa vanhojen viestiesi mainostamista Twitterissä, mutta et halua viettää aikaa twiittaamalla niitä päivittäin? Asenna ja aktivoi Evergreen Post Tweeter -laajennus ja se tekee työn puolestasi.
 9. Pitääkö sinun korvata linkki tai tietty sana tai ilmaus useassa viestissä? Manuaalinen tekeminen voi viedä kauan, tai voit käyttää Etsi ja korvaa plugin ja suorita se muutamassa sekunnissa.
 10. Linkittäminen sisäisesti? Sen sijaan, että kirjoittaisit koko URL-osoitteen Lisää / muokkaa linkkiä -näyttöön, kirjoita vain osoite jälkeen verkkotunnuksen loppuviiva:

Lyhyemmät URL-osoitteet

 1. Onko sinulla uusia ideoita sisällöstä? Asenna Relevanssi etsi laajennusta ja tarkista Käyttäjähaut-lokista saadaksesi selville, mitä kävijät haluavat lukea.
 2. Huolestunut siitä, että sivustosi on täynnä rikkoutuneita linkkejä, mutta et tiedä miten löytää ne? Asenna ja aktivoi Broken Link Checker ja automatisoida prosessi.
 3. Ajatteleko teeman PHP-tiedostoja säännöllisesti? Selvitä nopeasti, mitkä PHP-tiedostot palvelevat mitä sivustosi sivuja Mikä tiedosto kytkeä.
 4. Haluatko pitää puhtaan talon? Automatisoi viestien ja sivujen pysyvä poistaminen roskakorista lisäämällä määrittele ('EMPTY_TRASH_DAYS', 10); tiedostoon wp-config.php (missä 10 on päivien lukumäärä tyhjien välillä)
 5. Jos haluat lisätä sivustosi latausnopeutta, tarkista W3-välimuisti.
 6. Luodko usein uusia WordPress-sivustoja, joissa on samat oletusasetukset ja laajennukset? Sen sijaan, että määrittäisit saman sivuston joka kerta, käytä ManageWP: n sivuston kloonausominaisuutta ja tee se vain kerran.
 7. Puheen ollen ManageWP, Jos sinulla on useita WordPress-verkkosivustoja, sinun on tartuttava tiliin, jotta voit käyttää sen yhden napsautuksen päivitysominaisuutta (eli päivittää kaikki teemat ja laajennukset kaikilla omistamillasi sivustoilla yhdellä napsautuksella).
 8. Jos ManageWP ei ole sinulle (tai jos sinulla on vain yksi sivusto), voit valita Plugin Central – sen avulla voit asentaa ja päivittää laajennuksia paljon nopeammin.
 9. Tai ehkä haluat poistaa kokonaan WordPressin hallintapuolen. Katso tällöin WPEngine (rakastamme sitä).
 10. Haluatko seurata analyysiäsi, mutta tiedätkö, että se vie arvokasta aikaa? Asentaa jetpack Aktivoi WordPress.com-tilastomoduuli ja voit seurata perustiedot Analyticsin WordPress-hallintapaneelista:

WordPress.com-tilastot

 1. Jetpackista puhuttaessa, käytä sen julkistamismoduulia automatisoidaksesi uusien viestiesi mainostamisen Facebookin ja Twitterin kautta.
 2. Oletko Twitter-harrastaja? Säästä aikaa ja pyydä WordPressiä luomaan automaattisesti linkkejä Twitter-käyttäjänimiin viesteissäsi ja sivuillasi tällä koodilla.
 3. Vietätkö paljon aikaa lataamalla kuvia Googlen ja Compfightin tykkäämistä vain ladataksesi ne sivustoosi? Yksinkertaista prosessia huomattavasti tuomalla kuvia WordPressiin suoraan alkuperäisestä URL-osoitteesta Grab & Save -laajennuksen avulla.
 4. Tee samanlaisesta teemasta uusien kuvien lisääminen viesteihin ja sivuihin paljon helpompaa Faster Image Insert -laajennuksella.
 5. Sinä tarve varmuuskopiot, mutta et tarvitse kipua ass free -laajennuksessa, joka tekee prosessista mahdollisesti monimutkaisen ja epäluotettavan. Haaraudu vain 5 dollaria kuukaudessa virheetöntä varmuuskopiointia varten ja palauttaa VaultPress:

VaultPress

 1. ALT- ja otsikkotunnisteiden kirjoittaminen jokaiselle lähettämällesi kuvalle on tuskaa. Automatisoi prosessi SEO Friendly Images -sovelluksella.
 2. Tarvitseeko sinun luoda uudelleenohjauslinkkejä WordPressistä (esimerkiksi tytäryhtiölinkkien peittämiseksi)? Asentaa Pretty Link Lite ja tee se suoraan hallintapaneelista.
 3. Luo XML-sivukartta napin painalluksella Google XML -sivustokartat plugin (voit käyttää myös Hiiva SEO Sivustokartta-ominaisuus).
 4. Haluatko kuvien lataamisen nopeammin? Käytä WP Smush kytkeä.
 5. Haluta jopa kuvien lataaminen nopeammin, mutta rakastatko PNG-tiedostojen pakkaamatonta laatua? Käytä TinyPNG työkalu pienten kuvien luomiseen älykkäällä kuvanpakkauksella, joka ei ole näkyvissä paljaalla silmällä.

TinyPNG

Sinun vuorosi!

Okei, myönnän sen – ei ole mitenkään mahdollista, että olen sisällyttänyt kaikki mahdolliset WordPress-vinkkejä säästävät ajat. Mutta sinne tulet sisään. Olen valmis panostamaan, että teet ainakin yhden asiaa, joka säästää aikaa WordPressissä, jota en ole maininnut yllä.

No, nyt on aika jakaa – älä ole ujo! Kerro meille mitä sinä tee työskennellä nopeammin WordPressissä alla olevassa kommenttiosassa. Odotan innolla oppia uusia vinkkejä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map