3 vähemmän tunnettuja kuvanhallintavinkkejä WordPressissä

vähemmän tunnettuja WordPress-kuvanhallintavinkkejä
 1. 1. Äärimmäinen opas WordPress-kuvanhallintaan
 2. 2. Luettu tällä hetkellä: 3 vähemmän tunnettuja kuvanhallintavinkkejä WordPressissä
 3. 3. WordPress Image SEO -virheet ja niiden korjaaminen

Tervetuloa toiseen viestiin Äärimmäinen opas kuvanhallintaan WordPressissä. Ensimmäinen viesti koski aloittamista oikealta jalalta. Oppimme, milloin JPG- tai PNG-kuvatiedostomuotoa käytetään (tosin tiukkojen esimerkkien avulla), ja pari vinkkiä varastokuvan oikean lataamiseen.


Tämänpäiväisessä viestissä tarkastelemme joitain kuvan ylläpidon ja hallinnan teknisempiä näkökohtia WordPress-sivustossasi.

 • Mitä kuville tapahtuu, kun muutat sivuston URL-osoitetta tai siirrät palvelimia?
 • Entä jos sivustollasi on useita kirjoittajia ja jotkut heistä linkittävät ulkoisiin kuviin? Kuinka saat nämä kuvat isännöidä palvelimellesi?
 • Mitä tapahtuu, kun joku linkittää kuvasi? btw mitä on hotlinking?

Nämä ovat joitain kysymyksiin, joihin vastaamme tämänpäiväisessä viestissä. Kuten aina postisarjamme kanssa, aloitamme miksi ja siirrymme sitten miten. Aloitetaan!.

Vinkki # 1: Kuvien hallinta sivuston URL-päivityksillä

Tämä on yksi yleisimmistä virheistä, joita havaitsemme WordPress-käyttäjien kanssa.

Milloin WordPress-sivuston URL-osoite muuttuu?

Mutta ensin meidän on ymmärrettävä kun sivuston URL-osoite todennäköisesti muuttuu. Seuraavassa on kolme yleisintä skenaariota.

1. Siirtyminen uuteen verkkotunnukseen

Sivuston URL-osoite päivitetään, kun muutat verkkotunnuksen nimeä. Esimerkiksi Moz tunnetaan aikaisemmin nimellä SEOMoz. Uuden tuotemerkin myötä heidän piti päivittää kaikki olemassa olevat kuvien, PDF-tiedostojen, kumppanilinkkien URL-osoitteet seomoz.com-sivustolta moz.com-sivustolle.

2. WordPress-asennushakemiston muuttaminen

Sivuston URL-osoite muuttuu myös, kun muutat sijainti WordPress-asennuksesta. Itse asiassa tämä on yksi yleisimmistä tapauksista.

WordPress asentaa itsensä uuteen oletushakemistoon nimeltään blogi. Monet ensimmäistä kertaa käyttävät WordPress-käyttäjät lopulta tietämättään asentavat WordPressin example.com/blog.

Vain myöhemmin ymmärtää, että he haluavat siirtää WordPressin juurialueelle, ts. example.com. (Jos olet tuote- tai palveluyritys, joka sisällytti sisältömarkkinoinnin myöhemmissä vaiheissa, ota yhteyttä.)

Kun WordPress on siirretty juurihakemistoon, sivuston URL-osoite muuttuu example.com/blog vain example.com. Mikä tahansa kuva, PDF (tai mikä tahansa mediatiedosto asiasta) näyttäisi tältä:

 • VANHA: example.com/blog/ebook.pdf
 • UUSI: example.com/ebook.pdf

3. Siirtyminen vaiheittaisen ja tuotanto (suora) palvelimen välillä

Tämä on yleistä tiheän liikenteen blogeissa tai verkkokauppasivustoissa, joissa virhe johtaa tulosten laskuun. Siirtyminen vaiheittavalle palvelimelle ja siitä voi olla erittäin helppoa, jos käytät hallittua isäntää, kuten WPEngine tai Flywheel. (Btw, me WPExplorerissa olemme käyttäneet WPEngineä kolmen vuoden ajan peräkkäin eivätkä koskaan olleet seisokkien edessä!)

Ongelma ilmenee, kun joku lataa kuvan tai linkittää johonkin viestiin käyttämällä välityspalvelimen URL-osoitetta. Kun siirrät sivustosi takaisin live-palvelimelle, vaiheiden linkkejä käytetään niihin kuviin, jotka on ladattu välityspalvelimen ympäristöön. Siksi tätä tulisi mieluiten välttää. Jos epäilet, että joku ryhmästäsi olisi voinut ladata sisältöä latausympäristöön, voit käyttää korjausta, jonka aiomme jakaa alla.

Samankaltaisessa huomautuksessa jotkut teistä saattavat kyseenalaistaa – No, mikä haittaa vaiheittaisen palvelimen linkkien käyttämiselle? Etkö säästää kaistanleveyttä nykyisestä / live-sivustosta?

Et ole väärässä ajatellen niin. Todellisuudessa tätä tapahtuu kuitenkin harvoin. Tästä syystä:

 1. Vaihtoehtoinen palvelin toimii yleensä pienemmillä resursseilla. Vaarantaisit sivuston nopeuden, mikä vaikuttaisi negatiivisesti käyttökokemukseen.
 2. Useissa tapauksissa lataus- / testipalvelimen juurilinkki jatkaa muuttumista – mikä saattaa johtaa rikkoutuneiden linkkien määrään. Kuvittele 3000-sanallinen opetusohjelma, jossa on rikki kuvakaappauksia kaikkialla. Kuinka se saa sinut tuntemaan?
 3. Tämä vaikuttaisi myös kielteisesti SEO imagoosi. Muista, että Google-kuvahaku on vielä orgaanisen liikenteen lähde. Jos kuva ei kuulu verkkotunnuksellesi – menetät ilmaisen orgaanisen liikenteen ja SEO-pisteitä!

Mitä yritämme ratkaista?

Nyt kun tiedämme kun WordPress-sivuston URL-osoite vaihdetaan, katsokaamme esimerkki olemassa olevasta sivustosta mahdollinen virhetila. Automaattisesti luodut linkit (kuten tytäryhtiölinkit) eivät ole ongelmia. Manuaalisesti postiin ja sivuihin liitetyt linkit (kuten sisäiset linkit, kuvalinkit jne.) On kuitenkin päivitettävä manuaalisesti.

Me kaikki käytämme kuvia viesteissämme ja sivuillamme. Tyypillinen esimerkki kuvan linkistä on:

http: //mywpsite.tld/wp-content/uploads/year/month/image-name.png

Kun WordPress-sivustosi URL-osoite muuttuu, kaikkien kuvien lähdelinkit pitäisi Vaihda myös:

http: //newwordpressdomain.tld/wp-content/year/month/image-name.png

Ei vain kuvia, kaikki linkit (mukaan lukien postien väliset linkit, mediatiedostot, PDF-tiedostot jne.) On päivitettävä.

Okei, näyttää siltä, ​​että olemme keskustelleet asiasta perusteellisesti. Katsotaanpa nyt kuinka korjataan ongelma lopullisesti. Kuten aina, meillä on WordPress-laajennus pelastamiseksi!

Velvet Blues -päivitys-URL-osoitteet

 • Aluksi lataa ja asenna Velvet Blues -päivitys-URL-osoitteet
 • Aktivoinnin jälkeen siirry kohtaan WordPress-hallintapaneelin työkalut> Päivitä URL-osoitteet sivu määrittääksesi plugin-asetukset.

URL-osoitteiden korvaaminen WordPressissä – Velvet Blues Update URLs -laajennuksen myötä

Muista, kuinka käytimme Etsi ja korvaa ominaisuus Microsoft Word? No, tämä on lähinnä mitä plugin tekee! Se löydöt sivun vanhat URL-osoitteet tai viestin sisältö ja korvaa se uusilla URL-osoitteilla. Tällä tavalla kuvalinkit päivitetään kaikkiin viesteihisi.

Lisäksi voit laajentaa laajennuksen toiminnallisuutta löytää / korvata URL-osoitteita sivustolinkkien, katkelmien, liitteiden, mukautettujen kenttien ja metatietokenttien välillä.

Seuraavassa on muutama esimerkki sivustosi vanhoista URL-osoitteista:

 • Jos siirryt välityspalvelimelta, vanha URL olisi jotain: hostname.com
 • Jos muutit / päivitit verkkotunnusta, käytä uutta sivustosi nimeä.
 • Jos olit käyttänyt “https” -protokollaa, korvaa “http” sanalla “https”.

Esimerkissämme olemme korvanneet vanhan URL-osoitteen osoitteesta http://seomoz.com että https://moz.com. Kun olet kirjoittanut vanhan ja uuden URL-osoitteen, napsauta vain Päivitä URL-osoitteet NYT. Laajennus skannaa kaikki viesteihisi ja sivuihisi ja soveltaa sen löytämis- ja korvataikuutta. Kaikki URL-osoitteet päivitetään Uusi URL arvo

Varoituksen sana: Useiden viestien ja sivujen skannaaminen ja korvaaminen voi olla paljon resursseja, etenkin jos WordPress-blogissasi oli satoja viestejä. Jos valitsit kaikki skannausvaihtoehdot (sivustolinkit, otteet jne.), Resurssien käyttö mitoittuisi merkittävästi. Monille sivustonlaajuisille URL-päivityksille voi johtaa isäntätilisi väliaikainen jäädyttäminen resurssien liiallisen käytön vuoksi. Tämä kysymys olisi yleisimmin jaetun isännöinnin tarjoajissa. Siksi suosittelen vähän varovaisuutta laajennuksen ajamisessa.

Vihje 2: Ulkoisten kuvien tuominen WordPressiin

Ulkoiset kuvat ovat niitä, joita ei isännöidä palvelimellasi. Tässä opetusohjelmassa opimme kuinka nopeasti ja tehokkaasti tuoda kaikki ulkoiset kuvat omalle WordPress-sivustollesi.

Oletetaan selvyyden vuoksi, että käytämme kuvia oikeat lisenssit (muuten voimme laskeutua eri keskusteluun kokonaan!).

Kierrä nopeasti nopeasti, joten ole syytä käyttää ulkoisia kuvia WordPress-sivustollamme seuraavista syistä:

 • He kuluttavat muiden ihmisten kaistanleveyttä, mikä ei ole oikeasti reilua.
 • Haitallinen imago SEO -pistemäärä.

Katsotaanpa seuraavaa viestiä. On melko vaikeaa ymmärtää, käyttääkö viesti ulkoista kuvaa Visual Editor -sovelluksen avulla vai ei.

WordPress Visual Editor

Ellei tietenkään siirry Tekstinäkymä WordPress-editorista.

WordPress Editorin tekstinäkymä, joka paljastaa viestin sisällön HTML-lähdekoodin.

Näemme, että kuvaa ylläpidetään imgur.com-sivustossa – suositussa kuvien isäntäsivustossa. Tämän korjaamiseksi meidän on:

 • Lataa kuva
 • Lataa se WordPressiin
 • Päivitä viestin linkki

Voitteko kuvitella toistavan nämä vaiheet jokaiselle kuvalle kaikille viesteille? Vain kaikkien ulkoisten kuvien löytäminen kesti päiviä! Joten on oltava ratkaisu, eikö niin? Tai esitän tämän vain petämään sinua?

Ei tietenkään! On olemassa ratkaisu. Ja kuten aina, se on mahtava ilmainen WordPress-laajennus.

Kuinka tuoda ulkoisia kuvia WordPressiin

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka pidän tästä laajennuksesta, on sen nimi. Se on selkeä, terävä ja asianmukainen. Aluksi lataa ja asenna Tuo ulkoiset kuvat kytkeä. Aktivoi laajennus ja siirry kohtaan WordPress-hallintapaneeli> Media> Tuo kuvia

Sinun pitäisi nähdä tämä valintapaneeli:

Tuo ulkoiset kuvat WordPress-laajennuksen asetukset

Jos huomaat oikeassa alakulmassa, huomaat, että laajennus on jo tunnistanut viestit, joissa on ulkoisia kuvia.

Esimerkissämme olemme suorittaneet tämän laajennuksen latausympäristössä, minkä vuoksi meillä on vain yksi viesti ja yksi ulkoinen kuva.

Nyt sinun tarvitsee vain napsauttaa Tuo kuvat nyt aloittaa prosessi. Valmistuttuaan sinun pitäisi nähdä samanlainen vahvistusviesti kaikista tuotuista kuvista.

Voit myös halutessasi sulkea kuvat pois verkkotunnuksen perusteella. Tästä on hyötyä, jos sinulla on erityisiä kuvan latauslinkkejä (maksullisista ulkoisista kuvansiirtosivustoista, kuten Photobucket), joita et halua korvata.

Kun kuvan tuonti on valmis, jos tarkistamme mediagalleria, näemme kaikki tuodut kuvat.

Kuvat tuodaan ja tallennetaan automaattisesti WordPress-mediakirjastoon.

Okei, joten kuvat tuodaan WordPress Media galleriaan. Entä viestin sisältö? Osoittavatko ne edelleen vanhan kuvan URL-osoitetta? Ehdottomasti ei!

Laajennus korvaa myös kuvatiedoston linkin uudella URL-osoitteella, ts. Verkkotunnuksesi linkillä!

Tuonnin jälkeen myös kuvan linkit päivitetään.

Suorituskyvyn vaikutus: Samoin kuin resurssien kulutusongelmat, joista keskustelimme URL-päivityslaajennuksessa, ulkoisten kuvien tuominen WordPressiin kuluttaa myös kohtuullisen osan palvelinresursseista. Onneksi kehittäjä on ottanut käyttöön toimenpiteitä palvelimen käytön hallitsemiseksi. Laajennus skannaa korkeintaan 50 viestiä puhelua kohden (ts. Kun vierailet tai päivität laajennuksen asetussivua). Se rajoittaa myös enimmäiskuvien määrän 20: een tuontipuhelua kohti.

Vinkki # 3: Kuvien linkityksen estäminen WordPressissä

Yksinkertaisesti sanottuna, hotlinking tarkoittaa kaupungin vaeltamista jonkun toisen Uber-varauksella. Ajattele sitä. Voit varata Uberin työmatkallesi ja muukalainen onnistuu jotenkin varastamaan varauksesi ja käyttämään sitä heidän tahdollaan. Maksat heidän ajoistaan. Kuvittele nyt jos kukaan voisi vain ottaa Uber-varauksesi – käytä sitä haluamallaan tavalla – kuinka kauan he haluavat – etkä voi tehdä sitä pirun asiaa.

Hyvin, kuvan kuuma linkitys on jonkin verran samanlaista. Ihmiset ottavat kuviasi ja käyttävät niitä sivustollaan. He saavat mainetta ja lopulta maksat heidän laskunsa. Ja siinä ei voi tehdä mitään.

Pidä kiinni! Viimeinen rivi ei ole totta. Sinä voida tehdä jotain siitä. Loppujen lopuksi se on WordPress! Luulet todennäköisesti ”Ah Sourav aikoo esitellä uuden laajennuksen”. Bazzinga! En ole.

1. Määritä Web-palvelimesi Hotlink-estämistä varten (Apache tai NGINX)

Sinun verkkopalvelin riittää estämään muita ihmisiä lukemasta kuvasi. Kaksi yleisintä verkkopalvelinta ovat Apache ja NIGNX. Jos käytät Apachea web-palvelimena, voit estää kuvien linkityksen WordPressissä lisäämällä muutaman koodirivin .htaccess-tiedostoosi. Kirjoitin jo vuonna 2013 lyhyen opetusohjelman tästä – se on edelleen voimassa.

Jos kuitenkin käytät NGINX: ää wes-palvelimena, lisää seuraava koodinpätkä NGINX-määritystiedostoosi.

sijainti ~. (gif | png | jpe? g) $ {
valid_referers ei yhtään estetty .yourwebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
paluu 403;
}
}

Korvata yourwebsite.com todellisella verkkotunnuksellasi.

Lyhyesti sanottuna tämä koodinpätkä estää GIF-, PNG- ja JPG / JPEG-tiedostojen linkittymisen. Näihin tiedostoihin pääsee vain verkkotunnuksesi ja kukaan muu. Jos joku yrittää linkittää näihin 3 tiedostomuotoon, he saavat virheilmoituksen 403.

Tässä on nopea rivi riviltä selitys koodin katkelmasta.

 1. Rivi 1 määrittelee kuvamuodot. Voit lisätä tähän myös videoformaatteja, kuten mp4.
 2. Rivi 2 kertoo NGINX: lle, että verkkotunnuksesi pyynnöt on sallittava. Jos jokin muu verkkotunnus pyytää sitä, estä pyyntö.
 3. Rivi 3 kertoo NGINXille, mitä tehdä, jos pyyntö on kielletystä verkkotunnuksesta
 4. Rivillä 4 sanotaan NGINX: lle heittävän HTTP 403 -kieltovirhe, jos linjan 3 ehto täyttyy.
 5. Rivit 5 ja 6 sulkevat koodin kunnolla, jotta se suorittaa!

Samoin, jos halusit estää koko hakemiston linkittämisen, on myös koodinpätkä tälle.

sijainti / lataukset / {
valid_referers ei yhtään estetty .yourwebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
paluu 403;
}
}

Korvaa / lataa / hakemistolla, jonka haluat estää linkittymästä. Esimerkissämme olemme valinneet oletus WordPressin lisäykset hakemistoon. Jos olet kuin useimmat meistä, lataat kaikki kuvat, PDF-tiedostot ja muut mediatiedostot käyttämällä oletus WordPress-latausohjelmaa, joka puolestaan ​​sijoittaisi tiedostot / uploads / kansioon. Suojaamalla pääkansioita estämme kaikkien ja kaikkien latausten linkittämisen.

2. Käytä CDN-levyä kuvien linkityksen estämiseen WordPressissä

Yllättynyt? Niin minä olin, kun luin siitä ensimmäisen kerran. Kuulimme kaikki CloudFlaresta yhdeksi parhaimmista ilmaisista CDN-levyistä. Tiesitkö, että he tarjosivat myös ilmaisen hotlink-suojauksen?

Pikalinkkien suojauksen mahdollistamiseksi yksinkertaisesti siirry CloudFlare-tilisi kojelautaan ja seuraa sitten Scrape Shield. Kytke painike asentoon ON ja olet valmis.

Jos käytät Cloudflare-sovellusta, voit helposti Ota hotlink-suojaus käyttöön tilisi Scrape Shield -kohdassa. Koska Cloudflare on täysin välityspalvelin, sinun ei tarvitse huolehtia hotlink-suojauksen ottamisesta käyttöön alkuperäispalvelimellasi.

Jos käytät premium-luokan CDN-palvelua, kuten StackPath CDN tai KeyCDN, kaikki sinun on luotava asianmukaiset säännöt vyöhykeviittajille ja valvottava niitä. KeyCDN: llä on upea opetusohjelma tästä on syytä lukea sille.

3. Käytä laajennusta: Kaikki yhdessä WP: n suojaus- ja palomuurilaajennus

Jos et mieluummin sekoitu .htaccess-koodiin ja toivoit, että saatavana olisi laajennus, joka voisi hoitaa liiketoiminnan – no, olet onnekas.

Katso Kaikki yhdessä WP-suojaus ja palomuuri kytkeä. Tällä laajennuksella on yli puoli miljoonaa aktiivista asennusta, ja siinä on paljon tärkeitä WordPress-suojausominaisuuksia.

Tässä on mitä sinun on tehtävä aktivoimaan Image Hotlinking Prevention -ominaisuus.

Kuinka estää kuvien linkittäminen WordPressissä käyttämällä All in One WordPress -suojauslaajennusta

 • Lataa ja asenna kytkeä.
 • Aktivoi se ja siirry kohtaan WordPress-hallintapaneeli> WP-suojaus> Palomuuri ja napsauta Estä pikalinkit
 • Tarkista alaosassa oleva pieni ruutu ja napsauta Tallenna asetukset.

Ja siinä se on. Kuvien kuuma linkitys on nyt estetty.

johtopäätös

Kääritäkää tämä viesti läpi nopeasti se, mitä olemme oppineet tähän mennessä.

 1. Kuinka päivittää, korvaa vanhat URL-osoitteet pikemminkin uusilla. Ratkaisu on hieno plugin nimeltään Velvet Blues -päivitys-URL-osoitteet.
 2. Seuraavaksi opimme kuinka tuoda ulkoisia kuvia WordPressiin. Monet muut bloggaajat ovat tehneet tämän ainakin kerran elämässään! Jälleen ratkaisu oli laajennuksessa nimeltään Tuo ulkoiset kuvat.
 3. Molemmissa edellä mainituissa skenaarioissa mainituilla laajennuksilla on suorituskykyvaikutus. Meidän olisi käytettävä näitä laajennuksia varoen.
 4. Lopuksi tarkastelimme mitä kuvien linkitys on ja näimme kaksi tapaa estää se. Yksi oli lisäämällä muutama rivi koodia .htaccess-laajennukseen ja toinen käyttämällä a tietoturvalaajennus.

Kysymys – mitä ajattelet näistä vinkkeistä? Löysitkö mitään hyödyllistä? Onko sinulla mitään parempaa tarjottavaa? Lisäksi miten pidät sarjasta toistaiseksi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja pysy kuulolla sarjan seuraavaan osaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map