3 keskeistä vaihetta WordPress-sivustosi latausnopeuden parantamiseksi välimuistin avulla

Sivunopeus on erittäin vaikuttava tekijä verkkosivustosi menestykseen. Yksinkertaisesti sanottuna, jos verkkosivustosi ei lataudu nopeasti, ihmiset eivät pysy tarpeeksi kauan selvittääkseen, mitä se voi tarjota heille. Se on todistettu (ehkä tunnetuimmin Google ja Amazon) että nopeampi latausnopeus johtaa suurempaan sitoutumiseen ja lisää myyntiin. Puhumattakaan siitä, että hidas sivusto voi saada sinut kirjaimellisesti “punainen lippu‘Googlessa riittävän pian.


Onneksi WordPress alustana tarjoaa upean tasapainon toiminnallisuuden ja nopeuden välillä. Tästä huolimatta sinun on tiedettävä, mitä WordPress-työkaluja käytetään ja miten. Tätä silmällä pitäen tässä viestissä aiomme tutkia useita tapoja, joilla voit parantaa WordPress-verkkosivustosi nopeutta. Ilmaisista liitännäisistä isännöintiratkaisuihin näytämme sinulle optimaaliset vaiheet varmistaaksemme, että kärsimätön kävijä ei käänny pois sivustoltasi..

Mikä on välimuisti?

Välimuistimaailman tutkimisessa on helppoa sekoittaa tekniseen žargoniin, mutta lyhyesti sanottuna välimuisti on tekniikka, joka optimoi aiemmin pyydettyjen tietojen uudelleenkäytön tavan. Pitämällä usein pyydettyjä esineitä helposti saatavilla olevassa paikassa minimoit tarpeen hakea samoja tietoja toistuvasti (kun niin ei tarvita).

Staattiset kuvat, kuten logot, ovat täydellisiä välimuistiehdokkaita, koska ne eivät koskaan muutu ja ovat osa monia sivupyyntöjä. Välimuisti mahdollistaa sellaisten kohteiden tallentamisen paikallisesti (ts. Käyttäjän tietokoneella), jotta niitä ei ladata toistuvasti jokaisen uuden sivun latauksen yhteydessä.

Pitäisikö sinun välittää välimuistista?

Keskitymme välimuistiin tässä viestissä, mutta todellisuudessa on olemassa paljon muuta, mitä voit tehdä positiivisesti vaikuttaaksesi sivustosi latausnopeuteen. Tarkemmin sanottuna, jotkut ”voimakkaat” tekijät sisältävät teeman, laajennukset ja kuvat. Jos haluat lisätietoja niistä, tutustu viimeaikaiseen viestiini WordPressin suorituskyvystä ja nopeudesta.

Mutta vastaamaan kysymykseen: Kyllä, olet ehdottomasti pitäisi välitys välimuistista; johdannossa mainituista syistä, ellei muuta. Vaikka on mahdollista saada kohtuullisen nopea verkkosivusto ilman välimuistiin tallentamista, WordPressin infrastruktuuri vaatii käytännössä, että sisällytät välimuistiratkaisun varmistaaksesi, että sivunopeus on niin nopea kuin sen pitäisi olla. Joten jatkamatta jatkamista, tutkitaan kolme avaintapaa, joilla voit parantaa WordPress-sivustosi latausnopeutta välimuistilla!

1. Valitse WordPress-välimuistilisäosa

Asennan aina WordPress-välimuistin laajennuksen WordPress-asennuksen perusosaksi. Alla luetellut viisi WordPress-laajennusta ovat vaihtoehtoni, viisi alla olevaa vaihtoehtoa edustavat crème de la crème. Suosittelen tarkistamaan jokainen asia ja tekemään suolistopäätöksesi mieluummin, koska sellaista “oikeaa” vaihtoehtoa ei ole.

W3-välimuisti

W3-välimuisti

Olen maininnut tämän W3-välimuisti muissa artikkeleissa. Sillä on premium-versio ja se tarjoaa alennuksen lisättäessä MaxCDN (jotain, jonka saamme myöhemmin käyttöön). Yleisiä asetuksia ovat sivu, tietokanta, objekti ja selaimen välimuisti, CloudFlare yhteensopivuus ja vaihtoehdot erikoistuneille Lakkapalvelimet.

ZenCache (aiemmin Quick Cache Lite)

ZenCache

ZenCache, kuten W3 Total Cache, on premium-versio. Vaikka vaihtoehtoja on monia, perusasennus on hyvin yksinkertaista. Pro-versio tukee tällä hetkellä Amazon CloudFrontia (erillinen CDN), mutta toimii myös monien muiden suosittujen CDN-levyjen kanssa.

WP-raketti

WP-raketti

WP-raketti hyödyntää sekä asiakaspuolen selaimen välimuistia (kuvat, JS- ja CSS-tiedostot) että palvelinpuolen välimuistia rakentamalla staattisia sivuja PHP-koodin käsittelyn rajoittamiseksi. Kehittäjä tarjoaa myös web-indeksointiohjelmiston, joka etsii ja tallentaa välimuistit tiedostoihin puolestasi. Laajennus on CDN-yhteensopiva ja yhteensopiva CloudFlaren kanssa.

WP-nopein välimuisti

WP-nopein välimuisti

WP-nopein välimuisti ohjelmisto luo staattisia HTML-tiedostoja PHP: stä ja MySQL: stä. Se automatisoi HTML: n ja CSS: n minimoinnin, CSS: n ja JS: n yhdistämisen, mahdollistaa GZIP-pakkauksen ja hyödyntää selaimen välimuistia. Se on yhteensopiva CloudFlaren ja MaxCDN: n kanssa.

WP Super-välimuisti

WP Super-välimuisti

WP Super-välimuisti on CDN käytössä MaxCDN kanssa, mutta ei yhteensopiva CloudFlaren kanssa. Se ei tarjoa selaimen välimuistia. Välimuisti tallentaa tiedostot kolmella eri tavalla nopeuden mukaan: Mod_Rewrite, PHP-koodi ja vanha välimuisti.

2. Valitse optimaalinen hosting-ratkaisu

Suurin osa ihmisistä ei tarvitse erityistä hosting-alustaa, joka on suunniteltu WordPress-suorituskyvyn optimoimiseksi. Jos sinulla on varaa siihen, se voi tehdä elämästä kovin paljon helpompaa.

Hallinnoidut palvelut vaativat suurempia taloudellisia investointeja, mutta tarjoavat vastineeksi lisätukiominaisuuksia, kuten hallinnan, varmuuskopion ja tietoturvan. Ne tarjoavat myös mielenrauhan. Olemme julkaissut kattavan katsauksen erikoistuneista WordPress-hosting-alustoista. Muutama suosittu WordPress-ylläpitämä hosting-alusta tässä on hieno valinta:

 1. WPEngine
 2. Media-temppeli
 3. Vauhtipyörän isäntä

Suosittelen vertaamaan WordPress-optimoituja hosting-alustoja ominaisuuksien, hinnan ja mahdollisten teknisten rajoitusten suhteen. WPEngine, Pressidium ja Pressable ovat esimerkiksi CDN-valmiita. Vauhtipyörä tarjoaa kuitenkin MaxCDN-palveluita verrattuna Pagelyyn, joka käyttää PressCDN: tä. Molemmat tarjoavat muita ominaisuuksia, kuten sivujen välimuisti ja hallinnolliset palvelut, kuten käytettävyyden luotettavuus, varmuuskopiointi, skaalautuvuus ja turvallisuus.

Halvempi hosting-alusta SiteGround käyttää WordPress-laajennusta SuperCacher. Isännöintiyritykset, kuten GoDaddy ja Bluehost, tarjoavat myös hallittuja lisäpalveluita, kuten CloudFlare. Ehdotan tutkia valintasi huolellisesti, koska jotkut sivustot asettavat teknisiä rajoituksia erikoistuneille verkkopalveluille, kuten CDN.

DreamPress, verrattavissa yllä oleviin WPEngine- ja GoDaddy-ohjelmiin, käyttää Varnish-välimuistia Varnish HTTP Purge -laajennuksen kautta. Cloudways, toinen esimerkkipalvelu, ylläpitää omaa VMAN-alustaa, käyttää WordPress W3 Total Cache -laajennusta ja tukee Varnish-, Memecached-, NGinx- ja Apache-palvelimia..

3. Valitse jaettu sisältöverkko

 Sisältöjakeluverkko (CDN) parantaa sivujen latauskykyä käyttämällä maantieteellisesti erillisten fyysisten palvelimien verkkoa, joka jakaa verkkosivustosi sisällön välimuistissa olevat staattiset sivut. Lähin käytettävä palvelin palvelee tehokkaasti satunnaisia ​​sisältöpyyntöjä.

CDN on “taikuusluettelo”, joka on saatavana monien WordPress-laajennusten, kuten W3 Total Cache, kautta, jos verkkosivustosi sisältöä voidaan jakaa lukijoillesi staattisina tiedostoina. Hosting-suunnitelmat tarjoavat myös tämän toimitusvaihtoehdon. Amazon CloudFront, Amazon Web Services (AWS) CDN-käyttöliittymä, on esimerkki tällaisesta verkkopalvelusta. Jotkut yllä mainituista laajennuksista ovat CDN-yhteensopivia. MaxCDN ja CloudFlare ovat yllä mainittuja hallittuja isäntäalustoja, jotka tarjoavat myös CDN: tä.

CDN ei todellakaan ole välttämättömyys, mutta se voi tehdä siitä iso ero sivun latausnopeuteen. Se edustaa lisäkustannuksia, joten sinun on määritettävä sen arvo. Jos sinä tehdä Jos haluat hyväksyä CDN: n, sinulla on parhaat mahdollisuudet valita yllä olevasta luettelosta laajennus, joka sisältää CDN-ratkaisun. On aina parasta yhdistää ratkaisut, jos mahdollista!

johtopäätös

Välimuistista voi tulla melko ylivoimainen, tiedän, mutta kolme yllä olevaa vaihetta ovat erityisessä järjestyksessä hyvästä syystä: Sinun tulisi puuttua jokaiseen vuorotellen vaatimustesi mukaisesti..

Välimuistin laajennuksen käyttö on erittäin suositeltavaa, vaikka se ei ole pakollista. Erikoistuneen palveluntarjoajan valitseminen voi tehdä elämästäsi hirveän paljon helpompaa – tosin hintaan. CDN: n hyödyntäminen ei ole välttämätöntä, mutta se olisi seuraava looginen askel latausnopeuden lisäämisessä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkosivustosi ei koskaan ole riittävän nopea. Voit aina parantaa tehokkuutta. Mutta mitä sinun pitäisi tehdä, on tehdä kohtuullisia ponnistuksia varmistaaksesi, että verkkosivustosi ei ole liian hidas, ja todellisuudessa jopa ilmaiset ratkaisut (kuten esimerkiksi W3 Total Cache) voivat viedä sinut pitkälle kohti tavoitetta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map