25+ vinkkejä WordPress-blogin ammattilaisille

25+ vinkkejä WordPress-blogin ammattilaisille

WordPress-bloggaaminen tarkoittaa monia asioita. Se on fanfaari monien hattujen žongloinnista. Vaikka se on suurimmaksi osaksi hauskaa, se on silti kovaa työtä. Ja kuten mikä tahansa muu työ, siitä voi helposti tulla tylsää. Jos juoksut höyryjen kanssa niin pitkälle kuin motivaatio menee, tässä on yli 25 vinkkiä WordPress-blogiuran upeaan jazziin. Jos olet aloittelija, tulit juuri oikeaan paikkaan.


Tässä viestissä etsit parhaiden blogivinkkien aarreaitta, mikä tarkoittaa, että WordPress-blogin urasi on muuttumassa parempaan suuntaan. Tavoitteenamme on tehdä WordPress-blogoinnista sinulle helpompaa ja hauskempaa. Kyllä, haluamme sinun ansaitsevan rahaa tekemällä mitä rakastat sen sijaan, että orjaat pois. Myös monet muut pitävät hauskaa, kuten Devesh Sharma:

Olen WordPress-blogin perustaja – WPKube. Rakastan tekemääni, koska se auttaa minua luomaan uusia suhteita muihin bloggaajiin ja antaa minulle mahdollisuuden kokeilla laajennuksia, teemoja ja muita WordPressiin liittyviä työkaluja. Olen työskennellyt verkossa vuodesta 2009. – Kuten WPEngine-laitteessa nähdään

Miksi odottaa hetki enemmän? Kaada itsellesi muki ja rullaa hihat ylöspäin, kun se menee alas.

1. Kirjoita ja kirjoita lisää

Kirjoitat koko ajan. Olet bloggaaja ja elämä on kangasasi, joko Internetissä tai ilman. Blogit elantosi. Elät blogissa. Vaikka kirjoitat blogia sivulle, kirjoittaminen on jokainen osa elämääsi. Jos haluat tulla mahtavaksi bloggaajaksi, sinun on kirjoitettava.

Sinun on kirjoitettava blogi 24/7, koska kirjoittajan esto ei ole äitisi. Mitä kauemmin pysyn kirjoittamatta, sitä vaikeampaa on kirjoittaa. Mitä enemmän kirjoitan, sitä helpompaa siitä tulee. Oikeasti, tämä on paras vinkki, joka sinulla voi olla.

2. Tauot ovat hyviä

24/7 on ylenmääräinen. Voit polttaa. Loppujen lopuksi sinun täytyy elää vähän tullaksesi paremmaksi kirjailijaksi. Pidä taukoja tietokoneelta. Vietä aikaa ystävien ja perheen kanssa. Myös lemmikkisi tarvitsee sinua, ja se sivuprojekti, jonka olet siirtänyt iankaikkisuuteen, ei käynnisty itsestään.

Voisiko olla kultainen lipusi, tämä sivuprojekti tai yksi merkittävimmistä kokemuksista, joita sinulla on koskaan ollut. Opi uusi kieli, kokeile uutta ravintolaa kaupungissa, mene eläintarhaan – pidä tauko ja elä vain. Kiitä minua myöhemmin.

3. Opi uusia juttuja

Muutos tarkoittaa uusien asioiden oppimista. Kuinka muuten pysyt käyrän edellä? Sinulle onnea, opit uusia juttuja jatkuvasti WordPress-bloggaajana. Tulkaa, me kaikki tiedämme, että työ vaatii kaivamista syvälle ja Internetissä ei ole koskaan uusia asioita. WordPress-bloggaaminen vaatii, että tiedät jutut. Sinun on jatkettava oppimista koko ajan. Blogista, kirjoista, kursseista ja itse elämästä.

4. Luo sähköpostiluettelo

Tarjoitpa WordPress-blogipalveluita vai kirjoitatko omia blogejasi, sähköpostimarkkinointi lisää potentiaalista lyijyä. Kaappaa kaverisi, jotka ovat painaneet lomakkeesi lähetä-painiketta. Pidä nämä kaverit sähköpostiluettelossa ja rakenna uusi kaverille ohi. Rahat ovat luettelossa, eikä tämä ole myytti.

Palveluihinne kuuluu Madmimi, MailChimp, AWeber ja GetAResponse. Siellä on Yesware myös olemme avoimia ehdotuksillesi.

5. Yksi kori, kaikki munat?

Kirjoitat, saat palkan. Se on niin yksinkertaista. Voit myös ulkoistaa, mutta kirjoittaminen tapahtuu, jos tarvitset kolikon. PayPal toimii useimmille ihmisille. Myös Payoneer tarjoaa sinulle jopa kolme Yhdysvaltain pankkitiliä globaalin maksupalvelun kautta. Voit saada sekkejä postitse, jos haluat. Älä vain laita kaikkia munia yhteen koriin.

Jos PayPal toimii (kuten minun tapauksessani jonkin aikaa sitten) ja kovalla työllä ansaitut dollarisi eivät pääse taskuosi, hikoilet niissä housuissa. Säästä tai sijoita ehkä, älä vain laita kaikkia munia yhteen koriin. Tämän vuoksi monipuolista myös asiakaskuntaasi. Pysyvät asiakkaat, jotka maksavat hyviä hintoja, ovat parempia kuin kertaluonteiset. Sinä valitset.

6. Ulkoista

Kokeillut tätä kerran, ja se oli pääosin hyvä. Ansiot nelinkertaistuvat, kirjoitat enemmän tai vähemmän ja hallitset joukkuetta kerralla. Tämä voi olla hieno keikka, jos sinulla on valvontakaapit. Huono yritys, jos kärsivällisyys epäonnistuu. Voisi olla hengenpelastaja, jos aika välttää sinua. Voit käyttää työkaluja, kuten Trello, löysä ja asana pysyäksesi joukkueesi päällä.

7. SEO

Voi ei enää. Tämä SEO juttu. Google rakastaa hyvin kirjoitettua sisältöä, joka pelaa sääntöjen mukaisesti. Google SEO -ohjeissa vaaditaan niin vähän teitä, sinun pitäisi arvostella hyviä sijoituksia pluginilla, kuten Yoast. Arvioin edelleen hyvin vuonna 2013 tekemäni viestin perusteella. Olen käyttänyt Yoastia kaikissa muissa blogeissa sen jälkeen. Voit käyttää myös muita SEO-temppuja, älä vain yritä pelata järjestelmää. Google viettää sinut kuivumaan.

8. Työkalut, työkalut, työkalut

Muiden ihmisten hallinta on hauskaa. Pommittelee itseäsi? Ei niin paljon. Tarvitset tuottavuutta ja työnkulun työkaluja. Sinun on hallittava projekteja, asiakkaita, laskuja ja muita asioita. Ajattele muistiinpanoja, ajattele Evernotea. Työkalujen kanssa mitä enemmän, sitä parempi, joten tässä on WordPress-resursseja ja -työkaluja sinun iloasi varten.

9. WordPress-blogin kapeasivustot

Kadotat keskittymisen ja motivaation, jos valitset yhden aiheen ja pudotat sen kaksi minuuttia myöhemmin. Keskity yhteen aiheeseen ja tee helvetti siitä. Ota kiinni kapealla maksimoidaksesi vaikutuksesi. Keskitetyllä tahdonvoimalla on voimaa. Siirry aiheesta seuraavaan, jos haluat sulkea blogin enintään kuudessa kuukaudessa. Älä purka viestiäsi käsittelemään monia aiheita kerralla.

10. Määritä kohdeyleisösi

WordPress-bloggaaminen on hauskaa. On hauskempaa, kun ihmiset ottavat sinuun yhteyttä, jakavat viestejäsi ja kommentoivat viestejäsi. Se paranee, kun mahdolliset asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä ja keskustelevat budjeteista. Mutta et saavuta tätä ilman kohdennettua yleisöä. Et voi yksinkertaisesti markkinoida koko maailmaa ja selviytyä markkinointikustannuksista. Keskity lukijoihin, tutustu yleisöön, rakenna vahva brändi ja loista.

11. Hanki loistava WordPress-isäntä

Emme voi korostaa tätä tarpeeksi. Suuri isäntä tarkoittaa, että yritykselläsi on turvallinen koti. Se tarkoittaa nollan seisokkien, armeijan turvallisuuden ja yliäänen sivunopeuden vieressä. Aloittaessasi voit mennä jaetun isännän, kuten Siteground tai Bluehost, kanssa, mutta sinun on päivitettävä hallittuun WordPress-isännöintiin, kun blogi kasvaa. Halvat isännät ovat vain niskakipu, ja tiedän tämän ensi käden.

12. Myös muut taidot

Adobe Photoshop -taitot ovat suuri plus WordPress-bloggaajana. CSS ja HTML-tieto tarkoittaa, että voit suorittaa perussuunnittelutehtäviä palkkamatta suunnittelijaa. Sinun on seurattava myös liikennettäsi ja SEO-suorituskykyäsi. Jotkut liikkeenjohdon perustaidot ovat hyödyllisiä myös. WordPress-bloggaaminen on verotustyö, ja mitä enemmän taitoja sinulla on, sitä parempi.

13. Luo Tietoja-sivusta

Tarvitset ihmisiä työskentelemään kanssasi, mutta kuka sinä olet? Kotisivun jälkeen Tietoja-sivu on toiseksi suosituin sivu. Joissain tapauksissa Tietoja-sivu saa enemmän näyttökertoja kuin kotisivu. Menisitkö liiketoimintaa muukalaisen kanssa? Lyön vetoa, että et olisi. Luo houkutteleva Tietoja-sivu, mutta tee siitä kaikki mahdolliselle asiakkaalle.

14. Kirjoita ikivihreä sisältö

Evergreen-sisältö tuottaa sinulle liikenne-ikonia, kun olet painanut julkaisupainiketta. Voit sekoittaa sen kuumiin uutisiin ja tarjouksiin, mutta muista, mikä tänään on kuuma, ei ole kuuma viikossa. Se on Internet ja kuumilla tarinoilla on lyhyt käyttöikä. Suurimman osan sisällöstäsi tulisi kestää ajankoetta, koska se palvelee yleisöäsi tulevina vuosina.

15. Upea muotoilu

Kyllä, tiedämme, että WordPress-blogointi on sinun juttusi eikä web-suunnittelu. Älä koskaan aliarvioi upeaa suunnittelua, joka varmistaa lukijoiden pääsyn sisältöön helposti. Loppujen lopuksi juuri siitä on kyse hyvästä käyttökokemuksesta. Tarvitset hienon näköisen ja reagoivan suunnittelun, joka toimittaa sisältöä lukijoillesi ilman vaivaa. Palkkaa kokenut kehittäjä tai hanki loistava teema, kuten Total. Voit saada huippuluokan WordPress-teemoja jatkuvasti laajenevaan kokoelmaan.

16. Hanki henkilökohtainen

Et ole näppäimistösi. Olet henkilö, jolla on kunnianhimoa, unelmia, pelkoja ja kipuja. Et ole loki, et ole aiheesi, et ole elossa – olet itse elämäsi. Ota läpi lukijasi hyödyntämällä persoonallisuuttasi. Älä piilota tietokoneen näytön taakse, haluamme tietää, miltä elämäsi on.

Joistakin synkistä syistä ihmiset haluavat aina tietää, kuinka muut ajattelevat, kuinka muut hoitavat elämänsä. Luultavasti miksi blogit ovat niin suosittuja. Hyödynnä tätä. Hanki feisty ja kiistanalainen etenkin, kun se ei ole normi. Voit jopa käyttää esimerkkejä, jos haluat, mutta astu huolellisesti täällä merimies.

17. Otsikot

WordPress-bloggaaminen on monia asioita, tästä olemme jo sanoneet. Mitä tahansa teetkin, sinun on saatava lukija oven läpi. Ovi viesteihisi on otsikko. Vältä clickbait-otsikoita, mutta tee omasi tarttuvaksi ja lupaavaksi. Suorita sitten tämä lupaus, tai blogisi kutistuu ja kuolee. Vain Google “kuinka kirjoittaa tappajan otsikoita” ja oppia.

18. Ole opettavainen

Retire29 -sarjan Eric myy sinulle sillan, jos kirjoittamisen ensisijainen motivaatio on ansaita rahaa. Jos et välitä lukijoistasi tarpeeksi, miksi lukijat välittäisivät sisällöstäsi? Jos WordPress-bloggaaminen tarkoittaa nopeaa palkkotarkistusta, olet tekemässä väärää työtä. Ei raapia, sinulla on väärä harrastus. Ole kouluttava, jaa ideoita, tee jonkun elämästä parempi – ole arvokasta. Onhankin nopeampia tapoja ansaita rahaa, jos se kaikki kiinnostaa. WordPress-bloggaaminen on nautittavaa työtä, jota ei voida kestää.

19. Johdonmukaisuus

Meidän on tiedettävä, että olet vielä elossa ja potkia. Myös Google rakastaa johdonmukaista blogia. Blogi säännöllisesti (tai ainakin aikataulun mukaan) pitääksesi sisällön tuoreena. Olen varma, että pomohenkilösi työpaikallasi on tyytymätön, jos katoat pitkään säännöllisesti. Lukijat omistavat sinut ja olet heille velkaa, että ne näkyvät blogissa, kun sanot. Luo toimituksellinen kalenteri ja noudata sitä. Muuten he hylkäävät laivan ja sinä hylky.

20. Lue, lue ja lue lisää

Aivan kuten kirjoittaminen, sinun on luettava paljon materiaalia tullaksesi paremmaksi kirjoittajaksi. WordPress-bloggaaminen on vain työn otsikko, kirjoittaminen on todellinen työ. Lue paljon tai kuten Stephen King (tunnet hänet, eikö?) Sanoi:

Jos sinulla ei ole aikaa lukea, sinulla ei ole aikaa kirjoittaa. Noin yksinkertaista.

Lukeminen on hienoa myös henkilökohtaisen kasvun kannalta, joten kyllä, se on voittajatilanne sinulle, bloggaaja. Lue kaikki kapeasta ja sitten jotkut. Lue myös kaunokirjallisuus ja muu kuin teollisuusmateriaali. Jatka vain lukemista ja lopeta väittely siitä.

21. Luo ideapankki

Parhaita ideoita ei tule sinulle, kun istut tietokoneesi edessä. Ne ilmestyvät päähänne odottamattomimmissa paikoissa. Suihku toimii useimmille ihmisille, vaikka säästänkin aikaa yksin Jumalan kanssa. Ellei rouva olen siellä kanssani, ja minun on pakko puhua siitä, miksi en voi tuntua laittavan kansi takaisin shampoon. Voi elämän ilot ��

Kanna muistilappua (tai älypuhelinta) ja muista ideoita, kun ne aukeavat. Älä kiduta itseäsi; et voi luottaa muistiisi. Kun sinulla on muutama minuutti, pakota itsesi keksimään noin 10 alkuperäistä ideaa. Ideat tulevat sinulle nopeasti ja mistä tahansa. Kokeile, sinulla ei ole mitään menetettävää kaveri.

22. Ota keskustelu

Miksi vaivata blogointia, jos haluat vain sanoa diktatuurisen puheen? Älä käytä sanoja, joita et koskeisi 10-jalkaisella navalla. Keskustele lukijoidesi kanssa kirjoittaessasi, älä koskaan heidän kanssaan. Ja jos ja kun he puhuvat takaisin, pidä keskustelu hengissä. Älä eristä itseäsi äläkä piiloutu kirjautumissivusi taakse. tavoittaa ja rakentaa keskusteluja.

23. Maailma ei pyöri ympärilläsi

Joten älä odota kaikkien roikkuvan jokaiseen kirjoittamaasi sanaan. Tiedän, että käytät sydäntäsi hihassa aina, kun kirjoitat blogin. Se on osa WordPress-bloggaamista. Jos se saa sinut paremmaksi, olemme kaikki kirjoittaneet yhden viestin (joskus useamman), josta kukaan ei antanut rotan aasi, joten sinun oma ei ole yksittäinen tapaus.

Sitten meillä on helvetin kommentaattoreita, jotka Ericin mukaan ”käyttävät ad hominem- ja kiireisiä huomautuksia tarttuakseen mihin tahansa lemmikkieläinkysymykseen”.

Älä hikoile sellaisia ​​asioita, jatka jatkamista. Paras on saada motivaatio haasteesta ja tehdä seuraavasta viestistäsi parempi. Päivän lopussa kukko varistuu, lehmät tulevat kotiin ja saat maidon.

24. Multimediasisältö

Kirjoittaminen on hienoa, ja siitä voi nopeasti tulla riippuvuutta. Ura WordPress-blogoinnissa ulottuu näppäimistön tappamisen lisäksi. Anna jo kirottu juttu taukoa ja rikasta sisältöäsi kuvilla, videoilla, PDF-tiedostoilla ja infografikoilla.

Sinun ei tarvitse edes luoda omaa. Voit aina saada luovia yleisiä kuvia, jaettavissa olevia videoita YouTubessa ja uskomattomia infografioita kaikkialla verkossa. Voit luoda PDF-tiedostoja blogisi sisällöstä ja antaa samat kuin kattavat oppaat.

Multimediasisältö lisää elämää blogiisi, mikä lisää käyttäjien sitoutumista. Sinun ei tarvitse minua kertomaan sinulle motivaatiomäärää, jonka voit saada aktiivisesta lataussivusta. Kaikki nämä napsautukset ajavat sinut hulluksi, ja tiedät, että haluat heidät.

25. Aseta toimintakehotuspainikkeet näkyville sivuille

Kun aloitin, olin vakuuttunut siitä, että tarvitsin vain verkkosivuston ja muutamat blogiviestit, jotta se olisi suuri WordPress-blogoinnissa. Tarkoitan vain jatkaa viestien kirjoittamista ja kun lukijat tulevat, jotkut palkkaavat sinut. Oli kaikki paikoillaan – sivulta, palvelusivulta ja vuokra-sivulta, mutta poika, olinko väärässä vai mitä?

Mitään ei tapahtunut, ennen kuin luin blogin viestin muuntokurssien parantamisesta. Edes kaikilla sivuilla en ollut tehnyt selväksi, että olin vuokrattavissa, joten kukaan ei vaivautunut kysymään, vaikka sain liikennettä viesteihini.

Joten korvasin kotisivun liukusäätimen (hiipin kun muistan tämän) yhdellä CTA-painikkeella, joka teki selväksi, että olin vuokrattavissa. Arvaa mitä? Kyselyt jatkuivat, kunnes minulla oli enemmän blogitöitä kuin pystyn käsittelemään. Useita kertoja olen jopa ajatellut poistaa vuokra-sivuni. Ja tein vain lisätä yhden CTA-painikkeen. Pyydä darn-asiakkaita palkkaamaan sinut jo tyhmä.

26. Sosiaalinen media

Woo sinulle, jos lukijasi joutuvat vaivaa jakamaan sisältöäsi sosiaalisessa mediassa. Muistan, että olin tällä kertaa yhdessä niistä isoista blogeista, joita me kaikki rakastamme lukemista. Se on yritysblogi, jossa on kaikenlaista hienoa sisältöä, aktiivinen yhteisö ja teokset. Lyhyt tarina, sosiaalisia jakamispainikkeita ei ollut!

Löysin uskomattoman viestin, jonka halusin jakaa Facebook-seuraajieni kanssa ja joudin kopioimaan ja liittämään linkin. Ei kiva. Muistan tämän epämiellyttävän kokemuksen, mutta en edes muista blogin nimeä. En koskaan palannut. Lisää sosiaalisen median jakaminen blogiisi jo.

Viimeiset sanat

Vinkkejä Pro WordPress -bloggaajille

Kaikki on nyt toistaiseksi – yli 25 vinkkiä WordPress-bloggaajille! Siellä on paljon enemmän WordPress-blogin kirjoittamiseen liittyviä vinkkejä, mutta valitettavasti emme voi kattaa niitä kaikkia yhdessä viestissä. Palaan ehkä toisen asennuksen kanssa, joten jos jätimme suosikkivinkkisi pois, pudota ne alla olevaan kommenttiosaan.

Tärkein ote tästä viestistä: Pidä vain kirjoituskaveri. Jatka vain kirjoittamista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map