20+ WordPress -huollon tarkistusluettelon välttämättömät vaiheet

20+ WordPress -huollon tarkistusluettelon välttämättömät vaiheet

Olitpa aloittelija vai kokenut verkkovastaava, WordPress-ylläpito on yksi alue, johon sinun on keskityttävä sivustosi parantamiseksi..


Et voi yksinkertaisesti luoda WordPress-verkkosivustoa ja antaa sen vain istua. tarvitset ennakoivan lähestymistavan verkkosivustoidesi ja muiden online-ominaisuuksien ylläpitämiseen. Ja vaikka WordPress-hallintatyökalu, kuten ManageWP tai InfiniteWP, auttaa sinua useimmissa tehtävissä, on alueita, jotka jäävät huomaamatta..

Siksi tarvitset juuri WordPress-ylläpidon tarkistuslistaa varmistaaksesi jokaisen WordPress-osan koneisto verkkosivusto on öljytty. Muuten asiat tulevat hankaliksi ja menetät suuren ajan, varsinkin jos tämä vyötärö on toimeentulosi.

Mutta ensin miksi WordPress-ylläpito?

Miksi WordPress-ylläpito?

WordPress-verkkosivuston hallinta on kokopäiväinen työpaikka, toisin kuin yleinen mielipide, jonka mukaan sinun on vain asetettava se ja istuttava. Asiat rikkoutuvat odottamattomina aikoina, ja sinun on vastuullasi tehdä korjauksia. Sinun on luotava varmuuskopioita, päivitettävä verkkosivustosi ja pidettävä liiketoimintaa yksinkertaisesti.

Jos WordPress-verkkosivustosi on toimeentulosi, sinulla ei ole varaa antaa asioiden mennä vartioimatta pitkään. Tässä tulee WordPress-ylläpidon tarkistuslista. Et todellakaan halua menettää sivustoasi hakkereille tai menettää liiketoimintaa, koska suunnittelusi pelottaa näkymiä.

WordPressin ylläpidon tarkistuslistat

Jos saavutit niin pitkälle, upea. Katsotaanpa nyt muutamia tärkeitä kohteita seuraavalle WordPress-ylläpitotarkasteluluettelolle.

1. Käy verkkosivustollasi

Suositellut mitz, Vierailemalla verkkosivustollasi vierailijana voit havaita virheitä, kun ne kasvavat. On sääli, että suurin osa meistä takertuu järjestelmänvalvojan kojelautaan, ja harvoin on aikaa käyttöliittymään. Arvaa mitä? Vierailijat eivät näe järjestelmänvalvojan kojetaulua.

Ihannetapauksessa käy verkkosivustollasi päivittäin ja mieluiten eri laitteilla, jotta havaitset nopeasti ongelmat suunnittelun ulkoasussa, sisällössä ja muussa. Tämän pitäisi tehdä kauan ennen kuin ajattelet muita WordPress-ylläpidon näkökohtia. Tule vain, se vie vain minuutin.

2. Luo WordPress-lapsiteema

Jos haluat tehdä merkittäviä muutoksia WordPress-teemaan, on tärkeää rakentaa verkkosivustosi lapsiteeman avulla. Jos et vielä ole, luo lapsiteema mahdollisimman pian. Yksinkertainen syy siihen, että voit säilyttää mukautetut muutokset päivittäessäsi pääteemasi.

Tekeessään tavanomaisia ​​kierroksiani löysin tämän kaverin, mielestäni hänen nimensä on Harmaa tai Gary – en voi muistaa, varhaisessa vaiheessa, koska hän pelkäsi päivittää vanhemman teemaansa. Ilmeisesti hän oli tehnyt valtavia, ja tarkoitan suuria mukautuksia vanhempaan teemaansa, mutta hän pelkäsi päivittää sen pelkäämällä tyylien menettämistä..

Nyt, lyön vetoa, että hänen verkkosivustonsa on herkkä hyökkäyksille ja hänellä on tästä päänsärky. Joten aloita vain lapsiteemalla. Tässä on yksityiskohtainen WordPress-lapsiteemaoppaus iloasi varten.

3. Päivitä WordPress-ydin

Nähdessään juuri koskettuaan arkaluonteista sivustoturvallisuusaihetta, entä sen varmistaminen, että pahiksilla on erittäin vaikea tunkeutua sivustoosi? Muista, että WordPress-ylläpito kattaa kaiken tietoturvasta suunnitteluun, SEO: seen ja paljon muuta.

WordPress-sivustosi terveyden ylläpitäminen on päivitys WordPressin uusimpaan versioon ensisijaisena prioriteettina. Sinulle onnea, suurin osa siitä on automaattista. Aina kun tapahtuu suuri päivitys, saat nag-viestin kojelautaan. Päivitä vain uusimpaan WordPress-versioon jo.

4. Päivitä teemat ja laajennukset

Jos sinulla on lapsiteema paikallaan, teeman päivittämisessä ei ole mitään vaatimuksia. Napsauta vain päivityslinkkiä ja olet valmis. Sama koskee laajennuksiasi; pitää kaikki ajan tasalla. Tämä vahvistaa verkkosivustosi turvallisuutta ja suorituskykyä.

Lisäksi päästä eroon kaikista hyödyttömistä teemoista ja laajennuksista sivustossasi. Teemojen ja laajennusten poistaminen ei kuitenkaan riitä, sinun on optimoitava tietokanta käyttämällä WP Optimoi laajennus jälkeenpäin. Merkintä, tietokantojen optimointi on oma WordPress-ylläpidon tarkistusluettelon kohde.

syrjään: WordPress-hallintatyökalu, kuten ManageWP vs InfiniteWP, auttaa sinua päivittämään kaiken useilla verkkosivustoilla yhdellä napsautuksella. Tietokannan optimointi on kaikki, joten vedä painosi ja tee asiat loppuun.

5. Optimoi sivun latausnopeudet

Koska puhumme tavaroiden optimoinnista, voisitko säästää muutaman minuutin sivusi latausnopeudelle? On yksi asia, jolla ihmisillä ei ole aikaa, ja se on verkkosivustojen lataaminen hitaasti. Tarkista säännöllisesti verkkosivustosi suorituskyky esimerkiksi työkaluilla GTmetrix, Pingdom-työkalut ja Google-sivun nopeustiedot.

Nämä työkalut tarjoavat sinulle yleensä ehdotuksia siitä, kuinka korjata mikä hidastaa verkkosivustoasi. Jotkut ratkaisuista ovat kuitenkin vain teknisiä taitojamme keskuudessamme. Pienennämme kuvien kokoa muille, tavallisille ihmisille WP Smush.it, valitse WPEnginen mahtava isäntä ja käytä sisällönjakeluverkkoja (CDN), kuten StackPath (entinen MaxCDN).

Oletko kiinnostunut parantamaan WordPress-sivustosi nopeutta? Jos on, tutustu lisää tämän sivun latausnopeusoppaan avulla, joka tarjoaa toimivia vinkkejä sisällön lataamiseen kuluvan ajan vähentämiseen. Nopeus on hyvä, ja Google haluaa nopeutta nyt enemmän kuin koskaan.

6. Luo säännöllisiä varmuuskopioita

Koska minulla ei ollut WordPress-ylläpidon tarkistusluetteloa aloittaessani, jätin pari näytesivustoa vartioimatta ja seurauksena sain hakkeroinnin. Ja koska surullisella sodilla oli täydellinen pääsy, he siirtyivät helposti näytteenottosivustoilta ammattilaisille sivustoilleni.

Sanoin, että jätin asiat ilman valvontaa, mikä tarkoittaa, että minulla oli epäluotettava varmuuskopiointistrategia. Kaikki varmuuskopiot olivat isäntäpalvelimellani, ja kun hakkerit osuivat, paska osui tuulettimeen. Pitkä tarina, minun piti rakentaa verkkosivustani tyhjästä. Kuinka halusin tuolloin luotettavaa varmuuskopioratkaisua.

Nykyään on olemassa pari luotettavaa varmuuskopioratkaisua, kuten blogVault, VaultPress ja BackupBuddy muun muassa. Pidä varmuuskopiot, koska et tarvitse hakkeroiden apua verkkosivustosi rikkomiseen. Jos tiedät, että se tapahtuu, tiedät kuinka turhauttavaa on menettää kaikki.

7. Tarkista, onko rikki linkkejä

Olet todennäköisesti kulunut vuosisata tarkistamatta WordPress-sivustossasi, onko vioittuneita linkkejä. Jos olet syyllinen, älä huoli, et ole yksin. Katkenneet linkit ovat kuitenkin todellinen ja kykenemätön ongelma. Rikkoutuneet linkit tarkoittavat linkin rot, ja link rot rot tarkoittaa kadonneita SEO ja UX pisteitä. Tahattomalle UX tarkoittaa käyttäjäkokemusta.

Rikkoutuneiden linkkien tarkistaminen manuaalisesti turhauttaa aivosi, minkä vuoksi tarvitset työkaluja, kuten Broken Link Checker -laajennus ja W3C Link Checker muiden joukossa. Käytän myös laajennusta, joka tunnetaan nimellä Velvet blues, joka ”… päivittää kaikki verkkosivustosi URL-osoitteet korvaamalla vanhat URL-osoitteet uusilla.”

8. Luo / muokkaa 404-sivusi

Murtuneiden linkkien mukana tulee 404 virhesivua, joiden tarkoitus on kertoa lukijoilleen mitä etsivät, ei ole käytettävissä. Tämän käyttäjän on kuitenkin mahdotonta päästää irti. Tule, käyttäjä osoitti täällä pojille ja tytöille vakavia aikomuksia, joten hanki heidät heidän ollessaan vielä kuumia.

Miten? Jos käytät WordPress-teeman mukana tulevaa oletusasetusta 404, työskentelet todennäköisesti kauhean sivun kanssa, joka kääntää lukijat pois. Sisältämällä vaihtoehtoja, kuten linkkejä muille sivuille, sivustokarttaa tai hakukenttää, voi kannustaa lukijaa rohkeuttamaan.

404 -virhesivusi ei tarvitse olla, missä keskustelu menehtyy. Se on hieno tapa vangita lukija, jolla on ongelmia sivustosi navigoinnin aikana. Googlessa ympärilläsi etsiminen antaa sinulle kaiken tarvittavan inspiraation luoda 404 virhesivua, jotka voittavat suuret.

9. Hakukoneoptimointi (SEO)

Oma suosikki osa tätä WordPress-ylläpidon tarkistusluetteloa, hyvä hakukoneoptimointistrategia auttaa sinua loistamaan Google-hakutuloksissa. SEO on monia asioita, luultavasti miksi suurin osa verkkovastaavista ujo. Kuitenkin, voit helposti hoitaa kaikkein perustiedot SEO käyttämällä plugin, kuten Hiiva SEO.

Uskallamme kauas ja löysimme monia SEO aarteita. Kattaamme nämä seikkailut esimerkiksi:

 • Kuinka pitää SEO-mehua siirtäessä WordPress-sisältöä uudelle verkkotunnukselle
 • Video-SEO-vinkkejä, jotta saat parhaan hyödyn WordPress-videoistasi vuonna 2017
 • Parhaat WordPress SEO -työkalut vuodelle 2017 hakukoneiden paremmuuden parantamiseksi
 • Aloittelijan opas WordPress-hakukoneoptimointiin: Johdanto, valmistelu ja erityismenestys (Post-sarja)
 • WordPress SEO: n parhaat käytännöt vuodelle 2015 ja sen jälkeen

Muista vain, että SEO on helppoa riippumatta siitä, mikä eniten Gurut saako sinut uskomaan. Voit sijoittaa avainsanasi helposti käyttämällä optimoitua SEO-sisältöä. Laatu on tässä suurempi kuin määrä, emmekä voi korostaa tätä tarpeeksi.

10. Viestejä säännöllisesti

Aktiivisuus on hyvää, etkö usko? Luo säännöllinen postitusaikataulu, mutta keskity laatuun, koska sinun ei ole tarkoitus täyttää blogiasi turhalla rosalla. Kirjoittamishetkellä, Brian Dean, Backlinko on luonut viestin kuukaudessa aloittamisensa jälkeen ja päivittää viestejä myös säännöllisesti.

Jotta voimme lisätä jonkin verran painoa juuri mainitsemallesi laadulle, hänellä on (kirjoittamishetkellä) yhteensä 34 blogiviestiä, mutta hän on saanut hyvän SEO-luokituksen joillekin kilpailukykyisille avainsanoille. Jos blogiisi tulee tunkkainen, voit odottaa, että sijoituksesi tankkautuvat ja asiakaskysymykset vähenevät.

11. Valitse suuri isäntä

Jos sinut on imeytynyt jaettuun hosting-pakettiin erittäin alennettujen tarjousten ja rajoittamattoman kaiken lupauksen ansiosta, niin on hienoa, voit silti siirtää sivustosi uuteen isäntään. Huomaa kuitenkin, että hallinnoitu WordPress-isännöinti ei ole kaikille, mutta jos olet tosissasi yrityksessäsi, se on edellytys.

Käytämme ja ehdottomasti rakastamme WPEngineä heidän tehokkaassa ja kustannustehokkaassa hallinnassa WordPress-isännöinnissä. He hoitavat suurimman osan teknisistä asioista, mukaan lukien varmuuskopiot ja tietoturva, joten voimme keskittyä WPExplorer-ohjelman ajamiseen ja mahtavien teemojen rakentamiseen..

Jos etsit budjettiisäntää henkilökohtaiseen blogiin, kenties vain kokeilet vesialueita, suosittelemme SiteGround tai Cloudways. Molemmat tarjoavat suuritehoisia ja turvallisia paketteja, jotka ovat yksinkertaisesti autuus.

12. Toteuta suojaus

Saan keskimäärin noin 60 kirjautumisyritystä joka kuukausi, enkä edes vetä niin paljon liikennettä. Katso, liiketoimintamallini ei toimi suurien liikennemäärien vetämisessä. Sisäänkirjautumislomakkeitasi pommitetaan kuitenkin joka viikko kuin kenenkään yrityksen.

Ilman tietoturvaratkaisua, kuten iThemes-suojaus (tai Sucuri) paikallaan, lyön vetoa, että minun piti kamppailemaan monien tunkeilijoiden kanssa. Se ei ole kaikki, ne seuraavat myös tiedostojen muutoksia verkkosivustollani ja ilmoittavat minulle, kun jokin muuttuu. Tämä tarkoittaa, että voit saada syyllisen ennen kuin he tekevät suuria vaurioita.

13. Käytä yksilöivää käyttäjänimeä ja vahvoja salasanoja

Huonoin, mutta suosituin salasana ja käyttäjänimi – siinä järjestyksessä – ovat ”12345” ja arvasit oikein “admin”. Siellä tunnetaan jotain raa’an voiman hyökkäyksiä. Haitalliset hakkerit lobisevat sisäänkirjautumislomakkeellasi valtavan tietokannan tunnetuista käyttäjän salasanayhdistelmistä, kunnes joku antaa.

Arvaa, mitä tapahtuu, kun käytät “admin” ja jotain heikko perse -salasanaa. Se on totta, saat detronin ja joitain onnenpotku voi myydä Viagraa rakkaalla verkkosivustollasi. WordPress toimittaa salasanan vahvuusindikaattorin, mikä tarkoittaa, että voit luoda armeijan salasanoja, mutta olet vain laiska.

Ja helvetti, älä koskaan käytä “admin” järjestelmänvalvojan käyttäjänimeksesi. Jos käytät jo “admin”, kirjaudu vain WP-kojelautaan ja siirry kohtaan Käyttäjät. Luo uusi käyttäjä järjestelmänvalvojan rooleilla. Määritä koko sisältö tälle uudelle käyttäjälle. Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään sisään uuden käyttäjän kanssa. Poista vanha järjestelmänvalvoja.

14. Testaa reaktiivisuutta

Reagoiva web-suunnittelu oli aiemmin verkkosuunnittelun tulevaisuus. Nykyään reagoiva web-suunnittelu on periaatteessa sitä, mitä kutsumme web-suunnitteluun. Tarvitset täysin reagoivan ja mobiiliystävällisen WordPress-teeman, joka näyttää ja toimii hyvin useilla laitteilla.

Tiedätkö, että jotain hyvin omaa Total Responsive Monikäyttöinen WordPress-teemaamme. Kutsumme sitä kokonaan syystä; se on ainoa teema, jota tarvitset erilaisiin tarpeisiisi. Poissa häpeämättömillä pistokkeilla voit testata reaktiivisuutta esimerkiksi työkalun avulla Olenko reagoiva? tai Googlen mobiiliystävällinen testi.

15. Testilomakkeet

Lomakkeiden on tarkoitus toimia, ja jos ne epäonnistuvat tässä, miksi niistä on aloitettava? Ne eivät palvele mitään esteettistä tarkoitusta, nopeasti, eivät ollenkaan. Lomakkeet on tarkoitettu kävijöille, jotka haluavat tavoittaa. Et voi yksinkertaisesti luoda lomaketta, rivittää sitä verkkosivustollesi lyhytkoodilla ja lähteä sitten. Testaa se pojat ja tytöt.

Saatat huomata, että sivustosi ei lähetä sähköpostia, mikä on yhtä yleinen ongelma kuin nämä muut 15 korjattavaa WordPress-virhettä. Varmista, että voit vastaanottaa sähköpostia verkkosivustoltasi, kun potentiaalinen asiakas ottaa sinuun yhteyttä. Yhteyslomakkeen suunnittelu on yhtä helppoa kuin piirakka. Käytä hienoa pluginia, kuten Ninja Kick -lomakkeita ja Gravity Forms -muotoja.

Päivitä lisäksi järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite muutosten tekemisen jälkeen. Kerran tein muutoksia verkkosivustooni. Siirtin verkkosivustoni uudelle verkkotunnukselle, mutta unohdin päivittää järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteen. Puhumattakaan, vanha järjestelmänvalvojan sähköposti oli vanhentunut heti pudotin vanhan verkkotunnuksen.

Lyhyt tarina, en voinut saada ilmoituksia, mukaan lukien salasanan palautuslinkki. Minun oli kirjauduttava sisään phpMyAdminiin muokataksesi tietokantaani, joka – minun on myönnettävä – ei ole täydellinen aloittelija. Voit helposti muuttaa järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitetta järjestelmänvalvojan hallintapaneelin Asetukset-välilehdellä.

16. Linkitä verkkosivustosi Google Search Consolean

Aikaisemmin tunnettu nimellä Google Webmaster Tools, Google Search Console on loistava hakuanalyysin lähde verkkosivustollesi. Työkalu on hengenpelastaja, jonka kerron teille, koska keräät paljon tietoa, mukaan lukien saapuvat linkit, indeksointivirheet, suosituimmat kyselyt, suosituimmat sivut ja tietoturvaongelmat.

Yhdistä tämä Google Analyticsilla kerättyihin tietoihin, ja sinulla on vankka perusta seuraavalle markkinointikampanjallesi. Voit kerätä paljon tietoa kohdeyleisöstäsi liikenneanalytiikastasi. Google Search Console ja Google Analytics se on.

17. Luo sosiaalisen median profiileja

Vaikka tällä ei ole mitään tekemistä WordPress-sivustosi kanssa teknisesti ottaen, on tärkeää käsitellä sosiaalisia profiileja tuotemerkin jatkeena. Näytä minulle verkkosivusto, jolla ei ole sosiaalisen median läsnäoloa, ja minä näytän sinulle yrittäjälle, joka jättää rahaa pöydälle.

Liity pariin sosiaaliseen verkostoon ja luo profiileja verkkosivustollesi. Sitten rakenna yhteisö näille alustoille. Mene Facebookin, Twitterin, Google+: n ja LinkedIn: n kanssa, vaikka voit luoda niin monta kuin pystyt hallitsemaan. Pidä asiat keskustelevina, hauskoina ja / tai jännittävinä – älä mene myyntiin.

18. Lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet

Varmista, että lisäät sosiaalisen median profiilien lisäksi sosiaalisen jakamisen painikkeet, jotta käyttäjät voivat jakaa sisältösi helposti ystäviensä ja yhteisöidensä kanssa. Olemme peittäneet pari sosiaalisen median laajennuksia WordPressille tehdäksesi prosessista uskomattoman helppoa sinulle kuninkaallinen korkeuttasi.

Tiedätkö miten luoda virusteksti? En minäkään. Siksi tarvitset sitoutunutta yhteisöä, joka nielee sisältökoukkuasi, linjaasi ja klinkeriasi. Se on tämä sitoutunut yhteisö, joka lähettää viestisi viruksellisiksi aiheesta riippumatta. Kaiken kaikkiaan sinun on investoitava valtavasti sisältöön, jotta sosiaalisen median strategiasi toimii.

19. Lisää uutiskirje-tilaus

Sinun tulisi pyrkiä luomaan postitusluettelo kauan ennen käynnistämistä. Jos käynnistit ilman postituslistaa, kuten monet meistä, ymmärrä, että kaikki ei ole menetetty. Voit lisätä uutiskirjeen tilauksen helposti useilla laajennuksilla. Oma suosikkini on MailChimp WordPressille, mutta se johtuu siitä, että käytän MailChimp.

Käytössänne on monia muita sähköpostiuutiskirjeitä. Puhumme ratkaisuista, kuten MadMimi, GetAResponse, AWeber ja Jatkuva yhteyshenkilö muiden joukossa. Muista, että sähköpostimarkkinointi on tehokkain strategia. Todellakin, kun vanha sanonta menee, rahat ovat luettelossa.

Voit jopa tilata kaikki asiakkaat, jotka ottavat sinuun yhteyttä. Voit tehdä sen automaattisesti tai manuaalisesti, valinta on kaikki sinun, vaikka automatisoitu kuulostaa paremmalta. Joten lisää Uutiskirje WordPress-laajennus joka lisää valintaruudun lomakkeisiisi, jolloin mahdollisuus tilata automaattisesti.

20. Vahvista verkkosivustosi

Sivustosi rakentamisen jälkeen on elintärkeää varmistaa, että kaikki toimii odotetusti. Tämä edellyttää kaikkien verkkosivustosi muodostavien resurssien validointia. Tämä tarkoittaa HTML-koodin, CSS: n ja kaikkien muiden verkkosivustoosi johtavien komentosarjojen tarkistamista.

Voit helposti vahvistaa (ja siten korjata) verkkosivustosi esimerkiksi työkalun avulla W3C-merkinnän validointipalvelu. Merkinnän validointityökalu antaa sinun osoittaa kaikki merkinnöissä olevat virheet. Se tuo esiin paljon virheitä, jotka voivat heikentää verkkosivustosi suunnittelua ja toimivuutta.

21. Luo sivustokartta

Sivustokartta on portti sisältöllesi hakukoneiden mennessä. Sivustokartta, joka hahmottaa sivusi, on erittäin arvokasta. Sivustokartan luominen ja lähettäminen tarkoittaa, että sisältösi löydetään ja indeksoidaan nopeammin. Voit hyödyntää Yoast SEO -laajennus tai Google XML Sitemaps -laajennus.

Mene pidemmälle ja luo sivustokartta myös videosisältöllesi. Tämä varmistaa, että hakukoneet voivat salata sivustosi videosisällön kuin se olisi tekstisisältöä, mikä tarkoittaa kaikenlaisia ​​mahtavia asioita videosi SEO-pyrkimyksissä. Kun olet luonut sivustokarttasi, muista aina lähettää ne hakukoneille.

Lähetä sivukartta osoitteeseen:

Epäilemättä on monia muita, vaikkakin vähäisiä, esineitä, jotka sisällytetään WordPress-ylläpitotarkistuslistaan. Mutta nämä vinkit ovat kaikki loistava paikka aloittaa!

Viimeiset sanat

WordPress-ylläpito on olennainen osa työtä. Ellei sinulla ole WordPress-verkkosivustoa, et voi välttää vastuuta pitää asiat kunnossa. Vaikka WordPress-hallintatyökaluja on monia, sinun on pidettävä silmällä asioita varmistaaksesi, ettet jätä tärkeitä alueita pois.

Yllä olevat tuotteet muistuttavat joitain asioita, joista sinun on aktiivisesti huolehdittava menestyvän verkkosivuston, siis liiketoiminnan, ajamiseksi. Onko sinulla ideoita, kysymyksiä tai ehdotuksia tästä viestistä? Älä epäröi jakamista alla olevassa kommenttiosassa.

Odotamme aina palautetta. Kiitos etukäteen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map