20+ parasta kuunneltavaa WordPress-podcastia vuonna 2020

Parhaat kuunneltavat WordPress-podcastit

Huolimatta WordPress-yhteisön roolista, sinun on oltava ajan tasalla uusimmista uutisista, työkaluista ja muusta. Suunnittelijoiden, kehittäjien ja käyttäjien on löydettävä tapoja oppia ja seurata WordPress-uutisia.


Podcastien kuuntelu on hieno tapa pysyä ajan tasalla WordPress-maailman tapahtumista. Lisätietoja uusista tuotteista tai WordPress-julkaisuista. Tai vain kuullaksesi muilta yhteisön jäseniltä. Erityisesti niille meistä, joilla on rajallinen lukemisaika, ääni voidaan imeä liikuntaa tai ajon aikana.

Vain muutamassa vuodessa podcastimaisema on muuttunut, kun uudet tulokkaat ja jotkut ohjelmat peruutettiin. Tässä artikkelissa on luettelo parhaista WordPress-podcasteista, joita sinun pitäisi kuunnella vuonna 2019.

Jotta voisimme löytää suosittavia podcasteja, tarkastelimme muutamia asioita. Ensin sisällön luonne, koska sen piti tietysti ensisijaisesti keskittyä WordPressiin. Toiseksi esitetyn sisällön laatu. Viimeisenä saatavuus – koska säännölliset ja helposti saatavilla olevat jaksot ovat vain hauskempia..

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämänkaltaisen luettelon valinta on melko subjektiivinen. Meidän piti myös pitää luettelo hallittavana, joten on täysin mahdollista, että sinulla voi olla joitain muita hyödyllisiä podcasteja, joiden mielestäsi sinun olisi pitänyt olla mukana. Mitä jos teet – jaa ne alla oleviin kommentteihin! Haluaisimme tarkistaa ne.

Tarpeeksi puhumista – tässä on luettelomme, ei erityisessä järjestyksessä.

1. Matt-raportti

Matt-raportti

Matt-raportti

Muutettuaan pienestä freelance-myymälästään toimiston, Matt Medeiros aloitti Matt Reportin muodostaa yhteydenpito yhteisöön ja auttaa muita digitaalisten yritysten omistajia käynnistämään ja johtamaan WordPress-yrityksiään. Matt-raportissa Matt haastattelee verkkokonsultteja ja yritysomistajia siitä, kuinka he johtavat yritystään.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler-podcast on kevyt “edutainment” -esitys, jossa Jason Tucker kokoaa WordPress-yhteisön eri jäsenet puhumaan siitä, kuinka WordPress muuttaa yrityksiä ja elämää. WPblab on Bridget Willardin isännöimä sivunäytös, joka vie Q- ja A-muodon katsojien kysymysten kanssa.

3. Hei, WP!

Hei, WP!

Hei WP

Hello WP-podcast, joka on itse nimensä “podcast, joka muistuttaa sinua siitä, millaista on olla uusi WordPress-käyttäjä”. Se todella on vain niin. Kaikkien teemoja, laajennuksia ja WordPressiä koskevien perusteiden kattavuus on hieno kuuntelu, etenkin kun tutustut suosittuun CMS: ään.

4. Kim Doyal -esitys

Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal (tunnetaan myös nimellä WordPress Chick) ylläpitää itse nimeltään podcastia, joka keskittyy auttamaan muita yrittäjiä rakentamaan liiketoimintaansa WordPressin avulla. Ehdottomasti ei-tekninen show, hän puhuu kokenut vieraidensa kanssa yleisistä WordPress- ja online-liiketoiminnan aiheista.

5. WPTavern WordPress Weekly

WPTavern WordPress Weekly

WordPress-viikko

WordPress Weekly tulee luoksesi ihmisille klo WP Tavern, johtajina Jeff Chandler (WP Tavern-perustaja) ja Marcus Couch – megamarkkinoija ja WordPress-velho. He ottavat kaiken WordPressin, joka sisältää uusimmat yhteisöuutiset ja haastattelut, joidenkin älykkäiden WordPress-ihmisten kanssa.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

WordPress-ammattilaisille meillä on WPcast, jota isännöivät EfficientWP: n hallinnoiman isännöinnin takana oleva mies Doug Yuen ja David Hehenberger, joka johtaa Fatcat-sovelluksia (Easy Pricing Tables -laajennuksen luojat). Käsiteltyjen aiheiden on tarkoitus olla hyödyllisiä suunnittelijoille, konsulttille, kehittäjälle ja loppukäyttäjälle ja hyödyntää sekä isäntien että vieraiden ammattilaisten kokemuksia.

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Troy Dean on WordPress-konsulttien WP Elevation -koulutusohjelman luoja, joten ei ole yllättävää, että hänen WP Elevation-podcastinsa tarjoaa liiketoimintaneuvoja WordPress-konsultteille, jotka haluavat “tasoittaa” liiketoimintaansa. Saat haastatteluja WordPress-yrittäjien ja muiden online-liiketoiminnan ihmisten kanssa muun muassa digitaalisesta markkinoinnista ja liiketoiminnan kasvusta.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver on valokuvaajaksi kääntynyt WordPress-ammattilainen, joka loi KitchenSinkWP: n jakamaan kaiken, mitä hän on oppinut WordPressistä viime vuosina. Hän puhuu kaikista WordPress-asioista, mukaan lukien isännöinti ja viimeisimmät WordPress-uutiset ja -tapahtumat sekä haastattelee mielenkiintoisia WordPress-yhteisön jäseniä.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Jos sinulla on podcast WordPress-yrityksen rakentamisesta ja johtamisesta, Jean Galea ( WP: n pormestari, ja WP RSS Aggregator- ja EDD Bookings -laajennusten luominen) ja James Laws ( WP Ninjas) ovat hienoja isäntiä. Suhteellisen uusi tulokas podcastitilaan, Mastermind kattaa syvälliset aiheet, kuten WordPress-liiketoimintamallit.

10. WP-pyöreä pöytä

WP-pyöreä pöytä

WP-pyöreä pöytä

Kuten nimestä voi päätellä, WP Roundtable esittelee WordPress-asiantuntijoiden ja vieraiden paneelin, joka kattaa erilaisia ​​WordPress-aiheita, kuten kehitys, hosting, teemat, suorituskyky ja liiketoiminta. Sitä isännöivät Jason Crawford (Mobility Enabled), laajennuskehittäjä Kyle Maurer ja ServerPressin operatiivinen johtaja Mark Benzakein..

11. Post Status Luonnos

Lähetä tilaluonnos

Luonnos podcast

Post Status Luonnoksen podcastin isännöivät Brian Krogsgard – Post Status -luoja ja -toimittaja – sekä Joe Hoyle, Human Made -yhtiön perustaja ja CTO. Podcast kattaa uutisia ja tietoja WordPress-ammattilaisille, erityisesti haastattelut, keskustelut ja toimitukset WordPressille ja verkkoyhteisölle.

12. Tee Woo

Tee Woo

Tee Woo

Oman markkinaraon luominen avaruuteen on Do the Woo Bob Dunnilta – BobWP ja omistautunut WordPress-opettaja. Tämä podcast keskittyy WooCommerce-palveluun, joka on WordPressin johtava verkkokaupan laajennus, ja pyrkii tarjoamaan hyödyllisiä tietoja WooCommerce-kauppojen omistajille.

13. Kuvallinen

Imagely Podcast

Imagely Podcast

Imagely on sellainen, joka keskittyy luomaan teemoja ja laajennuksia erityisesti valokuvausta varten. Olet ehkä kuullut heidän NextGEN plugin, joka on erittäin suosittu. Joten pitäisi olla järkevää, että heidän podcastinsa keskittyy vinkkejä ja neuvoja valokuvaussivustosi luomiseen ja hallintaan WordPressin avulla.

14. Verkkosivusi insinööri

Verkkosivusi insinööri

Verkkosivusi insinööri

Todennäköisesti yksi pisimmin käytetyistä WordPress-podcasteista, verkkosivustoinsinööri (entinen WordPress-insinööri) tarjoaa käytännön ohjeita oman WordPress-sivustosi käyttämiseen ja ylläpitämiseen. Jokainen jakso keskittyy tietyn WordPress-ominaisuuden tai WordPressiin liittyvän laajennuksen tai tuotteen käyttämiseen.

15. WP-Tonic

WP-Tonic

WP-Tonic

Isännöitkö omia verkkokursseja WordPressillä? Tai haluatko oppia kuinka? WP-Tonic on hyödyllinen viikoittainen podcast, joka keskittyy LMS: ään (oppimisen hallintajärjestelmiin) WordPressille. Pyydä haastatteluja erityisvieraiden lisäksi plus vinkkejä kurssien rakentamisesta, markkinoinnista ja muusta.

16. WP-laajennukset A – Z

WP-laajennukset A - Z

WP-laajennukset A – Z

Jos käytät WordPressiä, tunnet todennäköisesti laajennukset. Mutta voit oppia tonni enemmän listaamalla WP-lisäosien A-Z podcastiin. Tämä podcast kattaa kaikki laajennuksiin liittyvät asiat, ja se haastattelee parhaita kehittäjiä, kattaa nykyiset laajennusten haavoittuvuudet, joista sinun tulisi olla tietoinen, uudet julkaisut ja paljon muuta.

17. Naiset työpaikalla

Naiset WP: ssä

Naiset WP Podcastissa

Voit kahdesti kuukaudessa virittää Women in WP-podcastin. Podcastia isännöivät Amy Masson, Tracy Apps ja Angela Bowman – kaikki WordPressin eri osa-alueiden asiantuntijat. Jokainen jakso sisältää esiteltyjä vieraita ja kattaa aiheet, kuten suunnittelun, kehittämisen, bloggaamisen ja markkinoinnin WordPress-kapealla.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Olet luultavasti kuullut LifterLMS: stä aiemmin, koska se on yksi WordPressin parhaimmista LMS- ja kurssienhallintajärjestelmistä. Mutta tiesitkö, että heillä on myös podcast? Opi, kuinka voit rakentaa ja kasvattaa kurssipohjaista yritystäsi LifterLMS-tiimin avulla, koska he käsittelevät aiheita siitä, kuinka voit lisätä menestyskertoimiasi, rakentaa jäsensivustoa, markkinoida kurssejasi ja niin paljon muuta.

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

WP Buffien edustajien luoma WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue)-Podcast-lähetys on tarkoitettu suoraan auttamaan sinua kasvamaan ja lisäämään tuloja WordPress-liiketoiminnasta. He esittelevät jaksoja ajanhallinnasta, freelance-konsultoinnista, myynti- ja markkinointivihjeistä, hyvän portfolion tärkeydestä ja muusta.

20. Tom McFarlin käytännön WordPress-kehittäminen

Tom McFarlin Podcast

Käytännöllinen WordPress-kehitys

Toinen hieno löytö on Tom McFarlinin uusi podcast. Käytännöllisessä WordPress-kehityspodcastissa Tom vastaa kysymyksiisi ja antaa neuvoja WordPress-liiketoiminnan johtamiseen, kehitysohjeita, päivityksiä omasta elämästään ja suhteista WordPressiin sekä muuta (kuten matkansa Memphisiin – hauskoja juttuja!).

21. Toimistotunnit

Toimistotunnit FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils on WordPress-yhteisössä tunnettu nimi, ja hänen OfficeHours-podcastinsa on ehdottomasti kuunneltava. Hän haastattelee useita WordPress-yhteisön ihmisiä, jotka ovat löytäneet liiketoiminnan menestyksen WordPressin avulla. Muita aiheita ovat hänen rakkautensa Genesis-kehyksestä. Vaikka näyttää siltä, ​​että on kulunut jonkin aikaa, hänen arkistoidut jaksot ovat kaikki hieno kuuntelu!


Seuraa WordPressin maailman tapahtumia on tärkeää käyttäjille, sivuston omistajille ja kehittäjille. Alan ja sen pelaajien uusimpien uutisten seuraaminen on hyvä tapa ymmärtää mitä tapahtuu ja miten se voi vaikuttaa sinuun ja yritykseesi.

Olemme jakaneet parhaiden podcast-luetteloidemme pitääksesi sinut ajan tasalla, joten voit valita muutaman aloittaaksesi seuraamisen tänään. On podcasteja, jotka kattavat eri kiinnostuksen alueet kehittämisestä yrityksen johtamiseen.

Mitä näet tai podcastissa, ja lisäätkö jotakin näistä soittolistaasi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map