2 vaihetta liikenteen ohjaamiseen WordPress-blogiisi Twitterin avulla

Olen valtava Twitter-fani – ei siksi, että mielestäni se on loistava sosiaalisen median verkosto pysyäksesi ystäväni kanssa, vaan koska (a) on loistava paikka verkostoitua lukijoidesi ja samankaltaisten bloggaajien kanssa ja (b) voi olla loistava kohdennettujen viittausten lähde sivustoosi.


Sinilinnusta on paljon rakkautta. Voit käyttää Twitteriä tavoittaaksesi nopeasti ja helposti blogisi lukijat. Jos et omistaa kaikki lukijat vielä, voit käyttää Twitteriä rakentaaksesi seuraavan tyhjästä. Ja kun kyse on tehokkaiden tekniikoiden ja laajennusten hyödyntämisestä WordPress-blogien kävijöiden lisäämiseksi, Twitter on ylivoimaisesti paras vaihtoehto.

Edellä mainitun mielestä haluan tässä viestissä näyttää joitain tapoja, joilla käytän Twitteriä liikenteen ohjaamiseen blogiini.

Vaihe 1: Seuraavan rakentaminen

Tämä ensimmäinen askel ei ole WordPress-erityinen – sitä tulisi seurata jokaisen, joka haluaa rakentaa seuraavan Twitteriin. kuitenkin, sinun on rakennettava huomattava seuraava, ennen kuin voit hyödyntää vaiheessa 2 olevia tekniikoita ja laajennuksia, joten vaikuttaa vain oikealta, että osoitan sinut oikeaan suuntaan ennen kuin pääset hyviin juttuihin.

Olen kirjoittanut paljon Twitter-seurannan rakentamisesta aiemmin, koska se on jotain, jolla olen onnistunut – vuoden 2012 aikana kasvatin oman profiilini noin 500 seuraajasta yli 9 000: een. Tämä ei ehkä ole erityisen vaikuttavaa verrattuna Barack Obaman tai Lady Gagan kaltaisiin, mutta heillä oli valtava tuotemerkki, johon rakentaa – en tehnyt.

Vaihe 2: liikenteen ohjaaminen sivustoosi

Kun sinulla on seuraajia, voit alkaa miettiä, kuinka ohjata heidät (ja muita) sivustoosi. Oletan, että sinulla on perustiedot pat; kuten linkittäminen sivustoosi Twitter-profiilista ja niin edelleen:

Tom Ewer Twitterissä

Kaikesta poiketen strategian tulisi perustua kahteen käsitteeseen.

Ensimmäinen konsepti: Jakaa sisältösi tehokkaasti

Pelkästään julkaiseminen viimeisimmässä blogikirjoituksessa ja jatkaminen päivällesi ei tarkoita muuta kuin kävijöiden määrää (paitsi jos sinulla on jo vakiintunut blogi). Sinun on annettava kovat telakat mainostaa sisältöäsi. Yksi tällainen tapa jakaa sisältöäsi on tietysti sosiaalinen media ja erityisesti Twitter.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi pitää mielessä, on se on täysin hyväksyttävää jakaa jokainen uusi blogi, jonka olet julkaissut useita kertoja. Niin kauan kuin et ole vain profiilisi avulla oman sisällön mainostamiseen, hyvin harvat seuraajistasi tulevat mieleen, jos mainostat uusia viestejä kaksi tai kolme kertaa, ja jokainen twiitti on jaoteltu kohtuullisesti. Tämä tarkoittaa myös, että viestisi altistuu useille aikavyöhykkeille.

WordTwit

WordTwit

Olen viime aikoina alkanut käyttää erinomaista WordPress-laajennusta, joka tekee uusien viestien twiittoinnin prosessista erittäin yksinkertaisen (itse asiassa automaattisen) – WordTwit. Vaikka on ilmainen versio, suosittelen sydämellisesti, että siirryt pro-ohjelmaan, jonka avulla voit ajoittaa automaattisesti useita postituksia samasta viestistä. Tämän laajennuksen avulla painat Julkaise ja se tweettaa uuden viestin automaattisesti – sinun ei tarvitse nostaa sormea. Siellä on myös joukko lisäominaisuuksia, kuten twiitti usealle tilille, mukautetut hashtit ja paljon muuta.

Joten siitä on huolehdittu uusista viesteistä, mutta entä vanhoine juttuineesi? Jos julkaiset ikivihreää sisältöä, puoli vuotta sitten julkaisemasi viestien pitäisi olla yhtä asiaankuuluvat tänään kuin ne olivat silloin. Vanhan sisällön twiittiointi manuaalisesti voi olla todellinen työ, joten siirry sen sijaan laajennukseen Tweetily, joka tweettaa automaattisesti ja ajoittain vanhan sisällön Twitter-profiilisi kautta.

Nämä ovat kaksi laajennusta, joita suosittelen jakamaan sisältöäsi tehokkaasti Twitterin kautta. Kun olet hankkinut nämä emäkset, Twitter-seuraajiasi kannustetaan säännöllisesti tarkistamaan blogiisi. Varmista kuitenkin, että kaikki tämä oma mainonta on jatkuvasti sekoitettu hyödyllisen kolmannen osapuolen sisällön ja muiden ainutlaatuisten tweetideiden kanssa..

2. konsepti: Sisällön jakamisen helpottaminen ihmisille

Edellä olevien toimenpiteiden avulla Twitterin pitäisi nyt ohjata hyvää liikennettä sivustoosi. Nämä vierailijat ovat kuitenkin teidän Twitter-seuraajat – seuraava askel on löytää ihmisiä, jotka eivät seuraa tällä hetkellä sinua ja aja heidät sivustoosi. Paras tapa tehdä tämä on saada nykyiset lukijasi tekemään kovaa työtä puolestasi jakamalla sisältöä.

Tätä silmällä pitäen, avain on tehdä jakamisesta (1) helppo ja (2) kutsuva – helppoa, koska ihmiset voivat jakaa sisältöä vain muutamalla napsautuksella, kutsuen siinä mielessä, että he todella tuntevat pakkoa jakaa sisältöäsi.

Aloitetaan jakamisen tekemisestä helpoksi. Vaikka saatavilla on valtava määrä suosittuja sosiaalisen jakamisen laajennuksia (olen kokeillut suurimpaa osaa niistä), suositukseni numero yksi on Digg Digg. Se on ilmainen, hyvin varusteltu, kevyt ja kehitetty mahtavien kaverien sivustolla Puskuri (jos et ole vielä kuullut sovelluksesta, sinun on ehdottomasti tarkistettava se). Kun Digg Digg on asennettu ja asennettu oikein, lukijoillasi on aina mahdollisuus jakaa sisältö.

Digg Digg työpaikan jättämisestä

Digg Digg toiminnassa blogissani.

Kun olet tehnyt jakamisen helpoksi, haluat keskittyä sen jakamiseen houkutteleva. Upea sisällön luominen on tietenkin hieno alku, mutta se ei ole kaikki mitä voit tehdä. Viime kädessä ihmiset haluavat twiittiä jotain mielenkiintoista, ja viestin otsikko ei ole aina erityisen houkutteleva. Tätä silmällä pitäen haluan upottaa valmiiksi täytettyjä tweettejä viesteihini, kuten tämä:

Upotettu Tweet

Linkki…

Upotettu Tweet

… Ja esiasuttu tweetti.

Mielenkiintoinen katkelma tekstistä ja linkki takaisin viestiisi – mikä voisi olla yksinkertaisempaa?

En löytänyt laajennusta, jonka avulla voin helposti luoda tällaisia ​​linkkejä, joten minä ja ystävämme teimme sellaisen – sitä kutsutaan Helppo Tweet-upotus. Avain laajennuksen hyödyntämiseen parhaiten (ja siten sisällön osuuden lisääminen) on sisältää mielenkiintoisia esiasuttuja tweettejä joten ihmiset voivat lähettää upeaa sisältöä seuraajilleen vain muutamalla napsautuksella. Olen huomannut, että kuuluisat tarjoukset ja omat viisauden helmet houkuttelevat paljon jakamistoimia. Aina kun sisällytän esiasuttuja tweettejä viestiin, havaitsen yleensä, että tweetsien lukumäärä kasvaa 20–40% tai jopa enemmän.

Neljä laajennusta = paljon enemmän liikennettä

Olen maininnut neljä laajennusta yllä, joista vain yksi on premium. Näitä kaikkia käytän liikenteen ohjaamiseen sivustooni Twitteristä ja ne toimivat erittäin hyvin minulle.

Jos sinulla on lisäehdotuksia (olipa kyse sitten erityisistä tekniikoista tai laajennuksista), kuinka ihmiset saattavat ohjata entistä enemmän liikennettä sivustoilleen Twitterin kautta, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map