18 parhaasta iPhone iOS -sovelluksesta WordPressille

Puhelimeni on yksi tärkeimmistä esineistäni elämässäni. Käytän Android-älypuhelinta ja kuten useimpien Android-käyttäjien kanssa – olisi vain rehellistä sanoa, että olin yhdellä hetkellä puolueellinen iPhoneen nähden. Mikä muutti mieleni? No, se ei ollut loistava verkkokalvonäyttö, tuotenimi tai Siri. Mutta juuri iOS: n paljainluuinen yksinkertaisuus ja sen minimalistinen suunnittelu muutti minut uskovaiseksi. Sain kokea veljeni iPhone 4S -käytännön käytön hänen iPad 2: nsa kanssa muutamaa kuukautta myöhemmin, mikä ajoi minut melko intensiivisiin keskusteluihin teknisesti kykenevien ikäisensä kanssa..


Mobiili dominointi

Tosiasia on, että puhelimemme sisältävät maailman – Facebookista Twitteriin tärkeisiin sähköposteihin – kaikki on mahdollista puhelimen avulla! Joten miksi WordPress-käyttäjien pitäisi tuntea olleensa jätetty pois? On helppo ymmärtää, että hyvin ajoitettu artikkeli uutis- tai tuotepäivityssivustolla voi tehdä ihmeitä yrityksellesi. Kommenttien moderointi on äärimmäisen tärkeää ihmisille, joilla on opetusohjelmasivustoja ja käydään intensiivisiä keskusteluja. Aion jakaa tämänpäiväisessä artikkelissa pari iPhone / iOS-sovellusta WordPressiin ja bloggaamiseen kaikille Apple-faneillemme.

WordPress iOS: lle

WordPress iOS -sovellus

Hienosäädetty kotikasvatettu sovellus muodostaa vallankumouksellisen CMS: n – WordPress iOS: lle luo luojat vie sinut askeleen lähemmäksi täydellistä sivustosi hallintaa ilman tietokonetta. Äskettäisen v3.7 -päivityksen myötä sovellus saa loistavan tuoreen käyttöliittymän, sivupalkin, joka on täynnä hyödyllisiä pikakuvakkeita ja mahdollisuutta tarkastella HTML-koodikuvien latauksia. Hanki kuorma kaikkia ominaisuuksia tässä.

Lataa WordPress iOS: lle

BlogPress

BlogPress on enemmän universaalia bloginhallintaalustaa, jonka avulla voit hallita WordPress-, TypePad-, Tumblr- ja monia muita blogialustoja. Sillä on sisäänrakennettu kommenttien hallintajärjestelmä (WordPressille ja Bloggerille), tukee perusasetuksia bloggaamisessa ja valokuvien ja videoiden lähettämistä. Se integroituu myös Facebookiin ja Twitteriin, jotta saat täydellisen bloggaamisen-cum-sosiaalisen median sitoutumisen.

Lataa BlogPress (4,99 dollaria)

Sovellusten lukeminen

lukeminen

Päivittäminen uutissyötteessäsi voi olla hankalaa yritystä. Sinulla ei ole aina aikaa istua ja lukea. Aina kun mahdollista – yritämme ruiskuttaa jonkin hiljaisen lukemisen aikana. Olipa matkalla töihin, nauttien keskipäivän ateriaasi tai ehkä odottaessasi päivämääriäsi saapumista (todennäköisesti ei hyvä merkki, jos olet lopettanut luvun). Seuraavassa on pari sovellusta, jotka voivat auttaa sinua tässä:

Byline iOS -sovellus

byline

ByLine on suosittu RSS-lukija iPhonellesi tai iPadillesi. Se yhdistää Feedly tili ja synkronoi tilaamiesi verkkosivustojen uusimmat syötteet offline-lukemista varten.

Lataa ByLine

Instapaper iOS -sovellus

instapaper

Instapaper on kriitikkojen suosittu iPhone / iPad -lukemisohjelma, joka tallentaa verkkosivut offline-lukemista varten. Sitä on esitelty arvostetuilla verkkosivustoillani, kuten Time, Wired ja NYTimes.

Lataa Instapaper (3,99 dollaria)

Pocket iOS -sovellus

Tasku

Pocket on toinen sovellus, joka tallentaa verkkosivustosi offline-lukemista varten. Se on ilmainen ja mukana on siisti Google Chrome -laajennus ja joukko muita hienoja sovelluksia.

Lataa tasku

Twitter iOS -sovellus

Viserrys

Sinä luultavasti ihmettelet, miksi olen sisällyttänyt Twitterin tähän lukemiseen. Tämä johtuu siitä, että kun olet luonut oman Twitter-luettelosi seuraamiesi ihmisten / blogoiden kanssa, suurin osa lukemistasi voidaan tehdä täältä! Se on uskomattoman hyödyllinen ja säästää paljon aikaa.

Lataa Twitter

Merkitseminen alas

Kirjoituskynä

Luovuus on yksi entropian hienoimmista muodoista. Se osuu meihin, kun vähiten odotamme sitä. Ei ole erityistä aikaa luovuudeksi (ellei, ehkä kun olet humalassa: P). Se vain tapahtuu. Ehkä keskellä yötä tai katsoessasi alas ikkunassa olevia suikalepilviä lennon aikana – se vain lyö sinua, kuluttaa sinut väliaikaisesti ja kiertää sitten sinut. Siksi tarvitset seuraavia sovelluksia:

Evernote iOS -sovellus

Evernote

Yksi parhaista muistiinpanoalustoista, monien alustojen välillä, Evernote ylittää jokaisen sovelluskaupan yli 10 miljoonalla latauksella. Siinä on runsaasti sovelluksen sisäisiä ominaisuuksia ja se tekee muokkaamista kakkupalaksi yhteistyössä.

Lataa Evernote

Paperi on 53 iOS-sovellusta

Paperi kirjoittanut 53

Paper by 53 on hauska tapa luoda ideotaulu integroidaksesi muistiinpanosi tai luettelosi valokuviin ja luonnoksiin puhelimellasi. Luo vain muistiinpanosi ja järjestä teema sinulle järkevällä tavalla.

Lataa paperi kirjoittanut 53

Writeroom iOS -sovellus

WriteRoom

Kuten nimestä voi päätellä, WriteRoom on loistava sovellus, joka auttaa sinua keskittymään kirjoittamiseen tarjoamalla sinulle häiriöttömän kirjoitusympäristön – aivan kuten koko näytön WordPress-editori.

Lataa WriteRoom (9,99 dollaria)

Photobucket iOS -sovellus

Photobucket

Äskettäin kirjoitin artikkelin WordPressin parhaista kuvaresursseista. Olen keskustellut aiheeseen liittyvien kuvien merkityksestä artikkelissa. Oikeiden kuvien löytäminen iPhonesta voi olla hieman tylsää. IOS: n Photobucket on siellä erittäin kätevä.

Lataa Photobucket

Äänimuistiot iOS-sovellus

Äänimuistiot ilmaiseksi

Äänimuistiinpanojen ottaminen on hieno tapa seurata ideoita. Rehellisesti sanottuna tuskin kukaan käyttää enää varsinaista äänityslaitetta (paitsi ehkä juristit, lääkärit ja CSI-virkamiehet). Äänimuistiot on ilmainen sovellus, joka tallentaa äänimuistiot ja tukee äänenvoimakkuuden normalisointia ja äänen optimointia. Voit tallentaa tallenteesi joko AAC- tai WAV-järjestelmään – AAC vie paljon vähemmän tilaa verrattuna WAV: ään, koska jälkimmäinen on pakkaamaton ääni.

Lataa äänimuistiot ilmaiseksi

RecUp iOS-sovellus

RECUP

Kuvittele äänitallennussovellus, joka tallentaa äänitallenteet M4A-muodossa ja lataa ne sitten Dropboxiin. Saat DropVoxin. Siinä ei ole niin monta ominaisuutta kuin äänimuistioissa, mutta automaattinen lataaminen Dropboxiin tekee siitä suosikkini!

Lataa DropVox (1,99 dollaria)

Dropbox iOS -sovellus

Dropbox

Henkilökohtaisesti en usko, että sovellusluetteloartikkeli olisi täydellinen ilman Dropboxia. Luettelosta riippumatta – olen aina pystynyt sisällyttämään Dropboxin tavalla tai toisella. Koska Dropbox on suosituin ilmainen pilvitallennusyritys, se on puhelimesi pakollinen sovellus. Se pitää tietosi järjestettynä ja antaa sinun käyttää niitä mistä tahansa haluat – yksinkertaisella mutta erittäin tehokkaalla turvalukolla.

Lataa Dropbox

Seurataan

Tarkistuslista

Tehtävälistat ovat pakollisia. Suurimmalla osalla uudemmista älypuhelimista on integroitu tehtäväluettelon hallinta, mutta jompikumpi seuraavista kahdesta sovelluksesta on pakollinen iPhonessa.

Any.DO iOS -sovellus

Any.DO

Tämä sovellus valloitti maailman myrskyn kautta ottamalla käyttöön ennakoivan AI: n, joka ymmärtää tehtävän vaatimukset. Lisää tehtävä “kirjoita blogin viesti” ja se ehdottaa pari blogisovellusta puhelimeesi. Tämän lisäksi Any.DO: lla on upea ominaisuusluettelo – suosikkini on päiväsuunnittelija. Joka päivä klo 8:00, se suunnittelee päiväni odottavien tehtävien mukaisesti.

Lataa Any.DO

Wunderlist iOS -sovellus

Wunderlist

Wunderlist on loistava tehtäväluettelon hallintaohjelmisto, jolla on ominaisuuksilla varustettu web-käyttöliittymä sekä iPhone- ja Android-sovellukset. Olen fani sen tyylikkäistä navigointiominaisuuksista ja kyvystä antaa alatehtäviä ja muistiinpanoja jokaiselle tehtävällesi ja jakaa niitä ystävillesi.

Lataa Wunderlist

Sosiaalisen median hallinta

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla on merkittävä rooli verkkosivuston menestyksessä. Se on yksi näkökohta, jota ei ole varaa sivuuttaa. Olipa se pitkä selitys tai “kiitos pysähtymisestä”, käyttäjien sitoutuminen on valtava ero. Tässä on muutama sovellus, joista mielestäni löydät hyödyllisiä:

Facebook Pages Manager -sovellus

Facebook Pages Manager

Facebook Pages Manager antaa sinun hallita ja valvoa sinua Facebook-sivusi liikkeellä ollessa. Kommenttien moderoinnista, uusien tapahtumien luomiseen ja yksityiskohtaisen analysoinnin tarjoamiseen tämä sovellus on pakollinen, jos sivustosi riippuu Facebook-mehusta.

Lataa Facebook Pages Manager

Hootsuite iOS -sovellus

HootSuite

HootSuite on ammattimainen sosiaalisen median hallintaympäristö, joka tukee yli 130 erilaista sosiaalisen median verkostoa ja jota käyttävät yli 7 000 000 käyttäjää ja joitain suosituimmista tuotemerkeistä, kuten Vigin, WWF ja Segate.

Lataa HootSuite

WordPress World Stickers -sovellus

Bonus: WordPress World (Tarrat)

Tämä bonussovellus on tarra-asetus, joka sisältää Wapuu- ja Drake-hirviöitä käytettäväksi viesteissäsi. Ei mitään muuta todellista tarkoitusta kuin WordPress-yhteisön tukeminen.

Lataa WordPress World

johtopäätös

IOS: lle on olemassa sovellus nimeltä (epävirallinen) Google Analytics, jonka halusin sisällyttää tähän luetteloon, mutta en pystynyt, koska kyseisestä sovelluksesta on viime aikoina ollut melko vähän negatiivisia arvosteluja. Ilmeisesti sovellus ei enää toimi (todennäköisesti johtuen muutoksesta Google Analytics -sivustossa), mutta kehittäjä ei ole vastannut tukilippuihin – silloin päätin vetää viivan.

Suosittelen, että et vaihda nykyistä tehtävienhallintasovellusta, koska jos luotat siihen niin voimakkaasti kuin minä, saatat joutua syömään vähän keittoa. Jos etsit päivittäistä blogointia, tavallinen WordPress iOS-sovellukselle tekee ihmeitä. Tämän lisäksi kokeile RecUp-sovellusta, koska se kuulostaa lupaavalta sovellukselta. Jos käytät / suosittelet muita blogisovelluksia – haluaisimme kuulla ne – kerro meille kommenteista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map