15+ vinkkejä täydellisen WordPress-teeman ostamiseen

Teemasi voi tehdä tai hajottaa WordPress-pohjaisen yrityksen. Henkilökohtaisten ponnistelujen ja liike-elämän ymmärryksen lisäksi WordPress-teema on useimmiten online-liiketoiminnan liikkeellepaneva voima ja kasvot. Mutta kuinka vaikeaa voi olla täydellisen WordPress-teeman valitseminen? No, se ei ole aivan vaikeaa – se on vain hankala. Sinun pitäisi olla varovainen, koska joidenkin WordPress-teemojen kanssa näet sen ei mitä saat. Pahempaa on kauniit demot, jotka eivät tee asioista helpompaa.


Olemme kuitenkin laatineet 15 nopeaa vinkkiä täydellisen WordPress-teeman ostamiseksi, koska sinulla ei ole rahaa ja aikaa tuhlata. Tämän viestin loppuun mennessä sinun pitäisi voida tehdä tietoinen päätös WordPress-teemojen ostamisesta. Kuulostaa hauskalta? Perfecto.

WordPress-teemasi tarvitsee

WordPress-teemat-suunnittelijat

Ennen kuin haarroit noin 50 dollaria tai enemmän dollaria premium-WordPress-teemasta, sinun on tietenkin määriteltävä verkkosivustosi tarkoitus. Mitä odotat saavuttavan WordPress-verkkosivustollasi? Jos olet jo pelissä, miksi annat verkkosivustollesi suunnittelun muunnelman? Mitkä ovat sinun tarpeesi? Mitä yrität saavuttaa?

Tarkoituksesi tulisi olla ensimmäinen asia, joka ilmoittaa valitsemastasi verkkosivustosi parhaasta WordPress-teemasta. Aikaisemmin WordPress oli vain blogialusta, mutta tänään hän voi tehdä kaikenlaisia ​​hienoja asioita tehokkaana ja tukevana sisällönhallintajärjestelmänä.

Haluatpa vlogata, podcastia, myydä sisältöä, tuotteita, palveluita tai kaikkea mitä haluat, WordPressin selkä on peitetty. On olemassa erityyppisiä WordPress-teemoja, jotka on suunniteltu tarpeitasi ajatellen. Mene vain tyylikkäisiin teemoihin tai teemametsään tai jopa Googleen ja etsi teema, joka vastaa yrityksesi tarkoitusta. Haluatko aloittaa tarkistussivun? Haku voi alkaa kuten “WordPress-teemojen arviointi ja tarkistaminen…”

Tällainen termi tuo tietysti takaisin monia tuloksia, joista voit valita. Valitse viisi parasta satunnaisesti perustamalla valintasi puhtaasti estetiikkaan. Vertaa ominaisuuksia ja valitse kolme parasta. Jatka ja ohenna valintasi yhdeksi WordPress-teemaksi, jolla on ulkonäkö ja ominaisuudet tarpeitasi varten. Voit halutessasi uskoa palveluntarjoajan toimittaman ”Ominaisuusluettelon” tai kokeilla esittelyä myydäksesi kaikki ominaisuudet toiminnassa.

Olitpa verkkosivustosi pihviravintolasta, autokaupasta, matkayrityksestä tai pelkästään vanhasta verkkokaupasta, saat yhden teeman ja se puhaltaa mielesi pois – taattu. No, jos et ole niin onnekas, voit aina palkata WordPress-kehittäjän rakentamaan sinulle mukautetun teeman alusta alkaen. Odotat päiviä ja maksat omaisuuden, joten tee matematiikka etukäteen. Mutta ennen kuin käsittelemme rahaa, palatkaamme hiukan kohtaan, josta mainitsimme estetiikan.

Estetiikka

Nainen, jolla on valokuva-albumi

On teemoja, jotka näyttävät hyvältä, mutta osoittavat huonosti ominaisuusosastolla. Muut teemat ovat räjähtää saumoilla ominaisuuksiltaan, mutta puuttuvat vakaasti wow-tekijä ulkonäöstä. Sinun tulisi pyrkiä löytämään täydellinen tasapaino estetiikan ja toiminnallisuuden välillä.

Jos teema ei miellytä seuraavaa henkilöä visuaalisesti, voit tehdä niin muuttaa vain vähän. Jos päätät kokeilla sitä, vietät tunteja loppupään sekoittamiseen CSS: n rivien jälkeistä suunnittelua ja rivien kirjoittamista varten. Toisaalta kaunis muotoilu, joka tarjoaa sinulle runsaasti räätälöintivaltaa, voi olla suuri etu, vaikka se olisikin rajallinen ominaisuuksien suhteen. Loppujen lopuksi voit aina laajentaa mitä tahansa teemaa laajennuksilla.

Teeman koko asettelun muuttaminen ei ole helppoa, joten valitse viisaasti. Tai siirry pikemminkin WordPress-teemaan “… joka täyttää 80% visuaalisista, asettelu- ja sisältötarpeistasi.” Valintasi tulee olla helppokäyttöinen vaihtoehtojen paneeli, jonka avulla voit merkitä teema merkitsemättä menettämättä muotoilua tai esteettistä arvoa. Voit luottaa teemaasi vain houkutella ja houkutella asiakkaita.

Pääsimme teeman mukauttamiseen harvoissa tapauksissa, mutta päästäkäämme rahat pois rinnastamme lopullisesti.

Hinnoittelu ja lisensointi

Ansaitse rahaa WordPressillä

Pitäisikö sinun säästää muutama taalaa tai levittää WordPress-teemoja? Riippuu täysin maustasi ja tietenkin budjettisi koosta. Yleinen nyrkkisääntö on kuitenkin se, että sinun ei pitäisi mennä kaikkea ostamaan kalliita WordPress-teemoja riippumatta siitä, kuinka hyvä se on..

Kysymyksiä itsellesi ovat: sopiiko se tarkoituksiisi? Hyödyntävätkö hinnoittelu- ja lisensointiehdot yrityksesi tavoitteita? Jos olet esimerkiksi kehittäjä, voitko käyttää teemaa useilla verkkosivustoilla? Saatko ilmaista tukea ja päivityksiä vai joudutko jo maksamaan näistä ominaisuuksista myöhemmin? Mitä muita herkkuja saat aiheesta? Mukana premium-laajennuksia? Muita WordPress-teemoja? Koko vuoden tilaaja tietylle palvelulle?

Sinun tulisi tarkistaa hinnoittelu- ja lisenssiehdot tarpeitasi mukaan saadaksesi teema, joka sopii yrityksesi malliin ja lompakkoon. On teemakauppoja, kuten ElegantThemes, Themefuse, StudioPress, ThemeIsle ja monet muut, joiden avulla voit käyttää teemapaketteja jopa 39 dollarilla taajuudella vuodessa.

Jos asut kallion alla, teemapaketti sisältää yleensä useita WordPress-teemoja ja ehkä joitain muita resursseja. Esimerkiksi Elegant Themes -paketti sisältää noin 87 teemaa kirjoittamishetkellä. Teemapaketit ovat suosittuja WordPress-kehittäjien keskuudessa useiden palvelevien asiakkaiden kanssa.

Monet kertakäyttöiset teemalisenssit Themeforestissa maksavat noin 58 dollaria, ja useimmissa niistä on ilmainen elinikäinen tuki ja päivitykset. Yleensä suuri WordPress-teema maksaa 40–70 dollaria, 55 dollaria keskimäärin. Likaiset WordPress-teemat voivat merkitä vain ongelmia, joten pysy niistä poissa. Älä pelaa halvalla, sijoita WordPress-teemaasi, mutta sinun ei myöskään tarvitse hajottaa pankkia.

Jotkut WordPress-teemat käyttävät premium-laajennuksia, jotka olisit ostanut erikseen. Teeman hankkiminen mukana toimitetuilla premium-laajennuksilla on erittäin vastinetta rahoillesi, koska joillakin näistä teemoista voit säästää jopa 500 dollaria! Samanaikaisesti etsiessäsi teemoja, jotka väittävät toimittavan premium-laajennuksilla, mutta eivät, mikä pakottaa sinut ostamaan laajennuksia itsenäisesti.

Helppo teeman mukauttaminen

Visuaalisen säveltäjän vedä ja pudota -asettelut

Tällä kertaa yritin muuttaa WooCommerce-ympärille rakennetun teeman yleistä asettelua. Haluan tehdä muutoksia yhdelle sivulle CSS: n avulla, mutta kun latasin joitain muita sivuja, ne sekoittuisivat pahasti. Ilmeisesti teemakehittäjä oli käyttänyt samoja sivumalleja ja CSS-luokkia eri sivuilla, joten jokainen tekemäni muutos vaikutti useisiin muihin sivuihin ja rikkoi näin teema. Se oli todellinen kipu [tiedät missä], koska hukkasin paljon aikaa ja vaivaa kaivaamalla koodia, mikä ei ollut aivan helppoa, koska WooCommerce loi jotkut elementit dynaamisesti.

Ennen kuin olet kiinni WordPress-teemasta, varmista, että se mukauttaa mukautuksesi helposti. Ensimmäinen asia, joka on tarkistettava, on teemavaihtoehtojen paneeli tai WordPress Theme Customizer -tuen tuki, joka on korvaamaton, etenkin jos et löydä tietäsi koodin tai CSS: n ympärillä. Kaikkien premium-WordPress-teemojen pitäisi voida merkitä helposti väreilläsi, logoissasi jne.

Sinun pitäisi myös pystyä mukauttamaan otsikko ilman mitään ongelmia. Voitko lisätä otsikkoosi helposti navigointilinkkejä tai jotain muuta, kuten bannerimainoksen? Jos et voi, valitse teema, joka antaa sinulle otsikon täydellisen hallinnan muiden osioiden joukossa.

Entä yleinen teemaasettelu? Kuinka helposti voit mukauttaa nykyisen teeman asettelua? Niin monella monikäyttöteemalla, kuten omalla ammattimaisesti kehitetyllä Total responsive -teemalla, saat useita asetteluita ja malleja moniin tarpeisiin. Lisää vain häpeämätön pistoke, Totalin mukana tulee Visual Composer Drag & Drop Page Builder, jonka avulla voit rakentaa verkkosivun unelmistasi..

Jos sitä on vaikea mukauttaa, et halua sitä. Palkkaa joka tapauksessa suunnittelija ammattilainen mukauttamaan teemaasi, jos sinulla on varoja etkä voi päästää teemaa irti henkilökohtaisista syistäsi. Haluatko säästää rahaa? Mene teeman kanssa, jota on erittäin helppo mukauttaa.

Mainitsiko kukaan bannerimainoksia vai oliko se vain minä?

Kaupallistaminen ja mainokset

Mainontakonsepti tag cloud

Useille bloggaajille mainonta on loistava passiivisten tulojen lähde. On WordPress-käyttäjiä, jotka ansaitsevat toimeentulon mainosten avulla lähes yksinomaan. Toisaalta yritys-, yritys- ja portfolio-sivustot eivät sisällä mainoksia, joten et ehkä välitä mainoksista, jos yrityksesi kiertää ohjelmiston tai tuotteen / palvelun ympärillä.

Jos ansaitset ansaitset sivustosi esimerkiksi Google AdSensen avulla, kannattaa käyttää kaupallistamiseen optimoitua WordPress-teemaa. AdSense-valmiina WordPress-teemoissa on yleensä paljon kiinteistöjä erikokoisten mainosten ylläpitämiseksi. Lisäksi ne on suunniteltu näyttämään mainoksia millä tahansa laitteella, mikä on hyödyllinen. Jos tarvitset tulostaulumainoksen otsikkoosi, varmista, että valitsemasi teema on tarpeeksi tilaa tähän.

Ansaitse passiivisia tuloja mainoksilla, mutta älä unohda käydä teeman kanssa, joka täydentää yrityksesi tavoitteita. Jos tarvitset mainostuloja, mene teemalle, joka on optimoitu kaupallistamiseksi. Jos voit tehdä ilman mainostuloja, yrityksesi tai yrityksen teema on paras veto.

Arvostelut ja arvostelut

tarkastelu-pro-plugin

Teemametsässä ja muissa Internetissä järjestetyissä teemakaupoissa on hienot arviointi- ja arviointijärjestelmät, joiden avulla voit nähdä, kuinka tietyt teemat katoavat ennen ostamista. On itsestään selvää, että teema on hieno, jos sillä on korkea luokitus, ja etenkin jos rakkaus on peräisin useilta ostajilta.

Monia asiakkaita ei vaivaudu tarkistamaan aihetta, ellei se todella imenyt, jolloin he kirjoittavat nopeasti valituskappaleita. Mutta se ei haittaa Googlelle [lisää teeman nimi] arvosteluja saadaksesi ostajakokemuksen valitsemastasi teemasta.

Jos haku ei tuota toivottuja tuloksia, voit yrittää etsiä ammattilaisten arvosteluja. Tässä blogissa tarkistamme jatkuvasti kaikenlaisia ​​teemoja ja laajennuksia, joten voit aloittaa haun täältä. Käytä vain oikealla olevaa hakukenttää. Ammattimaiset arvostelut voivat paljastaa ongelmia, joita et löydä esimerkiksi Themeforestin teeman sivulta.

Vain siinä tapauksessa, että ihmettelet, Total-multi-purpose WordPress -teemamme ostaja-arvio on vaikuttava 4,82 / 5,00, joka perustuu yli 400 arviointiin. Sillä on yli 5,5 000 verkkosivustoa ja asiakasarvostelujen perusteella voit kertoa tarkalleen, miksi sen suosio kasvaa jokaisen uuden aamunkoiton yhteydessä.

Jos et löydä asiakas- tai ammattilaisten arvosteluja WordPress-suosikkiteemastasi, kokeile etsiä Google-keskustelun aiheesta [lisää teeman nimi]. Monissa teemoissa on tukifoorumeita, joissa käyttäjät keskustelevat aiheesta ja niihin liittyvistä aiheista pitkään. Voit kertoa niin paljon teemasta ja sen kirjoittajasta lukemalla näihin keskustelupalstoihin jääneet kommentit ja ketjut. Voit myös käsitellä aiheeseesi mahdollisesti liittyviä kysymyksiä seuraamalla keskustelua.

SEO ystävällisyys

Hipster kirjoittaa SEO käsitteitä hänen huomautuksensa

Tarkistettaessa WordPress-teemoja (ja laajennuksia) tarkistan aina, ovatko ne SEO-ystävällisiä. SEO on tärkeä sivustosi markkinoinnin kannalta. Vaikka voit optimoida WordPress-sivustosi millä tahansa kirjojen SEO-temppulla, on paljon parempi aloittaa SEO-valmiilla teemalla, jotta säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Mutta miten tiedät, onko valitsemasi WordPress-teema SEO-ystävällinen? Kehittäjät ilmoittavat nimenomaisesti, että heidän teema on SEO-ystävällinen, mutta se on vain helppo tapa. SEO-ystävälliset WordPress-teemat käyttävät puhdasta ja semanttista koodia, joka noudattaa tiukkoja web-standardeja. Muita huomioitavia elementtejä ovat:

 • otsikot
 • Luokat ja tunnisteet
 • Mukana SEO plugins
 • Viestien ja sivujen nimet ja kuvaukset
 • Jne

Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mikä SEO on tai miksi se on tärkeää, SEO-asiantuntijasi voi auttaa sinua selvittämään, onko teema SEO-ystävällinen, ennen kuin sijoitat rahaa. Tavoitteena teema, jolla on useita SEO-ystävällisiä ominaisuuksia. Haluatko tietää enemmän hakukoneoptimoinnista ja optimoida WordPress-sivustosi hakukoneille, tutustu WordPress SEO: Korkeampi sijoitus hakukoneissa.

Sosiaalisen median integraatio

Sosiaalinen media

Edellyttäen, että teema tukee laajennuksia, voit käyttää mitä tahansa näistä parhaista sosiaalisen median laajennuksista lisätäksesi sosiaalisen median painikkeita ja muuta WordPress-sivustoosi. Lisäksi voit hyödyntää JetPackin jakamismoduulia lisätäksesi erilaisia ​​ja kauniita sosiaalitilejä verkkosivustollesi.

Joissakin teemoissa on kuitenkin sisäänrakennetut sosiaalisen median painikkeet. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Ensinnäkin sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa premium-sosiaalisen median laajennuksiin (ilmainen on usein hieno pienille sivustoille). Toiseksi, vaikka valitset ilmaiset sosiaalisen median laajennukset, et tuhlaa aikaa etsimällä täydellistä. Kolmanneksi sosiaalisen median painikkeet on jo räätälöity täydentämään sivustosi ulkoasua, tyyliä ja tyyliä, mikä on valtava plus kun tarjotaan saumatonta käyttökokemusta. Neljänneksi sinun on vain lisättävä sosiaalisen median linkit helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta, mikä tekee työstäsi erittäin helpon.

Kaiken kaikkiaan sosiaalinen media on loistava verkkoliikenteen, sitoutumisen ja bränditietoisuuden lähde. Sinänsä valitsemasi teeman tulee integroitua helposti sosiaaliseen mediaan. Etsi teema, joka tarjoaa sinulle paljon sosiaalisen median vaihtoehtoja, vaikka et tarvitse kaikkia teemoja �� .

Jäykkä tai reagoiva WordPress-teema

Responsiivinen web-suunnittelu on täällä

Se on kysymys, eikö niin ole? Tässä on yksi tai kaksi kysymystä sinulle. Haluaisitko valita jäykkän tai reagoivan WordPress-teeman, ja mitä mieltä olet tällä hetkellä ja aikakaudella WordPress-kehittäjistä, jotka silti tekevät kiinteäleveisiä teemoja?

Kiinteäleveisessä WordPress-teemassa ei ole mitään vikaa, jos haluat kohdistaa vain työpöydän käyttäjiin. Tiedä vain, Googlen mukaan, menetät noin 61% verkkoliikenteestä ilman mobiiliystävällistä verkkosivustoa. Tietysti voit tallentaa tämän liikenteen erillisellä mobiilisivustolla, mutta haitat ylittävät ansioita.

Asiakkaasi liikkuvat mobiililaitteilla – valtava ja kasvava määrä ihmisiä käyttää nyt Internetiä mobiililaitteillaan, ja kiinteän leveyden teema ei tee juurikaan mahdollisuuksia estää näkymiä napauttamasta Takaisin-painiketta. Kuka haluaa vierittää vaakatasossa ja lähentää tai loitontaa vain löytääkseen, että he eivät voi syöttää tietoja jQuery-lomakkeisiin, jotka on suunniteltu toimimaan pöytätietokoneiden kanssa? Kukaan. Ehdottomasti kukaan.

Siirtyy reagoivaan web-suunnitteluun ja päiväsi säästyy. Responsiivisen WordPress-teeman avulla voit luoda verkkosivun, joka näyttää mahtavalta ja toimii hämmästyttävän kaikilla laitteilla – isoilla tai pienillä. Sinun ei tarvitse rakentaa erillistä mobiilisivustoa tyhjästä, ohjata linkkejä uudelleen pääsivustollesi ja tuhlata aikaa kahden erillisen sivuston optimoinnissa..

Se on vuosi 2014, ei vuosi 1998, ja reagoiva web-suunnittelu on tulevaisuuden tapa. Yrityksesi täydellisen WordPress-teeman tulisi olla täysin reagoiva. Täysin reagoiva = jokainen elementti on reagoiva riippumatta siitä, onko asettelu, kuvat, sisältö jne.

WordPress Theme Framework tai Premium WordPress Theme?

Pitäisikö sinun ostaa teemakehys tai premium-WordPress-teema? Tämä riippuu täysin mieltymyksistäsi ja siitä, mitä aiot saavuttaa. Jos haluat rakentaa teeman tyhjästä, mutta sinulla ei ole aikaa kirjoittaa peruskoodia, teemakehys on sopiva vaihtoehto.

Lapsiteemoja käyttämällä voit rakentaa WordPress-sivustosivun lohkon mukaan tai tarkalleen kuinka näet sen mielessäsi. Tarvitset kuitenkin WordPress-kehityskokemusta teemakehysten käyttämiseen. Sen lisäksi yksittäisissä teemakehyksissä on oppimiskäyrä, joka vaatii vaivaa ja aikaa.

Toisaalta monet Web-kehittäjät ja verkkosivustojen omistajat rakastavat huippuluokan WordPress-teemoja. Voitko arvata miksi? Vaikka saat olennaisesti yhden teeman, se on kokonainen tuote, jonka voit helposti mukauttaa tarpeitasi vastaavaksi.

Voit jopa käyttää joitain premium WordPress-teemoja kehyksinä monimutkaisten ja monipuolisten suunnittelutarpeiden tyydyttämiseksi. Ole vain varovainen, etteivät kaikki premium-teemoista voi tehdä hyviä vanhemman teemoja. Premium WordPress -teemat ovat hienoja, jos sinulla ei ole koodaustaitoja tai tarvitset vain tehokasta ja nopeaa ratkaisua suunnitteluun liittyviin ongelmiin.

Yhteensopivuus selainten kanssa

Määritä WordPress-teeman selaimen yhteensopivuus

Kysymällä mahdollisuutesi ladata toinen selain nauttiaksesi sivustoltasi on kuin pyydä kotisi kävijöitä tuomaan omat paikansa – sillä ei ole mitään järkeä, se on ärsyttävää ja lähettää heidät pois. Ajattele kahdesti, ennen kuin kirjoitat ”Tämä verkkosivusto on parhaiten katseltavissa Mozilla Firefoxissa”..

Verkkosivustosi vierailijat käyttävät kaikenlaisia ​​selaimia ja laitteita pääsyäsi sivustoosi. Jos verkkosivustosi on yhteensopimaton ainakin suurten selainten kanssa, se tuottaa vierailijoille erilaisia ​​käyttökokemuksia. Tämä on huono. Hyvin, erittäin huono.

Nykyaikaiset suunnittelutekniikat antavat web-kehittäjille mahdollisuuden rakentaa verkkosivustoja, jotka ovat yhteensopivia muun muassa Internet Explorerin, Mozilla Firefoxin, Google Chromen ja Safarin kanssa. Valitsemasi WordPress-teeman tulisi olla yhteensopiva ainakin edellä mainittujen neljän selaimen kanssa. Tee se viisi, Opera on myös hieno.

Voit halutessasi uskoa teeman mainosmateriaalin tai siirtyä vähemmän kuljettuun tielle ja kokeilla live-esittelyä eri selaimissa. Valitse teema, joka takaa erinomaisen ja samanlaisen suorituskyvyn jokaisella testatulla selaimella.

Testaa, testaa ja testaa kaikkea asettelua, sisältöä, kuvia ja muita elementtejä, ennen kuin teet ostopäätöksen. Pelkästään sen vuoksi, Total on yhteensopiva IE8 – IE11, Firefox, Safari, Opera ja Chromen kanssa. Jatka, testaa Total-demo eri selaimilla, jos säästät muutama sekunti.

Alustan yhteensopivuus

Jos olet lukenut joitain aikaisemmista viesteistämme, sinun on täytynyt olla kuullut jotain BuddyPressistä, bbPressistä, WPML: stä, WordPress-monisivustosta ja WooCommerceista. Olemme osoittaneet sinulle, kuinka WordPress on tullut ja miten se on kehittynyt vuosien varrella. Me tuskin kaipaamme päivitystä, ja jos se on tarpeeksi merkittävä, kirjoitamme siitä kokonaisen viestin.

Sitä vastoin WordPress 2.5: lle tehdyt WordPress-teemat eivät toimi hyvin WordPress 4.0: n kanssa. Juuri tämän vuoksi kehittäjät jatkavat päivitysten jälkeen päivitystä – suojataksesi aukkoja ja parantaakseen teemojaan.

Aluksi teeman, johon lopulta päädyt, tulisi olla yhteensopiva WordPressin uusimman version kanssa. Jos rakennat monikielisen verkkosivuston, tarvitset WPML-yhteensopivuuden. Käytätkö WooCommercea? Valitsemasi teeman tulisi olla yhteensopiva myös tämän kanssa. Haluatko perustaa yhteisön tai verkoston? Teemasi tulisi tukea BuddyPressin ja WordPress Multi-Siteen kaltaisia ​​tapauksia mainitakseni muutama.

Tarvitset kaiken kaikkiaan WordPress-teeman, joka on yhteensopiva mahdollisimman monen alustan kanssa. Parempi on se, etkä tarvitse sitä kuin tarvitset, mutta… tiedät miten se menee.

Upouusi tai Suosittu vanha teema?

miten-to-valita-a-WordPress-teema

Upouusi teemat tarjoavat tuoreutta ja uusia suunnitteluideoita, mutta niissä voi olla paljon vikoja. Toisaalta pitkään markkinoilla olleilla suosituilla teemoilla on vähemmän virheitä, mutta niitä voidaan käyttää liikaa. Kuinka sitten päätät, minkä teeman valita? Se laskee henkilökohtaiseen mieltymykseen. Loppujen lopuksi aivan uusi teema voi olla erittäin suosittu samalla kertaa ensi viikolla.

Siirry joka tapauksessa suosittuun teemaan, jos olet varma, että sitä ei käytetä liikaa omassa markkinaraomassa, tai kokeile upouutta teemaa ja autta kirjoittajia parantamaan sitä palautteen avulla. Yksi etu suosituista teemoista on verrattuna uusiin vastaaviin: voit kertoa, onko entinen hyvä, vain vilkaisemalla myyntimäärää ja ostajaluokitusta. Ennen kuin upouusi teema saa myyntiä tai arvosanan, et voi “arvata” kuinka mahtava se on, ennen kuin yrität.

Widgetit ja WordPress-toimintojen tuki

Hyvän tarkoituksellisena WordPress-käyttäjänä haluat uskoa, että jokainen teema tukee widgettejä ja muita WordPressin perusominaisuuksia, kuten esiteltyjä kuvia, useita viestityyppejä, lisävalikoita, useita sivupalkkeja, kirjailijaruutuja, sivustokarttoja ja 404 -virhesivua. Jotkut WordPress-teemat nielevä katkera pilleri eivät tue joitain näistä ominaisuuksista, mikä aiheuttaa ongelman myöhemmin, jos tarvitset niitä.

Lue teeman mainosmateriaalit ja arvostelut, mutta tutustu esittelyyn syvällisesti määrittääksesi saamasi ominaisuudet. Pitäisikö minun toistaa, että sinun pitäisi etsiä teema, joka tukee mahdollisimman monta ominaisuutta? Ja ilman widgettejä, aiotko sinun laajentaa WordPress-sivustoasi taikuuden avulla? Ellet ole Oz tai Dylan Rhodes, ole valppaana.

Teeman tuki ja dokumentaatio

WordPress-teeman tuki

Huippuluokan kehittäjät tarjoavat nopeaa tukea, kun olet kiinni. Kehittäjä, joka kestää vuosia vastatakseen asiakkaiden kyselyihin, ei välitä tuotteesta paljon. Miksi sinun pitäisi vaivautua? Tutustu kehittäjien tarjoamiin tukifoorumeihin ja saat heti tietää, kannattaako ne ostaa.

Kukaan kehittäjä ei saa veloittaa tukea, kunhan se koskee teemaa, jonka olet aiemmin hankkinut heiltä. Jos rakastu tiettyyn teemaan, mutta kehittäjä ei halua tarjota mahtava tuki, laita se alas ja aja toisella tavalla napsauta seuraavaa kehittäjää. Muuten päädyt särkyneelle sydämelle.

Dokumentaatiossa minkä tahansa ammatillisen WordPress-teeman tulee olla varustettu täydellisellä dokumentaatiolla, mukaan lukien yksityiskohtaiset videot ja vastaavat. Et voi vain luovuttaa teknistä tuotetta markkinoille ilman dokumentaatiota – käyttöopasta. Se huutaa, että et välitä asiakkaistasi tai edes tuotteesta.

Päivitykset ja tulevaisuuden todisteet

Verkkoyrityksillesi tarkoitetun täydellisen WordPress-teeman pitäisi pystyä kestämään ajan koe. Sen on oltava tulevaisuudenkestävä. Kehittäjän tulee tarjota säännöllisiä päivityksiä WordPressin mukaisesti ”… varmistaaksesi, että sinulla on aina uusin ja suurin teema-versio.” Kehittäjäsi ei pitäisi veloittaa päivityksistä, koska pohjimmiltaan he vain parantavat tuotteitaan. Tarkista samalla, että päivitysehdot ovat turvallisia.

Täällä me olemme…

Sinut on nyt käsitelty tekemään oikea valinta, kun valitset täydellisen WordPress-teeman verkkoyrityksellesi. Oletko WordPress-teemakehittäjä vai ostatko teemoja säännöllisesti? Mitkä ovat tekijät, joita suosittelisit muille WordPress-käyttäjille kiinnittämään huomiota? Kuinka suhtaudut WordPress-käyttäjän teemiin valitsemalla teemasi? Ole hyvä ja jaa yleisesti alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map