15 tapaa houkutella vierailijoita ja kääntää heidät lukijoihin

Luet todennäköisesti tätä artikkelia hieman kiinnostuneemmalta kuin tavallisesti, vain nähdäksesi, onko minulla jotain todella hyödyllistä sanoa siitä, kuinka kävijöitä kiinnostaa.


Yritän parhaani olla pettämättä sinua. Aloitetaanpa.

Sinä luultavasti ihmettelet, miksi olen valinnut niin epätavallisen artikkelin otsikon. Kaikessa oikeudenmukaisuudessa artikkelin otsikko (se on H1-tunniste) on yksi SEO: n vaikuttavimmista ominaisuuksista. Olet oikeassa! Mutta minulla on syy.

Ensimmäinen oppitunti, jonka haluaisin kertoa, on seuraava:

Tavoitteena lukijat, ei vierailijat.

Loppujen lopuksi annat miehelle kalan, hän syö päivän; opettaa hänet kalastamaan ja hän syö koko elämän.

Samanlaista logiikkaa voidaan käyttää keskusteltaessa lukijoita vs. vierailijoita. Lukijasi ovat arvokkaampia kuin vierailijat. Lukijasi ovat ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita siitä, mitä sanot. He todennäköisemmin tilaavat uutiskirjeesi, osallistuvat kyselyihin ja kyselyihin ja käyvät blogissa säännöllisesti verrattuna vain kävijöihin.

Pienen lukumäärän kävijöitä, joiden enemmistö on lukijoita, tulisi pitää menestyksenä kirjassasi. Tämän artikkelin tarkoituksena on näyttää, kuinka kävijöitä kiinnostaa ja miten heistä tulee lukijoita.

Otsikko

blogin kirjoittaminenAiheen otsikko on suljettu H1-tunnisteen alle ja on yksi SEO: n perustekijöistä. Otsikossasi tulisi olla tarkat avainsanat, joiden tavoitteena on kohdistaa viestiisi. Tarkoitan artikkelissani yhdistelmää – “käännä vierailijasi lukijoiksi” tai jotain vastaavaa.

Peukalosääntönä, että otsikon on oltava viimeinen tehtävä artikkelin kirjoittamisen yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että vasta valmistellessasi artikkelin pystyt antamaan sille oikean otsikon. Siellä on ajattelukunta, joka väittää, että aiheen otsikon tulisi olla ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi ratkaista. Se on täysin sinusta riippuvainen, kunhan työ saadaan aikaan!

Artikkelin avaaminen

Artikkelisi esittelyn tulisi olla lyhyt, tarttuva ja kiinnittää lukijan huomion. Se on yksi vaikeimmista töistä siellä, koska jokaisella on erilaiset mallit. Älä huoli – harjoittelu tekee täydellisestä.

Lukijan huomion tarttuminen on 50% tehdystä työstä

Esimerkiksi tämä kirjoittama artikkeli on enemmän mielipidettä. Siksi pidän parempana aloittaa epätavallisella linjalla – jotain, mitä ihmiset eivät odottaisi.

Tässä on muutamia vinkkejä:

 • Esittelyn on oltava yhteydessä artikkelisi mielialaan. Jos kirjoitat vakavasta tapahtumasta, kuten Evannon ja WordPressin kiista avoimen lähdekoodin lisensseistä, sinun tulee aloittaa muodollisella äänellä.
 • Uteliaiset aukot ovat toinen hieno tapa kiinnittää lukijan huomio. Jotkut mieluummin päättävät uteliaalla äänellä, kun taas toiset mieluummin molemmat.
 • Pidä on lyhyt ja suloinen.

Sisällön jäsentäminen

Olet todennäköisesti lukenut paljon asioita sisällön parantamiseksi, mutta tässä on joitain ajattomia, joista pidän erityisen hyödyllisiä:

Kielioppi on kuin happi

 • Kannettavan tietokoneen käyttävän naisen käsissäKielioppi on kriittisen tärkeä. Väärä tilanne on kuin teetä suolaa. Ei Vaikka tee olisi mahtavaa, maku menetetään.
 • Oikoluku on yhtä tärkeää. Riippumatta siitä, kuinka varmasti olet tehnyt 0 virhettä, on parasta, jos teet sisällön läpi (tuoreessa mielessä) ennen sen julkaisemista.
 • Luokittele sisältösi kappaleiksi ja anna heille tarvittavat otsikot.
 • Sisällytä lähteet. Jos esität lihavoitua vaatimusta, muista varustaa argumentti viranomaisten verkkosivustojen linkkeillä.
 • Ja lopuksi, kirjoita ihmisille. Ei hakukoneet. Jälkimmäisillä on kulunut pitkä matka yksinkertaisten tulosten tarjoamisesta tuhansien tekijöiden punnitsemiseen ennen verkkosivustosi sisällyttämistä hakukoneiden tulossivulle (SERP). Muista, että hyvä sisältö on kaikkien hyvien verkkosivustojen perusta.

Sohvatila

Sohvatila tarkoittaa häiriöiden lukemista. Tämä tarkoittaa, ettei mainoksia, ei bannereita – mitään. Vain selkeä teksti loistavan lukukokemuksen saamiseksi – samanlainen kuin Tasku. Sen lisäksi, että se on erittäin hyödyllistä, se osoittaa myös, että olet kiinnostunut välittämään viesti sen sijaan, että näyttäisit mainoksia lukijalle. Meillä on lyhyt artikkeli siitä, kuinka sohvatila otetaan käyttöön verkkosivustollasi. Slobodan Manic todella koonnut hetken sitten viestin siitä, kuinka lisätä häiriötekijöiden lukemista WordPress-sivustoosi koodilla.

Artikkelin päättäminen

Päätelmän tulisi olla yhtä hyvä kuin johdanto. Loppujen lopuksi haluan onnea lukijoilleni.

On viisaampaa lopettaa utelias huomautus

Aina on parempi kysyä heidän mielipiteitään. Se avaa tilan kommentteja ja ideoiden vaihtoa varten.

Kirjailija-ruutu

Seuraava asia, jonka lukijat näkevät, on Tietoja tekijästä -ruutu. Tätä ruutua käytetään luomaan alitajuinen yhteys lukijaan. Se voi kuulostaa langallisesti, mutta se on totta. Yksinkertaisesti sanottuna, voit laittaa avataarin, lyhyen biografian, Twitter-profiilisi, Google+ -sivusi jne. Kirjailijakenttään. Se näkyy jokaisen viestin jälkeen.

Tässä on muutamia vinkkejä:

 • Anna bioosi sekoitus epävirallista ja muodollista sävyä saadaksesi oikea tasapaino. Valitsin henkilökohtaisesti epäviralliset esittelyt.
 • Yritä välttää avatarillesi elottomia kohteita. Hyvän avatarin hankkiminen on vaikeaa, mutta se on sen arvoista, koska se luo hyvän vaikutelman lukijoiden mielessä.

On aina hyvä idea linkittää aikaisemmat artikkelisi

Henkilökohtaisesti sanottuna, jos luin hyvää artikkelia, pidän siitä, että seuraan kirjoittajaa Twitterissä osoituksena arvostuksestani. Ja en, en aio vihjata sinua tekemään samoin! ��

gravatarin-blue-alfaVitsit toisistaan, nyt on jo päivän nähtävissä, että useimmissa premium- (ja eräissä ilmaisissa) teemoissa on varaus tekijälaatikkoon. Jos olet hämmentynyt siitä, mihin lisätä avatar, se on yksinkertainen. Siirry vain Gravatar ja määritä valokuva sähköpostiosoitteeseen, jonka olet rekisteröitynyt WordPress-sivustollesi. Valokuvasi näytetään automaattisesti.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

En voi asettaa numeroa monta kertaa, kun olen siirtynyt aiheesta toiseen artikkelin alareunassa olevien aiheeseen liittyvien viestien ansiosta. Se on loistava tapa lisätä napsautussuhdetta sivustossasi. YARPP on loistava ilmainen laajennus, jonka avulla voit tehdä juuri sen!

Kommentit

On todella huono idea, jos kävijät täyttävät captcha-kommentin lähettämistä varten. Miksi? Koska se tuhoaa aito haluani kommentoida. Sinun tulisi välttää kuten rutto. Siellä on paljon mahtavia laajennuksia, kuten Disqus, IntenseDebate ja Livefyre joissa on roskapostisuojaus, OpenID-integraatio, reaaliaikaiset vastaukset ja ilmoitukset. Jos käytät WordPressin oletusarvoista kommenttiruutua, sinun pitäisi ottaa se käyttöön jetpack aktiiviset kommentit, jotta kävijät voivat jättää kommentin Facebook-, Twitter- tai WordPress-tilinsä kautta.

Kommentoijan lähettäminen sähköpostitse kiitoskirjeellä on aina hyvä idea. Kiitä minua myöhemmin on laajennus, jonka avulla voit tehdä juuri sen. Ja CommentLuv on laajennus, joka määrittää joukot kommentaattoreillesi. Tämä auttaa luomaan vahvan lukijakunnan.

Sosiaalinen media

Jotkut liikenteen nälkäiset ihmiset yleensä asentavat laajennuksia, jotka ilmestyvät kahden minuutin välein ja pyytävät sinua pitämään heidän Facebook-sivustaan ​​tai seuraamaan heitä Twitterissä. Se lähettää huonon viestin – kuin kuin kerroisit liikennettä. Luota minuun, se ei ole mitä haluat.

like-me-painikeÄlä kerjää vastaavaa

On kuitenkin hieno idea hypätä sähköpostitilaus / Facebook-kenttä yhden kerran sen jälkeen kun vierailija on viettänyt jonkin aikaa sivustolla. Se on itse asiassa loistava markkinointistrategia, joka tuottaa enemmän viittauksia. Katso Tomin luettelo hänen suosituimmista sosiaalisen median laajennuksista.

Julkaise ilmaisia ​​e-kirjoja

Tämä menetelmä vie paljon vaivaa, mutta se on sen arvoinen. Jos sinulla on kokoelma upeita WordPress-laajennuksia tai yksityiskohtainen opetusohjelma, on hieno idea lajitella ne e-kirjaksi, laittaa upea kansi ja julkaista se. Lista se sivustollesi ja kun ihmiset napsauttavat latauslinkkiä, kysy heiltä sähköpostiosoitteesi sanomalla, että latauslinkki lähetetään heille sähköpostitse.

Me kaikki rakastamme ilmaisia ​​juttuja

Helppo digitaalinen latausTämä tässä on klassinen tapa tuottaa enemmän liidejä. Pippinin Easy Digital Downloads on loistava ilmainen laajennus tähän tarkoitukseen. Oikeasti, ostaisin tämän laajennuksen, jos Pippin ei olisi niin antelias. Voit myös lukita eBook-latauslinkin asentamalla tämän premium-laajennuksen nimeltä Maksaa tykkäämällä. Tämä laajennus lukitsee periaatteessa viestin sisällön (tässä tapauksessa latauslinkin) Facebook Like -sovelluksen tai +1- tai Tweet-painikkeen taakse. Siellä on myös a ilmainen laajennus jonka avulla voit tehdä sen!

Kuvaajat

Yksinkertaisin termein, Kuvaajat näyttää paljon tietoa (enemmän numeroita ja vähemmän sanoja) grafiikan avulla. Heillä on hauska lukea ja käydä virusta sosiaalisissa verkostoissa erittäin helposti. Se on hieno tapa saada lisää seuraajia sosiaalisiin kanaviin, jos kysyt minulta!

Viruskuvat on tehty oikein

Vaikka se on hieno tapa saada lisää lukijoita, ne vaativat paljon vaivaa. Jos sinulla on lahjakas suunnittelija, etsi sitä.

uutiskirjeet

nesletter-kirjautumisiaTämä on pakollinen jokaisessa blogissa. Sähköpostimarkkinointi on yksi suurimmista Internet-markkinoinnin muodoista. Olen melko varma, että jo sinulla on blogisi.

Oikea raha on sähköpostitse

Useimmissa blogeissa ei ole uutiskirjeiden mukautusvaihtoehtoa – haluanko viikoittaisen vai kuukausittaisen sähköpostin. On aina mukavaa saada vaihtoehtoja.

Isäntäkyselyt ja kyselyt

Äänestys on perusoikeus. Joten miksi ei ole jotain sellaista sivustossasi? Kyselyjen ja kyselyjen ylläpitäminen ei vain autta sinua saamaan lukijoista yksityiskohtaisia ​​tietoja, vaan osoittaa myös, että arvostat heidän mielipiteitään. Se on loistava tapa rakentaa verkkoyhteisö.

Sijoita mainoksia viisaasti

Rehellisesti sanottuna minulla on vähemmän kokemusta tällä alalla, mutta minulle on kerrottu, että mainosten sijoittelu on erittäin tärkeää kaikissa verkkosivustoissa. Se vetää hienon viivan eleganssin ja häirinnän välille. Ihannetapauksessa mainostesi tulisi sekoittua verkkosivustosi värikoodiin. Niiden tulisi olla osuvia – et halua haittaohjelmia mainosverkostoistasi ja sinun on kiellettävä Google.

Maailma toimii mainosten avulla

Olisi viisasta olla sijoittamatta uskomattoman korkeisiin CPC-yrityksiin. Jos se on liian hyvä ollakseen totta, niin todennäköisesti ei ole. Se on parasta mennä mukaan AdSense tai kumppani BuySellAds.

Jakavat sanat

Olen luetellut joitain tapoja, joilla voit tehdä vierailijoista lukijoita ja lisätä siten blogin lukijakunnan lukumäärää. Kun olet alkanut rakentaa mainetta, se leviää kuin tulipalo – sähköpostisi perusta, sosiaalisen median seuraajat – ne kaikki alkavat kasvaa.

Mikä on sinun perustasi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map