15 syytä käyttää Jetpackia WordPressiin vuonna 2020

Tarvitsenko JetPackia WordPressiin? 15 syytä Jetpackin käyttämiseen vuonna 2018

Mitä tapahtuu, kun WordPress.com-sivuston takana olevat ihmiset kokoontuvat tekemään WordPress-laajennuksen? Saat jetpack.


Yli 5 miljoonalla aktiivisella asennuksella Jetpack on suunniteltu monipuoliseksi laajennukseksi WordPressiä käyttäville ihmisille heidän asiantuntemuksestaan ​​riippumatta. Ajattele sitä all-in-one-laajennuksena, jonka ominaisuuksia ovat suorituskyvyn parannukset, suojausprotokollat, teeman mukauttaminen ja monet muut.

Ihmiset, jotka ovat uusia WordPressissä, voivat käyttää Jetpackin sivustotilastoja, yhteyslomaketta ja muita hyödyllisiä moduuleja – joutumatta asentamaan erillistä laajennusta jokaiselle ominaisuudelle. Kääntöpuolella virrankäyttäjät voivat hyödyntää ominaisuuksia, kuten liittyvät viestit, laiska lataus ja CDN – kaikki ilmaiseksi! Vaikka päivitys Jetpack-premium-luokkaan lisää entistä hyödyllisempiä ominaisuuksia Google-analytiikkaan, mainontaan, ensisijaiseen tukeen ja muihin.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu vuonna 2013, otsikko 10 syytä, miksi sinun pitäisi käyttää Jetpackia WordPressiin. Viisi vuotta myöhemmin päivitämme tämän oppaan 15 parhaalla Jetpackin tarjoamalla ominaisuudella – ja miksi sinun pitäisi käyttää niitä WordPress-sivustossasi.

Ennen aloittamista olisi hyödyllistä tietää joitain Jetpackin ”ominaisuuksiin” käytettyjä synonyymejä. Ne vaihtelevat “moduuleista” “asetuksiin” ja vain “ominaisuuksiin”. Rajoitamme synonyymejamme “moduuleihin” ja “ominaisuuksiin” koko tämän artikkelin loppuosan.

Mennään eteenpäin!

Contents

1. Ilmainen sisällönjakeluverkko (CDN) WordPressille Photonia käyttämällä

fotonittoman sisällön toimitusverkko jetpackin avulla

Aivan ensimmäinen ominaisuus, joka mieleen tulee, on Jetpackin ilmainen sisällönjakeluverkko. Toisin kuin muut CDN-palveluntarjoajat, Jetpackin Photon CDN ei vaadi rekisteröintiä, antaa sinulle rajoittamattoman CDN-kaistanleveyden ja on täysin ilmainen – koko elämän!

Kenen pitäisi käyttää Photonia?

Lyhyesti sanottuna kaikki. Oletko virrankäyttäjä, aloittelija tai vasta aloittamassa oleva henkilö; CDN: n käyttö nopeuttaa dramaattisesti sivustosi latausaikaa. Tämä antaa sinulle kolminkertaisen edun:

 1. Google palkitsee nopeammat sivustot paremmilla SEO-pistemäärillä. Sijoitat nopeammin kohdeavaimesi mukaan.
 2. Säästät palvelimesi kaistanleveysresursseja. koska kuvat toimitetaan Photon-sisällönjakeluverkosta.
 3. Nopeampi verkkosivusto tuottaa miellyttävän vierailukokemuksen. Tämä puolestaan ​​lisää tuloksen mahdollisuutta – olipa kyse sitten sähköpostin rekisteröinnistä, e-kirjan lataamisesta tai jotain niin yksinkertaista kuin sosiaalinen jako!

Kuinka Jetpack Photon otetaan käyttöön?

rakettireppu-CDN-laiska-kuorma-kuvia

Photon CDN ja Lazy lataa kuvatmoduulin Jetpackista

Ainoa mitä sinun on tehtävä on ottaa Photon-moduuli käyttöön Nopeuta sivustoasi asetukset, löytyvät kohdasta WordPress-hallintapaneeli> Jetpack> Asetukset> Kirjoittaminen kieleke.

2. Kuvien laiska lataaminen WordPressiin

laiska lataa kuvia kuvaa sika

Laiska lastaus on ominaisuus, joka on löytänyt maininnan jokaisesta uskottavasta WordPress-suorituskyvyn optimointitekstistä. Laiska lastauksen taustalla on yksinkertainen idea. Lataa kuva vain kun vierailija näkee sen.

Tällä on kaksinkertainen etu.

 1. Yksi, sivusto latautuu nopeammin, koska sivuston sivukokoa pienennetään. Tämä puolestaan ​​antaa meille paremman SEO: n ja pienemmän kaistanleveyden kulutuksen palvelinsivustolta.
 2. thToinen etu hyötyy suoraan loppukäyttäjästä säästämällä kaistanleveyttä.

Kuinka laiska lataaminen säästää matkaviestimen kaistanleveyttä?

Oletetaan, että Samantha selailee puhelimensa parhaan muodin WordPress-teemoja käsittelevää artikkelia. Kun Samantha avaa verkkosivuston, sivu alkaa ladata kaikki 25 kuvaa kerralla.

Kun laiska lataus on käytössä, vain näkymäkuvat näkyvät. Muut kuvat ladataan vain, kun Samantha vierittää alas nähdäksesi ne. Siten Samantha säästää arvokasta matkaviestinnän kaistanleveyttä nauttiensa supernopeasta verkkosivustosta.

Kenen pitäisi käyttää laiskaa kuormaa?

Jälleen kaikki!

Kuinka voin ottaa Jetpack-laiskakuorman käyttöön?

Tämä moduuli sijaitsee aivan Photon-moduulin alapuolella. Ota se käyttöön vain kytkemällä se käyttöön!

3. Tilaa uudet viestit sähköpostitse WordPressistä

tilaa ja seuraa wordpress-blogin jetpackia

Tämä on henkilökohtainen suosikki. Jetpackilla on joukko kauniita ominaisuuksia vierailijoiden sitoutumisesta. Peitämme heidät yksi kerrallaan alkaen tästä.

Jetpackin sähköpostitilausominaisuuden avulla kävijät voivat tilata blogisi viestejä sähköpostitse. Se näytetään Seuraa blogia painiketta. Sitä napsauttavia ihmisiä pyydetään jakamaan sähköpostiosoitteesi tilataksesi tai seurataksesi blogin viestejä.

Lisäksi voit käyttää Seuraa kommentteja -ominaisuuden avulla lukijasi voivat tilata blogin kommentteja sähköpostitse.

Aina kun uusi viesti julkaistaan ​​tai uusi kommentti lähetetään, seuraajat saavat sähköpostin linkin viestiin / kommenttiin.

Mitä hyötyä Jetpack-tilauksista on??

Ensinnäkin, sinun ei tarvitse käyttää sähköpostin palveluntarjoajaa (ESP), kuten MailChimp. Jopa kun sähköpostiluettelosi kasvaa, sinun ei tarvitse maksaa sähköpostiviesteistä. Muista, että ESP: t, joilla on ikuisesti vapaa suunnitelma, yleensä rajoittavat tilaajien määrää tai kuukaudessa lähetettyjen sähköpostien määrää – niin kuin pitäisi! (Heidän täytyy syödä, eikö niin?)

Kuitenkin kääntöpuolella et voi lähettää tilaajille yksittäisiä sähköposteja (ts. Ilman julkaisua) tämän Jetpack-moduulin avulla. Silloin sinun on kirjauduttava ESP: hen.

Kenen tulisi käyttää tilauksia?

Riippuu todella. Ihmiset, jotka haluavat keskittyä vain kirjoittamiseen, eivätkä lisätä sähköpostiluetteloaan, voivat valita tämän moduulin. Jos kuitenkin suhtaudut tosissasi sähköpostilistasi ensimmäisestä päivästä (on hienoa, jos olet!), Alat käyttää ilmaista ESP: tä, kuten MailChimp.

Kuinka voin ottaa Jetpack-blogin tilaukset käyttöön?

Tilaa Jetpackin blogi- ja kommenttimoduuli

Tilaa Jetpackin blogi- ja kommenttimoduuli

Siirry kohtaan Tilaukset-moduuliin WordPress-hallintapaneeli> Jetpack> Asetukset> Keskustelu kieleke.

4. WordPress-sivuston käyttö- ja seisokkien seuranta

WordPress-sivuston käytettävyys- ja seisonta-ajan seuranta jetpackin avulla

Jetpackin seisokkien tarkkailuominaisuus seuraa säännöllisesti sivustoasi ja ilmoittaa sinulle sähköpostitse aina kun seisokkeja on.

Paitsi, että se jatkaa seurantaa ja lähettää sinulle sähköpostia, muistuttaen sinua siitä, että sivustosi on edelleen alhaalla. Lopuksi, kun sivustosi on jälleen online-tilassa – Jetpack lähettää jälleen yhden vahvistusviestin – ilmoittaaksesi, että sivustosi on jälleen verkossa!

Rakastan ehdottomasti tätä ominaisuutta – etenkin koska se auttoi minua voittamaan väitteen ja saamaan täyden hyvityksen WordPress-palveluntarjoajalta. Ainoa mitä minun piti tehdä, oli jakaa postilaatikoni kuvakaappaus ja bam, he joutuivat käsittelemään palautukseni!

Kenen tulisi käyttää seurantaa?

Kaikille! Ellei tietysti käytä premium-verkkosivuston käytettävyyden seurantatyökalua etkä halua asentaa ylimääräistä laajennusta.

Kuinka voin ottaa Jetpack-seisonta-ajan seurannan käyttöön?

rakettireppu-seisokkeja-seuranta

Jetpackin seisokkien valvontamoduuli

Vaihda vain seisokkien valvontavaihtoehto kohdassa WordPress-hallintapaneeli> Jetpack> Asetukset> Suojaus kieleke.

5. WordPressiin liittyvät viestit

aiheeseen liittyvät viestit jetpackissa

Liittyvät viestit -ominaisuus ehdottaa automaattisesti liittyvää sisältöä jokaisen WordPress-sivustosi viestin jälkeen. Se on loistava tapa pitää vierailijat kiinnostuneina, parantaa sivustossa käytettävää aikaa ja vähentää poistumisprosenttia (jossain määrin).

Mutta odota, siinä on ongelma:

Näiden liittyvien virkojen laskeminen on kuitenkin resursseja vaativaa. Ongelma moninkertaistuu, kun luokkia ja tunnisteita on useita ja jokaisessa niiden alla on useita viestejä. Liittyvien viestien laskeminen tulee yhä prosessoritehokkaammaksi. Yhdistä tämä kaikki jaettuun hosting-ympäristöön ja saat itsellesi “resurssirikkomus” -sähköpostin. Mikä pahempaa – tilisi jäädyttäminen.

Joten mikä on korjaus? Jetpack tietysti!

Jetpack purkaa kaiken tämän monimutkaisen, CPU-intensiivisen laskennan pilveen ja palauttaa lopputulokset – ts. Niihin liittyvät viestit – WordPress-sivustoomme. Kaikki tämä ilmaiseksi !. Voit mukauttaa edelleen liittyvien viestien ulkoasua (joko kuvalla tai ilman kuvaa, otetta jne.) WordPress Customizerilla.

Kenen tulisi käyttää siihen liittyviä viestejä?

Blogit, joissa on siististi järjestetty taksonomia, sekä riittävästi viestejä ja sivuja jokaisen tunnisteen ja luokan alla. Älä käytä Liittyviä viestejä, kun sivustollasi on vain kourallinen viestejä. Suosittelen tällaisessa tapauksessa linkittämistä sisältöön manuaalisesti.

Kuinka voin ottaa Jetpackiin liittyvät viestit käyttöön?

Yksinkertainen! Vaihda vain Liittyvät viestit -vaihtoehto alla WordPress-hallintapaneeli> Jetpack> Asetukset> Liikenne kieleke.

6. Ääretön vieritys WordPressissä

ääretön vieritys WordPress viestit jetpack

Ääretön vieritys on ominaisuus, joka lataa uudet viestit automaattisesti päivittämättä sivua, kun vierailija vierittää nykyisen viestin alaosaan. Samanlainen Aiheeseen liittyvät julkaisut, tämä ominaisuus on suunniteltu lisäämään kävijöiden sitoutumista ja aikaa sivustossa.

Lisäksi Jetpack antaa sinulle mahdollisuuden määrittää, kuinka seuraavat viestit ladataan. Voit esimerkiksi määrittää ne latautumaan automaattisesti – teeman / käyttäjän käyttäytymisen mukaan. Voit myös esitellä kävijöitä “lue / lataa lisää” -painikkeella, joka napsauttamalla lataa seuraavan viestijoukon.

Kenen tulisi käyttää ääretöntä vieritystä?

Kuka tahansa, jolla on muutama WordPress-sivustossaan julkaistu viesti, voi käyttää tätä ominaisuutta. Tätä suositellaan erittäin uutisille ja mediablogille.

Kuinka voin ottaa Jetpackin rajattoman vierityksen käyttöön?

Jetpackin ääretön vieritysmoduuli

Jetpackin ääretön vieritysmoduuli

Voit ottaa tämän asetusmuodon käyttöön Teeman parannukset asetus löytyi kohdasta WordPress-hallintapaneeli> Jetpack> Asetukset> Kirjoittaminen kieleke.

7. Luo yhteyslomake WordPressiin

Yhteydenottolomakekuvan esittäjä jetpack

Tämän Jetpack-moduulin avulla voit luoda yhteyslomakkeita mukautettujen kenttien kanssa suoraan WordPress-oletuseditorista. Yhdellä napsautuksella pystyt lisäämään ja mukauttamaan yhteyslomakkeita suoraan WordPress-editorista.

Kenen tulisi käyttää yhteyslomaketta?

Suurimmalla osalla verkkosivustoja tulisi olla helppokäyttöinen yhteyslomake, varsinkin jos olet tekemisissä asiakkaiden kanssa. Joten kukaan, joka ei vielä käytä yhteyslomakelaajennusta WordPress-sivustollaan.

Kuinka voin ottaa Jetpack-yhteyslomakkeet käyttöön?

Jetpack-yhteyslomake lisätty suoraan WordPress-editorista

Hyviä uutisia – tämä moduuli on oletuksena käytössä Jetpackissa.

8. Julkaise viestejä sähköpostitse WordPressissä

julkaise WordPress-viestejä sähköpostitse jetpackissa

Kuvittele, että olet syrjäisessä paikassa ja sinä omistaa julkaista artikkeli WordPress-sivustossasi. Mediarikkaita sivustoja, kuten WordPress-editori, ei ladata hitaan Internet-yhteyden takia. Lähellä ei ole WiFi-kahviloita. Ainoa asia, joka näyttää toimivan, on sähköposti. Sinulla tuskin on tarpeeksi Internet-nopeutta sähköpostin lähettämiseen.

Tässä Jetpackin viestit sähköpostitse ominaisuus on hyödyllinen. Se antaa sinulle erillisen sähköpostiosoitteen, jonka voit julkaista WordPress-blogissa. Kun aktivoit, voit lähettää viestin sähköpostitse tähän osoitteeseen, ja se julkaistaan ​​blogissasi.

Kuinka se toimisi? Yksinkertainen. Sähköpostisi aiherivi olisi viestin otsikko, ja sähköpostin runko olisi blogin viestin sisältö. Voit lähettää myös lisätietoja, kuten luokkia, tunnisteita ja muuta näitä käyttämällä ennalta määritetyt lyhytkoodit.

Kenen pitäisi käyttää Jetpack-postia sähköpostitse?

Viestien julkaiseminen WordPressissä sähköpostitse Jetpackin avulla!

Jokainen, joka tarvitsee nopeaa kattavuutta sijoittamatta liikaa aikaa alueidemme muotoiluun tai työskentelyyn, joilla on rajoitettu Internet-yhteys.

 • Matkabloggarit, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan syrjäisistä sijainneista, joilla on rajoitettu Internet-yhteys.
 • Raportit, jotka haluavat jakaa nopean kattavuuden avamatta WordPress-sovellusta joka kerta.

Joskus on vain helpompaa julkaista viesti sähköpostitse.

9. Automaattinen sosiaalinen jakaminen WordPressissä käyttämällä Publicise-moduulia

sosiaalisen median automaatio jetpackin avulla

Jetpackin Publicise-moduulin avulla voit lähettää tuoreen julkaisemasi sisällön automaattisesti sosiaalisen median sivustoille. Se säästää vaivaa, että joudut postittamaan manuaalisesti jokaisessa sosiaalisen median verkossa.

Kenen tulisi käyttää julkistamista?

Jokainen, joka mainostaa sisältöään sosiaalisessa mediassa, on tervetullut kokeilemaan tätä moduulia. On kuitenkin tärkeää valita oikea sosiaalisen median verkosto sivustosi kapeudesta riippuen ja luoda sitten jokaiselle verkostolle erityinen sisältö.

Kuinka voin ottaa Jetpackin sosiaalisen jakamisen käyttöön?

Jetpack sosiaalisen median jakamisasetukset

Sinun olisi luotava kertaluonteinen yhteys sosiaalisen median verkkoihisi Julkistus-asetusten alla WordPress-hallintapaneeli> Jetpack> Asetukset> Jakaminen kieleke.

10. Suojattu todennus ja WordPress.com-kirjautuminen

jetpack-turvallisuus

Jetpackin turvallinen todennusmoduuli antaa sinun (tai käyttäjillesi) kirjautua WordPress-sivustoosi WordPress.com-tilillä.

Voit myös määrittää moduulin sallimaan käyttäjien kirjautumisen vain, jos heidän WordPress.com-tilin sähköpostiosoite on sama kuin sähköpostitunnus, jota käytetään käyttäjän tilin luomiseen WordPress.sivustolle. Lisäksi voit vaatia sivustosi käyttäjiä kirjautumaan sisään kaksikerroisella todennuksella WordPress.com-sivustolla.

Kenen tulisi käyttää kirjautumistunnistusta?

Kirjaudu sisään WordPress.com-sivulla

Kirjaudu sisään WordPress.com-sivulla

Jos olet ainoa WordPress-blogin ylläpitäjä, voit ohittaa tämän moduulin aktivoinnin. Jos WordPress-sivustossasi on kuitenkin useita avustajia, tästä voi olla hyötyä!

11. Media upotettu WordPressiin

jetpackin WordPress-upotettu sisältö

Tämä on yksi niistä ominaisuuksista, jotka ovat Jetpackissa oletuksena käytössä. Se auttaa pääasiassa liittämään mediarikkaan sisällön, kuten YouTube-videot ja SoundCloud-äänitiedostot – alkuperäisessä muodossaan kirjoittamatta yhtä rivin koodia / lyhytkoodia.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kopioida ja liittää linkki viestiin WordPress-editorissa, ja Jetpack hoitaa loput.

Jetpack on kehittynyt tukemaan useita verkkosivuja, joissa on mediarikas sisältö, kuten Instagram, Slideshare, Twitter, Google Docs, TED, DailyMotion, CodePen, Medium, Pinterest ja paljon muuta. Katso yksityiskohtainen ja ajan tasalla oleva luettelo sisällön upotuksia koskevat viralliset asiakirjat.

Kenen tulisi käyttää mediarikkaata sisältöä?

Kaikille! ��

12. Sivustojen varmennus ja sivukartat WordPressissä

sivuston varmentaminen jetpackin avulla

Tulen suoraan kanssasi – Jetpack ei ole paras SEO-laajennus siellä. Ensinnäkin SEO-moduuli on itsessään maksettu ominaisuus Jetpackissa. Yoastin WordPress SEO on paljon parempi, ilmainen laajennus, jossa on runsaasti ominaisuuksia ja Oppaat, yli viiden miljoonan WordPress-sivuston luottamus.

Tosin käyttäjät, jotka eivät ole valmiita viettämään aikaa omistetun SEO-laajennuksen kanssa, voivat käyttää Jetpackin sivuston varmennusmoduuleja vahvistaakseen sivustonsa useilla hakukoneilla, kuten Google, Bing, Pinterest ja Yandex.

Sivustokartta ja sivuston varmennusasetukset Jetpackilta

Lisäksi Jetpack luo myös sivukartan, joka helpottaa hakukoneiden indeksointia sivustosi.

Kenen pitäisi käyttää Jetpack-sivustokarttoja?

Ihmisten, jotka eivät halua sijoittaa aikaa omaan WordPress SEO -laajennukseen, tulisi käyttää Jetpackin sivukarttaa. Suosittelemme kuitenkin erillisen laajennuksen käyttöä. Vain muutamalla tunnilla viikossa saat Yoast SEO: n perusteet naulatuksi. Tällä tavalla olet ottanut sivun SEO käyttöön oikein heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Se on iso potku pitkän aikavälin hakutuloksillesi!

13. Widgetit, widgetit ja muut WordPress-widgetit

ylimääräinen widget-paketti jetpackissa

Widgetit ovat yksi Jetpack-laajennuksen suosituimmista ominaisuuksista. Se tarjoaa lukuisia ainutlaatuisesti hyödyllisiä widgettejä, joita voidaan käyttää monin tavoin. Ne vaihtelevat sosiaalisen median syötteistä, GDPR-evästeilmoituksista ja muusta. Pään yli WordPress-hallintapaneeli> Ulkonäkö> Widgetit päästäksesi näihin ylimääräisiin widgetteihin.

Toinen Jetpackin tarjoama jännittävä widget-ominaisuus on ehdolliset widgetit. Sen avulla pääosin voit määrittää widgetien näkyvyyden sivun, viestin, tunnisteen tai luokan perusteella.

Voit määrittää ehdon, ja vain jos ehto on totta, widget tulee näkyviin.

Jetpack-mukautetut widgetit

Voit esimerkiksi määrittää uutiskirjeen tilaamiswidgetin näkymään vain Finance-kategorian viesteissä. Tällä tavalla voit luoda super-kohdennettuja postituslistoja.

Kenen pitäisi käyttää Jetpack-widgettejä?

Tämä riippuu lähinnä käyttäjästä. Jos WordPress-teemasi mukana tulee mukautettuja widgettejä – kuten sosiaalisia osakkeita tai uutiskirjeitä – sinun tulisi käyttää niitä Jetpackin sijasta, koska ne on muotoiltu ja koodattu toimimaan hyvin teeman kanssa.

Voit kuitenkin käyttää Jetpackin ehdollisia widgettejä houkuttelevan sisällön luomiseen verkkosivustollesi.

14. Useita sivustoja yhdestä hallintapaneelista WordPress.com-sivustossa

hallita useita WordPress-sivuston jetpakkeja

Muistatko, kuinka puhuimme WordPress.com: n käytöstä Jetpackin kaikkien etujen hyödyntämiseksi? Rakastat tätä ominaisuutta.

Kun olet yhdistänyt sivustosi Jetpackilla, voit hallita kaikkia niitä WordPress.com-hallintapaneelissa. Tähän sisältyy esimerkiksi sivuston tilastojen katseleminen, viestien julkaiseminen, kommentteihin vastaaminen, laajennusten päivittäminen ja paljon muuta.

Kenen pitäisi käyttää tätä?

Ihmiset, jotka hallinnoivat kourallisia WordPress-sivustoja, voisivat hyötyä tästä ominaisuudesta. Voit esimerkiksi hallita blogejasi ja henkilökohtaisia ​​sivustoitasi saman katon alla – WordPress.com-sivustossa.

En kuitenkaan suosittele tämän ominaisuuden käyttöä, jos hallitset useita WordPress-sivustoja asiakkaille. Työkalut, kuten ManageWP ja InfiniteWP, on rakennettu hallitsemaan useita WordPress-sivustoja mittakaavassa, paljon enemmän sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja premium-tukea.

15. (Premium) WordPress-varmuuskopiointi ja palautus Jetpackilta

WordPress pilvien varmuuskopiointi ja palautus jetpackin avulla

WordPress-varmuuskopiointi ja palauttaminen on vakava asia. Vuosien varrella olemme nähneet paljon WordPress-varmuuskopiolaajennuksia ja -palveluita, jotka ovat erikoistuneet tunnin varmuuskopioihin, lisävarmuuskopioihin ja muihin.

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Jetpackista on premium-moduuli, joka alkaa hinnasta 39 dollaria vuodessa. Se vie automaattiset varmuuskopiot ja tukee palautusta yhdellä napsautuksella. Mikä mielenkiintoista on Miten varmuuskopio tehdään.

Jetpack ottaa pääasiassa varmuuskopion aina, kun tapahtuu. Tapahtuma voi sisältää sivun ja viestin luomisen / muokkaamisen, kommenttien lähettämisen / muokkaamisen, laajennuksen ja teeman asennuksen, muokkaukset tai päivitykset ja käyttäjätilien lisäykset tai muutokset.

Jetpack ylläpitää myös Aktiviteettiloki kaikista tapahtumista, luetteloitu aikajärjestyksessä. Jokainen tämän toimintalokin merkintä toimii palautuspiste. Napsauta vain tapahtumaa ja valitse joko varmuuskopion lataamisesta tai sivustosi palauttamisesta siihen pisteeseen.

Kenen tulisi käyttää VaultPressin tuottamia JetPack-varmuuskopioita?

Varmuuskopiointi on olennainen osa WordPress-sivuston ylläpitämistä. Suosittelen, että valitset maksetun varmuuskopiolaajennuksen, jos haluat turvallisuuden ja mielenrauhan, sen sijaan, että säästät muutaman taalaa kuukaudessa. (Hauska tosiasia – varmuuskopiolaajennuksen hinta on yleensä kahvikupin hinta). Pienellä sotkeutumisella sinun pitäisi kuitenkin pystyä saamaan samat ominaisuudet ilmaiseksi.

Kuinka saan tämän?

Tämä on maksettu ominaisuus, joka alkaa 39 dollarista vuodessa. Sinun täytyy ostaa Jetpack-suunnitelma, määrittää laajennus isäntäpalvelimen käyttöoikeustietoihin ja rentoutua. Jetpack alkaa ottaa varmuuskopioita automaattisesti.

Onko olemassa parempi varmuuskopiovaihtoehto?

Jos olet valmis käyttämään vähän ylimääräistä rahaa WordPress-isäntään, harkitse hallittua isännöintipalveluntarjoajaa, kuten WPEngine. Sen lisäksi, että saavutat huippunopeita nopeuksia, parempaa luotettavuutta ja nopeaa asiakastukea – saat myös erillisen latausympäristön ja yhden napsautuksen varmuuskopion ja palautuksen. Suunnitelmat alkavat 35 dollaria kuukaudessa korkeintaan 25 000 käyntiä kohti kuukaudessa, ja 2 kuukauden ilmaiseksi, jos valitset vuotuisen suunnitelman. Puhumattakaan 60 päivän riskitöntä kokeiluversiota!

Jetpack-hinnoittelu

Jetpack-hinnoitteluvaihtoehdot heinäkuusta 2018 alkaen

Jetpack-hinnoitteluvaihtoehdot heinäkuusta 2018 alkaen

Vaikka suurin osa Jetpackin ominaisuuksista tarjotaan ilmaiseksi, on olemassa tiettyjä premium-moduuleja, kuten varmuuskopiointi ja palautus, elastinen haku, edistynyt haittaohjelmasuojaus, jotka ovat saatavana vain maksetun suunnitelman puitteissa..

Hinnat alkavat henkilökohtaisesta suunnitelmasta 39 dollaria vuodessa, ja niiden mukana toimitetaan varmuuskopiointi ja palautus (30 päivän varmuuskopioarkisto) sekä ensisijainen tuki.

Hanki Jetpack Premium

Saako palkittu Jetpack-suunnitelma sen arvoista?

Jos olet satunnainen bloggaaja, jolla on kasvava blogi, Jetpackin henkilökohtaisen suunnitelman valitseminen voi olla rahan arvoinen. Sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopioinnista ja palauttamisesta, ja jos asiat menee pieleen, voit aina ottaa yhteyttä ensisijaiseen asiakasmenestystiimiin.

Jos blogitte kuitenkin kokopäiväisesti, Jetpackin Professional-suunnitelmaa suositellaan. Tämän suunnitelman avulla saat edistyksellistä haittaohjelmasuojausta ja mahdollisuuden hyväksyä maksuja PayPalin kautta.

Huomautus Jetpackista ja WordPress.comista

On tärkeää huomata, että Jetpack on laajennus, joka toimii yhdessä WordPress.com -palvelun kanssa, vaikka voit asentaa ja käyttää sitä WordPress.org-sivustojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että joudut luomaan WordPress.com-tilin voidaksesi hyödyntää Jetpackin kaikkia etuja (mutta älä huoli – sinun ei tarvitse isännöidä verkkosivustoasi WordPress.com-sivustossa). Joidenkin Jetpack-moduulien edistyneet mukautusasetukset voidaan määrittää vain WordPress.com-sivustolla.

Niille ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa WordPressin käytön, on syytä tietää erot WordPress.com ja WordPress.org välillä. Ensinnäkin WordPress.com on kaupallinen vaihtoehto WordPress.org – avoimen lähdekoodin CMS-alustalle. Olemme käsittäneet muut tärkeät erot näiden kahden ratkaisun välillä edellä mainitussa artikkelissa.

Käärimistä

jetpack tulevaisuudessa

Kirjoitin alun perin tämän artikkelin vuonna 2013 ja olen iloinen nähdessäni Jetpack-laajennuksen uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Vaikka he ovat ottaneet käyttöön maksetun suunnitelman, rakastan ehdottomasti sitä, että he ovat pitäneet parhaat ominaisuudet, kuten Photon ja Downtime Monitoring, ilmaiseksi. He eivät myöskään ole poistaneet mitään aikaisemmista moduuleista, kuten Kaunis matematiikka, Oikeinkirjoitus ja kielioppi, ja WP.me-linkit.

Kuten aina – mitkä ovat suosikkisi Jetpack-moduulisi? Käytätkö (tai aiotko käyttää Jetpackia)? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Rakastatko WordPress-laajennuksia? Katso suositeltuimpien WordPress-laajennusten luetteloomme nähdäksesi, löydätkö jotain uutta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map