13+ tapaa, jolla menetät rahaa ilman Jetpackia WordPressille

Jetpack on yksi WordPressin suosituimmista laajennuksista, ja sillä on yli miljoona aktiivista asennusta. Se on koko tuoteperhe (ja palvelut) aina sosiaalisista sisäänkirjautumista ilmaisiin CDN-levyihin. Sen tarkoituksena on optimoida WordPress-verkkosivustosi kaikin mahdollisin tavoin – ehdottomasti ilman kustannuksia.


Tässä artikkelissa tarkastellaan Jetpackin tarjoamia monenlaisia ​​aikaa (ja rahaa) säästäviä ominaisuuksia. Olemme myös jakaneet mahdolliset maksetut ja ilmaiset vaihtoehdot jokaiselle ominaisuudelle. Tämä antaa sinulle kuvan monista eduista, joita voit nauttia Jetpackista.

1. Et käytä Jetpackin ilmaista sisältöjakeluverkkoa (CDN)

Jetpackin Photon-moduuli ottaa kaikki sivustosi kuvat ja tallentaa ne WordPress.com-sivuston globaaliin sisältöjakeluverkostoon. Verkko on jaettu useisiin paikkoihin ympäri maailmaa ja optimoitu käytettävyyden ja redundanssin kannalta. Kun CDN on asennettu, kun vierailija laskeutuu sivustoosi, kuvat näytetään palvelimelta, joka on lähinnä vierailijan fyysistä sijaintia. Tällä on useita etuja:

 • Kuvat on optimoitu pienentämään kokoa säilyttäen samalla laatu.
 • Kuvat toimitetaan nopeasti – WordPressin jaetun verkon ansiosta – nopealla verkkosivustolla.
 • Nopeasti ladattavilla verkkosivustoilla on taipumus muuntaa paremmin. Parempi tulos tarkoittaa sitä suurempaa tuloa.
 • Kuvien lataaminen Jetpackin Photon-moduuliin säästää palvelimen kaistanleveyttä ja laskentaresursseja. Säästät rahaa ja vähennä hiilijalanjälkeäsi.
 • Photon säästää vierailijasi kaistanleveyden tarjoamalla heille häviöttömiä pakattuja kuvia Googlen kuuluisassa WebP-kuvamuodossa. Muutama selain tukee kuitenkin tätä muotoa.

Käytä Photonia online-kuvankäsittelypalveluna

Joskus meidän on suoritettava yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten kuvan koon muuttaminen, monimutkaisia, kuten suodattimien lisääminen, kontrastin säätäminen mustasta palkista poistettaessa kuvasta. Photon Developer API antaa kehittäjille mahdollisuuden hyödyntää WordPress-pilviinfrastruktuuria ja suorittaa kaikenlaisia ​​temppuja kuvissaan.

Esimerkiksi seuraava kutsu API: hen heikentää alkuperäisen JPG-kuvan laatua 75%: iin, jolloin kaikki sen metatiedot poistetaan. Tämä johti koon pienenemiseen 81%, samalla kun kuvan pakkaus säilyi melkein häviöttömästi.

Optimoitu kuva Photon API -sovelluksella (448 kt)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Alkuperäinen kuva (2,61 Mt)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Yksi sovellusliittymän kutsu Photon API -sovellukseen pienensi kuvan kokoa 83%

Kaikki tämä tehdään lennossa yhdellä puhelulla API: lle. Palvelimen resurssit pysyvät koskemattomina!

2. Et ajoita viestejä sosiaalisiin verkostoihisi automaattisen julkaisemoduulin avulla

Eri sosiaaliset verkostot reagoivat eri tavalla samaan postikopioon – siksi otsikot on optimoitava jokaiselle. Facebook-sivulle kirjoittamasi kopion ei pitäisi olla sama Twitter- tai Pinterest-sivulle.

Automaattinen julkaiseminen -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat lähettää sisältöä automaattisesti Facebook-, Twitter-, LinkedIn- ja Google+ -sivuilleen, kun vastaavat tilit on yhdistetty. Käyttäjät voivat määrittää kuvia Facebookiin ja Twitteriin ja ajoittaa lähettämistä sosiaalisiin verkostoihin, kun viesti on julkaistu sivustolla.

Voit joko ostaa kalliita sosiaalisen postin ajoittamistyökaluja tai käyttää vain Jetpackin Publicize-moduulia. Sinun päätöksesi!

3. Et käytä aiheeseen liittyviä viestejä

Aiheeseen liittyvät julkaisut ovat yksi suurimmista tekijöistä verkkosivuston poistumisprosentin vähentämisessä. Heti kun kävijä vierittää artikkelin alaosaan, hänelle näytetään liittyvät aiheet, jotka kuuluvat samaan luokkaan, tunnisteeseen tai mukautettuun viestityyppiin.

Aiheeseen liittyvien viestien näyttäminen jokaisen artikkelin lopussa voi lisätä kävijän “sivustossa käytetyn ajan” ja parantaa käyttäjien sitoutumista, mikä viime kädessä johtaa tuloksiin. Ajattele sitä – mitä enemmän aikaa vierailijat viettävät sivustossasi, sitä paremmin brändisi on heidän mielessään. Seurauksena on, että silloin, kun he tarvitsevat tarjoamaasi tuotetta tai palvelua – sinulla on kilpailuetu huippuluokan läsnäolo.

Jetpackin liittyvät viestit moduuli näyttää aiheeseen liittyvät viestit jokaisen artikkelin jälkeen. Tässä on mielenkiintoinen osa – toisin kuin monet muut asiaan liittyvät postlaajennukset, Jetpack suorittaa kaikki asiaan liittyvien viestien analysoinnin, käsittelyn ja tarjoamisen pilviinfrastruktuurinsa avulla siten, että ei ylimääräistä kuormaa palvelimellasi. Tämä tekee siitä valtavan hyödyn palvelimen kuormituksen vähentämisessä ja sivustomme suorituskyvyn parantamisessa samalla, kun samanaikaisesti näytetään liittyviä viestejä!

4. Et käytä Jetpackin suojausominaisuuksia

Jetpack’s Protect -moduuli tarjoaa runsaasti suojausominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä mille tahansa verkkosivustolle. Ensiluokkaiset tietoturvalaajennukset, kuten Securi ja iThemes Security, maksavat yli 100 dollaria vuodessa. Jos olet kuitenkin aloittamassa ja tarvitset hyvä tietoturvalaajennus, joka saa työn valmiiksi, Jetpack on vastauksesi. Tästä syystä:

 • Ensinnäkin, se tarjoaa ilmaisen suojan bruteforce-hyökkäyksiltä.
 • Seuraavaksi voit käyttää WordPress.com-sivuston suojattua todennusta salliaksesi vain niiden henkilöiden sisäänkirjautumisen, joilla on voimassa oleva WordPress.com-tili.
 • Voit myös ottaa käyttöön kaksifaktorisen todennuksen tiukentaaksesi turvallisuutta.
 • Viimeinkin IP: n sallittujen luettelointi -ominaisuuden avulla voit sallia vain joukon IP: itä päästäksesi järjestelmänvalvojan kojelautaan. Tämä tekee siitä erinomaisen ehkäisevän toimenpiteen haitallisten kirjautumisyritysten torjumiseksi.

Lisäetujen muodossa Jetpack Protect -moduuli päivittää WordPress-sivustosi asennetut teemat ja laajennukset automaattisesti. Säästät lopulta paljon aikaa nauttien mielenrauhasta.

5. Et käytä sivuston tarkkailutoimintoa

Seisokit ovat huonoja. Se ei vain johda tulosten laskuun, vaan myös negatiivisesti hakukoneiden sijoituksiin. Harkitse esimerkiksi tapausta, kun Google lähettää kävijän sivustoosi. Ainoa ongelma – kävijä huomaa, että sivu ei lataudu. Vierailija palaa hakusivulle ja napsauttaa seuraavaa hakutulosta. Se on keltainen lippu – SEO-pistemääräsi vähenevät hiukan.

jetpack n Seisokkien seuranta ominaisuus hälyttää, kun sivustosi menee alas – sähköpostitse ja tekstiviesteinä. Se lähettää sinulle sähköpostia myös, kun sivustosi on varmuuskopioitu ja seisokkien kokonaiskesto. Tämä palvelu tarkistaa sivustosi viiden minuutin välein eri puolilta maailmaa varmistaen, että kävijöiden lähtöpaikasta riippumatta he näkevät toimivan verkkosivuston.

6. Voisit hyödyntää postia sähköpostitse – mutta et ole

Läsnäolo oikeassa paikassa oikeaan aikaan on avaintekijä menestyksellemme. Samat periaatteet koskevat blogin menestystä. Olemalla ensimmäinen, joka kerää blogin verkkotunnuksessa kehittyvän tarinan, seurauksena voi olla uusi vierailijavirta sosiaalisesta mediasta.

Silloin Lähetä sähköpostitse ominaisuus on hyödyllinen. Kirjoita viesti vain sähköpostiin ja lähetä se määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Viesti julkaistaan ​​sivustossasi. Voit liittää kuvia ja gallerioita sähköpostiisi, ja ne julkaistaan ​​myös. Voit myös määrittää tunnisteet ja luokat tai määrittää viiveen. Lisäksi jos sinulla on Automaattinen julkaiseminen moduuli käytössä, viesti postitetaan myös sosiaalisiin verkostoihisi! Puhu ketjureaktioista.

7. Otitko tilaukset-moduulin käyttöön?

Sähköpostimarkkinointiohjelmistojen ympärille on rakennettu koko teollisuus. Vaikka suurin osa heistä on maksettu, jotkut ovat ilmaisia, mutta niillä on rajoituksia. Ainakin sähköpostimarkkinointipalvelun parhaat puolet edellyttävät sinun kirjautumista tilille, joka voida olla vähän tehtävä.

Jetpackin tilausmoduuli noudattaa no-brainer-tekniikkaa, jossa sinun on vain lisättävä widget, joka pyytää kävijöitä kirjautumaan uusiin viesteihin tai “Tilaa päivityksiä” blogistasi.

Kun moduuli on aktivoitu, aina kun julkaiset uuden viestin, kaikki tilaajat saavat sähköpostin viimeisimmästä viestistäsi. Haittapuolina ei kuitenkaan voi olla, että näihin sähköposteihin olisi upotettu edistynyttä seurantaa.

8. Et hyödyntä sosiaalista todistetta.

Yksi tapa saada kävijät tarttumaan blogin ympärille on luoda ”sosiaalinen todiste”. Olemme psykologisesti valmiita seuraamaan sitä, mitä kaikki tekevät. Kuvantaminen olet matkalla töihin, kuten joka toinen päivä. Olet tulossa metroon, kun yhtäkkiä kaikki alkavat loppua asemalta. Menisitkö vielä sisään?

Jotain vastaavaa tapahtuu, kun näemme näitä symboleja, kuten ”Plugin ladattu yli 100 000 kertaa” tai “Tällä hetkellä käynnissä 75 000 aktiivista WordPress-sivustoa” tai jopa “5 vuoden kokemus tuotteesta tislattu”. Eräänlainen nimeämätön varmuus kumoaa meille.

Lisäsivupalkin widgetit Jetpackilta auttavat sinua näyttämään samanlaisia ​​“virstanpylväsmäisiä” tietoja sivustossasi. Voit esitellä blogisi tilastotietoja ja avustajia, jotka saattavat olla tunnettuja alalla. Voit näyttää myös lisätietoja, kuten Twitter-syötteesi, yhteystiedot, esitellyt viestit jne.

Näiden widgetien yhdistelmä ei vain auta luomaan sosiaalisia todisteita, vaan myös osaltaan käyttäjän sitoutuminen. Kuinka, kysyt?

Muista, kuinka puhuimme näyttelystä Aiheeseen liittyvät julkaisut jokaisen viestin lopussa voi vaikuttaa siihen, että käyttäjä pysyy kauemmin? Samanlainen logiikka seuraa, kun näytät ”esitellyt viestit” tai “yksinoikeudella tarjoukset” sivupalkeissa ja / tai alatunnisteissa.

9. Voit säästää aikaa Site Verification -moduulilla

SEO: n suhteen verkkosivustosi rekisteröiminen Google Search Consolessa tai Bing Webmaster Centerissä on erittäin tärkeää. Verkkotunnuksen omistajuuden tarkistaminen on kuitenkin aikaa vievää ja vaatii HTML-tiedostojen lataamisen juurihakemistoon.

Voit välttää kaiken tämän ja käyttää jetpack’ Sivuston varmennus moduuli. Kopioi ja liitä vain vahvistuskoodit Google / Bing -konsolista ja liitä se moduulin asetuksiin. Sivustosi vahvistetaan heti.

Sivustojen varmennusmoduuli tukee myös Pinterestiä, joka aktivoitunaan lisää Pinterest-profiilikuvasi mihin tahansa sivustosi alkuperäiseen nastaan.

10. Jetpack-kommentit poistavat vaivan sosiaalisesta kommentoinnista

Kommentit-moduuli antaa kävijöillesi mahdollisuuden kirjautua sisään sosiaalisiin profiileihinsa ennen kommentin jättämistä sivustollesi. Tämä tarkoittaa, että jos joku on kirjautunut Facebook-, Twitter-, Google+- tai WordPress.com -tiliinsä, hän voi käyttää mitä tahansa näistä tileistä kommentin jättämiseen.

Kaikki kommentit esiintyvät yksittäisenä, virtaviivaisena säikeenä. Tästä on hyötyä seuraavalla tavalla:

Suhtaudumme paremmin kommentteihin, kun se liittyy oikeaan nimeen ja kuvaan. Kun sosiaaliset kommentit -ominaisuus on aktivoitu, rohkaiset ihmisiä käyttämään sosiaalisia profiileja kommentoidessaan.

Seurauksena on, että tämä ominaisuus ei vain lisää sosiaalista vahvuutta viesteihisi, se tekee myös kommentoinnin erittäin helpoksi. Yhdellä napsautuksella kaikki tiedot (nimi, valokuva, verkkosivuston URL-osoite jne.) Poistetaan haluamastani sosiaalisesta profiilista ja täytetään WordPressin kommentti-osioon.

11. Menetät mahdolliset liidit, kun et käytä Kommentit-moduulia

Saatat ihmetellä, kuinka tämä on mahdollista. Tutkitaan huolellisesti seuraavaa kuvaa:

Vasemmassa alakulmassa näet kaksi vaihtoehtoa:

Ilmoita minulle seurantatiedoista sähköpostitse

Kun tämä asetus on käytössä, kaikki tämän viestin seurantakommentit lähetetään kyseiselle vierailijalle. Seurantakommentit rohkaisevat ihmisiä osallistumaan keskusteluun. Kun olet aktiivisesti mukana blogin kommentaattoreissa, rakennat aktiivisen yhteisön – yksi kommentti kerrallaan! Nyt mielenkiintoisesta osasta.

Ilmoita minulle uusista viesteistä sähköpostitse

Kun kävijä tarkistaa tämän vaihtoehdon, hän tilaa pohjimmiltaan blogisi päivityksen. Toisin sanoen – olet juuri saanut johtoaseman! Mielestäni tämä on todellinen ominaisuuden helmi ja toimii kauniisti, kun sinulla on aktiivinen yhteisö.

12. Kulutat liian paljon aikaa yrittääksesi määrittää Google Analytics

Google Analytics – työkalu, jota käyttävät sekä kokeneet veteraanit että aloittelijat. Kaikkien mielestä asia on jokainen, joka haluaa käyttää sitä – mutta vain harvat näyttävät ymmärtävän sen. Google Analyticsin määrittäminen jopa puoleen sen potentiaalista vaatii vakavaa tietotaitoa.

Ehkä et halua keskittyä siihen juuri nyt. Jos olet kuin minä, voit yksinkertaisesti ottaa Jetpackin käyttöön Sivustojen tilastot ominaisuus. Se vaatii ehdottoman nollakonfiguraation ja toimii heti laatikosta.

Sivustojen tilastomoduuli kestää muutaman tunnin tietojen keräämiseen. Kun se on valmis, se antaa sinulle selkeät ja tiiviit numerot liikenteestä eri ajanjaksoittain sekä yksittäisille viesteille ja sivuille. Se antaa sinulle myös tärkeimpiä tietoja suosituimmista ajoista, maantieteellisistä sijainneista ja hakutermeistä. Mitä muuta tarvitset? ��

13. Et (todennäköisesti) hallinnoi useita sivustoja Jetpackilla

Tiesitkö, että Jetpack tarjoaa keskitetty kojelauta WordPress.com-sivustossa, jolla voit hallita kaikkia WordPress-verkkosivustojasi? Kyllä se on totta. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa Jetpack-laajennus kaikkiin sivustoihin, kirjautua sisään samalla WordPress.com-tilillä ja rentoutua.

Jetpack kerää kaikkien WordPress-asennusten tiedot ja näyttää ne keskitetyssä hallintapaneelissa WordPress.com-sivustossa. Voit päivittää WordPressin teemoja, laajennuksia ja ydinversioita kojetaulusta. Voit myös julkaista viestejä ja tehdä muutoksia eri sivustojen valikoihin samasta hallintapaneelista.

Jetpackin keskitetty hallinta-kojetaulu on hengenpelastus ihmisille, jotka tarvitsevat ilmaisen ratkaisun useiden verkkosivustojen hallintaan..

14. Bonusvinkki: WordAds (Premium)

Jetpack äskettäin käynnisti WordAds – blogin kaupallistamisalusta, joka auttaa sinua ansaitsemaan rahaa blogistasi. WordAds näyttää osuvia, korkealaatuisia mainoksia sivustosi kävijöille. Nämä mainokset näytetään hyväksytyiltä mainostajilta, jotka ovat osa WordPress.com-mainostajaohjelmaa.

Yksittäiskuva Jetpack Ads -ohjelman näytteen ansainnoista

Tämä on kuitenkin premium-ominaisuus, ja mukana tulee vain Jetpack Pro -suunnitelma, joka alkaa 9 dollaria / kuukausi tai 99 dollaria / vuosi. Keskustelemme parista muusta premium-luokan Jetpack-moduulista, jotka sisältyvät Pro-suunnitelmaan.

Premium-ominaisuudet Jetpackilta

Katsokaamme nopeasti Jetpackin tarjoamia premium-ominaisuuksia. Seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä Henkilökohtainen suunnitelma 3,5 dollaria kuukaudessa (tai 39 dollaria vuodessa).

 • Päivittäiset automatisoidut varmuuskopiot, yhden napsautuksen palautus ja 30 päivän arkisto
 • Edistynyt roskapostinsuodatus
 • Ensisijainen tuki

Edellä olevien ominaisuuksien lisäksi Premium-suunnitelma vähittäismyynti hinnalla 9 dollaria kuukaudessa ja sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Päivittäiset haittaohjelmat skannaavat
 • Jetpack Ads, eli WordAds-ohjelma
 • Videoiden ylläpito 13 Gt tallennustilalla

Täydellinen luettelo ominaisuuksista ja vertailutaulukko on saatavana Jetpackin sivustossa yksityiskohtainen hinnasivu.

johtopäätös

Jetpack on edennyt pitkälle pelkästään apuohjelman laajennuksesta, jossa on kourallinen ominaisuuksia – täysin integroituun palvelualustaan. Jetpack tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​palveluita ja valikoiman lisäominaisuuksia, ja se tarjoaa kattavimman työkalusarjan, joka on pakattu yhteen laajennukseen. Se on suunniteltu aloittelijoille ja kokeneille veteraaneille.

Luettuasi tämän artikkelin tiedät Jetpackin houkuttelevimmista ominaisuuksista. Se ei kuitenkaan tarkoita, että aktivoit ne kaikki kerralla. Analysoi nykyiset vaatimuksesi ja ymmärrä, kuinka Jetpackin moduulit voivat auttaa sinua saavuttamaan ne. Tässä on nopea luettelo ominaisuuksista, jotka mielestäni voidaan aktivoida useimmille verkkosivustoille:

 1. Ilmainen CDN
 2. Aiheeseen liittyvät viestit (vain kun olet järjestänyt sisältösi asianmukaisilla tunnisteilla ja luokilla ja sinulla on riittävästi sisältöä kussakin luokassa)
 3. Paikan seuranta
 4. Suojausmoduulin suojausominaisuudet
 5. Kommentit-moduuli
 6. Sivustojen tilastot

Jetpackin kymmeniä hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin on lisätty yksinkertaisuutta ja WordPress.com-palvelimen voimaa, tekee siitä tehokkaan aseen minkä tahansa markkinoijan arsenaalissa. Anna se spin tänään. Etsimmekö myös suosikki Jetpack-ominaisuutesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map