13 syytä, miksi WordPress on ihanteellinen aloittelijoille ja yrittäjille

Miksi WordPress on ihanteellinen aloittelijoille ja yrittäjille

Startup-yritykset ja yrittäjät ovat yleensä valtavia ideoita ja vähän rahaa. Yleisesti ottaen suurin osa aloittavista ymmärtää, että läsnäolo Internetissä on olennaista heidän ajatukselleen kehittyä kannattavaksi yritykseksi. Verkkosivusto on heille sopiva ja kustannustehokas paikka selittää ideoitaan, laatia etenemissuunnitelma niiden saavuttamiseksi ja pitää kaikki sidosryhmät ajan tasalla. Se antaa hankkeelle uskottavuuden yksityiskohdilla nimen, osoitteen ja yhteystiedot.


Verkkosivusto on myös paikka tavoittaa työnhakijat, sijoittajat, tavarantoimittajat ja potentiaaliset asiakkaat varhaisessa vaiheessa ja rakentaa surinaa aloituspäivään saakka. Ja kun hanke käynnistyy, verkkosivusto voidaan muuntaa paikkaan, joka on käytettävissä 24 x 7: n ajan tuotteen tai palvelun markkinoimiseksi ja yhteydenpitoon kaikkien sidosryhmien kanssa. Koska käytettävissä on niin paljon sisällönhallintajärjestelmiä, verkkosivustollesi sopivan valitseminen voi olla vaikeaa. Tässä viestissä näemme 13 syytä, miksi WordPress aloittelijoille ja yrittäjille on hyvä idea.

1. WordPress on luotettava

WordPress on kokeiltu avoimen lähdekoodin alusta, jota tukee tuhansien ammattikooderien, testaajien ja kehittäjien yhteisö. Tällä hetkellä se on johtava sisällönhallintapalvelu internetissä. Se on ollut käytössä yli 10 vuotta, sitä käyttävät miljoonat verkkosivustot ja se on kokenut paljon parannusta. Paitsi, että WordPress luottaa äänitekniikkaan, kuten PHP, SQL ja JavaScript, jotka noudattavat Googlen ja muiden hakukoneiden asettamia käytäntöjä.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Voit päätellä, että toisin kuin monet kilpailijat, WordPress tulee olemaan mukana paljon kauemmin ja kasvaa alustana.

2. WordPress on ilmainen

Mikä voi kuulostaa sulavammalta käteisellä käynnistykselle kuin se, että WordPress on ilmainen? Samalla se herättää kysymyksen – mikä on saalis? Kuten Wikipedia ja Ubuntu, WordPress on ilmainen, koska se on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että se ei kuulu kukaan. Sitä tukee sekä miljardin dollarin yritys Automattic, samoin kuin tuhannet vapaaehtoiset ympäri maailmaa, jotka pyrkivät parantamaan sitä jatkuvasti.

WordPress on lisensoitu GNU General Public License -lisenssillä. Tämä tekee siitä kenen tahansa ilmainen käyttää se rakentaa WordPressillä niin monta verkkosivustoa kuin he haluavat. Lisäksi WordPress-käyttäjät saavat myös ilmaisia ​​päivityksiä, tuhansia ilmaisia ​​teemoja sekä 50 000+ WordPress-hakemiston laajennusta. Hyödyntämättömät teemat ja laajennukset varmistavat, että käyttäjät pääsevät etumatkaan, mikä säästää aikaa ja rahaa.

WordPress aloittelijoille - Plugin-kirjasto

Annetaan kuitenkin yksi asia selväksi – WordPress-ohjelmisto on ilmainen, samoin kuin tuhannet teemat ja laajennukset. Mutta se ei tarkoita, että voit ylläpitää verkkosivustoa ilman kustannuksia. Verkkosivuston ylläpitoon liittyy myös muita kuluja, kuten verkkotunnus, isännöinti, valinnaiset mukautukset. Löydät kaiken WordPress-sivuston rakentamisen kustannuksista blogissamme. Nämä kustannukset eivät ole yksinomaan WordPressille, mutta niitä voidaan soveltaa myös muihin sisällönhallintajärjestelmiin.

3. WordPressillä ei ole lukitusta

Aluksi monet yritykset ovat epävarmoja verkkosivustoilleen tarvittavista tekniikoista ja ohjelmistoista ja ovat haluttomia käyttämään ohjelmistoja, joista he eivät ole varmoja. Lisäksi heidät sidotaan ohjelmistopalveluntarjoajaan jatkuvien päivitysten ja ylläpidon ajaksi. Siirtyminen toiselle alustalle myöhemmin voi olla sotkuista, koska useimmissa tapauksissa kaikki tiedot lukitaan vanhaan ohjelmistoon.

Onneksi näin ei ole WordPressissä – tietosi ovat omat itse isännöimässä WordPress-asennuksessa. Joten voit valita siirtymisen WordPressistä mihin tahansa muuhun alustaan ​​kaikkien tietojen ollessa ehjät. Lisäksi WordPress-lahjakkuuksien joukko auttaa sinua selviytymään.

4. Minkä tahansa yrityksen kanssa tahansa, WordPress pystyy käsittelemään verkkosivustoa varten

Laitakaamme tämä bogey loputtomiin, WordPress ei ole vain blogeja. Kyllä, se aloitti bloginkäyttöalustana, mutta on sittemmin kehittynyt toimimaan alustana kaikenlaisille verkkosivustoille. Voit käyttää sitä,

 • Yritysten tai yritysten verkkosivustot
 • Portfolio-sivustot
 • Verkkokaupat
 • Uutissivustot
 • Jäsensivustot
 • Hotellien verkkosivustot

Tämä luettelo on vain havainnollistava. Voit myös luoda verkkosivustoja kansalaisjärjestöille, foorumeita, sovelluksia ja jopa ansaita rahaa WordPress-verkkosivustolla. Ja sinulla on lisäetu, että WordPressillä on blogi-toiminto, jota voit käyttää verkkosivustosi rinnalla.

5. WordPress on ammattilainen verkkokaupassa

Suosittu WooCommerce-laajennus on johtava verkkokaupan tekniikka, ja voi antaa voiman mihin tahansa verkkokauppaan. Jos tarvitset vielä enemmän toimintoasi kauppaan, olet iloinen satoista ilmaisista ja premium-laajennuksista, jotka voivat laajentaa verkkokauppaa. WooCommerce voi helposti aloittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun myymisen. Ja jos myymäsi ovat ladattavia tuotteita, Easy Digital Downloads -laajennus auttaa.

6. WordPress on mobiiliystävällinen

Internetin käyttäjien lukumäärä mobiililaitteet ovat ohittaneet numero, johon pääsee työasemien kautta. Sinun pitäisi lisäksi tietää, että matkapuhelimissa Google ei ota ystävällisesti verkkosivustoja, jotka eivät ole mobiiliystävällisiä.

Ei hätää, WordPress on peittänyt sinut. Vaikka itse WordPressin käyttämä tekniikka on yhteensopivaa matkapuhelinten verkkosivujen rakentamiseen, WordPressillä on myös joukko ilmaisia ​​ja premium-teemoja, jotka skaalautuvat automaattisesti käyttäjän näytön kokoon. On olemassa virallisia iOS- ja Android-mobiilisovelluksia, jotka voivat tehdä WordPress-sivuja matkapuhelimiin. Jos et jostain syystä ole tehnyt verkkosivustostasi reagoivia, voit tehdä sen myös myöhemmin.

7. WordPress on SEO-valmis

WordPress on hakukoneystävällinen ulkona. Ja se on ihmisen hyväksymä vähintään Matt Cutts, aiemmin Googlen kanssa. WordPress huolehtii paremmasta osasta hakukoneoptimointia.

Paitsi, että on olemassa lukuisia laajennuksia, jotka auttavat saamaan SEO oikein. On kuitenkin tärkeää muistaa, että hakukoneiden sijoitukset riippuvat paljon enemmän kuin pelkästään CMS: stä. Ja voit olla melko varma, että jos liukasit sijoituksiin, se ei ole WordPressin tili CMS: nä.

8. WordPress on laajennettavissa laajennuksilla

Eri verkkosivustoilla on erilaiset tarpeet. Jotkut saattavat haluta myydä tuotteita, toiset ehkä interaktiivisia yhteisöjä, kun taas toiset haluavat täydellisen aloitussivun. WordPress tarjoaa perusalustan kaikenlaisille verkkosivustoille, jolloin ne voivat lisätä tarvitsemansa toiminnot mukana kulkeessa. Nämä toiminnot lisätään erillisillä laajennuksilla. Voit halutessasi lisätä toimintoja myös mukautetulla koodauksella.

vuonna WordPress-laajennusten arkisto, saat valita yli 50000 ilmaisesta laajennuksesta useimpien tarvitsemiesi toimintojen suorittamiseksi. Ilmaisten laajennusten lisäksi on olemassa kolmansien osapuolien premium-suunnitelmia, joihin voit halutessasi tutustua. Tämä tekee WordPressistä erittäin laajennettavan alustan.

CodeCanyon

Uudelle yritykselle aloittavalle henkilölle ilmaiset lisäosat eivät ole vain loistava lisä verkkosivustolleen, vaan ne voivat lisätä toimintoja tarvittaessa ilman, että joudutaan suunnittelemaan jokaisesta vaatimuksesta alussa. Esimerkiksi, et ehkä tarvitse livekeskustelua verkkosivustollasi alussa, mutta jos tarve ilmenee myöhemmin, voit lisätä tämän toiminnon laajennuksen myöhemmin..

9. WordPress voi skaalata yrityksesi kanssa

Useimmat startupit eivät ole varmoja kasvustaan ​​alussa. He ajavat tiukkaa laivaa pitäen asiat alhaalla. Mutta he tarvitsevat tilaa mittakaavalle ja kasvaa, jos heidän ideansa lähtee isolla tavalla. WordPress on ihanteellinen istuvuus, koska sen avulla ne voivat perustaa pieniä ja laajentaa niitä sitten johtamaan jopa yritystason organisaatioita, jotka kattavat monia maita ja mantereita.. Walt Disney -yhtiö ja Mercedes-Benz ylläpitää verkkosivustoaan WordPressissä. Voit käyttää WordPressiä melkein missä tahansa palvelimessa, jolla on perustiedot jaetulle isännöintisuunnitelmalle, korkealaatuisiin omistettuihin palvelimiin. Se toimii yhtä hyvin pienissä blogeissa ja suurissa yrityksissä.

10. WordPress on suojattu

Turvallisuus on tärkeä huolenaihe kaikille verkkosivustoille, etenkin kun kyseessä on rahaliikenne tai arkaluontoinen tieto. Tosiasia, että suuret ja kuuluisat nimet pitävät Obaman säätiö, ja nginx WordPressin käytön pitäisi vakuuttaa teille, että WordPress on turvallinen alusta.

Tietoturvasta pitäisi tietää, että mikään alusta ei ole sataprosenttisesti turvallinen, ja hakkerit ovat aina indeksoitavissa. Myös WordPressin kasvava suosio tekee siitä suosikkikohteen hakkereille. Mutta WordPressillä olet suhteellisen turvallinen. Tämä johtuu siitä, että WordPress-ryhmä seuraa jatkuvasti tietoturvauhkia. Laaja-alainen ja ennakoiva WordPress-yhteisö ilmoittaa myös nopeasti tietoturvaongelmista. Suojauspäivitykset julkaistaan ​​heti, ja lisäksi vähäiset päivitykset suoritetaan oletuksena automaattisesti.

Tärkeää on myös se, että käyttäjänä on monia asioita, jotka sinun pitäisi tehdä verkkosivustosi turvallisuudeksi, kuten valita luotettava isäntä, käydä vahvoilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla, valita laadukkaita teemoja ja laajennuksia ja päivittää WordPress säännöllisesti. Ja ollaksesi erityisen turvallinen, voit asentaa suojauslaajennuksia ja varmuuskopioida verkkosivustosi säännöllisesti. Siksi vastuullisen käyttäjän käsissä WordPress on turvallinen alusta.

11. WordPress on käyttäjäystävällinen

Jos pyydät minua valitsemaan suosikkiominaisuuteni WordPressistä, valitsisin sen käyttäjäystävällisyyden. Tietämättä mitään koodia, voit luoda verkkosivuja käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä. Työskentely WordPressin kanssa on yhtä helppoa kuin minkä tahansa tekstinkäsittelyohjelman kanssa. Toki, se auttaa, jos tiedät joitain peruskoodauksia, etenkin kun on tehtävä vianmääritys. Mutta jopa tällaisissa tilanteissa huomaat, että siellä on oppaita, kursseja, koulutusvideoita, podcasteja ja blogeja, jotka auttavat sinua. WordPress on erinomainen tekemällä Tee-se-itse. Jopa aloittelijat voivat helposti luoda sisältöä. Lisäksi WordPress tukee kuvia, ääniä ja videoita ja hallitsee mediatiedostoja tehokkaasti. Voit upottaa myös kolmansien osapuolien sisältöä, kuten YouTube ja Vimeo.

12. WordPress mahdollistaa sujuvan työnkulun

WordPressillä on monia sisäänrakennettuja käyttäjärooleja, joilla jokaisella on omat ominaisuutensa. Jokaiselle ryhmän jäsenelle voidaan myöntää erilaisia ​​käyttöoikeustasoja osoittamalla sopiva käyttäjärooli. Ja jos sisäänrakennetut käyttäjäroolit eivät sovellu joukkueeseesi, voit aivan yhtä helposti luoda uuden käyttäjän ja antaa heille haluamasi käyttöoikeudet. Jos työskentelet useiden kirjoittajien blogin kanssa, toimituksellisen työnkulun hallinta on helppoa WordPressin avulla.

Voit myös varustaa WordPress-verkkosivustosi edistyneellä käytöllä ja luoda useita sovelluksia. Käyttämällä mukautettuja kenttiä ja ehdollista logiikkaa voit automatisoida useita WordPress-tehtäviä.

13. WordPress auttaa brändäyksessä

Vaikka WordPressin oletusverkkosivut saattavat näyttää jonkin verran normaaleilta, useimmissa käytettävissä olevissa teemoissa on paljon mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit kohdistaa verkkosivut tuotemerkkiisi. Värit, logot, fontit, melkein kaikki elementit voidaan mukauttaa tullausvaihtoehtojen paneelista. Muutoksia voidaan katsella reaaliaikaisessa esikatselutilassa ennen niiden tallentamista. WordPress auttaa heijastamaan tuotemerkkiäsi verkossa.

Käärimistä

Kaikkien yllä lueteltujen syiden pitäisi antaa sinulle riittävä syy valita WordPress verkkosivustollesi. Se on ihanteellinen vaihtoehto perustaa verkkosivusto nopeasti nopeaan kulutukseen.

Lisäksi WordPress on valmis myös tulevaisuuden kasvuun. REST-sovellusliittymän käyttöönoton myötä integroituminen kolmansien osapuolten sovellusten kanssa on parempi ja näet uusia mahdollisuuksia aukeamassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map